Photo Diary

Photo Diary #135 – Het is nu echt bijna af!

23 oktober 2017

Afgelopen week hadden we eindelijk de tijd om een aantal klusjes te doen die al maanden op zich lieten wachten. De lamp boven de eettafel hangt en het voelt zo steeds meer af. Daarnaast unbox ik veel pakketjes met jullie en ben ik benieuwd of jullie mijn zusjes en mij op elkaar vinden lijken. Kijk je met me mee?

De week begint met een vreemd zonnetje. Op Facebook zie ik al wat berichten voorbij komen over de oorzaak (branden etc.), maar het blijft een gek gezicht. Daarnaast is het ook de hele dag gewoon een beetje donker, ik ben daardoor niet echt productief.

Heel veel doe ik dan ook niet, maar Joost en ik besluiten om ‘s avonds nog wel even boodschappen te gaan halen. Bij Lidl zien we weer een recept liggen en vol goede moed besluiten we om deze pasta met zelfgemaakte broccolipesto gewoon te gaan maken. Duurde even, maar het was lekker én hartstikke gezond.

Dinsdagochtend gooi ik er even een poll tegenaan op Instagram Stories. Ben jij een ochtendpersoon of juist niet? Ik weet het eigenlijk niet van mijzelf. Op zich kan ik redelijk oké uit bed, maar er zijn ook dagen dat ik niet vooruit te branden ben en pas ‘s avonds wakker word. Het merendeel van jullie geeft trouwens aan helemaal GEEN ochtendpersoon te zijn, haha. Dat had ik stiekem ook wel een beetje verwacht.

Ik ga trouwens redelijk op tijd uit bed omdat ik ga fotograferen bij Gossip. Ze hebben nu ook zo veel leuke accessoires liggen, ik ben fan!

Woensdag maak ik helemaal geen foto’s (?), maar donderdag lunch ik samen met m’n zussen en tante bij oma. Opa zou vandaag eigenlijk jarig zijn, dus dat is altijd een fijn moment om gewoon even samen te zijn.

Daarna krijg ik meteen een hele stapel aan pakketten binnen. Na drie jaar voelt dat overigens nog steeds iedere dag als een feestje, zo leuk! In deze pakketjes zitten trouwens nieuwe items van Guts Gusto, het nieuwste masker van GlamGlow, voetbalschoenen voor Joost en een pakket vol met Origins producten.

Donderdag staat in het teken van bloggen en mailtjes beantwoorden, ‘s avonds pak ik de trein naar Breda. Ik ga gezellig bij een vriendinnetje eten en we besluiten om het dit keer eens gezond aan te pakken, ook wel eens fijn. Daarna besluiten we spontaan om samen met een ander vriendinnetje naar de nieuwe film Weg van Jou te gaan. Vond hem trouwens erg leuk en super fijn wegkijken, gewoon zo’n heerlijke feelgood film.

Gezellig FaceTimen met Floris, haha! Mijn zusje belde me omdat er steeds pakketjes werden afgeleverd en tussendoor kletste ik wat met de kat. Één van die pakketjes was trouwens dit mega pakket met onze eetkamerlamp erin, FINALLY. Na drie maanden zonder lampen is het nu toch echt tijd om de boel een beetje aan te gaan kleden. Een paar foto’s verder zien jullie het resultaat!

Ik vind het belangrijk om nog steeds tijd voor elkaar vrij te maken, dus vrijdagavond gaan Joost en ik er even tussenuit. We besluiten om sushi te gaan eten in Breda en dit keer gaan we na jaren weer eens bij Sumo. Viel oprecht niet tegen! Ze hebben het een en ander vernieuwd en de gerechten proeven heel vers, plus het is fijn bestellen met zo’n iPad. Daarna ploffen we nog even op de bank, ook wel eens fijn om niet te gaan stappen op vrijdag.

Zaterdagen zijn ideaal voor chilloutfitjes en vandaag staat helemaal in het teken van klussen. Fijn om de grote trui van Joost aan te trekken dus! We kopen wat items voor in huis, doen boodschappen en hangen twee lampen op in het appartement. Allemaal van die laatste klusjes die nog gedaan moesten worden, maar vandaag hebben we er eindelijk tijd (en zin, ook niet geheel onbelangrijk) voor.

In een van de pakketjes deze week zit dus dit nieuwe Volcasmic masker van het merk GlamGlow. Ik ben eigenlijk altijd al fan geweest van deze maskers en heb ze leren kennen toen ik bij Douglas werkte, dus ik ben hier ontzettend blij mee. Tijd om lekker te testen 🙂

Kijk jongens, dit is eindelijk het resultaat van onze eettafel met de lampen erboven. Ik vind het echt zo mooi en we zijn er ontzettend blij mee, love it. De tafel en stoelen kochten wij bij ‘t Looiershuis, daar hebben ze echt prachtige interieuritems. Lampen bestelden we op internet en ik vind het echt een mooi plaatje zo.

Zaterdagmiddag krijgen we bezoek en is het tijd om te borrelen. Tegenwoordig wordt het om half 5 al donker, dus een ideaal moment om al lekker vroeg de kaarsjes aan te doen. Dat is toch wel het gezellige aan de herfst en de winter.

Van Guts & Gusto kreeg ik weer twee leuke items opgestuurd EN ik heb deze week ook een leuke winactie voor jullie. Wanneer de post online staat zal ik jullie ook hier op mijn blog op de hoogte houden, want ik mag namelijk shoptegoed aan een van jullie weggeven 🙂

En we sluiten dit weekverslag af met een foto samen met m’n zusjes. Niet deze week gemaakt, maar wel deze week gepost op Instagram. Ik kreeg zo veel reacties dat jullie ons veel op elkaar vinden lijken, zo leuk haha.

Deze week heb ik eigenlijk nog geen hele drukke planning gemaakt. Joost en ik vieren in ieder geval dit weekend onze verjaardagen voor zowel vrienden als familie en daarnaast wil ik gewoon veel gaan werken. En een beetje vooruit werken, want de maanden november en december gaan HEEL druk worden!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Tedje 23 oktober 2017 at 11:46

  Oke, nu heb ik zin in sushi. HAHA!
  Tedje plaatste onlangs…Take a look at my life: oktober #3My Profile

 • Reply Larissa 23 oktober 2017 at 11:55

  Ik zei het op Instagram al, maar ik ga het nog een keer benoemen: dat plekje in jullie huiskamer met de eettafel en de lampen er zo boven is zo enorm leuk en gezellig! Super leuk bij elkaar uitgezocht allemaal!
  Larissa plaatste onlangs…Fijne dingen in het leven #8My Profile

 • Reply Manon 23 oktober 2017 at 19:20

  WOW Denies! jouw zusjes lijken echt op jou, moest even kijken waar jij op de foto stond haha
  Manon plaatste onlangs…PS… (Primark) – Nourishing & Softening Avocado & Oatmeal & Deep Cleansing Cucumber Peel Off MaskMy Profile

 • Reply Femke 23 oktober 2017 at 20:30

  Ik ben al even niet meer bij Sumo geweest, dus wist nog niet dat het vernieuwd was.. leuk! Tof, die give away, daar ga ik zeker aan mee doen. Jij en je zusjes lijken inderdaad erg veel op elkaar, vooral de middelste!
  Femke plaatste onlangs…Review: Etos Botanical Boost Rosemary & Fig (limited edition)My Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 23 oktober 2017 at 22:33

  Wat een leuke foto’s! Het ziet er naar uit dat ik weer eens naar Sumo moet, whaha! Ik vind de lampen boven je eettafel prachtig!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Bobbi Brown Crushed Lip Color in LilacMy Profile

 • Reply Justine 24 oktober 2017 at 13:15

  Lekker weekje hoor! En jaaaa jullie lijken super veel op elkaar! Weet goed dat je een keer een foto postte van achteren en dat jij dat helemaal niet was, maar een van je zusjes. Moest een paar keer kijken en nog zag ik het bijna niet haha!
  Justine plaatste onlangs…My life in photos – oktober 2017 #4My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten