Photo Diary

Photo Diary #155 – Dit is niet mijn week

5 april 2018

Zo jongens, bereid je voor op veel foto’s van meubels, wat chaos en af en toe wat sporten tussendoor. Afgelopen week was namelijk niet mijn beste week en dat is zeker terug te zien in deze Photo Diary. Ik verhuisde de laatste spulletjes, kon de vloer thuis niet meer zien door alle spullen en vierde Pasen. Kijk je met me mee?

Goed, allereerst een foto van mijn mega geliefde bank… Die helaas weg moet. Ik vind het enorm zonde om hem te verkopen, maar bij mijn ouders thuis staat al een bank, dus het is logisch dat er niet óók nog plek is voor dit exemplaar. Mocht je iemand kennen (of jij zelf!) die geïnteresseerd is.. Doe een leuk bod 🙂 De bank is nog geen half jaar oud en heeft geen beschadigingen.

Tussendoor sport ik alle verhuisfrustratie er nog even uit in de sportschool. Ben het de laatste tijd goed aan het oppakken en het zorgt er echt voor dat ik mezelf een beetje fitter voel. Als warming-up sta ik altijd twintig minuten op de steps.

Kijk dit nou…. Ik heb gewoon staan lachen van ellende toen ik dit aantrof in mijn slaapkamer. Het is inmiddels wel goed uitgezocht en opgeruimd, maar verhuizen zorgt echt voor het pijnlijke moment dat je jezelf beseft dat je écht teveel spullen hebt. Ik heb veel weggegeven, oude spullen weggegooid en nog wat dingen verkocht. Plus een nieuwe kast met véél opbergruimte weggezet, dus het komt goed 🙂

Ook verhuis ik ‘s avonds alle grote meubels. Ik kan gelukkig veel opslaan bij familie, plus we hebben veel verkocht voor leuke prijzen. Iedereen blij!

 Outfit of the day: mijn nieuwe jasje van Guts Gusto, haarbandje ook van Guts Gusto en sneakers van Hummel. Lekker vrolijk!

Vrijdag werk ik ‘s ochtends bij Gossip en fotografeer ik weer een heleboel nieuwe outfits. Zo leuk om te zien dat de foto’s die ik maak ook overal in de winkel hangen. Ik doe dit inmiddels 1,5 jaar en ik vind het nog steeds ontzettend leuk om te doen. Echt een leuk bijbaantje zo ♡

‘s Middags ga ik even met mijn zusje naar de stad en daar zie ik bij Douglas weer het schap van Bobbi Brown staan. Vind dit ZO’N mooi merk jongens, echt aanraders. Vooral de lipsticks zijn ontzettend mooi.

Daarna gaan we het allereerste ijsje van het jaar eten, YAY. Ik ga voor stroopwafel en we nemen ook passievrucht en bokkepootjes ijs. Altijd leuk (en lekker!) om nieuwe smaken te proberen. Ik gok dat dit niet de enige foto dit jaar die ik in deze situatie zal maken, haha.

En even een kiekje met mijn nieuwe blouse van Garcia, ze hebben op dit moment heel veel leuke zomeritems. Het jasje kennen jullie waarschijnlijk nog wel, deze is van Lofty Manner en heb ik twee zomers geleden aangeschaft. Echt een alltime favorite ♡

Onze stad bestaat 750 jaar en om dit te vieren hebben ze er vanaf vrijdag een nostalgische kermis neergezet. Heel veel oude attracties, echt leuk om eens te zien. Waarschijnlijk hebben jullie ook al een paar kermisfoto’s voorbij zien komen op mijn Instagram. Echt de perfecte foto spot 🙂

Sporten, sporten, sporten. Ik ga ongeveer drie keer in de week en dat voelt goe-hoed. Nu nog volhouden!

Als beloning mag ik absoluut wel een stukje van deze framboos cheesecake reep. Moet zeggen dat ik het echt een vreemde combinatie vond. Denk niet dat ik hem nog snel een keer zou kopen.

Floris, de lieverd ♡ Hij is inmiddels al zestien jaar bij ons en nog steeds hartstikke fit. Komt iedere avond gezellig even kroelen en verder slaapt ‘ie natuurlijk gewoon héél veel. Het ideale leventje, hoor. Ik heb er maar even een zwart-wit filter overheen gegooid, dan zie je zijn grijze haren niet. Kan deze opa me vast in dank afnemen 😉

Vrijdagavond ga ik gezellig wat drinken met een vriendin. Bijkletsen onder het genot van een paar radlers!

Zaterdagavond is het tijd voor een aantal bokswedstrijden bij ons in de buurt. Ik heb nog nooit zo iets gezien en ik moet zeggen, ik vond het best wel heftig. Ze houden zich echt niet in (logisch natuurlijk) en een paar werden gewoon tot bloedens toe geslagen. Moet je ding zijn denk ik.. Al met al wel indrukwekkend om eens bij te wonen. Bijzondere zaterdagavond!

En zondag is het natuurlijk Pasen, we maken allemaal hapjes en gaan gezellig lunchen. In dit artikel schreef ik al wat meer over mijn Paasdagen 🙂

Deze Photo Diary is iets later gekomen vanwege alle hectiek met Pasen en de verhuizing. Sorry! Inmiddels heb ik alles weer op een rijtje staan en komen er weer meer artikelen aan. Deze week ben ik in ieder geval druk geweest met spullen verkopen (op mijn Instagram Stories vind je de laatste items nog!), sporten en leuke dingen doen. Allemaal te zien in mijn volgende Photo Diary maandag. Fijne week! ♡

Liefs,
Denise

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Mira 5 april 2018 at 13:02

  Fijn dat alles achter de rug is! En wat ben je lekker bezig met sporten, echt top:)
  Mira plaatste onlangs…Life | Maart 2018: Het gaat eindelijk wat beter!My Profile

 • Reply chucky1012 5 april 2018 at 13:59

  Het is nogal wat een verhuizing.
  Fijn dat je nu helemaal over bent.
  Top dat jij zo vaak sport ?

 • Reply alexa 7 april 2018 at 11:13

  Wat een leuke diary! Liefde voor je outfits trouwens en lekker bezig met sporten, fit for free? haha 🙂
  alexa plaatste onlangs…Nike Air Max Jewell Particle RoseMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten