Photo Diary

Photo Diary #132 – Ik voel me verwend!

2 oktober 2017

Ik heb zo’n leuke week gehad jongens, zin om dit weer met jullie te delen! Er stonden drie persevents in Amsterdam op de planning en ik ging uiteten met vriendinnen. Daarnaast ontving ik ook nog de meeste pakketjes ooit en voelde me ontzettend verwend. Kijk je met me mee?

Op maandagochtend ga ik gezellig op de thee bij mijn oma. Ze is twee weken op vakantie geweest en ik heb haar dus al even niet gezien, tijd om bij te kletsen!

De rest van de dag werk ik en ‘s middags geniet ik nog even van het zonnetje bij mijn ouders thuis. Ik heb een glas water op de tafel gezet en LOOK AT THIS. Floris zit er gewoon met zijn poten in als ik even niet kijk, dit is toch mega asociaal haha?! Doen jullie katten dit ook? Dit drink ik natuurlijk niet meer op.

Ja jongens, jullie zien het goed. Vanaf deze week ben ik ook ein-de-lijk weer begonnen met sporten. Rustig aan hoor, steeds workouts van een kwartiertje of twintig minuten. Ik doe dit gewoon thuis en vind de YouTube-video’s van blogilates trouwens echt aanraders, daar kun je binnen een kwartier écht van zweten. Merk wel dat ik weer héél veel achteruit gegaan ben vergeleken met een paar maanden geleden, maar dat is natuurlijk mijn eigen schuld. Als je niks doet, kan je weer lekker helemaal opnieuw beginnen met opbouwen. Dus dat gaan we nu maar doen!

Ik verwen mezelf nog wel lekker met een wrap ‘s middags. Moet af en toe gewoon kunnen, veel te lekker om te laten liggen.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe winterjas? Ik kreeg deze heerlijke Teddy Coat opgestuurd en er zitten super leuke borduursels op, love it. Hij is echt méga zacht en warm, dus ideaal voor de winter. Natuurlijk moest ik hier een paar foto’s van maken voor mijn Instagram-account.

Dinsdagavond komen er vrienden langs en we krijgen super leuke cadeautjes, zo lief. Ik vind het heel gezellig dat we gewoon ouder worden en nu echt op ‘visite’ gaan bij elkaar haha, een beetje gek is het nog wel hoor. Deze geurkaarsen van IKEA zijn trouwens echt ontzettend lekker, we hebben er in drie maanden tijd al heel wat versleten. En nu hebben we nog twee mega grote varianten erbij, YAY!

Woensdag mag ik van mezelf een klein beetje uitslapen, maar om 09.30 uur moet ik toch echt uit bed. Ik krijg trouwens heel veel vragen waar mijn dressoir van is (waar de TV opstaat) en deze is gewoon van IKEA, echt een top ding. Hartstikke betaalbaar en super pretty, wij hebben er ook nog een glasplaat bijgekocht en erop gelegd voor een mooier resultaat. We bewaren hier bijvoorbeeld handdoeken en veel kleding in, je kunt er echt heel veel in kwijt.

Outfit of the day: t-shirt van Suspicious Antwerp, leren jasje van Lofty Manner en broek van H&M.

 ‘s Avonds pak ik de trein richting Breda, het is namelijk de hoogste tijd om weer eens uit eten te gaan met mijn lieve vriendinnetjes. Vooraf gaan we nog even een kijkje nemen in het nieuwe appartement van twee vriendinnen en daarna de stad in. We eten trouwens bij de Pasta Kantine en dat is echt een aanrader. Hartstikke gezellig en vooral héél betaalbaar, wel moesten we redelijk lang wachten op het eten. Ik ging voor de pasta met pesto en garnalen en die was echt MEGA lekker, ik begin alweer te kwijlen nu ik naar de foto kijk…

Daarna nog even een drankje op het terras en vervolgens weer terug richting het station. Bijna al mijn vriendinnetjes wonen nu in Breda en dat is best even wennen. Gelukkig is het hartstikke dichtbij, maar ik mis het wel om ze meerdere keren per week te zien en om gewoon in dezelfde stad te wonen. Ik denk dat ik de komende tijd dus gewoon vaak in Breda te vinden zal zijn, dat is ook eigenlijk een veel gezelligere stad 🙂

Deze week krijg ik ook drie schattige hoesjes opgestuurd van GoCase, allemaal voor mijn iPhone 6. Ze hebben trouwens voor ieder model ontzettend leuke hoesjes en ze passen echt precies. Vind vooral de doorzichtige hoesjes met print heel erg leuk (die ik heb ontvangen dus!) en ik heb op dit moment de variant met oreo’s rond mijn iPhone. Echt te schattig.

Donderdag sta ik vroeg op en vertrek ik richting Amsterdam voor een dag vol persevents. Ik heb deze dag al uitgebreid beschreven in deze PLOG, dus mocht je deze gemist hebben moet je hier even klikken om alles terug te lezen. Het viel mij in ieder geval meteen op dat het nu écht herfst is, bizar al die bladeren op de grond.

Ik spreek af met Lieke om de dag door te brengen (gezellig!) en we starten bij de lancering van de nieuwe geur So Pure van S Oliver. Lekker fris, maar toch ook zoet. We worden hier verwend met een te lekkere lunch en gaan vervolgens op pad naar de Beauty Speeddates van een PR-bureau. Hier maken we kennis met de nieuwe producten van 26 verschillende merken door middel van gesprekjes van vijf minuten.

Tot slot drinken we ook nog even een borreltje bij de nieuwe opening van Pluk Amsterdam, een te leuk lunchtentje in het centrum. Het is daar echt ontzettend lekker en super instagrammable, alles past gewoon perfect in je feed haha. Ik maakte bijvoorbeeld een foto van de muur boven de bar, hoe leuk zijn al deze spulletjes?

‘s Avonds kom ik uitgeteld thuis van een gezellige maar vermoeiende dag. En niet alleen, met veel te veel tassen en goodies. Ik ben weer ontzettend verwend en heel erg dankbaar dat ik dit mag doen <3

Vrijdag werk ik aan mijn blog en is het tijd om mijn mail bij te werken (drama!), ‘s middags loop ik naar Gossip om foto’s te gaan maken van de nieuwe collectie. We hebben polaroid foto’s besteld van de foto’s die ik al gemaakt heb en deze hangen nu in de winkel, zo leuk. Alle klanten kunnen dus meteen zien hoe de nieuwe items staan. Deze foto stuurde ik door naar mijn zusje, want ook zij hangt nu officieel in de winkel 🙂

En we maken weer héél veel foto’s, dit is alvast een sneak peek van de nieuwe reeks die deze week online komt. Stay tuned en volg @gossipfashionstore op Instagram als je benieuwd bent!

Zaterdag slapen we lekker uit en rond 13.00 uur gaan we lunchen bij Effe Anders, een nieuwe lunchzaak bij ons in de stad. Hier werken een paar bekenden van ons samen met een aantal mensen met een verstandelijke beperking, heel bijzonder en super goed dat ze dit doen. Ik ga voor een omelet met ham en kaas (LEKKER!) en de rest kiest broodjes met mexicaanse kip, zalm en een omelet met spek. Allemaal even lekker en hartstikke gezellig daar binnen, hier komen we zeker snel weer terug.

Deze foto wil ik jullie ook niet onthouden, ik ben namelijk héél benieuwd wat jullie van mijn nieuwe pak vinden. Ik draag normaal eigenlijk nooit dit soort dingen, maar deze variant van WE vind ik zelf wel hartstikke leuk. Misschien is het een beetje té? Wat vinden jullie?

Zaterdagavond komen mijn drie beste vriendinnen gezellig wijntjes drinken in ons appartement. Zo fijn dat we dicht bij de stad wonen, om 01.30 uur besluiten we dus om toch nog maar even een kijkje te gaan nemen. Uiteindelijk lig ik om 03.15 uur in bed na een hele gezellige avond.

Joost heeft spontaan een grote bestelling wijnen geplaatst en deze komen ze zaterdag leveren. Wat moet je in godsnaam met twaalf flessen wijn dacht ik, maar de flessen rode wijn staan érg leuk in ons nieuwe wijnrek. Hebben we daar ook meteen een goede oplossing voor.

Kijk nou wat een knapperd!!! Joost is tegenwoordig ook helemaal aan het Instagrammen geslagen en zou het heel leuk vinden als jullie hem willen volgen. Hij groeit als een speer en ik ben mega trots dat het zo goed gaat, dus een kleine shout out is natuurlijk wel op zijn plek. Je kunt hem vinden op Instagram onder @joosthaverkamp of even klikken op dit linkje.

Ik kreeg ook nog veel vragen wat er allemaal in de tasjes zat die ik donderdag ontving bij de persevents. Deze heb ik gisteren voor het grootste gedeelte unboxt op mijn Instagram Stories, dus deze kun je nu nog daar bekijken. Dit was in ieder geval de schattige goodiebag van PLUK, vooral het paspoorthoesje vind ik te leuk en ga ik sowieso gebruiken. De rest van de zondag kletste ik gezellig bij met mijn andere oma en ging ik naar de verjaardag van de opa van Joost, maar ik ben helemaal vergeten foto’s te maken.

Aankomende week is weer lekker volgepland met leuke dingen. Dinsdag ga ik een contract tekenen (daarover snel meer!) en het hele weekend staat in het teken van verjaardagen en een housewarming van drie(!) vriendinnen. Donderdag staan er ook weer twee events gepland in Amsterdam, maar vanwege de drukte moet ik even kijken of ik daar naartoe kan gaan. To be continued..

Liefs,
Denise

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Myhappiness 2 oktober 2017 at 13:43

  Wauw goed verwend! Geniet ervan!

 • Reply Marjolein 2 oktober 2017 at 14:14

  Leuke dingen heb je gedaan! Die hoesjes vind ik heel leuk 😀
  Marjolein plaatste onlangs…Wat ik in een week deed #4My Profile

 • Reply Marloes 2 oktober 2017 at 16:51

  Wat een leuk weekje heb je weer achter de rug zeg! Zo leuk allemaal <3! En wat tof dat Joost nu ook zo actief is met Insta! Ik ben super benieuwd waar je je contract voor gaat tekenen X

 • Reply anna 2 oktober 2017 at 17:36

  Wat een leuke week! Ik vind die outfit van WE je echt super mooi staan. En Pluk is echt een toffe hotspot!
  anna plaatste onlangs…20 RANDOM FEITJES DIE JE NOG NIET OVER MIJ WIST!My Profile

 • Reply Femke 2 oktober 2017 at 19:03

  Wat een heerlijke week. Ik vind zowel je winterjas als dat pak van WE leuk. Ben benieuwd naar dat contract dat je gaat tekenen, al heb ik een idee :-). Ben benieuwd!
  Femke plaatste onlangs…Budget tip & review: Catrice Eye Brow Stylist – 020 Date With Ash-TonMy Profile

 • Reply mieke | mieksmind 3 oktober 2017 at 09:16

  wauw wat een fijne week en super verwend inderdaad! ziet er allemaal goed uit. leuk ook je leren jasje van Lofty Manner
  mieke | mieksmind plaatste onlangs…Kruidvat Back to Work – FoodMy Profile

 • Reply Tess 3 oktober 2017 at 11:20

  Ziet er uit als een heerlijke week! Mooie foto’s maak je <3

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten