Geen categorie

Photo Diary #35 – Nieuwe horloge, sporten en homemade sushi

9 februari 2015
Mijn afgelopen week was gelukkig ontzettend fijn en relaxed, ik mocht namelijk genieten van een weekje zonder colleges of andere verplichtingen. Zo ontving ik mijn prachtige Daniel Wellington horloge, at ik de beste homemade sushi éver met mijn beste vriendinnen en vertel ik jullie hoe het met de 30 days ab challenge gaat. Kijk je met me mee?

Wauw, de eerste dag van mijn vakantie begon meteen érg wit en koud. Toen ik ‘s ochtends mijn gordijnen open deed zag ik óveral sneeuw! Ik ben er achter gekomen dat sneeuw helemaal zo vervelend niet is, als je de deur maar niet uit hoeft. En gelukkig kon ik lekker de hele dag binnen blijven hangen in mijn joggingbroek en dikke sweater.
Ik maakte van het moment gebruik en bekeek de foto’s van mijn roadtrip in Amerika. Heel gek hoe je zó jaloers kunt worden van je eigen reis en foto’s, maar het is echt onbeschrijfelijk hoe graag ik weer terug zou willen. In dit artikel heb ik wat ins & outs over mijn vakantie voor jullie op een rijtje gezet. Kunnen jullie ook heerlijk mee weg zwijmelen van die heerlijke stranden in LA! 🙂

Vanaf 1 februari ben ik begonnen met de 30 days ab challenge, waar ik in dit artikel al wat meer over vertelde. Ik ben – op het moment dat ik dit artikel typ – bezig met dag 8 en tot nu toe is het eigenlijk prima vol te houden. De oefeningen zijn snel gedaan en makkelijk op te bouwen, van mij mag het allemaal best iets pittiger om eerlijk te zijn. Nu snel dat abonnement bij de sportschool regelen en beginnen aan de Bikini Body Guide. Waaaa, zo spannend.
Wat ik altijd meteen doe is de hele challenge in mijn digitale agenda zetten. Aangezien ik dagelijks minimaal twintig keer mijn agenda en to-do list bekijk via mijn MacBook, heb ik geen excuus om een dag te vergeten.  

Al maanden zwijmel ik weg bij de fantastische minimalistische horloges van Daniel Wellington. Ze zijn stuk voor stuk ontzettend mooi en super makkelijk te combineren bij iedere outfit. Welke horloge is jullie favoriet? Ik denk dat ik deze vier allemaal even leuk vind, lastig..
En van dat kleine zonnestraaltje wat scheen toen ik buiten stapte maakte ik meteen gebruik: hello sunglasses!

Sinds kort heeft Rabobank een nieuw soort ‘reader’ waarmee je online je geldzaken kunt regelen. Natuurlijk kon ik niet wachten om het uit te testen en had ik meteen een goed excuus om eens even heerlijk online te shoppen. Het apparaatje heeft toch wel een flinke technologische vooruitgang gemaakt moet ik zeggen. Touch screen én je moet zelfs een foto maken van het beeldscherm om te betalen!
Op Facebook kwam ik deze week té veel advertenties tegen over The Flying Dutch, een nieuw festival waarbij alle top DJ’s van Nederland een feestje komen bouwen. Ik vond het zo gaaf toen ik las dat dit feest op drie plaatsen tegelijkertijd (!!) werd gehouden, de DJ’s vliegen namelijk per helicopter van stad naar stad. 
Ook kwam er een ontzettend leuk pakketje binnen van Expresso. Sinds een paar maanden draag ik het liefste álles in het wit, ik ben verliefd geworden op de kleur en het is zo fijn overal bij te combineren. Tijd om dus weer een nieuwe blouse aan mijn garderobe toe te voegen en ik ben er zó ontzettend blij mee dat ik hem de rest van de dag niet meer uit heb gedaan.

Mirror selfie! Woensdag was het tijd om even een bakkie te doen bij opa en oma en een bezoekje aan de stad te brengen, waar ik overigens al véél te lang niet meer geweest was. Toen ik er rondliep wist ik ook spontaan weer waarom, van die tien winkels – inclusief mini H&M – werd ik niet warm of koud. Online shoppen it is!
Van mama kreeg ik deze mooie rosé-gouden ring met zalmkleurige steen van Promiss. Ze hebben er nu ontzettend veel leuke opruimingen en ze betaalde voor deze leukerd nog maar drie euro. DRIE EURO!!! Een tip voor alle dames die wel eens sieraden dragen die verkleuren: doe een laagje doorzichtige nagellak aan de binnenkant van je ring of armband. Werkt super!
Al jaren gebruik ik de bronzer van Essence om mijn gezicht mee te shapen, hij is gewoon zó fijn en heerlijk betaalbaar. Voor maar vijf euro heb je namelijk een mega verpakking en je doet er – als het meezit – toch wel vijf maanden mee. Nadat ik mijn vijfde exemplaar in duizend stukjes had laten vallen, was het tijd om nummer zeven aan te schaffen.
En ik haalde meteen een nieuwe oplader voor de iPhone en iPad. Ik weet niet hoe het kan, maar op de een of andere manier verdwijnen hier thuis altijd alle opladers en vinden we ze daarna NOOIT meer terug. Of ze doen het opeens om mysterieuze wijze niet meer. Een van de twee.

En een bliksem bezoek aan de carnavalswinkel kon ik ook niet aan me voorbij laten gaan. Snel zocht ik het muizenpakje die ik vorige week van een vriendin had geleend. Ik kreeg zo veel leuke reacties en complimenten dat ik ‘m meteen zelf ook maar aangeschaft heb.

Én ik was nog op zoek naar het kroontje om mijn engelen outfit af te maken. Heet zo’n ding eigenlijk wel een kroontje?

Donderdag kon ik het niet laten en bracht ik nog een bezoekje aan twee andere carnavalswinkels in Belgie. Belgie klinkt voor sommigen uit Nederland best ver om er ‘even’ een winkel te gaan bezoeken, maar het is voor mij nog geen tien minuten rijden. Ik draag hier trouwens weer mijn nieuwe witte blouse van Expresso. Happy as a kid!

JA JA JA, vrijdag viel er een héél leuk pakketje op de deurmat. Mijn nieuwe Daniel Wellington horloge, finally! Ik ben uiteindelijk gegaan voor de Classic Bristol Lady en zal er nog een uitgebreidere post over schrijven. Hij is zó mooi, ik kan er gewoon uren naar kijken. <3

Zaterdagavond vierde ik samen met m’n beste vriendinnen de verjaardag van Doortje bij haar thuis. Ze maakte de állerlekkerste homemade sushi die ik ooit heb gegeten en nee, ik overdrijf echt niet. Van mango, roomkaas, zalm, tonijn, komkommer en avocado; ze had echt de lekkerste combi’s verzonnen. Ik stak zelfs een sushi met pesto in m’n mond, ik ben fan!
En natuurlijk konden we die flessen wijn ook niet laten staan. Het was lang geleden dat we weer met zo veel bij elkaar waren, dat moest gevierd worden! Uiteindelijk ben ik samen met een vriendin nog de stad ingedoken – ja, inclusief carnavalspak! – en lag ik om 05:00 uur doodmoe maar zeer tevreden in bed. Ik kan zo genieten van deze avonden, het was echt heel gezellig!
De dag erna was het iets minder gezellig, haha… Maar oké, het was gewoon érg leuk en af en toe heb je wel eens dat het de dag daarna tóch niet zo’n goed idee bleek te zijn om al die café’s af te struinen. Om 13:00 uur ontwaakte ik uit mijn coma en de rest van de dag heb ik me heerlijk moe gevoeld en gewoon helemaal niets uit kunnen voeren.
Plotseling rook ik een wel heel lekkere geur in huis, er stond namelijk een heerlijke zelfgemaakte cake in de oven die ik natuúrlijk even voorgeproefd heb. Te lekker.
Aankomende week begin ik officieel aan het nieuwe – Nederlands talige – semester op school en moet ik meteen weer drie volle dagen aan de bak. Donderdag begint mijn carnaval pas écht: zes nachten lang volle bak feesten, wijntjes drinken en vooral heel veel gezelligheid. Ik ben heel benieuwd hoe mijn diary er volgende week uit zal zien…

Liefs,
Denise

You Might Also Like

68 Comments

 • Reply Justine A 9 februari 2015 at 06:45

  Hmmmm home made sushi! Ik heb gelijk zin in sushi, nu al hahaha!

  • Reply Denise 9 februari 2015 at 09:53

   Hij was zó lekker! <3

 • Reply Svenja 9 februari 2015 at 06:50

  Oeeeh de ring die je van je moeder hebt gehad is echt super pretty, thanks ook voor de tip <3 En hmmm ik maakte vroeger ook vaak zelf sushi, maar al zo lang niet meer gedaan, moet ik ook echt weer eens doen! Succes met je drukke nieuwe week!

  • Reply Denise 9 februari 2015 at 09:53

   Ah dankjewel! <3

 • Reply Dagmar Valerie 9 februari 2015 at 06:52

  Aah wat een superleuke foto's en mooi horloge! Veel succes deze week en daarna party party party!

  • Reply Denise 9 februari 2015 at 09:53

   Dankjewel Dagmar! <3

 • Reply Simone -lifeofsimone- 9 februari 2015 at 07:10

  Hele leuke diary weer! Die ring en je horloge staan ZO mooi bij dat wit, perfect plaatje!

  • Reply Denise 9 februari 2015 at 09:54

   Aaah thanks Simone!

 • Reply Be Beautifully 9 februari 2015 at 07:32

  Prachtige foto maak je toch! Wat lief dat je moeder de ring meenam is ook echt mijn smaak, je hebt daar een mooi shot van gemaakt. Wat veel sneeuw is er bij jullie gevallen ik had echt maar heel weinig helaas.

  • Reply Denise 9 februari 2015 at 09:54

   Ah wat lief van je, dankjewel! <3

 • Reply Anne Solveig 9 februari 2015 at 07:38

  Leuke foto's lief! <3

  • Reply Denise 9 februari 2015 at 09:54

   Dankjewel An! <3

 • Reply Laura 9 februari 2015 at 08:00

  Ohhhh ik heb ook zo'n zin in donderdag! Leuk diary, en ik ben verliefd op je expresse blouse.

  • Reply Denise 9 februari 2015 at 09:54

   Aaaah can't wait! Dankjewel Laura!

 • Reply Esther 9 februari 2015 at 08:14

  Ohhhhman, die daniel wellington horloge is zó mooi <3 <3

  • Reply Denise 9 februari 2015 at 09:55

   Dankjewel Esther! <3

 • Reply 4.Balou 9 februari 2015 at 08:46

  Leuk overzichtje! Je horloge is prachtig en jammie sushi =)

  http://www.bloglovin.com/blogs/4balou-13049789

  • Reply Denise 9 februari 2015 at 09:55

   Dankjewel Balou

 • Reply Renee Raadsheer 9 februari 2015 at 09:23

  Ik hou van sneeuw, ik vind het prachtig en zo mooi om te zien. Maar daar blijft het bij, als ik er niet doorheen hoef is het allemaal prima. Ik had ook gehoord van het flying dutchman festival, maar ik wist helemaal niet dat het ter gelijke tijd was en over vliegen, super gaaf idee. Ik ben verliefd op je DW horloge, wauw. Wat fijn dat Belgie maar tien minuutjes is voor je, Belgie is leuk maarja voor mij redelijk ver. Veel plezier tijdens de carnaval en succes op school! X

  • Reply Denise 9 februari 2015 at 09:56

   Gaaf he! Ik ben ook echt ontzettend blij met m' horloge. Jij ook veel succes, dankjewel! <3

 • Reply Alexandra // ILUMUOTI 9 februari 2015 at 09:59

  Ziet eruit als een hele fijne week! 🙂 Enne, ik ga naar de Flying Dutch! 🙂

  xx

  • Reply Denise 9 februari 2015 at 11:12

   Ah echt! Voor welke stad heb je kaartjes? 🙂

 • Reply Charlotte 9 februari 2015 at 10:30

  Wat een leuke foto's! Oeeh die horloges zijn prachtig! <3

  • Reply Denise 9 februari 2015 at 11:12

   Ah dankjewel Charlotte!

 • Reply Anouk 9 februari 2015 at 10:49

  Wauwie je horloge! Ik zou ook niet kunnen kiezen, ze hebben allemaal iets heel moois

  • Reply Denise 9 februari 2015 at 11:12

   Dankjewel Anouk <33

 • Reply Sanae 9 februari 2015 at 11:38

  Heerlijk overzicht. Je horloge is lovely! <3

  • Reply Denise 9 februari 2015 at 11:51

   Ah dankjewel! <3

 • Reply Linda 9 februari 2015 at 12:07

  Wat een leuke en heerlijk gevulde diary! En wat heb je een prachtig nieuw horloge. Heel veel plezier met carnaval!

  • Reply Denise 9 februari 2015 at 12:59

   Ah dankjewel Linda! <33

 • Reply Kimsbloglife 9 februari 2015 at 12:42

  Leuk om te lezen! Supermooie foto in die spiegel bij je oma en opa! En ook die laatste selfie is heel mooi! En mmm, ik krijg zin in cake als ik aan de geur denk! 🙂 Die tip van een laagje doorzichtige nagellak is ook heel handig, dat doe ik ook soms! Heb zaterdag ook een nieuwe ring gekocht en zou er ook nog een laagje over moeten doen! En wat leuk dat je zo dicht bij België woont, hihi!

  • Reply Denise 9 februari 2015 at 13:00

   Wat een lieve reactie! Grappig dat jij de doorzichtige nagellak ook altijd gebruikt, handig he!

 • Reply Nortfhlix NL 9 februari 2015 at 13:07

  Dat horloge is echt heel classy!
  Homemade sushi… Man, dat oprollen ging bij mij echt mega mis. Haha.
  Ik ben beter in afhalen 😉

  • Reply Denise 9 februari 2015 at 14:39

   Ah dankjewel! Haha, ik moet zeggen dat ik dat ook een stuk meer ontspannen vind hoor 🙂

 • Reply Céline 9 februari 2015 at 13:07

  Wat een super mooi horloge. Horloges zijn echt hele mooie accessoires, zolang je maar een horloge hebt dat helemaal bij je past. Deze van DW is echt heeeeeeel pretty <3

  • Reply Denise 9 februari 2015 at 14:40

   Dankjewel Celine! <3

 • Reply Daphne G 9 februari 2015 at 13:31

  Wat een leuke week, en prachtig horloge heb je uitgezocht!

  • Reply Denise 9 februari 2015 at 14:40

   Ah dankjewel Daphne!

 • Reply Léonie Anouk 9 februari 2015 at 13:34

  Wat heb je toch altijd weer mooie foto's! Je nieuwe horloge is echt superleuk. Ik wil er zelf ook eentje kopen maar ik weet nog steeds niet welke ik het leukst vind. Moeilijk, moeilijk. Ik heb de advertentie van The Flying Dutch ook gezien maar ben helaas te laat met kaartjes kopen voor Amsterdam. Nu maar Ticketswap in de gaten houden, want het lijkt me echt heel vet. x

  • Reply Denise 9 februari 2015 at 14:41

   Lief van je Leonie! XX

 • Reply Manon Boerakker 9 februari 2015 at 13:43

  Wat een mooie horloge zeg en heel veel plezier deze week!

  • Reply Denise 9 februari 2015 at 14:41

   Dankjewel Manon! <3

 • Reply beautifulday4makeup 9 februari 2015 at 14:01

  Die Daniel Wellington horloges lijken mij top

  • Reply Denise 9 februari 2015 at 14:41

   Ze zijn echt heel fijn!

 • Reply Marloes 9 februari 2015 at 14:19

  Oh wauw, je Daniel Wellington horloge is erg mooi! Ik vind ze ook zo pretty <3! Mooi model heb je uitgekozen. Leuke diary weer! Alvast een hele fijne carnaval lieve Denise!

  • Reply Denise 9 februari 2015 at 14:41

   Ah dankjewel, jij ook! <33

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 9 februari 2015 at 14:52

  Haha succes met carnavallen! Ik heb nog nooit carnaval gevierd!

  • Reply Denise 9 februari 2015 at 15:55

   Dankjewel Eilish! <3

 • Reply Bente de Heij 9 februari 2015 at 15:23

  Haha! Ik ben ook benieuwd hoe je diary er volgende week uit ziet!

  Ik heb mijn Daniel Wellington horloge nu ruim 1,5 jaar en kan er nog steeds urenlang verliefd naar kijken! <3

  • Reply Denise 9 februari 2015 at 15:55

   Haha, lekker veel feest foto's! <3

 • Reply Je suis Nikita 9 februari 2015 at 16:34

  Ziet er leuk uit!

 • Reply Anouk 9 februari 2015 at 17:07

  Super dat het sporten zo goed gaat. Ik ben ook helemaal verliefd op mijn DW horloge, ze zijn zo mooi <3

 • Reply Raounak 9 februari 2015 at 17:20

  Leuke foto's knappert!!

 • Reply Kim 9 februari 2015 at 18:55

  Grappig, die nieuwe reader van de Rabobank! Ik heb nog de oude, haha :). Leuk overzicht!

  • Reply Denise 9 februari 2015 at 20:17

   Haha, hij is weer lekker modern!

 • Reply Aurelie 9 februari 2015 at 19:10

  Zo'n fijne foto's! Bij mij thuis is er jammer genoeg niet zoveel sneeuw gevallen als bij jou. Ik vind jouw horloge van DW trouwens prachtig. En ik wist helemaal niet dat jij zo dicht bij België woonde, hihi.

  • Reply Denise 9 februari 2015 at 20:17

   Dankjewel Aurelie! <3

 • Reply Mandy 9 februari 2015 at 19:20

  Leuke foto's allemaal! Dat Daniel Wellington horloge is echt prachtig! En de Flying Dutch, daar ga ik heen in Eindhoven!!

  Trouwens, welke filter gebruik je voor deze foto's als ik vragen mag?

  • Reply Denise 9 februari 2015 at 20:18

   Ah zooo gaaf dat je naar The Flying Dutch gaat! Kijk even in mijn artikeltje van deze week, ik heb een uitgebreide post geschreven over mijn Instagram foto's en die bewerk ik hetzelfde als deze!

 • Reply beautifulyoubyfleur 9 februari 2015 at 19:44

  Heerlijk die sushi! Kan het elke dag wel eten! Alleen zo jammer dat je er snel vol van zit:(

  • Reply Denise 9 februari 2015 at 20:18

   Heeerlijk he <3

 • Reply Saraya Callewaert 9 februari 2015 at 21:29

  Mooie foto's!
  Super mooie horloge <3
  X

  • Reply Denise 9 februari 2015 at 21:44

   Ah dankje, ik ben er ook heel blij mee!

 • Reply Chahrazad 9 februari 2015 at 21:39

  Wat een mooie foto's allemaal. De horloges van DW zijn ge-weldig hé. Ik heb er zelf een in het zwart.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten