Geen categorie

Photo Diary #49 – Een dagje strand, healthy lunch en wellness

9 juni 2015
Een hele drukke week, vol met leuke en helaas ook wat minder leuke dingen. Ik scoorde met veel pijn en moeite tickets voor een héél tof festival, vertrok richting Zeeland om met 35 graden(!) op het strand te genieten en er wist tussen alle schoolstress door ook nog dag bij de wellness aan te plakken. Kijk je mee naar mijn week?

Het is maandagochtend – VROEG! – en ik bevind me bij Lowie Kopie, de printshop in hartje Tilburg. Dit betekent maar één ding, de laatste loodjes zijn nu echt van start gegaan en het tweede jaar op mijn studie communicatie zit er bijna op. In mijn Photo Diary van vorige week vertelde ik over mijn project waarin ik zelf een wijn mocht vormgeven, vandaag is de deadline en zet ik samen met mijn projectgroep een knallende presentatie neer én moet er een verslag ingeleverd worden.
En na een weekendje knutselen is dit het prototype geworden van onze wijn ‘Bes’. Het heeft wat pijn en moeite gekost de afgelopen weken, maar ondanks dat mag het resultaat er best zijn (als ik dat mag zeggen over mijn eigen ontwerp..)

En tsja, ook de hele dinsdag staat in het teken van school, studeren, projecten afronden en… video’s monteren. Het hele YouTube en filmen is eigenlijk nooit mijn ding geweest, maar nu ik een aantal keer met een editprogramma in de weer ben geweest, moet ik bekennen dat ik toch wel heél erg twijfel om een eigen YouTube kanaal te gaan beginnen. Stiekem heb ik zelfs al een vlog opgenomen, maar NEE, die krijgt écht niemand te zien. Ik geloof dat ik nog even moet oefenen voor ik de knoop door hak….
Na een lange dag werken verdien ik wel iets lekkers op het station. De Starmix van Haribo blijft mijn alltime favourite, vooral de hartjes <3

Let’s go, woensdag aan-project-werken dag drie van de week! Het heen en weer reizen naar Tilburg en het werken in projectgroepen komt inmiddels mijn strot uit, ondanks dat ik de leukste projectgroep heb die ik me maar kan wensen. Groepswerk is eigenlijk gewoon niet echt mijn ding. Geef mij maar een individuele opdracht, dan kan ik het volledig invullen zoals ik het zelf wil én maken wanneer het mij uitkomt. Maar helaas, er staan nog 5(!) groepsopdrachten op de planning en de deadlines naderen. Héél dichtbij..
‘S avonds besluiten Joost en ik achter de laptop te kruipen om kaarten te bestellen voor het festival Into The Woods, wat pas in september plaats vindt. Dat het snel uitverkocht is, wist ik, maar binnen een KWARTIER? Hallo?! Ik heb anderhalf uur achter mijn laptop gezeten, ben er uiteindelijk niet doorheen gekomen maar wist gelukkig toch een kaartje te bemachtigen via een vriend. Thank god, was al het gevloek, de stressvlekken en het gesnauw toch niet voor niets geweest vanavond. Wie zie ik daar? 🙂

Yeah, panini’s! Eens in de zoveel tijd pak ik het panini ijzer tevoorschijn en tover ik er de lekkerste creaties uit. Vandaag houd ik het simpel met kaas, achterham en mozzarella. Ik HOU van mozzarella, ik geloof dat je me er zelfs wakker voor kunt maken.
Dat ik al vroeg uit de veren ben heeft maar één reden, ik heb weer een stagegesprek. En dit keer een héle belangrijke, waar ik stiekem al maanden mee bezig ben. Ik ben eigenlijk bijna nooit nerveus, maar ik geloof dat je me wel op kon rapen toen ik het gebouw binnenstapte. Het gesprek ging gelukkig meer dan goed en guess what, ik hoorde meteen dat ik ben AANGENOMEN. Ik heb de stage en mag per half augustus al aan de slag bij een van de leukste en meest leerzame bedrijven van Nederland. Soon more, nog even wachten tot ik het verklap.. 🙂

Helaas is deze perfect gegaarde kreeft, de overheerlijke carpaccio – met extra veel parmezaan – en die goede wijn een throwbackje van vorig jaar. Ik kon ‘m toch niet laten om op Instagram met jullie te delen tussen het leren door. Van een goed diner kan ik echt ontzettend blij worden, misschien dat ik daardoor iéts te vaak buiten de deur eet.
Ook werkte ik nog wat aan mijn blog deze week, helaas werd er nog al eens roet in eten gegooid door wat onverwachte verassingen vanuit school. Hierdoor heb ik niet iedere dag een artikel online kunnen zetten, wat ik wel écht zo gepland had staan. Shit, weer mislukt om constant te posten. I’m so sorry, ik doe echt mijn best, af en toe is het gewoon ontzettend lastig te combineren met een HBO studie.

Gelukkig knijp ik er donderdag – na het inleveren van een méga belangrijk project – even lekker tussenuit bij de wellness in Roosendaal. Een jaar geleden kreeg ik voor mijn allereerste samenwerking ooit kaarten voor de spa, waar ik deze luxe variant voor uitkoos. De geldigheid verstreek en inmiddels had ik nog maar 7 dagen(!) om de kaarten te gebruiken. Let’s go, er is geen beter moment om even te ontspannen tijdens deze zware laatste loodjes.
Ik heb natuurlijk geen foto’s kunnen maken in de spa, waar ik op dat moment echt even van af moest kicken. Echt waar, er heeft nog nooit zo’n lekker én mooi driegangendiner voor mijn neus gestaan dan vandaag en natúúrlijk moet net nu mijn telefoon in de kluis liggen. Wel even een realisatie dat ik echt héél de dag met mijn blog, social media kanalen en telefoon bezig ben. My god, afkicken!!!

Na een heerlijke dag en avond in het wellness resort duiken we snel ons bed in, om vervolgens om 08:00 uur de wekker weer te zetten. Leuke dingen doen tijdens deadline weken kan, maar helaas moet ik daar ook voor boeten. Het is eigenlijk mijn vrije dag, maar er moet nog ontzettend veel gedaan worden en het groepsverslag moet vóór 12:00 uur ingeleverd worden. Natuurlijk had ik dit gister kunnen doen, maar ja.. toen lag ik met mijn billen in de spa.
Gelukkig ben ik ruim op tijd klaar en vertrekken Joost en ik richting Zeeland, aangezien een dag op het strand met meer dan 30 graden geen overbodige luxe is. We zijn allebei vrij, willen al eeuwen weer eens een strand in Nederland bezoeken en ook het Nederlandse weer zit een keer mee. GO GO GO!

Na lang wikken en wegen – we vinden het nogal lastig om keuzes te maken – besluiten we om naar het strand in Zoutelande te gaan, een dorpje naast Vlissingen. Wanneer ik boven op de duinen sta en voor het eerst in een paar weken de zee weer zie, voel ik me ontzettend gelukkig. Het is heerlijk weer, ik heb goed gezelschap. Dit gaat een gezellige dag worden.
En het gaat me hopelijk ook nog eens een mooi kleurtje opleveren. Ik ben er klaar voor 🙂

Uiteindelijk liggen we heel wat uren te bakken in de zon, halen we nog een ijsje en besluiten we dan om weer richting Brabant te vertrekken. De thermometer geeft inmiddels 40 graden (!!!) aan in de zon, wat mijn gevoel inmiddels ook wel bevestigd. Ik voel me slap, heb eigenlijk veel te lang in de zon gelegen en moet gewoon even bijkomen. 
Gelukkig staat er een heel lekker verkoelend zwembadje klaar wanneer we thuis komen. Geloof me, dat was na die énorm warme autorit echt wel even nodig. De details zal ik jullie verder besparen, iets met ongelofelijk bezwete ruggen en een autostoel…

Zaterdag sta ik vroeg op, want ja.. jullie hebben vást al wel in de gaten waarom. Wordt deze Diary al eentonig? 🙂
Ik maak een lekker ontbijtje met kwark en cornflakes voor mezelf, wat ik in het zonnetje op eet. Ontzettend fijn dat de thermometer vandaag weer zomerse temperaturen aangeeft. Wel jammer dat het zonnetje altijd tevoorschijn komt wanneer de tentamen weken van start gaan. Alsof het zo moet zijn.

Tussen het maken van mijn verslagen door fiets ik nog even naar een vriendin, waar we gezellig samen een gezonde lunch maken. Rucola, zalm, tomaat, komkommer, pijnboom pitjes en feta kaas is dé ultieme combinatie voor een verantwoorde én ook nog eens lekkere lunch. 
En met een stokbroodje en 25 graden ook nog eens heerlijk om in de tuin op te eten 🙂

Na de lunch hoor ik eigenlijk aan school te werken, maar het feit dat mijn zusje haar kampioenswedstrijd speelt is veel aantrekkelijker. Hallo, natúúrlijk kom ik kijken. Je wordt maar één keer in het seizoen kampioen toch? Dit kan ik niet missen.
En het is ook helemaal niet vervelend om aan te moedigen met een heerlijk zonnetje in de rug. Wel ben ik nog even ontzettend hard geschrokken. Een meisje uit mijn zusje haar team viel flauw, waarbij het erg lang duurde voordat ze weer bij kwam. Gelukkig is alles toch weer goed gekomen…

… en zijn ze kampioen geworden, yes! Heeft mijn support toch écht wel geholpen 🙂
Zondag vier ik de verjaardag van papa met slagroom taart – favourite! -, een hele gezellige familie en weer een mooie zomerse dag. Helaas is het rond half zes tijd om de gezelligheid te verlaten en me op te sluiten op mijn kamer, achter mijn laptop. Er moeten nog drie verslagen geschreven worden voor middernacht… Dit gaat een hele opgave worden, maar gelukkig heb ik een fantastisch weekend achter de rug.

Liefs,
Denise

You Might Also Like

54 Comments

 • Reply Be Beautifully 9 juni 2015 at 04:55

  Nog gefeliciteerd met je vader. Weer onwijs leuke foto's. En wat heerlijk dat je tussendoor toch nog even samen met je vriend leuke en ontspannen dingen hebt gedaan.

  • Reply Denise 9 juni 2015 at 06:18

   Dankjewel Lonneke! <3

 • Reply Svenja 9 juni 2015 at 06:04

  Wat heb je een drukke week gehad! Gelukkig was er tussendoor ook tijd voor ontspanning! Wat heerlijk dat je al een dagje naar het strand bent geweest, niets fijner dan het geluid van de zee en het warme zand onder je voeten!

  • Reply Denise 9 juni 2015 at 06:18

   Daar heb je helemaal gelijk in, het was heerlijk <3

 • Reply Liset - Beautdagboek 9 juni 2015 at 06:22

  Wat een drukke week! Ik vond groepsopdrachten ook verschrikkelijk, ik deed het ook liever alleen, haha. Het project is wel prachtig geworden hoor, daar mag je trots op zijn! En wat is er lekkerder dan even ontspannen in een spa :).

  • Reply Denise 9 juni 2015 at 09:01

   Ah dankjewel, dat is lief van je!

 • Reply Deisy 9 juni 2015 at 06:53

  Wat een heerlijke maar drukke week heb je gehad zeg meis! Ik wens je heel veel succes met de laatste loodjes deze komende periode en hoop dat je jouw schooljaar mooi mag afsluiten. X

 • Reply Mariëlle M. 9 juni 2015 at 06:56

  Leuk verslag weer meid, ik ben stiekem heel jaloers dat je naar het strand bent geweest hihi!

  • Reply Denise 9 juni 2015 at 09:02

   Het strand blijft heerlijk <3

 • Reply Daniëlle Springer 9 juni 2015 at 07:12

  Heerlijk om tijdens zo'n drukke periode naar de Spa te gaan. Lekker even ontspannen en genieten!

  • Reply Denise 9 juni 2015 at 09:05

   Daar heb je helemaal gelijk in, het is ook best fijn om even van je telefoon af te kicken 🙂

 • Reply Rowan 9 juni 2015 at 07:23

  Je maakt echt zulke mooie foto's!

  • Reply Denise 9 juni 2015 at 09:02

   Wat een mooi compliment, dankjewel!

 • Reply Keybykim 9 juni 2015 at 07:31

  Heerlijk is het strand toch altijd hè.. ik kan er ook echt gelukkig van worden haha!

  • Reply Denise 9 juni 2015 at 09:05

   Inderdaad, echt een vakantie gevoel!

 • Reply Maaike 9 juni 2015 at 07:58

  Ontzettend leuk dat je een stageplek hebt! Gefeliciteerd daarmee, ik hoop dat je een hele leuke stage tegemoet gaat 🙂

  • Reply Denise 9 juni 2015 at 09:05

   Ah dankjewel Maaike, dat moet vast goed komen <3

 • Reply Cindy 9 juni 2015 at 08:02

  Heerlijk, Zoutelande. Ik ga er over een aantal weken een weekendje heen, zo aan toe!

 • Reply Lonneke 9 juni 2015 at 08:13

  Wat een drukke week heb je gehad meid!
  Echt knap hoe je zo hard aan school hebt gewerkt.
  En ondanks alle drukte heb je zo te zien toch wat toffe dingen gedaan.
  En het weer was inderdaad echt HEERLIJK <3
  Liefs Lonneke

  • Reply Denise 9 juni 2015 at 09:06

   Ik heb mijn agenda inderdaad lekker volgepland, haha!

 • Reply Yvette Eigenraam 9 juni 2015 at 08:16

  Gefeliciteerd met je stage plek 🙂
  Ik ben wel benieuwd wat het is .
  Ook leuk dat je nadenkt over youtube tegenwoordig doet bijna iedereen het erbij 😀

 • Reply Alexa Op 't Land 9 juni 2015 at 08:19

  oeh mocht je zelf wijn mocht vormgeven, tof ben benieuwd naar het resultaat en panins's zijn heerlijk en alle andere lekkere dingen die je me nu weer laat zien. So jealous! Wow wat lijkt je zusje op jou en tof dat ze kampioen is geworden! Wat leuk dat je naar een wellness bent geweest ontspanning in je drukke week is zeker ook belangrijk!

  • Reply Denise 9 juni 2015 at 09:06

   Haha ik hoor inderdaad wel vaker dat ze zoveel op me lijkt, grappig dat je het zegt! 🙂

 • Reply Manon 9 juni 2015 at 09:26

  Wat een drukte rondom school! Ik vind dat je het nog knap combineert met andere dingen, laat staan bloggen. Nog gefeliciteerd met je papa en het kampioenschap van je zusje

 • Reply Milou S 9 juni 2015 at 10:42

  Wat heerlijk dat je naar de Spa ging, even helemaal ontspannen!

  • Reply Denise 9 juni 2015 at 10:43

   Het was inderdaad een top dag 😀

 • Reply Melissa van der Heijden 9 juni 2015 at 10:56

  Wat een leuk verslag! Ik heb het met plezier gelezen. Oeeee, Youtube talent in aankomst! Haha. Ik vind het zelf ook doodeng maar eens wil ik de stap wel zetten. Ik heb immers niet voor niets alle apperatuur ervoor aangeschaft. Heerlijk dat je nog kon genieten van een spa-dag met je bon. Ik vind Bes erg leuk geworden!

  • Reply Denise 9 juni 2015 at 11:38

   Dankjewel Melissa! Haha ik vind het ook nog erg eng hoor, nog even oefenen.

 • Reply Manon Boerakker 9 juni 2015 at 11:44

  Lekkere ontspannen dingen heb je gedaan met je vriend en OJa nog gefeliciteerd met je paps!

 • Reply Justine A 9 juni 2015 at 12:55

  Ondanks het vele leren en knallen voor school heb je gelukkig ook nog even kunnen genieten. Lucky you <3 Lekker joh, dagje spa en dagje strand. Ik wil oooook haha 😀

 • Reply Dionne Knooren 9 juni 2015 at 14:20

  Wat een mooie foto's! Het strand ziet er prachtig uit! alsof je in het buitenland bent!

 • Reply Femke 9 juni 2015 at 16:19

  Deze photo diary vind ik echt super leuk! Je hebt zo te zien een leuke week gehad, en inderdaad; altijd wanneer er deadlines en/of tentamens zijn, schijnt de zon. Zo oneerlijk haha!! Gefeliciteerd trouwens dat je bent aangenomen op je stage, wat ontzettend fijn!

  • Reply Denise 9 juni 2015 at 16:56

   Dankjewel Femke, leuk om te horen! Ik heb zoooo veel zin om stage te gaan lopen! <3

 • Reply Michaela 9 juni 2015 at 16:53

  Gefeliciteerd met je stage! Ben zelf ook druk op zoek!

  • Reply Denise 9 juni 2015 at 16:57

   Dankjewel Michaela, wat voor iets zoek je? Ik heb nog twee stageplaatsen over waar ik helaas niet heen kan gaan!

 • Reply Jonne 9 juni 2015 at 16:53

  Drukke week, wel heel leuk! Wat fijn dat je een stage plek hebt. Liefs. Jonne

 • Reply Window On My Wardrobe 9 juni 2015 at 18:04

  Superleuke diary, echt weer zo'n mooie foto's!

  X Sara

 • Reply Nina Koch 9 juni 2015 at 20:27

  Ziet er weer uit als een topweekje! Oh ik ben echt ZO jaloers. Naar zee met dat mooie weer, en ook nog naar Zouteland. Ik ben verliefd op Zoutelande en wil terug hihi. Ik ben nu wel benieuwd naar je stageplaats.

  • Reply Denise 10 juni 2015 at 06:54

   Ik zal het jullie snel verklappen! <3

 • Reply Denise Joanne 10 juni 2015 at 13:04

  Jaaaa, je moet écht gaan vloggen!! Super leuk!
  Ik wil dat ook zo graag nog eens gaan doen (al meerdere mislukte pogingen achter de rug..), maar momenteel is mijn leven gewoon veel te saai daarvoor, haha! Elke dag stage van 8 tot 8, daarna nog lesgeven in de avond en op zondag ook weer werken.. Niet zo interessant voor vlogs haha!
  Maar jouw leven lijkt altijd zo leuk (zo veel leuke hoogtepunten!), jij bent écht wel vlog material, girl! 😉

  • Reply Denise 10 juni 2015 at 16:13

   Ah je moet het gewoon doen joh! Ik ben ook niet van plan om mijn hele leven vast te gaan leggen door middel van dagelijkse vlogs, maar misschien dat ik hem af en toe eens een dagje mee kan nemen 🙂

 • Reply Simovic-Vuceljic Natasa 14 juni 2015 at 17:49

  Wat een leuke week! 🙂 En hopelijk was het bakken in de zon het waard en heb je nu een mooi kleurtje 😉 Liefs! x

  • Reply Denise 14 juni 2015 at 22:13

   Dat is inderdaad helemaal goed gekomen, haha!

 • Reply Anna 16 juni 2015 at 11:39

  Wat een hoop leuke foto's en wat fijn dat je zo gauw bent aangenomen voor stage! Heerlijk dat we nu in eigen land weer naar het strand kunnen.

 • Reply beautifulyoubyfleur 17 juni 2015 at 18:22

  Ah Denise zo leuk, ik woon in Vlissingen, supertoevallig!! Had echt leuk geweest als we elkaar waren tegengekomen! Zijn jullie ook in Vlissingen zelf geweest? Heerlijk hé, aan het strand! Helaas moest ik werken, ik kan echt niet wachten tot ik ook een keertje lekker kan gaan bakken in de zon!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten