Geen categorie

Photo Diary #27 – Blog mededeling, cakejes en nieuw avontuur

27 november 2014
Na heel wat dagen afwezig te zijn geweest op mijn blog – duizend maal sorry hiervoor! -, heb ik besloten om toch mijn Photo Diary van afgelopen week met jullie te delen. Zoals jullie waarschijnlijk wel merken heb ik het ontzettend druk met school en spelen en privé een paar belangrijke dingen die veel tijd en aandacht kosten. Zéér binnenkort start ik met een nieuw ‘project’, waar ik jullie heel snel alles over ga vertellen. Kijk je mee naar mijn week?

Mijn week begon vroeg. Héél vroeg. Normaal gesproken heb ik weinig moeite met uit bed komen, maar door een voor mij onbekende reden wil het de laatste dagen gewoon écht niet meer lukken. Misschien komt het omdat er geen ‘speciale’ dingen meer op de planning sta waar ik altijd zo erg naar uitkijk? Het komt er op neer dat ik zelfs mijn ochtend begin met een flink potje snoozen. 
Toen ik eenmaal fris en fruitig in de bus beland was, – laat dat fris trouwens maar zitten, ik moest één dikke sprint naar de bus trekken omdat ik alsnog bijna te laat was – besefte ik me dat we allemaal maar héél blij mogen zijn met onze gratis ov-chipkaart. Hoe chill is het eigenlijk dat we overal maar gratis naar toe kunnen met het openbaar vervoer, gewoon omdat we studeren? Ik vind het super en maak er dan ook lekker vaak gebruik van. Worden die dagjes Amsterdam toch nét een stukje leuker!

Het eerste teamgesprek sinds tijden stond maandagavond ook op de planning. Nu ik in december weer aan de slag ga bij Douglas was een bespreking wel nodig om alles van de afgelopen drie gemiste maanden naar boven te halen. 4 december is m’n eerste werkdag, ik heb er zin in!
Het leuke aan mijn collega’s is dat de meeste allemaal zo veel ontzettend lekkere dingen kunnen maken! Dit keer werden er weer perfect gelukte cakejes voorgeschoteld. Ik denk dat als ik hier nog veel langer blijf werken, ik echt als een tientonner weer naar buiten kom!

Dinsdag werkte ik wat aan m’n blog en helaas moest ik ook aan de slag voor m’n studie. Het is nog steeds wennen om een fulltime studie te combineren met een blog en zoals jullie misschien wel gemerkt hebben is dat de afgelopen dagen niet helemaal optimaal gelukt. Door mijn drukke dagen kon ik het mezelf niet permitteren om óók nog blogjes te schrijven. Ik hoop dat jullie het niet heel erg vinden en nu weer volop van mijn artikelen gaan genieten. Sorry, sorry, sorry!

Een toetje gaat er in ieder geval áltijd wel in!

En even een kijkje achter de schermen: op deze manier maak ik bijna altijd productfoto’s. Eigenlijk probeer ik vooral buiten te fotograferen, maar door het wisselvallige weer van ons ‘oh zo mooie en koude Nederland’ wil dit niet altijd lukken. Gevolg: mijn planning komt vaak – lees: veel te vaak – in de soep waardoor ik noodgedwongen een ander artikel moet schrijven. 
En dit was het resultaat van de foto die jullie misschien al wel op Instagram voorbij hebben zien komen. Enne.. het is ook alvast een preview van de reviews die jullie binnenkort nog kunnen verwachten!

Jaren geleden kon ik me zelfs dágen vermaken met kleuren. Een dikke kleur langs de rand en dan met hetzelfde kleurtje het vak inkleuren, herkennen jullie dit? Kleurwedstrijden werden vaste prik, ik had zelfs redelijk vaak prijs met mijn creaties! 
Mijn woensdagavond bracht ik dan ook vol enthousiasme door met een stapel sinterklaas kleurplaten en mijn oude kleurdozen. En serieus, kleuren werkt best ontspannend! Ik denk dat ik toch vaker die kleurpotloden weer eens uit de kast pak!

Donderdag stond in het teken van een projectdag, en wat voor één.. Van 9.00 uur tot 17.00 uur werden we ‘opgesloten’ in een soort van kerk waar we de hele dag door opdrachten moesten voltooien. De bedoeling is dat we na 24 uur een concept met idee in moeten leveren, in dit geval voor een plein in Goirle.

Natuurlijk werden we eerst even wakker met een bakje thee. Toen ik daar zo zat in de kerk met m’n bak thee, in lange rijen én zielige muziek moest ik toch eigenlijk even aan iets anders denken dan een schoolproject.

Gelukkig was ik ingedeeld in een leuk groepje en hadden we al snel wat toffe ideeën. We noemden onszelf ONE22, als we al onze leeftijden bij elkaar optellen komen we namelijk uit op 122. Simpel, maar ach!

En nog even een mislukte groepsfoto, haha. Het was in ieder geval érg grappig.

‘s Middags besloten we om te lunchen in het gebouw wat bij de kerk lag. Toen ik een blik wierp op de menukaart vond ik de prijzen enorm meevallen, bestellen dus! Achteraf bleek wel waarom, wat een verschrikkelijk broodje carpaccio kreeg ik. Wauw, ik heb zelden zo iets slechts gegeten. Volgens mij lag de carpaccio – ik kreeg maar één velletje – al weken in de vriezer en het broodje was al dagen oud. Bah. Mijn carpaccio verslaving is voor de komende tijd in ieder geval even gestopt.

Lieke – mijn groepsgenootje – en ik besloten om maar even naar de Albert Heijn op de hoek te lopen. Aangezien we 5 euro betaalden voor een velletje carpaccio en mini broodje moest er toch echt ook nog wat anders in onze maag. Ik nam een lekkere aardbeien smoothie wat heerlijke ongezonde autosnoepjes.
We moesten namelijk nog veel meer ideeën verzinnen voor ons uiteindelijke plan! Aan het eind van de dag bleek dat ons groepje – er waren in totaal 16 verschillende groepen – de beste cijfers had gehaald. Wauw! Aanstaande donderdag moeten we weer heel de dag aan de slag, ik ben benieuwd of we het ook zo flitsend afsluiten.

Toen ik een blik de tuin in wierp zag ik eigenlijk alleen maar bladeren. Overal bladeren. Oké vooruit, ik had toch niets beters te doen – ahum – en pakte de bezem en hark onder het stof vandaan. Samen met mama veegden we alles op en maakten we de tuin weer winterproof. Goed beziggg!

Zaterdagavond staat gelijk aan quality time met mijn beste vriendinnetjes natuurlijk. Samen met Jinte en Lotte namen we weer plaats bij ons vaste stekkie en bestelde ik mijn lievelingsdrankje. Martini Fiero, blijft héérlijk. Natuurlijk was de avond ook niet compleet zonder bitterballen en een lekker breekbrood met tapenade. Nom, nom, nom.

Zondag was mijn sportdag, althans ik was érg goed langs de lijn, haha. Het sporten bij mij staat nu al een jaar stil, terwijl ik vroeger echt onwijs veel bewoog met hockey én tennis. Toch merk ik – ondanks dat m’n conditie zwaar beneden peil is – weinig van het niet sporten en is mijn motivatie dus ver te zoeken. Een lekkere ice tea langs de tennisbaan ging er in ieder geval prima in!
Daarna reed ik door naar het hockeyveld waar mijn zusje een wedstrijd speelde. Het is altijd ongelofelijk koud op de hockey omdat er weinig gebouwen staan die de wind tegenhouden maar ach, in de rust besloot ik toch om maar weer lekker thuis bij de verwarming te gaan zitten. 

Mama bakte ondertussen cakejes en appte me deze foto door.. You go mam! Die van mijn collega zagen er toch iéts smakelijker uit, haha. De cakejes die uiteindelijk niet naar beneden vielen hebben we nog leuk versierd. Het uiteindelijke resultaat mocht er nog best wezen toch? Ik denk dat we alsnog gewoon geen koksgenen mee hebben gekregen. Kan gebeuren, iedereen heeft zo z’n kwaliteiten..

Plotseling kwamen er wel héél veel leuke nieuwe volgers bij op Instagram. Bleek dat de officiële instagram van Vero Moda mijn foto – met vermelding uiteraard – gebruikt heeft voor hun eigen Instagram pagina. Leuk!
En last but definitely not least waren zondag eindelijk de kaartjes in huis voor een leuk feestje komend weekend. Naja, leuk? Dat valt nog te betwijfelen, aangezien er in koeienletters après-ski op de voorkant van de kaarten gedrukt staat. We gaan het zien, ik ben benieuwd! Dat wordt in ieder geval lekker meeblèren tijdens de polonaise.. 

Wat heb jij gedaan deze week?

You Might Also Like

41 Comments

 • Reply Justine A 27 november 2014 at 05:30

  Yay, weer een blogje van Denise! You go girl, zet m op deze periode op school! Die cupcake van je collega ziet ee inderdaad heel erg lekker uit..

 • Reply Tessa 27 november 2014 at 06:06

  Wat leuk dat je weer gaat beginnen met werken, en helemaal niet erg toch dat al je collega's zo lekker kunnen bakken? Heeel vet dat Vero moda je foto had gedeeld!
  Liefs, Tessa

 • Reply Marloes Mol 27 november 2014 at 06:15

  Wat een druk weekje heb je achter de rug. Fijn dat je weer terug bent. En super leuk dat je 4 december aan de slag kan bij Douglas! Zet m' op! X

 • Reply Inge | blogboutique 27 november 2014 at 06:58

  Bij Douglas werken tijdens de feestdagen lijkt me zo ontzettend leuk! En dat broodje ziet er inderdaad mega karig uit!

 • Reply Anoniem 27 november 2014 at 07:22

  leuk je weer op je Blog tegen te komen!

 • Reply Anouk 27 november 2014 at 08:18

  Leuk dat je weer terug bent! Super leuk dat je weer aan de slag kan bij de Douglas! <3

 • Reply beautifulday4makeup 27 november 2014 at 08:32

  Leuke week heb je gehad!

 • Reply Fairygodmotherr 27 november 2014 at 08:34

  Fijn dat je terug bent! Wat een leuk verslagje trouwens. Best speciaal dat project in een kerk, proficiat dat jullie het beste groepje waren!

 • Reply Lovely Lonnie 27 november 2014 at 08:45

  Wat een gezellig weekoverzicht weer! Gaaf dat jouw foto op de officiële Instagram account van Vero Moda stond, daar wordt je toch echt blij van leuk voor je!

 • Reply wellnewss 27 november 2014 at 08:52

  Ik heb je artikelen gemist! Ik begrijp heel goed dat je te druk bent. Zeker na het zien van deze foto's. Wel weer mooie foto's ook:) en zo gaaf dat vero moda je foto gebruikte met vermelding. Xx Laura

 • Reply Sophie 27 november 2014 at 08:59

  Wat een drukke week zeg, pfoe! En wat leuk dat je 4 december weer aan de slag gaat bij de Douglas, dat lijkt me zo gezellig met de feestdagen!

 • Reply Kirsten 27 november 2014 at 09:30

  Wat een lekkere en vooral ook leuke foto's allemaal. Ook super leuk zo'n kijkje achter de schermen.

 • Reply Daphne 27 november 2014 at 09:56

  Oh ik krijg trek van alle lekkere dingen, haha. Ik vind het ook vaak koud langs het hockeyveld, vooral door die wind inderdaad.

 • Reply Sarah 27 november 2014 at 10:15

  Wat gaaf dat je foto gerepost werd! En wat shit dat je carpaccio zo tegen viel.. niet leuk! xoxo

 • Reply Dionne Knooren 27 november 2014 at 10:33

  Wat een leuke foto's! Ziet er uit als een leuke, drukke week!

 • Reply Sax and the Pretty 27 november 2014 at 11:08

  Oh wat heerlijk die kleurplaat haha! Wil ik ook doen! Leuk dat je weer bij Douglas gaat werken, veel plezier! En met je blog komt vast alles goed! Groetjes, Femke

 • Reply Isabel Cristina 27 november 2014 at 11:43

  Wat een leuke foto's! Kan mij voorstellen dat het best lastig om school en je blog te combineren, vooral door het weer (te donker) kan ik vaak geen goede foto's maken. Leuke sint en piet kleurplaat, misschien win je nu ook wel! 😉 Kleuren vind ik ook erg fijn, even mijn hoofd leegmaken 🙂

 • Reply Renee Raadsheer 27 november 2014 at 12:10

  ik krijg trek van al het lekkers, zonde van je broodje. Iedereen heeft wel eens een blog dipje en we blijven gewoon je blog trouw volgen!!! Leuke naam ONE22, simpel maar zo leuk! Fijn dat je weer bij douglas gaat werken in december!

 • Reply Rosanne van Dieren 27 november 2014 at 14:24

  Leuke foto's allemaal. Ik snap wel dat het soms moeilijk is om je school en je blog te combineren. Dat heb ik met mijn werk en mijn blog. Het is even kijken wat voor jou het beste werkt. Schema's willen ook weleens heel goed helpen. liefs x

 • Reply Daphne G 27 november 2014 at 15:03

  Leuk dat je weer bij Douglas mag beginnen volgende week! En het is inderdaad lastig om alles te combineren, ik weet er helaas alles van! Liefs

 • Reply raounak 27 november 2014 at 15:13

  Leuk om alsnog je diary te zien. Voel je vooral niet verplicht iets te posten, neem je tijd!! <3

 • Reply Melissa 27 november 2014 at 15:42

  Leuke foto's! Jammer dat je het zo druk hebt met school, maarja dat gaat soms ook voor! En dat van die foto's maken is heel herkenbaar, ik maak altijd foto's in m'n vensterbank maar met dat donkere weer gaat dat ook niet altijd.

 • Reply Kelly 27 november 2014 at 15:59

  Leuke foto's! Wat jammer van dat broodje, en herkenbaar van het kleuren. Deed ik ook altijd.

 • Reply Daniëlle Springer 27 november 2014 at 16:09

  Leuke foto's om te zien. Neem vooral de tijd voor jezelf. Ik begrijp heel goed dat het lastig met een studie en ook nog bloggen. Ik herken het zelf ook wel. Leuk dat je weer kan beginnen bij de Douglas. Het lijkt me leuk om daar te werken.

 • Reply Denise 27 november 2014 at 16:18

  Jaa, je bent weer terug! Ik snap het helemaal hoor, dat je het druk hebt. Hoef je jezelf niet zovaak voor te verontschuldigen, hihi! Wat tof dat jullie de hoogste cijfers hadden! Leuk, dat cakeje met je – onze haha- naam! Succes met school 🙂

 • Reply Manon Boerakker 27 november 2014 at 16:44

  Lekker toch dat je collega's zo kunnen bakken!!!! Leuke foto's heb je geplaatst in je photo diary. Hopelijk heb je een eerste leuke dag volgende week donderdag!!! x

 • Reply Maaike 27 november 2014 at 17:05

  Ziet eruit als een leuke, maar drukke week! Leuk dat er eindelijk weer een artikel van je online kwam, haha! Maar een studie met bloggen combineren is inderdaad lastig, dus ik snap het heel goed 🙂

 • Reply Anna 27 november 2014 at 17:48

  Wat leuk om te lezen! Ah, schattig die kleurplaten maar dat is inderdaad heel leuk. En hmmm, nu heb ik echt zin in lekkere cakejes <3 X

 • Reply Esra 27 november 2014 at 18:04

  Wat een leuke foto's! X

 • Reply Esther 27 november 2014 at 18:38

  Wat een leuke foto's! Ik krijg ook eigenlijk wel zin om weer eens een kleurplaat in de kleuren. Beetje beschamend om een gratis sinterklaas kleurplaat bij de plus mee te pikken he…

 • Reply Anne Solveig 27 november 2014 at 20:00

  Leuk om te zien, lang niet gesproken 🙁

 • Reply Kimsbloglife 27 november 2014 at 21:25

  Leuk om te lezen! Ik begrijp heel goed dat je weinig tijd hebt om te bloggen, dat is bij mij momenteel ook het geval. Heel jammer, maar helaas zijn er soms dingen die voorgaan. Zo eens kleuren lijkt me inderdaad echt wel eens iets heel ontspannend, gewoon niet nadenken en lekker kleuren. En wat leuk dat Vero Moda je foto repostte!

 • Reply Svenja 28 november 2014 at 08:17

  Logisch dat je studie nu even voor gaat. Ik vind het soms ook lastig om bloggen en mijn studie te combineren. Gelukkig heb je ondanks de drukte ook veel gezellige dingen gedaan!

 • Reply Marloes | Budgetproof.nl 28 november 2014 at 10:21

  Af en toe afwezig zijn van je blog moet kunnen vind ik 🙂 mensen volgen je meestal om jou, die snappen echt wel dat je niet altijd superwoman bent 😉

 • Reply Stephanie 29 november 2014 at 01:51

  Veel plezier dit weekend en wat een onwijs leuke photo diary. Ik moet vaak mijn aandacht erbij houden en er echt voor gaan zitten, maar de jouwe leest lekker weg :).

 • Reply Alexa Op 't Land 29 november 2014 at 12:05

  Wat een super leuke foto's weer! En veel plezier dit weekend!

 • Reply Linda 30 november 2014 at 14:06

  Fijn om weer even wat van je te horen en dat je nu wel de rust had om een artikel te maken. Helaas gaat niet altijd alles volgens planning en dan is het wel leuk om te zien dat het op Instagram allemaal wel door gaat 🙂 Neem je tijd meid, dan komen de blogjes vanzelf weer, overhaasten heeft wat dat betreft echt geen zin.. dan gaat je lijf vanzelf tegensputteren. Ik ken het, ben ook een 'snooze' koningin haha

 • Reply Cherissa Blans 30 november 2014 at 15:47

  Het lijkt me erg leuk om bij Douglas te werken. Heerlijk die kleurplaat! Ik kleurde ook altijd precies zoals jou, eerst met een stift de randjes en de binnenkant met potlood. Ik ben benieuwd of je aprés-ski feestje wat is!

 • Reply Window On My Wardrobe 30 november 2014 at 16:43

  Wat heb je weer een leuk weekje gehad! En k begrijp heel goed dat alles moeilijk te combineren is als je het druk hebt, voor mij is het ook steeds goed op voorhand plannen en dan nog loopt het al eens mis!

  X Sara

 • Reply Marlayne Vermeulen 30 november 2014 at 19:12

  Leuke foto's!

 • Reply Claudia 2 december 2014 at 13:51

  Wat een leuke week en good to have you back! Ik kleurde vroeger ook altijd mijn kleurpplaten zo in 😛

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten