Geen categorie

Photo Diary #3

12 mei 2014
Het is weer maandag en dus tijd voor Photo Diary #3! Ook deze week heb ik weer de leukste kiekjes op een rij gezet voor jullie. Het was een week waarin ik misschien wel de belangrijkste beslissing heb genomen wat betreft mijn blog, natuurlijk heb gewerkt bij Douglas en het was ook het moment om de allerliefste moeder van de hele wereld – ja, mijn mama – in het zonnetje te zetten. Lees je met me mee?

Helaas, de vakantie is weer voorbij en is het dus tijd om weer met m’n neus in de boeken te duiken. Deze week kreeg ik ontzettend goed nieuws, ik heb alle 8 m’n tentamens gehaald! Ik kan jullie niet uitleggen hoé blij ik hier mee ben, ik had best wat twijfels over een aantal toetsen maar gelukkig is het goed gekomen. Dit betekent ook nog eens dat ik een heerlijk weekje vrij ben – als de hertentamens beginnen – en dus weer tijd heb om ontzettend veel leuke dingen te doen. Misschien een weekje op vakantie? 
En zoals je ziet houdt het goede nieuws nog niet op. Ik ben eindelijk de trotse eigenaresse van m’n eigen domein www.beautybydenies.nl. Wauw, wie had dit ooit gedacht? Ik merk dat ik het bloggen ontzettend leuk vind en dat het steeds beter gaat, dus ik vond het tijd voor een volgende stap. Afgelopen week heb ik hier ook een artikel over geschreven. Klik hier om naar het artikel te gaan!
Ik kreeg een heel lief cadeautje van Joost. Grote grijze stenen voor op m’n nachtkastje met lieve teksten erop. Zelf ben ik altijd bezig met leuke accessoires zoeken voor in m’n slaapkamer, alles moet matchen naar mijn idee. Schattige kaarsjes, bloemetjes en andere decoratie: ik vind alles leuk als het maar grijs, wit of zwart is. Wat dat betreft ben ik echt een perfectionist. Ik wil dat alles bij elkaar past en probeer het zo mooi mogelijk te maken. Gaat nog wat worden als ik later een heel huis moet inrichten… 
Ik heb m’n kralendozen er weer bij gepakt en ben creatief aan de slag gegaan met jawel, armbandjes rijgen! Vroeger als kind vond ik het altijd al geweldig om te doen en toen ik opeens de kralenset in de kamer zag staan kreeg ik weer een flashback. Snel maakte ik dit simpele armbandje, makkelijk te combineren bij mijn Douglas outfit of nieuwe sneakers. Binnenkort komen er nog veel meer creaties aan, stay tuned!
Jullie denken vast dat ik iedere dag taart eet – in Photo Diary #2 stond er namelijk ook al een taart centraal – maar dit is echt puur toeval. Op het werk nam een collega deze heerlijke citroen-slagroom taart mee, met wat aardbeien voor de finishing touch. Is het geen plaatje? Hij smaakte trouwens nóg lekkerder dan dat ‘ie er uit zag.
Natuurlijk was het zondag Moederdag en daarom tijd om ook mijn lieve mama in het zonnetje te zetten. Samen met m’n twee zusjes ben ik afgelopen week een middagje naar de stad gegaan om het een en het ander te shoppen. Een lief kaartje kon niet ontbreken, met een dikke kus met de knalrode lipstick van Lancôme – L’absolu rouge 173. Verder verraste we mama met een hightea bon voor bij een gezellig restaurantje. Het armbandje wat een week geleden binnenkwam zat ook in het verassingspakket, hier heb ik ook een artikel over geschreven.
De komende dagen hoef ik vrij weinig naar school waardoor ik veel leuke dingen kan doen. Er staat een lunch op de planning met een vriendin die ik al een tijdje niet meer gezien heb, ik heb een training van het huidverzorgings merk Dr. Brandt en nog veel meer. Tot volgende week in Photo Diary #4!

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Window On My Wardrobe 12 mei 2014 at 06:20

  Dat zag er zeker een leuke week uit, wat een lekkere taart! Proficiat met je goede schoolresultaten!

  X Sara

 • Reply Marjolein - Beautylein.nl 12 mei 2014 at 06:27

  Ziet er uit als een leuke week, mooie taart! Leuk dat je zelf armbandjes maakt, ik maak zelf ook sieraden. Heel tof! 🙂

 • Reply Natascha 12 mei 2014 at 06:49

  Wat ziet die taart er lekker uit, jam 🙂 Leuk om je foto's weer zien!

 • Reply Manon Boerakker 12 mei 2014 at 07:37

  Wat fijn dat je zulke goede resultaten hebt en dat je een domeinnaam hebt!! Leuke fotos ook x

 • Reply Sarah 12 mei 2014 at 08:50

  Die taart ziet er heerlijk uit. Gefeliciteerd met je domeinnaam! 😀

 • Reply Kim - Bestyoubeauty.nl 12 mei 2014 at 08:56

  Leuke foto's & gefeliciteerd met je domeinnaam!

 • Reply Daniëlle 12 mei 2014 at 09:11

  Leuke diary! Oeeeh wat vet een eigendomein naam! Lisa en ik twijfelen ook of we het dan eindelijk moeten doen. Mjum, heerlijke taart!

 • Reply beautyroad 12 mei 2014 at 09:36

  Wat leuk dat je nu je eigen domein hebt!

 • Reply Gea W 12 mei 2014 at 09:42

  wat leuk dat je nu je eigen domein hebt! ook erg leuke diary!

 • Reply Tess 12 mei 2014 at 09:56

  Gefeliciteerd met je tentamens en met je eigen domein!
  Dubbel feest. Haha, een leuke week gehad dus 🙂

 • Reply Mariëlle M. 12 mei 2014 at 17:30

  Leuk om zo een idee van je te krijgen! Ik ben ook lekker creatief 🙂 En gefeliciteerd met je eigen domein, ik denk er ook over!

 • Reply PrimarkBlog 14 mei 2014 at 07:41

  Super leuke foto dairy! En super dat je je eigen domein hebt! 🙂

 • Reply lisa 14 mei 2014 at 10:08

  Leuke foto diary!!!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten