Photo Diary

Photo Diary #141 – Let it snow!

11 december 2017

Afgelopen weken ben ik door alle drukte en andere omstandigheden erg afwezig geweest op m’n blog en social media, maar vanaf nu ben ik weer helemaal terug! In deze Photo Diary combineer ik meteen twee weken in één, dus ga er maar even lekker voor zitten. Ik kreeg ongelofelijk veel pakketjes, deed veel gezellige dingen met vriendinnen én ik maakte goed gebruik van de eerste sneeuw die gister bij ons viel. Kijk je met me mee?

Vorige week kwam ik in de kantine aan op het werk en daar zag ik deze schaal met schattige cakejes staan. Een collegaatje is weer zwanger, zo leuk! Ik heb dat echt gemist aan maanden lang alleen maar thuis werken, het contact en leuke nieuws van collega’s. Love it.

Fotograferen, mijn grootste hobby! Al zo lang ik me kan herinneren eigenlijk wel. Vroeger toen er nog geen digitale camera’s bestonden vond ik fotograferen ook al geweldig op zo’n rolletje. En de fotoboeken die we maakten keek ik oprecht honderd keer terug. Nog steeds ben ik daarom heel blij dat ik de minor Fotografie aan de Fotovakschool heb gedaan, daar heb ik zó veel geleerd. Het was niet altijd even leuk omdat ik behoorlijk uit mijn comfort zone moest, maar achteraf heb ik er echt ontzettend veel aan gehad.

Jongens, dit is toch niet normaal. Mijn pakketjes worden nog steeds bij mijn ouders afgeleverd en toen ik ‘s avonds op bezoek kwam trof ik dit aan. Allemaal voor mij (?!?!?!) Die arme postbode zal het wel flink in z’n rug hebben denk ik, maar de inhoud was ook ontzettend leuk. Veel mooie feestcollecties en nieuwe kleding, ik ben nog steeds ontzettend blij dat ik dit werk mag doen en daar bijvoorbeeld dit voor terug krijg.

Een heel lief en spontaan kaartje van een vriendin op de deurmat. Zo lief!

Donderdagavond ga ik gezellig eten met twee vriendinnen in Breda. Daniek heeft een héérlijke lasagne gemaakt en het is fijn om ze weer even te zien. Uiteindelijk rijden we ‘s avonds weer terug, maar ik heb wel Expeditie Robinson gemist. Vind dit echt het allerleukste programma dat op dit moment op TV komt! Vrijdagochtend kijk ik de aflevering dus meteen terug. Voor wie zijn jullie?

Ik tref trouwens geen chocoladeletter in mijn schoen aan, maar een KAASletter. Zo leuk, dit is dus echt iets voor mij. Mij maak je niet wild met chocolade, maar een dag zonder kaas is oprecht een dag niet geleefd. Love it, mijn moeder weet wel waar ze me blij mee maakt 😉

Dit is trouwens het jurkje dat ik ga dragen met Kerst! Ik heb deze een paar weken geleden ontvangen en hij is van het Italiaanse merk Kocca. Het is wel heel belangrijk dat je jezelf goed opmeet voordat je daar kleding besteld, want zoals je ziet valt alles redelijk klein en wordt de kleding op de centimeter nauwkeurig gemaakt. Bij mij zit ‘ie gelukkig als gegoten, erg blij mee.

We vliegen even een paar dagen verder, want er werd ook gewoon véél gewerkt de afgelopen weken. Vorige week zondag ging ik gezellig met vier vriendinnen naar het bos, iets wat we eigenlijk nooit doen. We hebben gezellig gekletst en de helft kon het uiteraard niet laten om ook nog even tekeer te gaan in de speeltuin. Daarna nog even lekker lunchen, echt een hele fijne dag!

Dit jasje zat trouwens ook in één van de pakketjes en is van het merk 9lemons. Het is een soort teddy bombertje met een zacht stofje en hij zit ontzettend lekker. Hij is trouwens wel echt te koud als winterjas, dus ik denk dat het meer geschikt is voor bijvoorbeeld de herfst of de zomer. Of gewoon onder de jas, dat kan natuurlijk ook. Ze hebben hem in meerdere varianten!

Ook fotografeer ik afgelopen week de kerstcollectie voor Gossip in een mooi restaurant met véél versiering. Vind dit altijd zulke leuke opdrachten, maar het is wel lastig om met donker weer lichte foto’s te creëren. Maar goed, deze foto is in ieder geval goed gelukt! Waarschijnlijk gaan we ook deze week nog even op locatie shooten.

Afgelopen vrijdag ga ik gezellig sushi eten, ik heb dit al zó lang niet meer gedaan. Hier kun je me serieus altijd voor wakker maken hoor, absoluut geen probleem. Daarna fiets ik nog even naar een vriendin waar we bijkletsen met een hele groep. Uiteindelijk lig ik om 03.00 uur in bed.

En de volgende dag ga ik bij mijn zusjes kijken, ze moeten twee wedstrijden hockeyen in de zaal. Theetje erbij en ik vermaak me wel!

Gisteren werd mijn oma alweer 81 jaar en daarom was het tijd om gezellig met zijn allen te gaan lunchen. Daarna hebben we uiteraard nog even een taartje gegeten en getoast op nog meer gezonde jaren. En natuurlijk lag het land vol met sneeuw, ook bij ons! Roos en ik besloten van deze gelegenheid gebruik te maken en maakten meteen een paar foto’s in de sneeuw. Vandaag is mijn vrije dag en staat er weer een flinke berg sneeuw op de planning, dus ik ben benieuwd.

Aankomende week is DRUK! Er moet weer veel gewerkt worden bij Douglas, ik ga een nieuw appartement van een vriendin bekijken en vier ook nog een verlate Sinterklaas thuis. En dit weekend heb ik alweer mijn eerste Kerstborrel, de tijd vliegt! 

Liefs,
Denise

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Tedje 11 december 2017 at 10:42

  Sushi sushi sushi! Leuke foto van jou en je zusje in de sneeuw!
  Tedje plaatste onlangs…Update | je zithoek winterproof makenMy Profile

 • Reply Judith 11 december 2017 at 10:50

  je kerstjurkje is echt prachtig! Love it!
  Judith plaatste onlangs…Friday Faves – 5My Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 11 december 2017 at 12:47

  Wat een leuke foto’s! haha top hè die Kaasletter, ook echt iets voor mij!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Etos Friends Trend Tasting DinnerMy Profile

 • Reply Quinty 11 december 2017 at 13:04

  Die sushi ziet er zooo lekker uit. Ik moet het ook weer eens een keer gaan eten. Die foto in de sneeuw is trouwens heel leuk!
  Quinty plaatste onlangs…Turtles all the way downMy Profile

 • Reply mieke | mieksmind 11 december 2017 at 13:28

  wat een mooie foto’s heb je weer gemaakt, en wow veel pakketjes hihi ik had er 4 afgelopen weekend
  mieke | mieksmind plaatste onlangs…PLOG Weekendje Leiden City Resort Hotel LeidenMy Profile

 • Reply anna 11 december 2017 at 13:32

  Wauw al die pakketjes, heerlijk! Het blijft altijd een feest om die te mogen ontvangen en uit te pakken :-). Nog gefeliciteerd met je oma trouwens!
  anna plaatste onlangs…5 x waarom online shoppen niks voor mij isMy Profile

 • Reply Yvette 11 december 2017 at 16:11

  Die foto op de slee is zo leuk 🙂
  Het jasje kwam ik niet meer tegen op de website van 9lemons .

 • Reply Manon 11 december 2017 at 16:28

  Dat jurkje wat je gaat dragen staat je ontzettend goed zeg! Ik vind die foto met je zus(je) wel ontzettend leuk!
  Manon plaatste onlangs…Wat Maakt Je Mooi Tinned Candle – Classic Cotton & Hot CinnamonMy Profile

 • Reply Lieke van Veen 11 december 2017 at 17:58

  Dat jurkje is echt prachtig en die foto op de slee is ook erg leuk!
  Lieke van Veen plaatste onlangs…Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?My Profile

 • Reply Femke 11 december 2017 at 18:49

  Wat een leuke foto’s allemaal. Ik vind dit echt zo’n heerlijke tijd. Die kaasletter vind ik echt té grappig, ik heb dat nog nooit gezien. Die ga ik onthouden :-)!
  Femke plaatste onlangs…Shoplog Rotterdam ♡My Profile

 • Reply Larissa 12 december 2017 at 11:42

  Wat een leuk weekoverzicht! Dat jurkje wat je met kerst gaat dragen staat je onwijs leuk!
  Larissa plaatste onlangs…OUTFIT | Als een kind zo blij met de sneeuwMy Profile

 • Reply Marloes 12 december 2017 at 19:39

  Wat een leuk en druk weekje heb je achter de rug! Het jurkje is zo mooi!
  Marloes plaatste onlangs…In the Picture #174 Geen internet, Sneeuw en Kerstsfeer!My Profile

 • Reply Justine 13 december 2017 at 04:24

  Die kaasletter, oh my, jaloeeers!! ZO LEKKER!! Leuke foto’s weer mup <3
  Justine plaatste onlangs…My life in photos – december 2017 #1My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten