Geen categorie

Photo Diary #16 – Bitterballen, sushi en roze roosjes

8 september 2014
Wat hebben we een heerlijke zonnige week achter de rug, finally! Ik besloot meteen m’n camera onder het stof vandaan te trekken en outfit foto’s te schieten in het zonnetje. Verder volgde ik veel colleges, ging ik stappen in Rotterdam en had ik een gezellig maar ook ontzettend druk weekend. Benieuwd wat ik gedaan heb deze week? Kijk mee!

Welcome back! Het tweede studiejaar is van start gegaan en we begonnen deze week met een kick-off in de bioscoop naast onze campus. Omdat er nu ook zes Spaanse studenten én leerlingen van VWO en MBO zijn ingestroomd is het allemaal net ietsjes anders. Toch wel even wennen zo’n semester – dit duurt 5 maanden! – volledig in het engels!

Gelukkig hield de zon me gezelschap tijdens het wachten tussen de colleges door. Natuurlijk is m’n dagelijkse hoeveelheid fruit ook belangrijk, even een appeltje tussendoor!

Armcandy Of The Day! Ik combineerde hier m’n zilveren Michael Kors horloge met een zelfgemaakte armband van koeienhuid. Op de achtergrond zie je trouwens mijn geliefde Michael Kors tas die ik inmiddels al weer meer dan een jaar full-time draag.

Gelukkig duurde het college die dag wat minder lang dan gepland dus besloot ik om even te relaxen op een terrasje met m’n klasgenoten. Natuurlijk nam ik weer m’n favoriete boterham carpaccio, dit keer met spekjes, truffelmayonaise en noten.

Wanneer m’n colleges pas om half 6 afgelopen zijn ben ik meestal al half gestorven van de honger. Ik kan er niets aan doen, maar rond 5 uur begint m’n maag zó ontzettend te knorren dat ik ‘m wel moet voeden met een lekkere pastasalade. Niet goed voor m’n portemonnee.

Af en toe werkt de WiFi in de trein een beetje mee, fijn! Wel altijd zó vervelend wanneer diegene naast je overduidelijk mee aan het lezen is. Ik kan me daar zo erg aan irriteren dat ik geen letter meer op m’n beeldscherm getypt krijg. Bah.

Kijk eens wat een stoer mannetje! Hij bewaakt ons huis altijd enorm goed. Wanneer ik dan thuis kom na een lange studiedag krijg ik meestal wel een lief miauw-tje en vervolgens gaat ‘ie weer mee naar binnen. Lief!

Ik heb deze week maar liefst één keer de fiets gepakt en dit moment heb ik meteen maar even vastgelegd. Ik schaam me diep, maar het idee dat de bus me overal voor de deur afzet zonder moeite én extra geld haalt me steeds weer over om niet te fietsen. Ik ben trouwens nog steeds onwijs blij met m’n Toms!

‘S avonds ben ik met m’n beste vriendinnetjes weer eens gezellig wat wijntjes gaan drinken. Natuurlijk is de avond niet compleet zonder bitterballen, maar na 3 pogingen kwamen ze er nog steeds als verlepte uitelkaar gevallen kwakjes uit.

Uiteindelijk probeerden we het met frietvet in de pan. Look how pretty they are! Was de avond toch nog geslaagd.. haha!

Vrijdag had ik een afstudeerfeest van een vriend van Joost. Eerst dronk ik samen met een goede vriendin een wijntje thuis om vervolgens naar het feest te gaan. Ik heb een ontzettend gezellige avond gehad in ieder geval!

Zaterdag zijn we met een hele groep vrienden naar de Wereldhavendagen in Rotterdam geweest. Hier liggen verschillende soorten boten die je allemaal ook van binnen kunt bekijken. Omdat een vriend van Joost bij de marine zit mochten wij na sluitingstijd een bezoekje nemen in de onderzeeër. Ik ben nog steeds zó erg in shock, het is er nog veel kleiner en smaller dan ik verwacht had. Super indrukwekkend om het eens gezien te hebben in ieder geval!

Daarna zijn we nog lekker bij Sumo aangeschoven om even een flinke portie sushi naar binnen te werken. Omdat de rondleiding in de onderzeeër best laat was hadden we allemaal ontzettende honger. Zoals je ziet hebben we ons niet ingehouden, haha!

Ronde 2. California Maki en Crispy Maki waren de toppers van de avond zoals je ziet. Ik ben eigenlijk best benieuwd naar jullie favoriete sushi!

Na Sumo doken we nog even de stad van Rotterdam in om een dansje te doen. Dit is trouwens de groep waarmee we de avond hebben doorgebracht! Rond 02:00 uur zijn we met z’n allen weer terug naar huis gereden om vervolgens dood moe in m’n bed neer te ploffen.
Roze roosjes! De foto maakte ik ook met m’n iPhone en ik ben écht verbaast over de goede kwaliteit!
Aankomende week staat weer volledig in het teken van colleges, huiswerk en studeren. Super vervelend, ik heb drie van de vijf dagen maar één les per dag. Dit betekent dat ik langer aan het reizen ben dan dat ik daadwerkelijk in de les zit.. Verder is Joost nog jarig én een goede vriendin dus dat belooft weer een super gezellig weekend te worden!
Wat heb jij gedaan deze week?

You Might Also Like

58 Comments

 • Reply MissBeautyFreak 8 september 2014 at 05:24

  leuke foto's! Ik ben trouwens echt verliefd op je tas en horloge!

 • Reply Tessa 8 september 2014 at 05:33

  Ik vind het ook niet fijn als mensen zo meekijken op je beeldscherm.. Maar omg die bitterballen, heerlijk!
  Liefs, Tessa

  • Reply Denise van Kalmthout 8 september 2014 at 06:15

   Ik vind het zelfs zo vervelend dat ik eigenlijk helemaal niets meer wil en kan doen op m'n laptop!

 • Reply Window On My Wardrobe 8 september 2014 at 05:39

  Je had een leuke week! Wat een mooi horloge en heel mooi gecombineerd met de armbanden. Je foto's zijn echt allemaal leuk om te zien!

  X Sara

 • Reply Michaela J. 8 september 2014 at 05:42

  Wauw, die horloge is echt prachtig! Leuke foto's 😉

 • Reply Dagmar Valerie 8 september 2014 at 05:52

  Aah wat een fijne foto's, superlekkere sushi en ik wens je veel succes toe bij de colleges. Je kunt het topper <3

 • Reply Raounak 8 september 2014 at 07:01

  Dat vestje/poncho op de eerste foto is zo mooi!

 • Reply GLAMOURMOES 8 september 2014 at 07:05

  Leuke foto's! Balen dat je langer onderweg bent om naar school te gaan, dan dat je daadwerkelijk les hebt. Ik had dat vroeger ook wel eens tijdens mijn studie.

  • Reply Denise van Kalmthout 8 september 2014 at 07:35

   Dankje Marloes! Ik word er helaas zo gedemotiveerd door, ik heb liever de hele dag les!

 • Reply Donna Luisa Huijzendveld 8 september 2014 at 07:12

  Wat een leuke foto's! Succes dit schooljaar en wat een mooie armcandy! x

 • Reply Renee Raadsheer 8 september 2014 at 07:24

  Wat een leuke foto's! Ik heb dat ook dat mensen mee lezen in de trein, oh zo vervelend. Sushi, zoo lekker, alvast gefeliciteerd voor je vriend. Je foto van je roos is inderdaad echt prachtig!

 • Reply Justine A 8 september 2014 at 07:49

  Wat een leuke foto's! Krijg honger van die sushi foto's haha. Alvast gefeliciteerd met je vriend en vriendin! 🙂

  • Reply Denise van Kalmthout 8 september 2014 at 08:12

   Ah dankje Justine! Nu ik de foto's zelf terug zie krijg ik ook meteen weer trek!

 • Reply Maaike 8 september 2014 at 08:06

  Prachtige foto van die roos! En heerlijk om al die sushi te zien zeg! Deze week heb ik ook lekker veel sushi gehad haha

 • Reply Yudeska 8 september 2014 at 08:39

  Hele leuke foto's!

 • Reply Laura 8 september 2014 at 09:48

  Leuke foto's weer! Wat balen dat je nu langer onderweg bent voor school. Leuke dingen heb je nog in het vooruitzicht. Succes deze week!

 • Reply Denise van L 8 september 2014 at 13:02

  Leuke foto's ! Ziet er uit als een leuk weekje ! Ik vind je horloge echt prachtig ! X

 • Reply Manon Boerakker 8 september 2014 at 13:40

  Leuke foto's en je horloge is echt prachtig!

 • Reply Jennifer 8 september 2014 at 13:52

  Oh, lekker! Bitterballen. Vanwege mijn zwangerschap mag ik bijna geen sushi, maar bitterballen gaan er altijd in, haha!

  • Reply Denise van Kalmthout 8 september 2014 at 14:05

   Haha bitterballen zijn zo ontzettend lekker! Wat leuk dat je zwanger bent! 🙂

 • Reply Manon 8 september 2014 at 14:02

  Haha ah nu heb ik zin in bitterballen 🙂 Die kat is lieef bij mijn ouders ligt hij ook altijd op de auto 🙂

  • Reply Denise van Kalmthout 8 september 2014 at 14:06

   Haha schattig he! Volgens mij vinden ze het gewoon prettig, dan liggen ze lekker hoog!

 • Reply Laura - Sunlight Dream 8 september 2014 at 14:02

  Hele leuke foto's 🙂 Zo te zien heb je een geweldige week gehad 😀

 • Reply JulieStarr 8 september 2014 at 15:20

  Erg leuke foto's om te bekijken! 😀

 • Reply Marlayne Vermeulen 8 september 2014 at 15:33

  Leuke foto's!

 • Reply Nesrin 8 september 2014 at 17:04

  Mooie poncho heb je aan! Geniet van je opleiding, ook al is het soms even minder leuk het heen en weer gereis..
  Leuke diary!

  • Reply Denise van Kalmthout 8 september 2014 at 17:12

   Aah dankjewel Nesrin! Inderdaad, gelukkig heb ik de kans gekregen om te studeren! <3

 • Reply Anouk 8 september 2014 at 18:12

  Wat een super leuke foto's! Ik vind die koeienarmband die je zelf hebt gemaakt echt zó pretty! En echt heel erg vervelend dat je een aantal dagen voor één les naar school moet, zo irritant! In ieder geval succes met je colleges! X

  • Reply Denise van Kalmthout 8 september 2014 at 18:19

   Dankjewel Anouk! Jaaa, ik ben er ook ontzettend blij mee en draag hem erg vaak!

 • Reply Bente de Heij 8 september 2014 at 18:27

  Ziet er uit als een leuke en drukke week! Irritant van die drie college's op drie verschillende dagen!

 • Reply Kim 8 september 2014 at 18:47

  Leuke foto's allemaal! Veel gezelligheid 😀

 • Reply Annelies DP 8 september 2014 at 20:28

  Mooi horloge van MK heb je 🙂 Ik heb meestal ook maar 1 les per dag, en dan ook altijd langer onderweg dan dat ik echt in de les zit… Dat is jammer, omdat je zoveel tijd verliest! Liefs!

 • Reply Wendy 9 september 2014 at 07:16

  Leuke diary post! Ik krijg serieus gewoon zin in bitterballen haha en het is nog wel in de ochtend 😉

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

 • Reply Jill Van Dooren 9 september 2014 at 23:31

  Hahahaha ik moest hardop lachen van die bitterballen! Ik vind je trouwens zo'n mooie meid Denise!

 • Reply Lieselot Vandemeulebroucke 10 september 2014 at 14:50

  Leuke foto's ! Die sushi ziet er echt jummieee uit! En de bitterballen op de tweede foto zijn toch nog best oké? :p

  • Reply Denise van Kalmthout 10 september 2014 at 15:42

   Ah super lief! Haha, het waren niet echt bitterballen meer te noemen toch!

 • Reply beautylisz.com 12 september 2014 at 14:45

  Hmm wat ziet het eten van Sumo er lekker uit zeg!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten