Photo Diary

Photo Diary #166 – Almost ready for take-off

23 augustus 2018

Na een flinke radiostilte hier op m’n blog is het vandaag weer tijd om jullie bij te praten in een nieuwe Photo Diary! Ik heb ervoor gekozen om de week voor mijn vakantie én de afgelopen dagen na mijn reis even bij elkaar te voegen in dit artikel. Over Sri Lanka komen namelijk nog aparte artikelen online (ja, beloofd), anders gaat ‘ie écht veel te lang worden. Kijk je met me mee?

Het sporten gaat nog steeds redelijk goed en regelmatig! Ik ontving van het merk Rönisch een super leuk sportsetje met een legging, sporttopje en shirt. Draag deze items tegenwoordig heel vaak tijdens het fitnessen, echt aanraders 🙂

Wat vinden jullie van m’n nieuwe strandtas? Ik heb deze besteld bij Manana Jewels en je kunt daar ook meteen je initialen op de tas laten zetten. Dit is trouwens het medium formaat en ideaal voor een dagje strand.

In de week voordat ik naar Sri Lanka vertrek spreek ik ook veel af met vriendinnen. Samen met Amber ga ik gezellig een middag bijkletsen (met heel veel radlers) en vervolgens uiteten. Natuurlijk kan die carpaccio vooraf niet ontbreken. Te. Lekker.

Ook zoek ik mijn zomerkleding uit en vul ik een grote doos met nieuwe items die ik nog nooit gedragen heb. Veel is te groot of te klein en andere dingen draag ik gewoon niet, dus dit neem ik ‘s avonds meteen mee naar m’n vriendinnen. Uiteindelijk gaan ze allemaal met leuke dingen naar huis, dus we zijn allemaal weer blij 🙂 De rest bewaar ik voor een héle gave winactie die er binnenkort aankomt op mijn Instagram. Mocht je me nog niet volgen, even doen dus!

Het weer in Nederland laat ons niet in de steek, dús daar moeten we flink gebruik van maken. Samen met m’n moeder en zusje pak ik de trein richting Scheveningen. Ik heb daar een lunch geregeld als samenwerking op mijn Instagram én nog wat leuke outfits die ik op de foto moet zetten, dus dat doen we meteen maar. Deze top en rok zijn van loavies, tas is van Manana Jewels.

We mogen namelijk lekker tapas eten met zijn drieën bij El Nino beachclub in samenwerking met Ticketveiling. Je kunt daar verschillende vouchers kopen voor acties, zoals deze dus. Bespaart écht heel veel geld, dus wij gaan dit zeker vaker doen 🙂

Ook is mama jarig en dat verdient een taartje ♡

En dan is het ein-de-lijk zover: mijn koffer is ingepakt en ik ben helemaal klaar om te vertrekken naar Sri Lanka! Deze jurk (van Asos!) kreeg ik super last minute nog opgestuurd en heb ik er ook nog in kunnen proppen, haha.

De avond voor vertrek ga ik nog een hapje eten in de stad met een héél leuk persoon 🙂

Let’s go! We vliegen eerst van Amsterdam naar Abu Dhabi en vervolgens na een korte lay-over van Abu Dhabi naar Colombo. Een flinke zit weer, niet echt mijn favoriete bezigheid.. Maar goed, het is voor een goed doel en ik heb er zin in om weer een nieuw land te ontdekken! Mijn paspoort hoesje is trouwens van Pluk, ze hebben daar zoveel leuke. Ik heb ontzettend veel foto’s gemaakt en ga de leukste voor jullie selecteren en in dat artikel ook meteen veel vertellen over de rondreis die ik heb gemaakt. Hou jullie op de hoogte!

OMG, dit is toch te lief?! De poes van een vriendinnetje heeft vier kleine baby poesjes gekregen en ze zijn zo zo zo lief. Ik kan hier echt de hele dag naar kijken, haha. Toen ik er was waren ze nog zo klein als muisjes en hadden ze hun oogjes nog niet open, dus ik moet snel weer een keer langsgaan en kroelen ♡

Wanneer ik thuis kom na mijn reis in Sri Lanka liggen er flink wat pakketjes klaar, een daarvan is van Sisters the Label. Dit is toch een té pretty jurkje? Ik kan er niet over uit hoe mooi ik hem vind, haha. Nu nog een perfecte gelegenheid zoeken om hem aan te doen, want hij is vrij kort en bloot en reeedelijk overdressed.. Oeps.

Zaterdag ga ik samen met m’n zusjes en een vriendinnetje van school naar Strafwerk Festival in Amsterdam. Ik ben hier vorig jaar ook met twee vriendinnen naartoe geweest en dat was zo gezellig, dat we dit jaar ook weer veel moeite hebben gedaan om een kaartje te bemachtigen. En yesss, dat was zeker geen verkeerde keuze. Weer een top dag, met lekker weer en veel gezelligheid 🙂

Deze week heb ik veel kleine dingen te doen zoals het afronden van campagnes, het sporten weer oppakken en gezellige dingen. Daarnaast bereid ik mezelf voor op mijn nieuwe baan waar ik volgende week mijn contract voor teken.. daarover snel meer!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Kelly 23 augustus 2018 at 11:17

  Dat jurkje is zo leuk! Ik wacht nog tot er een variant komt die langer is -deze komt niet eens over mij billen :(- want hij is echt te mooi.

  Veel plezier op vakantie! 🙂
  Kelly plaatste onlangs…Nivea MicellAIR Skin Breathe ExpertMy Profile

  • Reply Denise 27 augustus 2018 at 15:28

   Ja hij is écht kort, dus ik begrijp het helemaal! Volgens mij heeft Loavies er nu eentje die er heel erg op lijkt en wat langer is!

 • Reply Judith 23 augustus 2018 at 11:42

  ahhh die katjes, zó lief!
  Judith plaatste onlangs…3 x Ideale ReisoutfitMy Profile

  • Reply Denise 27 augustus 2018 at 15:28

   Haha lief he! Ze zijn alweer zo groot gegroeid 🙂

 • Reply José 23 augustus 2018 at 11:45

  Wauw wat een gaaf jurkje! Ik ben benieuwd naar je Sri Lanka avonturen. 🙂
  José plaatste onlangs…7 items die ik deze herfst nodig heb. (En jij ook!)My Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 23 augustus 2018 at 11:53

  Wat een toffe foto’s! Oh en wat is je paspoorthoesje cute zeg!!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Elly zitzak van TerapyMy Profile

 • Reply Sarah 23 augustus 2018 at 13:12

  Allemaal zulke leuke en mooie dingen. Die poes met haar kleintjes <3 En die strandtas met je initialen en dat glitter jurkje!!! Wauw. Ik zie mezelf daar ook al mee rondlopen 🙂
  Sarah plaatste onlangs…Hallo, ik ben (al) terug!My Profile

 • Reply Lisa 26 augustus 2018 at 14:23

  Ziet er uit dat je een leuke week hebt gehad en wat een prachtig jurkje! Ben benieuwd naar je artikelen van Sri Lanka!
  Lisa plaatste onlangs…Dagen lijken te verstrijkenMy Profile

  • Reply Denise 27 augustus 2018 at 15:28

   Het is even een werkje, maar ze komen eraan 🙂

 • Reply Rachel 26 augustus 2018 at 23:58

  ahw die kittens zo lief en wat een toffe koffer en tas zeg! maar die sport outfit staat je ook echt awesome, love it all!
  Rachel plaatste onlangs…De mirena spiraal maakte mij ziekMy Profile

  • Reply Denise 27 augustus 2018 at 15:27

   Wat lief, dankjewel!

 • Reply anna 30 augustus 2018 at 11:17

  Wat een super leuke foto’s allemaal! Ben heel benieuwd naar je nieuwe baan! En je foto’s van Sri Lanka natuurlijk :-).
  anna plaatste onlangs…Mijn tips voor een last minute vakantie met een klein budget!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten