Photo Diary

Photo Diary #136 – Feest, cadeaus en lieve berichten

31 oktober 2017

Afgelopen week eigenlijk gewoon een héle fijne en leuke week. Ik vierde alvast twee keer mijn verjaardag (woop, woop!), pakte het sporten weer goed op en ontving alvast leuke cadeautjes. Daarnaast kreeg ik heel veel lieve berichtjes en dat zorgde voor een dankbaar gevoel. Kijk je met me mee?

Maandagochtend werd ik wakker en besloot ik spontaan om vanaf deze week écht het sporten weer op te pakken. Steeds wanneer ik een goede workout heb gedaan voel ik mezelf super, maar tegenwoordig heb ik maar weinig motivatie om het ook daadwerkelijk te doen. Maar goed, maandag kan ik mezelf er gelukkig wel toe zetten en doe ik de workout die Victoria’s Secret Angel Romee Strijd ook altijd doet. Trouwens echt prima te doen, deze kan iedereen!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe horloge van Tayroc? Vind ‘m zo mooi! Het merk is nog helemaal niet bekend in Nederland, maar ze hebben echt hele gave exemplaren. Mocht je iets leuks vinden, dan krijg je met de kortingscode ‘DENISE’ ook nog eens 10% korting op je aankoop.

In Breda is afgelopen week ook het nieuwe filiaal van de interieurwinkel Sostrene Grene geopend. Een vriendinnetje van mij is er gaan werken, dus afgelopen week reed ik meteen even samen met mama die kant op. Ze hebben er heel veel leuke accessoires voor Ikea-prijsjes, het is echt super betaalbaar.

Ik draag vandaag trouwens mijn nieuwe broek en oversized trui van Guts Gusto, echt favorietjes nu het weer wat kouder wordt. Ik mag aan een van jullie ook 50 euro shoptegoed weggeven, mocht je mee willen doen dan moet je even op deze Instagram-post klikken en de stappen volgen!

De laatste tijd krijg ik ook steeds meer lieve berichtjes op Instagram. Ik doe mijn best om ze allemaal te beantwoorden, maar ik lees ze sowieso allemaal. Dit is toch te lief? Lijkt me ook leuk om ze vaker met jullie te delen, want hier word ik gewoon héél erg blij van <3

Bijna iedere avond kijk ik RTL Late Night en ‘s avonds zie ik opeens een van mijn beste vriendinnen achter Humberto zitten, hilarisch! Ze had helemaal niet verteld dat ze naar de studio ging, maar vijf minuten voor de uitzending nog wel snel een appje gestuurd dat we echt moesten kijken.

Dinsdag ga ik samen met mijn moeder en oma even langs Intratuin. Vind het altijd heerlijk om daar even rond te snuffelen én de kerstafdeling is nu ook officieel geopend. Echt een plaatje hoor, ze pakken het ieder jaar zo groots aan. ‘s Middags eten we even in het restaurant en ik ga verrassend genoeg eens voor een pasteitje. Kan het iedereen aanraden want het was ZO lekker, yum.

Van mama krijg ik alvast mijn eerste verjaardagscadeau, deze prachtige lamp van Be Pure. Ik spotte hem bij Intratuin en vond hem zo leuk dat ‘ie meteen mee naar huis mocht. Die retro lamp maakt hem ook helemaal af en hij past gewoon perfect bij de rest van ons interieur. Super blij mee!

Woensdag mag ik van mezelf een beetje uitslapen en even lekker genieten van mijn ochtend. Ik zoek mijn make-up uit (en dat was hoog nodig, geloof mij maar!) en probeer meteen wat nieuwe producten uit. Kan hier altijd zo van genieten 🙂

‘s Middags maak ik voor mezelf een lekkere salade klaar met rucola, avocado, komkommer, tomaat en feta. Super simpel, maar hartstikke lekker. Nu ik weer serieus workouts doe wil ik ook wat meer op mijn eten letten, maar dat gaat eigenlijk prima met dit soort maaltijden.

En ook donderdag start ik weer met een fijne workout, dit keer via het YouTube-account van Blogilates. De workouts van haar zijn trouwens echt mijn favorieten, ze heeft zó veel keus en het is heel fijn om naar haar te luisteren onder het sporten. Ze zorgt ervoor dat je de workouts gewoon thuis kunt doen, zonder al te veel poespas. Ideaal vind ik het en zeker een aanrader!

Outfit of the day: oversized vest van Vero Moda, zonnebril van Fendi, crossbody van DKNY, broek van H&M en mijn nieuwe leren case van OtterBox.

Vrijdag werk ik en ‘s middags komt mijn zusje gezellig langs om even wat foto’s te schieten. Ze is tegenwoordig ook helemaal actief op Instagram, hartstikke leuk. Mocht je benieuwd zijn, je kunt hier haar Instagram-account bekijken (en natuurlijk volgen :-)). Vind het altijd fijn om wat foto’s vooruit te maken zodat ik sowieso iedere dag iets kan plaatsen en niet altijd last minute iets hoef te produceren. De jas die ik draag is trouwens van Roos en gekocht bij ZARA. Super pretty is ‘ie!

Aan het einde van de middag doen we meteen even boodschappen voor het feest dat we zaterdag gaan geven. We hebben super last minute besloten om toch onze verjaardagen én een housewarming in één te geven, dus er moeten nog wat aankopen gedaan worden. Uiteindelijk belanden we vrijdagavond al met de helft van al die aankopen op de bank, zo gaan die dingen…

Zaterdag slaap ik lekker uit, ga ik nog even naar de Sligro om flink wat wijn in te slaan en tot slot loop ik nog even met mijn zusje Nikki naar de zonnebank. Ik ga dus echt nóóit onder de zonnebank, ik denk dat die keren nog steeds op een hand te tellen zijn. Dit jaar heb ik alleen amper zon gezien, dus mijn huid is voor mijn doen nog steeds zo wit, first world problems… Vandaag dus even lekker twintig minuten van de zon genieten onder dit ding, maar ik kom er wel met een gezonder kleurtje weer onderuit. Ik weet dat het heel slecht is, maar voor een keer moet het vast kunnen.

En daarna het hele huis verbouwen voor hét feest van vanavond, yay! We hebben zo’n 30 mensen uitgenodigd en we wonen natuurlijk in een appartement, dus uiteindelijk besloten we om alle meubels maar gewoon weg te halen. Kan er niks kapot gaan én dan hebben we tenminste de ruimte.

Uiteindelijk is het echt een MEGA gezellige avond, zijn al mijn lieve vrienden en vriendinnen er en belanden we ook nog even in de stad. De klok werd ook nog verzet dus we konden een extra uurtje door, al was dat misschien niet zo’n goed idee 😉 Uiteindelijk liggen we véél te laat in bed en komt zondag mijn familie langs, maar daar ben ik helemaal vergeten foto’s van te maken. We eten gezellig taart en donuts en drinken een borreltje. Dit was echt een geslaagde week!

En ook deze week beloofd veel goeds! Gisteren (maandag) was ik natuurlijk jarig, maar dat zien jullie pas in de volgende Photo Diary. Ik heb in ieder geval een heerlijke dag gehad en kan er weer een jaartje tegenaan. Verder heb ik deze week ook weer een verjaardag, ga ik lekker aan de slag voor mijn blog en Instagram-account en nog even struinen over de meubelboulevard met al onze gekregen cadeaubonnen. 

Liefs,
Denise

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Larissa 31 oktober 2017 at 13:59

  Leuk weekoverzicht weer! <3 Zo te horen was het een geslaagd feestje afgelopen weekend! Liefs.
  Larissa plaatste onlangs…Oktober, je was fijn. ♥My Profile

 • Reply mieke | mieksmind 31 oktober 2017 at 15:45

  Leuk overzichtje en je jas is so cute! inderdaad een prachtige lamp van Be Pure, helemaal mijn ding
  mieke | mieksmind plaatste onlangs…Bio Active Care by Mineral Care Recoverage Hydrating SerumMy Profile

 • Reply Femke 1 november 2017 at 06:20

  Wat een heerlijke week. Dat horloge van Tayroc vind ik echt ontzettend mooi, ik kende het merk ook nog niet 🙂
  Femke plaatste onlangs…What I did – Week 43 2017: Veel etentjes & gezelligheidMy Profile

 • Reply Yvette 1 november 2017 at 09:33

  Nog gefeliciteerd 🙂

 • Reply anna 1 november 2017 at 11:24

  Wat een leuk weekje! De zonnebank is ook zo heerlijk haha, ik kan er dus echt niet zonder in de winter… En wat ziet jullie feestje er gezellig uit <3
  anna plaatste onlangs…OUTFIT | ROZE SWEATER EN TASJE MET FRINGESMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 1 november 2017 at 11:41

  Ziet eruit als een heel gezellig feestje, nog gefeliciteerd X
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Beautyfavorieten Oktober 2017My Profile

 • Reply Ine 2 november 2017 at 15:25

  Wat een leuke lamp dat je cadeau gekregen hebt! Ik zal de work-outs van Blogilates eens opzoeken, zelf doe ik ook graag mijn work-out thuis. Dankje voor de tip!
  Ine plaatste onlangs…Interior detailsMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten