Geen categorie

Photo Diary #51 – De grootste feestweek van het jaar

22 juni 2015
De eerste week van mijn mini-vakantie ben ik wel érg goed van start gegaan, ik zou het zelfs de grootste feestweek van het jaar kunnen noemen, tot nu toe dan. Ik at vijf keer buiten de deur (waarvan twee keer sushi…), bezocht maar liefst vier feestjes én hoorde dat mijn zusje en Joost allebei geslaagd zijn. Kijk je met me mee?

Nieuwe week, nieuwe hoesjes voor mijn iPhone. Ik bestelde een tijdje geleden drie nieuwe exemplaren voor mijn iPhone 6 – een aankoop waar ik overigens tot op de dag van vandaag nog steeds geen spijt van heb -, mijn vertrouwde Guess hoesje begint het te begeven én het is weer eens tijd voor wat nieuws. Soon more!
De rest van mijn maandag spendeer ik met een rondje door de stad, ijsjes eten en heel veel afleveringen Suits kijken. Eigenlijk alles behalve aan school werken dus. En tsja, aangezien de deadline van het laatste verslag wel érg dichtbij komt zit ik uiteindelijk om 02:30 uur nog steeds met kleine oogjes achter mijn beeldscherm. Gelukkig ben ik een avondmens en is een nachtje doorhalen voor mij niet echt een probleem en het feit dat het laatste verslag inmiddels ingeleverd is maakt me BLIJ. Nog twee tentamens knallen volgende week en ik ben er écht van af!

Dinsdag spreek ik na lange tijd weer eens af met drie vriendinnen die ik al een tijdje niet heb gezien. Het blijft af en toe best lastig om een moment te plannen waarop iedereen kan, maar gelukkig is het vandaag weer zo ver. We vertrekken meteen richting de supermarkt, want hallo… bij een goede quality time hoort eten. Veel, lekker en ongezond eten.
Vervolgens lunchen we lekker met vers stokbrood, tonijnsalade, kaas blokjes (veel te lekker, deze was binnen een paar minuten leeg), aioli en.. donuts! 

Selfie! Af en toe komen deze gewoon nét iets beter uit in het zwart-wit 😉
Eigenlijk wil ik richting huis gaan om wat werk te verrichten, maar een uitje naar het terras sla uiteindelijk ik toch niet af. Kom op Denise, er is deze week vast nog tijd om te werken, nu is het gezellig, hebben je vriendinnen tijd en daar mag je best van genieten. En zo werd het half uur op het terras een uur.. anderhalf uur.. om vervolgens ook maar toe te geven aan een gezamenlijk diner.

En ja, wat is er een beter idee dan zelfgemaakte sushi? Gelukkig zijn mijn vriendinnetjes net zo gek op sushi als ik, wat betekent dat we hier niet héél lang over na hoefden te denken. Omdat de portemonnee het niet erg zag zitten om sushi af te halen, hebben we voor dertig euro minder toch maar zelf de handen uit de mouwen gestoken en (véél te veel) sushi gemaakt. Ik geloof dat ik hier nog een hele week van had kunnen eten.

De volgende dag van mijn mini vakantie vertrok ik richting de kapper. Ja, ik moet mijn haar nodig laten knippen en ja, ik wil ook héél graag iets nieuws. Maar nee, het was weer niet voor mijzelf, Joost had meer lef dan ik en liet er zonder twijfel weer een enorme hoeveelheid haar vanaf knippen. Bij de gedachte alleen al krijg ik het Spaans benauwd…. Mijn haar blijft een gevoelig puntje…
Vervolgens nestel ik me lekker op de lounge banken in de tuin met een flinke hoeveelheid aan afleveringen van Suits. Ik wil zo graag helemaal bij zijn voordat de nieuwe afleveringen online komen, maar ik geloof dat ik het niet ga redden. Er moet nog een heel seizoen gekeken worden, ik heb helaas ook nog tentamens op de planning staan en de nieuwe afleveringen komen volgens mij over een paar dagen al.

Ik veranderde deze week ook bijna al mijn profielfoto’s op social media naar dit exemplaar 🙂
Donderdag was het weer de hoogste tijd om met een ander vriendinnetje bij te kletsen. We zorgen er eigenlijk iedere week voor dat we elkaar minstens één keer zien, maar uitgepraat raken we nooit. En tsja, wanneer er iemand aan mij vraagt om een lekker broodje carpaccio te gaan eten vind ik dat érg moeilijk om af te slaan. Waar ik het geld vandaan haal om al deze lekkere dingen van te eten is mij overigens ook een raadsel. Ik moet hier echt mee stoppen. Zucht.

Thuis zie ik dat mijn zusje traktaties maakt voor haar stageklas, te schattig. Ze studeert aan de pabo en is dus aan het leren om juf te worden, maar aangezien het schooljaar ten einde komt betekent dat ook dat ze volgend jaar weer richting een andere school gaat en dus afscheid moet nemen van haar oude klas. Kijk hoe leuk die stroopwafels in een hartjesvorm gesneden zijn. Ik moest dit creatieve en lekkere (ja, ik heb het uiteraard ook even getest voor jullie) idee gewoon even met jullie delen.

Nog meer goed nieuws op donderdag: Joost is geslaagd voor zijn opleiding!!! Het was nog even spannend, maar gelukkig is alles goed gekomen en kan hij na de zomer beginnen met iets nieuws. Natúúrlijk was dit weer een hele goede reden om de champagne er bij te halen. Cheers!

Je vraagt je waarschijnlijk af waarom ik in godsnaam wéér sushi ging eten, wéér buiten de deur at en dus weer mijn belofte niet na kwam? Echt waar, ik heb hier een hele goede reden voor. Mijn zusje is namelijk geslaagd voor haar havo diploma en dat moet gevierd worden. Met sushi. Véél sushi (duizend maal sorry voor mijn wekelijkse terugkerende sushi beelden…….)
En of ik nog niet genoeg gefeest heb deze week, staat mijn agenda vrijdagavond ook behoorlijk vol gepland. Overdag werk ik gelukkig mijn hele to-do list af (trots!), waardoor ik ‘s avonds zonder schuldgevoel de deur uit stap. Ik bezoek eerst mijn jarige vriendinnetje, waarbij ik hele lekkere taart eet en nog lekkerdere wijn drink. 
Helaas vertrek ik na een uurtje al weer richting een ander feestje, maar dat is gelukkig ook erg gezellig. Misschien een beetje té gezellig, om 04:30 uur sluit ik mijn ogen, om vervolgens ongelofelijk hard te balen wanneer de wekker om 08:00 uur af gaat. Oké, waarom vond ik het ook al weer zo’n goed idee om nog te gaan stappen én meer dan een uur te besteden aan het eten van een kipburger? En een pizza? 
De rest van de dag ben ik dus behoorlijk brak, zo brak dat ik NIKS van mijn to-do list uitvoer na een paar uur maar weer in bed kruip. Na wat uren slaap voel ik me beter en besluit ik om mijn nieuwe washi tape maar eens uit de verpakking te halen. Deze vijf exemplaren heb ik laatst gekocht bij HEMA, ik voel nu echt een serieuze verslaving opkomen. Ik ben trouwens helemaal verliefd op die met glitters, so pretty!
En dit is de planning geworden voor volgende week, nou ja.. de lay-out zonder planning eigenlijk. Ik heb helaas nog heel veel in te halen door al mijn gefeest deze week, waardoor het invullen nog best een klus wordt. Ik moet aan de bak, dat is een ding wat zeker is.
Want ja, mijn zondag bestaat óók uit feest. De hele dag feest, familie, taart en gezelligheid. Joost zijn oma wordt 80 jaar en we verrassen haar met een surprise party én hele schattige taartjes. Ik weet dat het misschien lijkt alsof ik hele weken alleen maar sushi eet, aan het feesten ben en mijn notitie boeken versier met washi-tape, maar deze week is echt een uitzondering op mijn andere saaie weken. Ja, ook ik moet hard werken voor school en lig wel eens te balen als ik op zaterdagavond alleen in bed lig. Foto’s worden er tijdens deze moment nooit gemaakt, waardoor bijna altijd alleen de positieve en leuke dingen in mijn diary verschijnen. Ik voel een idee voor een artikel opkomen.. 🙂

Na de surprise party van Joost’ oma vertrekken we richting het volgende feestje. De man van mijn oma wordt maar liefst 85 jaar(!) en viert dit met een heerlijke barbecue, lekkere drankjes en een gezellige omgeving. Overigens ook héle gezellige mensen hoor, op de foto zie je Joost, mijn zusje Nikki en haar vriend Jelle. 
En als afsluiter op deze heerlijke feestweek kan die Radler er ook nog wel bij. Want ja, je hebt een feestweek of je hebt het niet. En na deze veel te uitbundig week weet ik in ieder geval zeker dat ik alle taken die in mijn to-do list staan PLUS de taken die er nog bij komen mag gaan uitvoeren. Wat betekent dat mijn diary er volgende week wellicht iéts anders uit zal zien 🙂 
Liefs,
Denise

You Might Also Like

60 Comments

 • Reply deisy 22 juni 2015 at 04:39

  O wauw dat ziet er uit als een heerlijke week die jii hebt gehad zeg met lekker veel feestjes en gezelligheid. Wat mooi dat zowel je zusje als Joost zijn geslaagd: dat is inderdaad iets om te vieren hihi. En die selfies zijn echt heel mooi zeg <3

  • Reply Denise 22 juni 2015 at 11:45

   Ah dankjewel Deisy <3

 • Reply Iris | Todayslipstick 22 juni 2015 at 06:03

  Wat een heerlijke week met lekker eten en feestjes! Ik heb zo zin in sushi!
  Liefs, Iris

  • Reply Denise 22 juni 2015 at 11:45

   Ik moet bekennen dat er bij mij ook al wel weer een flinke portie sushi in gaat hoor, hihi 🙂

 • Reply Justine A 22 juni 2015 at 06:05

  WOEHOE, party animal haha. Wat een heerlijk eten en een hoop gezellige feestjes allemaal. Ik weet niet hoe vaak, ik ben de tel kwijt, maar driedubbel gefeliciteerd! hihi! <3

 • Reply Sofie 22 juni 2015 at 06:23

  Mag ik vragen waar de roze/oranje blouse van is? Die is zo tof! 🙂

  • Reply Denise 22 juni 2015 at 11:46

   Tuurlijk, die is van Primark! 🙂

 • Reply Svenja 22 juni 2015 at 06:25

  Wauw, echt een feestweek zeg! Gefeliciteerd ook nog met je vriend en je zusje! En wat leuk dat jullie zelf sushi hadden gemaakt, wij maken dan meestal ook veeel te veel!

  • Reply Denise 22 juni 2015 at 11:47

   Dankjewel Svenja <3

 • Reply Esther 22 juni 2015 at 06:47

  Dit kun je echt wel een feestweek noemen inderdaad! Super leuk om te zien 🙂

  • Reply Denise 22 juni 2015 at 11:47

   Ah dat is fijn om te horen <3

 • Reply Dina 22 juni 2015 at 06:57

  Een heerlijk gevoel, als je het laatste verslag voor school ook hebt ingeleverd. Wat een gezellige dingen trouwens allemaal.

  • Reply Denise 22 juni 2015 at 11:47

   Inderdaad, nu de tentamens nog knallen en ik heb écht vakantie, yeah 🙂

 • Reply Maaike 22 juni 2015 at 07:01

  Weer een onwijs leuke diary om te zien! En natuurlijk heb je wel eens baaldagen, it happens. Wel erg leuk om te zien hoe lekker je gegeten hebt, yammie <3

 • Reply Nortfhlix NL 22 juni 2015 at 07:49

  Wat een leuke diary! Inderdaad een feestweek!
  En nou heb ik zin in sushi…

 • Reply Femke 22 juni 2015 at 08:00

  Wat een heerlijke week zeg, zo eentje om van te genieten inderdaad! En wat heb je ongelofelijk lekkere dingen gegeten afgelopen week.. yum. Fijne week! 🙂

  • Reply Denise 22 juni 2015 at 11:47

   Dat was het zeker!

 • Reply Léonie Anouk 22 juni 2015 at 08:06

  Haha wauw, dit is inderdaad de grootste feestweek van het jaar! Wat heb je lekkere dingen gegeten zeg. Ik word iedere keer weer jaloers door al die sushi foto's. <3

  • Reply Denise 22 juni 2015 at 11:48

   Sorrrry, ik moet er echt mee stoppen haha <3

 • Reply Kirsten 22 juni 2015 at 09:17

  Wat een leuke foto's weer! Het was zo te zien wel echt een feestweek bij jou ja. Heerlijk sushi mmm!

  • Reply Denise 22 juni 2015 at 11:48

   Ik lust wel weer een portie!

 • Reply beautifulday4makeup 22 juni 2015 at 09:23

  Ik wou dat ik zelf sushi kon maken 🙁

  • Reply Denise 22 juni 2015 at 11:48

   Natuurlijk kun je dat!

 • Reply melissa 22 juni 2015 at 09:41

  Wauw je hebt echt een geweldige week achter de rug. Dag mag ook eens! Hmm ik krijg echt honger van al je food foto's x

 • Reply Anna 22 juni 2015 at 09:45

  Hahaha, wat een leuke dingen allemaal, het ging maar door haha. Super leuk om te lezen! Begrijpelijk dat je nu heel hard moet werken, maar je hebt in ieder geval flink genoten <3

  • Reply Denise 22 juni 2015 at 11:48

   Daar heb je helemaal gelijk in <3

 • Reply raounak 22 juni 2015 at 09:49

  zag jouw heerlijke lekkernijen al voorbij komen op insta. Jummmie! Leuke foto's weer!! (en heel leuk dat ik het weer kan lezen!)

  • Reply Denise 22 juni 2015 at 11:49

   Dankjewel hahaha <3

 • Reply Joske 22 juni 2015 at 10:11

  Gezellig allemaal en jij hebt een leuke zus!

  • Reply Denise 22 juni 2015 at 11:49

   Dat heb ik zeker Joske <3

 • Reply Evelien | Live life lovely 22 juni 2015 at 10:21

  Wat een super fijne week heb je gehad! Lekker van genieten hoor 😉

  • Reply Denise 22 juni 2015 at 11:49

   Dat heb ik zeker gedaan <3

 • Reply Florentine 22 juni 2015 at 12:01

  Leuk om te zien! En wat een heerlijke food foto's!! ♡

  • Reply Denise 22 juni 2015 at 12:46

   Fijn om te horen <33

 • Reply Jasmijn 22 juni 2015 at 12:19

  Wat heerlijk zo'n week vol feestjes, gezelligheid en lekker eten <3

  • Reply Denise 22 juni 2015 at 12:46

   Dat was het zeker, heerlijk!

 • Reply Jouvence 22 juni 2015 at 12:53

  dit is inderdaad wat je noemt een feestweek.! heerlijke foto's ♥ lekker genieten van deze momenten, gelijk heb je xx liefs

 • Reply Denise 22 juni 2015 at 14:18

  Oooh wat een heerlijke week zeg. Mag best hoor, een keer lekker weinig nuttigs uitvoeren. Ik snap heel goed dat je leven niet alleen maar bestaat uit sushi en feesten, en dat je de minder leuke dingen gewoon niet deelt! Ik zelf heb besloten om wel iets realistischer te zijn, nadat ik opmerkingen had gekregen over dat ik alleen maar leuke dingen had gedaan, terwijl ik eigenlijk 3/4 van die week goed ziek was 🙂

  • Reply Denise 22 juni 2015 at 15:52

   Ja precies, deze week was het écht alleen maar feest, maar ik ga er bij mijn volgende diary's wel echt op letten.

 • Reply Manon Boerakker 22 juni 2015 at 14:29

  Wat een heerlijke feestweek heb je gehad, maar dat mag af en toe wel toch ?! en ook lekker niks doen mag ook wel af en toe.

  • Reply Denise 22 juni 2015 at 15:56

   Daar heb je gelijk in <3

 • Reply Rachel Kromdijk 22 juni 2015 at 14:38

  wat heb je toch een heerlijke week gehad zeg en dat verdien je! wat ben je toch een mooie meid zeg!

 • Reply Come-Moda 22 juni 2015 at 16:59

  Leuke foto's. Gefeliciteerd met je zusje & Joost! XX

 • Reply Yvette Eigenraam 22 juni 2015 at 17:09

  Zoveel sushi xD gefeliciteerd met je zusje en je vriendje 😀

 • Reply Jaimy en Laura 22 juni 2015 at 17:25

  Heerlijk zo'n week met al die leuke dingen!!

  • Reply Denise 22 juni 2015 at 19:22

   Dat was het zeker 🙂

 • Reply Cindy 22 juni 2015 at 18:03

  Wat een heerlijke week zeg, super!

  • Reply Denise 22 juni 2015 at 19:22

   En nu weer hard aan de bak 😉

 • Reply kim 22 juni 2015 at 20:01

  Hihi, leuk om jouw planning te zien! En sooo much sushi! <33

 • Reply Moniek Leonie 22 juni 2015 at 20:33

  Wat een heerlijk weekje zeg! Wat een leuke dingen! Oh en zo lekker al die sushi!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten