Geen categorie

Photo Diary #14 – Mexicaanse tapas, shoppen en bowlen

25 augustus 2014
Time flies, het is al weer eind augustus! Met september in zicht hoop ik op nog wat heerlijke zonnige dagen waar ik van kan genieten in de laatste week van m’n vakantie. Volgende week begin ik namelijk al weer aan het tweede jaar van m’n studie! Deze week ben ik maar liefst twee keer in Breda gaan shoppen, heb ik genoten van een dagje Rotterdam met Joost en probeer ik het sporten weer op te pakken. Kijk je met me mee?

Mama en ik besloten om een dagje te gaan winkelen in Breda. Het was al weer even geleden dat we samen iets leuks ondernomen hadden, tijd voor wat quality time! Ik dook de HEMA in, op zoek naar het beroemde bloggerboekje en yes, ze hadden ‘m! Tussen alle gehaaste moeders door, – die tevergeefs op zoek waren naar een agenda voor hun kind – vond ik deze agenda met een onwijs leuke tekst. Stiekem zorg ik er best vaak voor dat ik m’n zin krijg, haha. Als ik iets รฉcht wil, dan ga ik er voor!

De buit van vandaag! Ik scoorde een onwijs leuk leren jasje bij Return van Garcia en een oranjekleurige top bij Only. Verder viel het helaas een beetje tegen maar ach, het was gezellig!

Joost en ik proberen het sporten weer een beetje op te pakken. Na zes weken in ons bed te zijn blijven liggen besloten we nu om een rondje te gaan hardlopen. Eigenlijk besloot Joost dit, het leek me een goed plan om het langzaam op te bouwen en mee te fietsen, haha! De volgende keer draaien we de rollen om.

Selfie met m’n knalroze lipstick van L’orรฉal!

Van woensdag t/m zaterdag was het braderie in Ginniken, een wijk in Breda. Gelukkig was ik vrij en besloot ik om met mama en m’n zusje Rosalie een kijkje te nemen tussen de kraampjes.

Jeeej, stroopwafel kruimels maken me altijd zo gelukkig! Zo slecht dat ik blij word van eten, maar wanneer ik de stroopwafelkraam alleen al ruik word ik dolblij. Dit was trouwens het enige wat we kochten op de braderie. De honderden telefoonhoesjes en zelfgemaakte armbandjes sloeg ik voor een keer over!

Joost en ik vertrokken donderdag met de trein richting Rotterdam. Heerlijk dat de OV-chipkaart het weer ‘gratis’ doet trouwens! Het was lang geleden dat we samen een dagje weg waren geweest maar helaas hadden we het weer niet mee. Tussen alle hoosbuien door – volgens mij heb ik het nog nooit zo hard zien regenen! – renden we van winkel naar winkel. Ook vandaag werd m’n portemonnee ontzettend blij van mij, ik kocht gewoon helemaal niets. Niets, nada, noppes! Hebben jullie dat ook altijd wanneer je zรณ graag iets nieuws wilt?

Ik zag een onwijs leuke sweater bij River Island. Fulltime fashion blogger!

Omdat het zo ontzettend hard regende besloten we om een – overdekt, haha! – terrasje te pakken. Ik bestelde een heerlijke warme chocolademelk, in augustus. We beseften ons dat deze zomer echt dramatisch is geweest. Sinds we terug zijn uit Amerika hebben we gewoon drie weken lang iedere dag regen gehad, zo jammer!

En daarna ook nog een heerlijk wijntje!

Nadat we vijf restaurants gebeld hadden om te reserveren en er nergens plek was, zijn we bij Amigo beland. Een ontzettend gezellig en schattig Mexiaans tapas restaurantje, midden in het centrum. Het werkt eigenlijk hetzelfde als bij Sumo of een ander tapas restaurant. Je krijgt een kaart, zet streepjes bij het gerecht en het verschijnt op tafel. Mm, heerlijk wat wraps met zalm, kruidenkaas en mozzarella. Joost ging voor wat garnalen en meloen met ham.

Je mocht zo veel mogelijk desserts bestellen als je maar wilde, wauw! Dit hoeven ze mij natuurlijk niet twee keer te vertellen, na twee rondes schakelde ik over naar de ijsjes. Dame Blanche, ijs met fruit, brownie en churros: het vloog er heerlijk in. Het feit dat ik net wat gezonder wilde gaan eten nam ik maar even voor lief. Komt later wel! ๐Ÿ™‚

Terwijl Joost z’n agressie in z’n Playstation spel verloor, schreef ik het allerlaatste Amerika artikel. Ik heb oprecht genoten om jullie alle leuke dingen van m’n reis te laten zien en ik ga het stiekem toch wel missen. Snel maar weer een reisje maken dus!

‘S avonds dronk ik nog een gezellig drankje met twee lieve vriendinnen. We zien elkaar gelukkig steeds vaker – het is nu natuurlijk vakantie – en die momenten zijn heerlijk!

Zaterdag was het weer boven verwachting best okรฉ, tijd om de barbecue onder het stof vandaan te halen! Het was ontzettend gezellig, ik vind het altijd zo leuk om buiten te eten!
Ja hoor, het was weer tijd om m’n schaamteloze bowlingschoenen aan te trekken! Volgens mij hebben we het bowlen herontdekt, het was – uitgezonderd van vorige week – namelijk wel tien jaar geleden dat ik op de bowlingbaan te vinden was. Sinds vorige week ben ik weer verkocht, het is zo gezellig! Gelukkig ging het een stuk beter – ik won van Joost! – en dronken we na het bowlen nog gezellig een wijntje. 
Helaas lig ik vandaag al de hele dag in bed met een hevige verkoudheid. Ik wilde zoveel doen, maar ik kon helaas niets. Samen met m’n beste vrienden – de zakdoekjes – heb ik met heel wat gesnotter de dag doorgebracht. Aankomende week hoop ik dat ik me wat beter ga voelen. Ik ga genieten van m’n allerlaatste weekje vakantie en natuurlijk de laatste dingetjes voor school aanschaffen. Ook werk ik zondag voor de laatste keer bij Douglas en neem ik afscheid van m’n lieve collega’s. Helaas is niet alles positief, maar dit hoort erbij. Tijd voor iets nieuws!
Hoe was jullie week?

You Might Also Like

76 Comments

 • Reply BeautyLife 25 augustus 2014 at 06:07

  Dat shirt bij de River Island is echt super leuk! <3 Leuk artikel! x

 • Reply Oum Feerozah 25 augustus 2014 at 06:15

  Wat zag je week er weer leuk uit!

 • Reply saskia 25 augustus 2014 at 07:25

  Ooh wat een lekker eten allemaal! En goed dat je het hardlopen weer gaat oppakken, ik wil deze week ook weer beginnen ๐Ÿ™‚

 • Reply Justine A 25 augustus 2014 at 07:33

  Ziet er uit als een erg leuke week! Balen dat je dan nu ziek bent en al helemaal van je contract. Maar er gaan deuren voor je open voor een nieuw avontuur, ook tof!

 • Reply Merdjelin 25 augustus 2014 at 08:01

  Wat een leuke week!! Die trui is zo vet en wat zien de tapas er lekker uit zeg x

 • Reply Amy 25 augustus 2014 at 08:10

  Ziet er uit als een hele leuke week, knap dat je niks kocht in Rotterdam haha zou er een voorbeeld aan moeten nemen!

 • Reply Beauty Stars 25 augustus 2014 at 08:26

  Leuk!

 • Reply Kim 25 augustus 2014 at 08:50

  Leuke foto's! Ik vind je lipstick die je bij je selfie draagt erg mooi hihi <3

 • Reply Manon 25 augustus 2014 at 08:51

  Wat een mooie roze lippenstift, die trui is ook leeuuk! <3

 • Reply Charlotte 25 augustus 2014 at 08:55

  Leuke diary! Die lipstick staat je super pretty ^^ hmmm losse stroopwafel kruimels, yum!

 • Reply Window On My Wardrobe 25 augustus 2014 at 08:57

  Leuke foto's! Al dat lekker eten, hmmm en jij staat zelf ook prachtig op de foto's! Afscheid nemen van een leuke job is altijd moeilijk, ik moet binnenkort helaas hetzelfde doen. Hopelijk vind je snel iets nieuws!

  X Sara

  • Reply Denise van Kalmthout 25 augustus 2014 at 09:30

   Dankjewel Sara! Ah, ook ontzettend balen voor jou. Hopelijk vind jij ook snel iets leuks!

 • Reply Mariska 25 augustus 2014 at 09:17

  Leuke foto's! Ik heb dat roze boekje ook van Hema, die is leuk!

 • Reply Emily 25 augustus 2014 at 09:23

  Hmmm die stroopwafelkruimels, daar heb ik nu heel erg veel zin in! Leuke foto's trouwens ๐Ÿ™‚

 • Reply GLAMOURMOES 25 augustus 2014 at 09:40

  Ik ben afgelopen week naar de opening van de Primark in Enschede geweest. Verder gewoon gewerkt!

  Leuk fotoverslag!

  • Reply Denise van Kalmthout 25 augustus 2014 at 09:48

   Ah super leuk, ga je ook naar de opening van primark Venlo en/of Arnhem?

 • Reply Manon Margaretha 25 augustus 2014 at 09:41

  mhm ik ben dol op tapas!
  x Manon

 • Reply beautylisz.com 25 augustus 2014 at 09:45

  Wat een leuke Photo Diary! bowlen owjee dat ik voor mij ook al jaren geleden… ben benieuwd of ik er nog wat van bak xD. Wat vervelend dat je je niet lekker voelt, Beterschap! xx

  • Reply Denise van Kalmthout 25 augustus 2014 at 09:48

   Haha, bij mij was het de eerste keer ook dramatisch hoor! Dankjewel, lief van je!

 • Reply Patoir 25 augustus 2014 at 09:50

  Oh, die trui is zo leuk! โ™ฅ Veel beterschap! Misschien helpt het om ajuin in kleine stukjes te snijden en in de buurt van je bed te leggen? Dat stinkt wel een beetje. Maar het trekt je neus open om het zo te zeggen, haha. Dus als je weer wakker wordt, doe je je raam open. Ga dan wel ergens anders zitten, anders word je nog zieker..

  • Reply Denise van Kalmthout 25 augustus 2014 at 09:54

   Ah wat lief dat je zo met me meedenkt! Ik ga dit zeker proberen, vannacht heb ik bijna geen oog dichtgedaan door m'n verstopte neus!

 • Reply Michaela 25 augustus 2014 at 10:08

  Ohh nom nom, zoveel lekker eten in deze diary!

 • Reply Anna 25 augustus 2014 at 10:08

  Wat een leuke foto's allemaal! Die roze lipstick staat je heel mooi. Ik vind ook nooit wat leuks als ik het echt wil, haha! En heerlijk die chocomelk, dat ga ik straks ook even maken (ik drink het tegenwoordig bijna elke dag met dit slechte weer..) Veel beterschap! Ik voel me ook niet echt zo goed, komt vast door de kou. X

  • Reply Denise van Kalmthout 25 augustus 2014 at 10:15

   Ah dankjewel Anna! Verschrikkelijk dit weer en deze kou, ik denk ook dat het daar aan ligt. Jij ook veel beterschap! X

 • Reply Anouk 25 augustus 2014 at 10:44

  Dit ziet er uit als een hele gezellige week! Voor nu beterschap! X

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 25 augustus 2014 at 11:41

  Die foto met je roze lipstick, wauw! En die fashion blogger trui, awesome!

 • Reply Linda 25 augustus 2014 at 11:43

  Wat is Breda toch een heerlijke stad om te winkelen, wat leuk dat je met je mams bent geweest. En die sweater, wat is hij tof!

 • Reply Valerie 25 augustus 2014 at 11:49

  Leuk artikel, Denise! Je selfie met je knalroze lipstick is echt ontzettend mooi en wat een geweldige sweater van de River Island!

 • Reply iThinkPink 25 augustus 2014 at 12:33

  Leuke foto's!

 • Reply Frederique 25 augustus 2014 at 12:56

  Wat een leuke foto's! Die sweater van River Island is erg leuk!! XX

 • Reply Vanessa 25 augustus 2014 at 13:23

  Leuk om te zien! Dat bloggerboekje van Hema is zo mooi, ik wil het ook ๐Ÿ™‚

 • Reply Jill Van Dooren 25 augustus 2014 at 13:43

  Wat een heerlijke dingen heb je gegeten/gedronken! Wat maak je trouwens mooie foto's van jezelf! Die sweater trouwens super tof!

 • Reply Elke 25 augustus 2014 at 14:03

  Ohh dit ziet er onwijs gezellig uit! Die trui is trouwens geweldig hahaa:)

 • Reply Todays Lovely 25 augustus 2014 at 14:46

  Oh ben jij ook al een stroopwafel fan! Yum!

 • Reply Lizzy 25 augustus 2014 at 16:45

  Wat een leuke diary! ๐Ÿ™‚ Wat balen van de regen, toen je naar Rotterdam ging! Die warme chocolademelk maakte het denk ik weer wat goed haha! En wat vervelend van je verkoudheid, sterkte!

 • Reply Manon Boerakker 25 augustus 2014 at 17:01

  Ohh jeetje al dat eten zeg yummmyyy,, leuke foto's en psssst die lipstick staat je goed ! x

 • Reply Hetlevenvaneenvanderpoorten 25 augustus 2014 at 17:20

  Super leuke week heb je achter de rug!

 • Reply Sarah 25 augustus 2014 at 17:26

  Oooh, zoveel desserts als je wilt! Daar moet ik maar niet naartoe haha! Leuke week heb je gehad! Jammer dat je nu zo verkouden bent, hopelijk wordt je niet ziek, beterschap! xx

  • Reply Denise van Kalmthout 25 augustus 2014 at 19:25

   Jaaaa, gaaf he! Helaas, ik hoop het ook niet. Langzaam gaat het weer een beetje beter gelukkig!

 • Reply withlovefroms 25 augustus 2014 at 18:31

  Oh leuke blogpost! Dat restaurantje 'Amigo' ziet er echt goed uit!
  Wil ik ook wel eens proberen! ๐Ÿ™‚
  Groetjes en veel beterschap! xx

 • Reply Sylvana J 25 augustus 2014 at 18:52

  Super leuk om te zien weer :)!

 • Reply Melanie 25 augustus 2014 at 20:02

  Leuke blog en gezellig heb je het gehad โ˜บ๏ธ

 • Reply Anita 25 augustus 2014 at 20:49

  Super leuk!! En bowlen is inderdaad best heel leuk, ik heb altijd erg veel lol tijdens bowlen. Is voor mij ook weer een tijdje geleden (maar geen 10 jaar hihi).
  X

 • Reply JulieStarr 27 augustus 2014 at 14:53

  Oh Yum! Ik ben DOL op Mexicaans eten! ๐Ÿ˜€

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten