Photo Diary

Photo Diary #143 – De gevangenis in!

9 januari 2018

Leuk dat je mijn nieuwe Photo Diary weer komt lezen! Hij is inderdaad een dagje te laat (excuus!), maar daardoor niet minder leuk. Afgelopen week ging ik naar de gevangenis in Breda, boekte ik een heerlijke vakantie naar de zon en werd ik uitgenodigd voor een héél speciaal diner. Het nieuwe jaar is alles behalve saai van start gegaan dus 🙂 Kijk je met me mee?

We starten deze Photo Diary op woensdag in plaats van de gebruikelijke maandag, dus vandaar dat ‘ie niet zo uitgebreid is als jullie meestal van me gewend zijn. Maandag was het natuurlijk Nieuwjaarsdag (dat hebben jullie in deze Photo Diary voorbij zien komen) en dinsdag deed ik eigenlijk gewoon niet zoveel. Maar goed, woensdag wel! Samen met mijn familie ben ik naar Breda gereden om daar een kijkje te nemen in de Koepelgevangenis in Breda, best bijzonder. Deze wordt sinds kort niet echt meer gebruikt als gevangenis, maar het is altijd leuk om even binnen te gluren.

De rondleiding zelf vonden we overigens niet echt denderend. Het meisje dat ons rondleidde wist er ongeveer evenveel van als ik (vrij weinig dus), maar het was wel leuk om alles eens met eigen ogen te zien. De koepel zelf is echt indrukwekkend en eigenlijk ook heel mooi! Al met al een bijzondere middag.

De rest van de week heb ik veel gewerkt en daarnaast ook gewoon een beetje rust gepakt. Deze analoge camera is van mijn opa geweest en ik vind hem zo mooi 🙂 Ik heb eigenlijk geen idee of ‘ie het nog doet en of ik hem daadwerkelijk kan gaan gebruiken, maar dat ga ik binnenkort eens uitzoeken.

Ook fotografeerde ik vrijdag weer de hele middag voor kledingwinkel Gossip. De sale is overal weer begonnen, dus ik moest weer flink aan de slag. Uiteindelijk hebben we weer leuke foto’s gemaakt, deze kun je trouwens allemaal bekijken op Instagram onder de naam @gossipfashionstore.

YES! We willen eind april met de familie nog een weekje naar de zon (ik kan nu al niet wachten!) en daarnaast gaat er waarschijnlijk ook weer een verre reis geboekt worden in de zomervakantie. Tijd om alle mooie reizen eens naast elkaar te leggen dus… Blijkt nog best een (leuk) klusje. We hebben onszelf de afgelopen dagen goed georiënteerd en de vakantie voor het voorjaar is al in optie gezet, zo fijn. Als deze definitief rond is vertel ik jullie uiteraard meer.

Vrijdagavond besluit ik om lekker te relaxen met dit grote Rituals pakket dat ik met Kerst kreeg. Het is volgens mij de nieuwe lijn en hij ruikt zó lekker. Vooral de geurkaars en die bedspray vind ik héérlijk!

Uiteindelijk loopt de avond een beetje anders: om 20.00 uur besluit ik alsnog om me snel aan te kleden en samen met mijn zusje en haar vriendinnen mee te rijden naar Antwerpen. We kijken Bad Mom 2 in de bioscoop en ondanks dat ‘ie eigenlijk ontzettend flauw is, heb ik van de film genoten. Gewoon even lekker nergens aan denken.

Daarna rijden we terug en doe ik nog gezellig een drankje met een vriendin op het terras. Uiteindelijk lig ik om 05.00 uur in bed, het bleek toch iets gezelliger te zijn dan verwacht en we zijn letterlijk de kroeg uitgeveegd (haha). Dit was geloof ik niet helemaal de planning van mijn ‘relaxte avond’.

Zaterdag ben ik dus ook niet heel veel waard, ik merk oprecht dat ik een beetje ouder begin te worden. Wanneer ik weinig slaap en tot laat ga stappen, ben ik zeker nog twee dagen daarna MOE. Zaterdag lig ik dus om 20.00 uur al in bed samen met Netflix <3

Tijd voor een nieuwe profielfoto op Instagram. Petje is van Famous Store, shirtje van Loavies.

Zondag word ik gelukkig weer fris en fruitig wakker en aan het eind van de middag rijd ik samen met mijn vader en twee zusjes richting Utrecht. Het is een eindje rijden, maar wel met een leuke reden. We zijn namelijk uitgenodigd door Dinner in Motion om een speciaal diner bij te wonen, inclusief een bijzondere show en zeven gangen. Het was echt een beleving, ontzettend lekker en we zijn weer een ervaring rijker. Aanrader! Deze week komt er nog een uitgebreidere blogpost over online 🙂

Deze week werk ik veel thuis en is mijn agenda eigenlijk nog vrij leeg. Wel heb ik twee avonden met vriendinnen gepland staan en zondag vieren we een verlate Kerst bij mijn oma thuis. Gezellig! We gaan het zien wat de week me brengt, uiteindelijk sluit ik ‘m vast weer hartstikke druk af.

Liefs,
Denise

 

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Laura 9 januari 2018 at 15:07

  Ik vind het altijd zo leuk om je diary te lezen. Leuk om zo te zien wat je allemaal gedaan hebt:)
  Laura plaatste onlangs…6 inspirerende boeken van en voor vrouwelijke ondernemersMy Profile

 • Reply Larissa 9 januari 2018 at 15:22

  Leuke Photo Diary heb je weer gemaakt! Wat gaaf, dat Dinner in Motion!
  Larissa plaatste onlangs…Tip: voor €14,80 een retour naar AntwerpenMy Profile

 • Reply Judith 9 januari 2018 at 15:32

  Wat een heerlijk vooruitzicht een zonvakantie 🙂 Leuke week heb je gehad!
  Judith plaatste onlangs…Goed Voorbereid Op Wintersport + Winactie!My Profile

 • Reply Kelly 9 januari 2018 at 16:58

  Leuke week was het! Ik vind je Insta profielfoto erg mooi 🙂
  Kelly plaatste onlangs…Yves Saint Laurent – Mon ParisMy Profile

  • Reply Denise 9 januari 2018 at 19:20

   Dankjewel Kelly!

 • Reply Demi 9 januari 2018 at 19:01

  Klinkt als een leuke week vol met gezellige mensen 🙂 Ik zou vorige week eigenlijk ook naar Bad Moms 2 gaan, maar uiteindelijk is het toch Pitch Perfect 3 geworden. Na lang wikken en wegen, kwamen we namelijk tot de conclusie dat een kerstfilm na Kerstmis misschien een beetje raar was. Of kon dat prima?

  • Reply Denise 9 januari 2018 at 19:20

   Ja het ging inderdaad wel over Kerst, maar dat vond ik zelf helemaal niet vervelend! Pitch Perfect 3 wordt mijn volgende, hoe was ‘ie?

   • Reply Demi 9 januari 2018 at 22:18

    Ja echt heel leuk! 🙂 Zeker naar toe gaan. Had bij de slotscone echt een kippenvel momentje dus dan weet je dat het goed is he haha.
    Demi plaatste onlangs…De millennial: over hokjes en clubjesMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 9 januari 2018 at 21:12

  Ah wat een leuk weekje!! Dinner in Motion is echt super tof!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…FOTD Happy New YearMy Profile

 • Reply anna 10 januari 2018 at 11:08

  Wat een leuk weekje! Ik wil ook nog heel graag naar Bad Moms 2! Dat Rituals pakket ziet er echt heerlijk uit, love it <3
  anna plaatste onlangs…Hoe bevalt mijn nieuwe blog schema mij? (+ tips gevraagd!)My Profile

 • Reply Justine 13 januari 2018 at 06:27

  Haha, ik herken je zo als je zegt dat je merkt dat je na een late avond de dag erna helemaal gaar bent!!
  Justine plaatste onlangs…De 96 films die ik in 2017 keekMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten