Geen categorie

Photo Diary #20 – Blogevents, dagje Amsterdam en stappen

6 oktober 2014

Afgelopen week is het wat rustiger geweest op m’n blog, ik had namelijk zó ontzettend veel te doen dat het schrijven er een beetje bij inschoot. Ik had een ontzettend leuk event in Amsterdam mét hotelovernachting, plakte er een dagje Amsterdam aan vast en had maar liefst twee verjaardagen. Vanaf vandaag kun je iedere dag weer een nieuw artikel verwachten trouwens, beloofd!

Het was niet alleen maar feest deze week, helaas moest er ook gestudeerd worden. Eigenlijk heb ik weinig moeite met leren maar van bedrijfseconomie snap ik niet veel. Eigenlijk gewoon hélemaal niets. Gaat nog wat worden op het tentamen over drie weken..
Look at this! Iedere dag is het duwen en trekken om een plaatsje in de bus te bemachtigen. Omdat mijn studie op een soort campus zit met nog veel meer opleidingen én er maar één bushalte is, is het eigenlijk niet te doen met de drukte. Muh. Lopend naar het station is helaas te ver..

Ook was ik weer uitgenodigd om de opening van Primark Arnhem bij te wonen. Helaas kon ik het me echt niet veroorloven om weer een dag school te skippen en daarom ging mijn goede vriendin Lotte verslag voor me doen. Look at those heels, nog zó netjes en mooi gesorteerd. Hoe lang zal dit nog zo staan?
Haar aankoopjes! Op de sjaal ben ik echt verliefd, ik denk dat ik hem zelf ook binnenkort even ga halen. De nieuwe herfstcollectie is écht een bezoekje waard!

De maand oktober is ook weer van start gegaan, ongelofelijk hoe snel de maanden voorbij vliegen. Ik schreef een artikeltje over wat deze maand me allemaal te wachten staat. Vooral veel leuks, maar helaas ook wat minder leuke dingen.
’s Middags nam ik snel even een kijkje in de stad, ik wilde zó graag even de iPhone 6 vasthouden. Ik vind de iPhone 6 plus trouwens echt veel te groot – dat is de linkse op de foto! – maar de gewone 6 heeft m’n hartje gestolen. Ik twijfel alleen nog over de kleur, wat vinden jullie? Zilver, goud of grijs?

Donderdag was het tijd om richting Amsterdam te vertrekken voor een ontzettend leuk event waar ik voor uitgenodigd was. Joost mocht me vergezellen dus we vertrokken al vroeg met volle tassen richting de opening van het Mercure Hotel. In dit artikel kunnen jullie er meer over lezen!
De kamer zag er netjes uit en het bed sliep heerlijk. Ik kon bijna horizontaal liggen, haha!

‘S avonds doken we nog even de stad van Amsterdam in met een groepje gezellige bloggers. Af en toe besef ik mezelf nog steeds niet dat ik dit allemaal mee kan maken doordat ik artikelen op mijn eigen stukje internet schrijf. Ik ben in ieder geval ontzettend blij dat ik deze lieve meiden heb leren kennen!
Ook kregen we de volgende dag nog een heerlijk ontbijtje. Wat een luxe! Omdat we toch in Amsterdam waren en we verder weinig te doen hadden plakten we er gewoon nog een dagje achteraan.

Joost wilde graag eens een kijkje nemen bij Brasserie Van Dam. Ja je weet wel, van Nicolette. Volgens mij wilde hij haar gewoon spotten maar ze was helaas niet aan het werk. Omdat het zonnetje vol op scheen was het er bomvol maar we wisten gelukkig nog een plaatsje te bemachtigen.
Yum, een lekker pistoletje met carpaccio. Die balsamico-noten dressing die in het bakje zit was trouwens écht een van de lekkerste sausjes ever. Ik wil het recept!

Rond half zeven ’s avonds kwam ik ontzettend moe thuis maar helaas, geen tijd om uit te rusten. Er moest nodig bijgekletst worden met vriendinnen. Even snel een selfie van mijn look!
Cheese! Een gezellige avond met chips, wijntjes en twee lieve vriendinnen. ‘S avonds doken we de stad nog in en uiteindelijk lag ik pas om vier uur in bed. Fijn was dat ik Joost nog tegenkwam op de terugweg naar huis – leuke verassing! – konden we dus fijn samen slapen, yeey!

Pakketjes tijd! Bijna iedere dag is het weer feest en ik voel me nog steeds een beetje jarig, maar dit pakketje vond ik toch wel even het vermelden waard. Een paar weken geleden had ik een prijs gewonnen van Fashion By Fleur en ik mocht wat leuke items uitzoeken. Zo koos ik twee paar oorbellen, een rokje en een leren portemonnee.
Dit is ‘m! Ik ben er echt ontzettend blij mee, onbewust was ik echt toe aan een nieuw exemplaar. Komt dus als geroepen en is ook nog eens hartstikke mooi.

Zaterdag deed ik het erg rustig aan. Ik was moe van van de twee zware voorgaande dagen, maar veel tijd om bij te komen had ik eigenlijk niet. ’s Avonds stond er weer een feest op de planning: we zouden gaan stappen in Breda. Ik trok snel weer een pakkie aan, deed m’n make-up op de automatische piloot en vertrok richting de verjaardag. Even een selfie met Eva en Lotte!
Ik merkte dat de voorgaande dagen me een beetje verpest hadden, ik was zó ontzettend moe. Uiteindelijk was het echt een geslaagde avond en lag ik pas weer om vijf uur in bed. Ik. Ben. Gebroken.

De rest van de zondag besteedde ik dan ook lekker in bed. Helaas moest er ook gestudeerd worden, gelukkig heb ik nog iets kunnen uitvoeren maar de komende week moet ik echt harder aan de bak.

Ook las ik verder in het boek ‘Voor Jou’, ik ben nu bij hoofdstuk 11 en ik wil hem zó graag uitlezen.
Deze week wordt vooral veel bijkomen van dit weekend. Het is nu 20:15 uur en ik ga meteen slapen, ik heb heel wat in te halen. Aankomende week staan er weer twee feesten gepland en krijg ik eindelijk mijn propedeuse papiertje! Ook staan er wat deadlines in mijn agenda wat betreft school. Nee, vervelen ga ik me zeker niet!Hoe was jouw week?

You Might Also Like

97 Comments

 • Avatar
  Reply Michaela J. 6 oktober 2014 at 04:14

  Wat een leuke, maar ook zware week 😉 Je portemonnee is super mooi! Nog veel succes met studeren.

 • Avatar
  Reply Marloes/GLAMOURMOES 6 oktober 2014 at 06:12

  Lekker weekje! Gaaf dat je bij de opening van het Mercure Hotel was! Ziet er tof uit!

 • Avatar
  Reply Ismay 6 oktober 2014 at 06:25

  Wat een heerlijke maar drukke week! Wat een leuke dingen heb je meegemaakt! Heerlijk zeg, zo een hotelovernachting! En wat leuk dat je vriend mee mocht! Succes met je studie 🙂 Liefs!

 • Avatar
  Reply Esther 6 oktober 2014 at 06:27

  Ziet er uit als een super leuke week. Je bent echt mooi!

 • Avatar
  Reply Melanie Jong Tjien Fa 6 oktober 2014 at 06:37

  Ziet eruit als een hele drukke, maar vooral leuke week! Succes met je studie 🙂

 • Avatar
  Reply Rachella - theonlyfashionprincess 6 oktober 2014 at 06:39

  Ziet eruit als een geslaagd weekje, leuk!

 • Avatar
  Reply Yudeska 6 oktober 2014 at 06:41

  Leuk weekje, ik zou ook voor de 6 gaan ik heb de 6 in het goud!:) en ben helemaal verliefd de plus is ook veel te groot voor mij haha

 • Avatar
  Reply Kim - Bestyoubeauty.nl 6 oktober 2014 at 06:58

  Drukke maar leuke week zo te zien!

 • Avatar
  Reply Anouk 6 oktober 2014 at 06:59

  Wat een leuk weekje! Tof dat je naar een event mét overnachting ben geweest, echt heel gaaf. En ik zou gaan voor de gouden iPhone6, sooo pretty !

 • Avatar
  Reply Donna Luisa Huijzendveld 6 oktober 2014 at 08:14

  Wat een leuke foto's weer Denise! Die sjaal die je vriendin bij de Primark scoorde is echt super leuk! Ik ga hem ook kopen denk ik hihi. x

 • Avatar
  Reply Rebecca 6 oktober 2014 at 08:16

  De opening van het hotel leek me echt super leuk 😀
  Je hebt echt een weekje gehad waar ik jaloers op ben hihi
  Fijne foto's ook!

 • Avatar
  Reply Denise van L 6 oktober 2014 at 08:18

  Ziet er uit als een druk maar leuk weekje ! En het pistoletje ziet er echt heerlijk uit ! X

 • Avatar
  Reply Sophie 6 oktober 2014 at 08:23

  Voor jou is zo'n prachtig boek! Ik heb echt hard gehuild, haha :') Het was leuk om je weer eens te zien en succes met studeren!

  • Avatar
   Reply Denise van Kalmthout 6 oktober 2014 at 10:36

   Jaaa ik heb je recensie gelezen, top! Het was inderdaad leuk om je weer te zien Sophie!

 • Avatar
  Reply saskia 6 oktober 2014 at 08:29

  Ziet er uit als een gezellige week. De portemonnee is erg mooi!

 • Avatar
  Reply Mayara Esther 6 oktober 2014 at 08:32

  Druk maar vooral leuk! En super leuk dat je met andere bloggers mocht overnachten in Amsterdam.

  • Avatar
   Reply Mayara Esther 6 oktober 2014 at 08:32

   Ik zou voor de grijze variant kan, daardoor match die ook met je laptop hehe.

  • Avatar
   Reply Denise van Kalmthout 6 oktober 2014 at 10:36

   Dankjewel Mayara! Haha dat is helemaal waar, goed argument!

 • Avatar
  Reply Maaike 6 oktober 2014 at 09:19

  Ziet eruit als een leuke, maar drukke week! Fijn dat er nu weer iedere dag een artikel online staat meid! 🙂

 • Avatar
  Reply Justine A 6 oktober 2014 at 10:08

  Leuke drukke week! Ws het elke week maar zo leuk, hé? 🙂 Die portemonnee is trouwens ook echt tof!

 • Avatar
  Reply Daniëlle Springer 6 oktober 2014 at 10:17

  Wat een leuke foto's. Ik heb trouwens het idee Denise dat je blog echt heel snel en heel goed groeit. Je doet het echt heel goed. Mijn complimenten <3 <3

 • Avatar
  Reply Evelien 6 oktober 2014 at 10:35

  Wat een drukke, maar fijne week. Veel succes met studeren en je tentamens over een paar weken. Ik vind je portemonnee erg mooi.

 • Avatar
  Reply Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla 6 oktober 2014 at 10:54

  Yay je P is binnen! Magisch moment.

 • Avatar
  Reply Nortfhlix NL 6 oktober 2014 at 11:13

  Wat een onwijs leuke week heb jij gehad en wat een mooie foto's maak je toch!
  Erg leuk om te zien!

 • Avatar
  Reply Manon Boerakker 6 oktober 2014 at 11:15

  Wat een heerlijk weekje, leuke foto's ook!

 • Avatar
  Reply Beautyjuf 6 oktober 2014 at 11:41

  Wat een toffe week heb je weer achter de rug! Hopelijk gaat het tentamen van bedrijfseconomie je lukken. Ik ga in ieder geval voor je duimen. Misschien kan iemand je ermee helpen?

 • Avatar
  Reply Anne Solveig 6 oktober 2014 at 11:54

  Leuke foto's <3

 • Avatar
  Reply Dianne Overbeeke 6 oktober 2014 at 12:00

  Wat een leuke week!! Succes met bedrijfseconomie!!

 • Avatar
  Reply Yara 6 oktober 2014 at 13:03

  Wat was het gezellig bij Mercure! Ik vind trouwens dat je echt een hele aardige vriend hebt, leuk dat je hem mee had. Ik heb vandaag trouwens 'voor jou' gekocht, ben echt zó benieuwd of ik het wat vind!

  • Avatar
   Reply Denise van Kalmthout 6 oktober 2014 at 14:29

   Aaah wat lief van je, ik zal het doorgeven! Het is echt een ontzettend mooi boek!

 • Avatar
  Reply Mariëlle M. 6 oktober 2014 at 13:25

  Leuke foto's, klinkt allemaal heel leuk! 🙂 En wat een gaaf pakje dat je gewonnen had!

 • Avatar
  Reply Tessa 6 oktober 2014 at 14:24

  Je hebt echt zulke leuke dingen gekocht bij de primark! Die sjaal 😀 En inderdaad is het eigenlijk zo bijzonder dat je gewoon mensen leert kennen door het bloggen!
  Liefs, Tessa

 • Avatar
  Reply Valerie 6 oktober 2014 at 14:30

  Wat leuk dat je bij de opening van het Mercure Hotel bent geweest! Ziet er super mooi uit!

 • Avatar
  Reply beautylisz.com 6 oktober 2014 at 14:42

  Ziet eruit als een erg leuke maar zware week! Leuke foto's ook 🙂

 • Avatar
  Reply Petra 6 oktober 2014 at 15:26

  Het ziet er allemaal wel beregezellig uit…erg leuk!

 • Avatar
  Reply thehappychrista 6 oktober 2014 at 16:07

  Jouw leven ziet er echt ontzettend leuk uit! Druk, maar leuk 🙂

  • Avatar
   Reply Denise van Kalmthout 6 oktober 2014 at 21:01

   Haha ah, wat lief! Het was inderdaad een ontzettend leuke maar drukke week!

 • Avatar
  Reply Kim 6 oktober 2014 at 16:34

  Druk weekje heb je achter de rug! Heel leuk om te zien 😀

 • Avatar
  Reply Bertine 6 oktober 2014 at 16:35

  wat een leuke blog heb je! dat glitter rokje ziet er heel gaaf uit!

 • Avatar
  Reply Sara - lovelowbudget 6 oktober 2014 at 16:36

  Wow wat een druk leven. Mijn leven is momenteel ook druk met vrijwel alleen maar college's, leren en tentamenstress. Haha. Jouw leventje ziet er een heel stuk gezelliger uit. Ik kan me voorstellen dat je je iedere dag weer een beetje jarig voelt met allemaal zulke pakketjes.

 • Avatar
  Reply Fleur 6 oktober 2014 at 17:38

  Dat ziet er uit als een drukke maar gezellige week!
  Hopelijk kan je alles er nog een beetje in stampen voor je tentamen:).
  Brasserie van Dam daar wil ik ook nog wel eens heen, ik hoor en lees er leuke verhalen over!

 • Avatar
  Reply Ellemieke 6 oktober 2014 at 17:42

  Wat een leuke maar drukke week 🙂

 • Avatar
  Reply Eilish (artisticstateofmind) 6 oktober 2014 at 18:08

  Leuk overzichtje weer! Wel erg druk! Pfoe!

 • Avatar
  Reply Cynthiiaa 6 oktober 2014 at 18:10

  Oh my god, die heels bij de Primark! Ik pas ze niet, maar ik probeer het elke keer weer. :") Ja, ik ben zo'n dramaqueen, maar als je die hoge hakken ziet, dan slaat je hart toch een beat over? So fab! Jammer dat je er niet bij kon zijn, wel leuk dat een vriendin voor je ging! ^^

  • Avatar
   Reply Denise van Kalmthout 6 oktober 2014 at 21:02

   Ik vind al die high heels ook zó gaaf om te zien, super pretty! Jammer dat er echt geen plaats meer vrij is om ze allemaal op te bergen..

 • Avatar
  Reply Lisa's Beautybabbels 6 oktober 2014 at 18:32

  Leuke foto's! Oehh die schoenen bij de Primark!

 • Avatar
  Reply Invisiblecreations 6 oktober 2014 at 18:38

  Wat een leuke week heb je gehad zeg!

  Doe je ook mee met mijn winactie waarbij je een waardebon van €20 voor Primark kunt winnen? Dan kun je die leuke sjaal voor niks halen 😉

  Liefs Idwerd

 • Avatar
  Reply Annelies DP 6 oktober 2014 at 19:08

  Je hebt zo'n leuke week gehad! Liefs

 • Avatar
  Reply Saraya Callewaert 6 oktober 2014 at 20:31

  Wat heb je een leuke week gehad 🙂
  Mooie foto's!
  Ik ben ook gaan kijken naar de iPhone 6 & ik ben ook meteen verliefd geworden op de goude versie 🙂
  X

  • Avatar
   Reply Denise van Kalmthout 6 oktober 2014 at 21:03

   Dankjewel Saraya! Ik twijfel nog zo erg over de kleur, de gouden versie ziet er inderdaad super uit..

 • Avatar
  Reply Kimsbloglife 6 oktober 2014 at 20:33

  Leuk om te zien wat je deze week allemaal gedaan hebt! Ik vind de iPhone 6 ook zo leuk! Ik zou sowieso voor een andere kleur gaan dan wat ik nu al heb, zo is het eens wat anders! 🙂

  • Avatar
   Reply Denise van Kalmthout 6 oktober 2014 at 21:04

   Welke kleur heb je nu? Ik heb nu de witte versie maar twijfel nog zo erg!

 • Avatar
  Reply Anna 7 oktober 2014 at 09:37

  Wat een leuke foto's allemaal! Echt tof die opening van het Mercure hotel, zo jammer dat ik er niet bij kon zijn 🙁 X

 • Avatar
  Reply Renee Raadsheer 7 oktober 2014 at 10:53

  Wat een mega leuke foto's weer denies! En lekker druk druk druk! Zo leuk allemaal!

 • Avatar
  Reply Liliane 7 oktober 2014 at 17:03

  Allereerst was het erg leuk om je te ontmoeten bij het Mercure-event!
  Ik herken het, mijn hele week was ook zo druk met allerlei plannen dat ik zondag als een blok in slaap viel 😉
  De items die je uitgezocht hebt zien er trouwens erg mooi uit!

 • Avatar
  Reply Lieselot Vandemeulebroucke 8 oktober 2014 at 20:26

  Wauw, je nieuwe portemonnee is absoluut een beauty :D! Heel erg mooi :)! Ik zou trouwens voor de gouden iPhone 6 gaan ;)!

  • Avatar
   Reply Denise van Kalmthout 8 oktober 2014 at 20:27

   Ah dankjewel Lieselot! Haha grappig, iedereen heeft gereageerd dat ik de gouden moet nemen!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten