Photo Diary

Photo Diary #60 – Lekker uit eten, nieuwe lay-out en katjes

29 september 2015

Wauw, mijn 60e Photo Diary! Dat betekent dat ik jullie inmiddels al 60 weken lang foto’s laat zien van mijn leven. Time flies! Vanaf nu zijn alle foto’s wat groter te zien door mijn nieuwe lay-out en ik ben stiekem eigenlijk wel heel benieuwd wat jullie daar van vinden. Let me know! Deze week ben ik gezellig uit eten geweest met Joost, komen er hele schattige katjes voorbij en kreeg ik een lief cadeautje. Kijk je met me mee?

Photo-diary-1Hello Monday! Het is maandag en dat betekent dat mijn vierde week op stage van start gaat. Ongelofelijk hoe snel het gaat, maar aan de andere kant betekent dat in ieder geval dat ik me goed vermaak en me geen seconde verveel. Trouwens, een paar van jullie vroegen zich af waar mijn trui van is. Primark! Af en toe hebben ze daar toch best leuke dingen hangen.

Stage lopen bij DutchCowboys staat nog steeds gelijk aan héél veel lekker eten. Een beetje té veel. Na al dat lekkere vlees in Zuid-Afrika mogen die zomerkilo’s er best wel af, maar wanneer een collega met mijn favoriete chocolade aan komt lopen wordt dat ERG lastig… Kom op, dit kan ik toch niet laten liggen? Caramel en zeezout, heaven.

Photo-Diary-2Vorige week stroomde mijn Bloglovin’ en Instagram vol met deze prachtige nieuwe geur van Marc Jacobs, waardoor ik maandag snel in mijn pauze even de Douglas induik. Ruiken!!! In het echt is de flacon eigenlijk nog veel mooier dan online (ondanks dat de dop er af was), maar wel vond ik de geur wat sterk. Kan er ook aan liggen dat mijn handen volledig onderzaten de rest van de dag omdat ik héél graag een proefbuisje wilde vullen (waarvan de helft er dus naast ging, oeps…).

Een vriendinnetje van mij stuurde deze foto door van haar nieuwe katje. Iedere keer wanneer ik er naar kijk word ik spontaan verliefd…. Te schattig. Te lief. Ik zou zo graag weer een nieuw baby poesje er bij willen, maar ik gok dat ik toch echt moet wachten tot ik op mezelf woon (en een tuin heb, want anders vind ik het héél zielig).

Photo-Diary-3Zoals bijna iedere week (ik weet het, het is een beetje uit de hand gelopen) plannen Joost en ik woensdag weer een avond waarin we lekker uit eten gaan. Dit keer gaan we naar een nieuw restaurant in Breda, waar we allebei nog nooit geweest zijn. Ook wel eens leuk! Een vriendinnetje van mij werkt hier en je krijgt veel lekkers voor weinig geld. En dat moeten we hebben (ik blijf een student).

Van maandag tot woensdag mag je een driegangenmenu uitkiezen voor maar 12,50 euro. Super goedkoop en oprecht heel erg lekker!!! Alles wat op de kaart staat ziet er heerlijk uit, waardoor het wel moeilijk is om te kiezen hoor (stiekem ben ik toch een beetje dat all-you-can-eat gewend). Uiteindelijk gaan we allebei voor de carpaccio. Hoe kan het ook anders, haha.

Photo-diary-4Als hoofdgerecht neem ik de kabeljauw met een korst van parmezaan en amandel, geserveerd met limoen en basilicumsaus. ZO lekker, absoluut een aanrader! Joost gaat voor de rundersteak met romige pepersaus. Ook erg lekker!

En dan het nagerecht… Stiekem wist ik al lang dat ik voor dit chocoladetaartje moest gaan (met een vriendin die er werkt heb je altijd voordelen) en daar was geen woord over gelogen. Een hele geslaagde en gezellige avond voor weinig geld. Hier gaan we vaker naar toe!

Photo-Diary-5De volgende dag verschijn ik weer fit op het kantoor bij DutchCowboys. Mijn onderzoek voor school en het bedrijf begint op te schieten, maar er moet toch nog ongelofelijk veel gebeuren. Het is best raar dat sommige derdejaars alleen maar een meewerkstage hoeven te doen en ik een enorm onderzoek en plan moet schrijven. Enige voordeel is dat dit mijn scriptie volgend jaar zo een beetje makkelijker wordt. Alles positief bekijken!

En het uitzicht vanaf kantoor. Toch wel lekker dat we midden in de stad zitten, ideaal om in mijn pauze nog snel wat te halen. Ik merk nu trouwens al dat stage lopen érg goed is voor mijn portemonnee. Waar ik vorig jaar iedere dag een pastasalade op het station haalde en kilo’s met geld uitgaf aan kleding, zit ik nu op kantoor en ben ik pas klaar als de winkels sluiten. Score!

Photo-diary-6Woensdag ga ik heel de dag naar school om te werken aan mijn onderzoek en natuurlijk beloon ik mezelf traditiegetrouw met een lekkere pastasalade op het station. Super fijn dat ik me even kan focussen op het onderzoek alleen, maar ook heel erg wennen om weer op school te zijn. Ik besef me meteen dat studeren zo veel chiller is dan 40 uur in de week werken, wat een verschil. Van het volgende half jaar ga ik toch nog maar even héél hard genieten 🙂

Van Joost krijg ik een super lief kaartje en zilveren pareloorbellen, zo lief. Ik kan helaas alleen tegen zilveren oorbellen (van alle andere materialen gaan mijn oren ontsteken helaas) en mijn favoriete pareloorbellen zijn een half jaar geleden plotseling verdwenen. Had ‘ie goed onthouden, ik ben er ontzettend blij mee!

Photo-diary-8Vrijdag vertrek ik na een volle dag op stage richting de stad, waar ik met vijf vriendinnen gezellig wijntjes drink en bijklets. Het is zo fijn om deze meiden (bijna) iedere week nog te zien, ondanks onze enorm drukke agenda’s.

En daarna moeten er natuurlijk ook dansjes gedaan worden, waardoor ik uiteindelijk pas om 04.30 uur in bed beland en meteen spijt heb van de iets té leuke avond. Stage breekt me op, maar gezellige dingen in het weekend doen vind ik veel te leuk om het te laten. Misschien volgende week dan maar iets rustiger aan doen…

Photo-diary-9Zaterdag word ik vroeg wakker na een hele leuke nacht, Joost moet werken en voor mij is het tijd om mijn contract te tekenen bij Douglas. Zoals jullie misschien wel weten heb ik daar anderhalf jaar lang gewerkt (ik ben nu precies een jaar gestopt!), maar ze wilden me heel graag weer hebben voor de sint- en kerstperiode. Ondanks dat ik dan mijn stageverslag in moet leveren, nog steeds 40 uur stage per week loop en eigenlijk alleen maar rust kan pakken in de weekenden, wil ik toch mijn vrije tijd wel besteden om te helpen. Stiekem best leuk en ik kan wel een extra zakcentje gebruiken. Als het goed is gaat er binnenkort namelijk iets heel leuks gebeuren, waar ik jullie hopelijk later meer over kan vertellen!

‘s Middags kijk ik samen met mijn moeder naar de tenniswedstrijd van papa. De clubkampioenschappen zijn weer begonnen, een hele gezellige periode waarin ik stiekem heel veel heimwee krijg om weer te beginnen met tennissen.

Photo-diary-10Zaterdagavond besluit ik lekker thuis te blijven en vroeg onder de dekens te kruipen. Een vriendinnetje vraagt nog heel lief (veel te lief) of ik mee de stad in duik, maar ik ben verstandig en doe het niet. Samen met mijn lieve katje Floris word ik zondagochtend pas om 10.30 uur wakker, ik heb die uren slaap duidelijk nodig gehad.

De rest van de dag ben ik druk bezig om wat dingen voor mijn blog achter de schermen te regelen. Mijn hele lay-out wordt veranderd en alle oude artikelen van Blogger moeten een beetje veranderd worden (wat nog steeds niet bij alle artikelen gebeurd is, kost zó veel tijd…). Gelukkig maakt mama zelfgemaakte tomatensoep waardoor ik meteen weer power krijg om verder te gaan.

Photo-diary-11Na een volle dag aan mijn blog werken (samen met Lisanne, ik kan je niet genoeg bedanken!) staat mijn nieuwe lay-out eindelijk live. Super bedankt voor al jullie lieve berichtjes gisteren, ik vond het best wel spannend wat jullie er van zouden vinden, zo zonder sidebar. Een wereld van verschil, maar wel een waar ik ongelofelijk blij mee ben.

Liefs,
Denise

You Might Also Like

36 Comments

 • Reply Svenja 29 september 2015 at 09:18

  Zo te lezen heb je een drukke en gezellige week gehad! En door jou artikel heb ik nu helemaal zin gekregen in de zcramel en zeezout chocolade, die is zo lekker <3 En wat is je nieuwe lay-out prachtig geworden, daar mag je heeeeel erg trots op zijn!

  • Reply Denise 29 september 2015 at 14:47

   Heerlijk is ‘ie he, echt mijn favoriet! Dankjewel lieve Svenja!

 • Reply Yvette 29 september 2015 at 09:27

  Ik moet wel wennen aan je nieuwe lay out maar hij is erg rustig en daardoor fijn 🙂
  Ik kan ook alleen tegen zilver maar in me oren kan ik wel gewoon nep dragen .
  Soms mis ik school ook wel nu ik 42 uur werk per week . Je hebt altijd wel tijd over en nu amper dus ik weet hoe het voelt 🙂

  • Reply Denise 29 september 2015 at 14:48

   Dat vind ik heel leuk om te horen! Het is inderdaad echt heel erg wennen, nog even genieten van mijn studeer periode!

 • Reply Marloes/GLAMOURMOES 29 september 2015 at 09:41

  W at een fijne diary weer. En fijn dat je je vriendinnen nog iedere week kunt zien! Dat chocolade taartje ziet er goddelijk uit!
  Marloes/GLAMOURMOES plaatste onlangs…OOTD: Noisy May jeansMy Profile

  • Reply Denise 29 september 2015 at 18:32

   Dankjewel Marloes!

 • Reply Come-Moda 29 september 2015 at 10:41

  Wow wat goedkoop €12.50 voor driegangen menu. Ik heb ook stage gelopen en zit nu weer op school. School is veeel fijner dan stage, het neemt zoveel tijd in beslag !
  Come-Moda plaatste onlangs…Bazou armbandensetMy Profile

  • Reply Denise 29 september 2015 at 18:33

   Goedkoop he! Ook nog eens lekker 🙂

 • Reply Alexandra 29 september 2015 at 10:53

  Ziet eruit als een fijn weekje! 🙂

  xx
  Alexandra plaatste onlangs…Outfit | Shopping NightMy Profile

  • Reply Denise 29 september 2015 at 18:33

   Dankjewel! <3

 • Reply Lindsey Beljaars 29 september 2015 at 12:40

  Wat een leuke Diary! Decadence is in het begin inderdaad wat sterk maar na een half uurtje vind ik hem echt heerlijk! Geinig, ik ben ook uiteten geweest bij Proeflokaal Bregje in Breda. Er komt vrijdag een soort van review van online op mijn blog
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Eyes Lips Face UnboxingMy Profile

  • Reply Denise 29 september 2015 at 18:33

   Ik heb het proefbuisje hier nog liggen, ben benieuwd! Tof, ik ben benieuwd naar je review!

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 29 september 2015 at 13:08

  Je lay-out is zoo mooi! Ik wil ook echt een nieuwe!
  Eilish (artisticstateofmind) plaatste onlangs…Personal ♥ Mijn geluksmomentjes #18My Profile

  • Reply Denise 29 september 2015 at 18:34

   Dankjewel Eilish! <3

 • Reply Marjolein 29 september 2015 at 16:57

  Super mooie lay-out geworden! En leuk om je foto-update voor het eerst te zien 🙂
  Groetjes, Marjolein
  Marjolein plaatste onlangs…Shoplog: Tumble ’n Dry, Name-it, Benetton en FrendzMy Profile

  • Reply Denise 29 september 2015 at 18:34

   Ah dankjewel Marjolein!

 • Reply Laura en Jaimy 29 september 2015 at 18:22

  Je nieuwe lay-out is erg mooi geworden!!
  Laura en Jaimy plaatste onlangs…Jaimy’s dag #6My Profile

  • Reply Denise 29 september 2015 at 18:34

   Hihi dankjewel!

 • Reply Floor 29 september 2015 at 20:19

  Je nieuwe lay-out is prachtig<3
  Floor plaatste onlangs…Review: Naked 2 BasicsMy Profile

  • Reply Denise 29 september 2015 at 20:36

   Dankjewel Floor!

 • Reply Kim 30 september 2015 at 08:31

  Wauw wat is je lay out gaaf geworden zeg! Heel fijn dat het zo goed gaat en of zo herkenbaar die drukte. Soms mis ik het studeren ook. Wat was het fijn!
  Kim plaatste onlangs…Ben jij ook een stresskip?My Profile

  • Reply Denise 30 september 2015 at 10:56

   Dankjewel Kim!

 • Reply Lonneke 30 september 2015 at 09:31

  Mooie layout heb je, lekker strak. Fijn dat je stage goed bevalt.
  Lonneke plaatste onlangs…In beeld: septemberMy Profile

  • Reply Denise 30 september 2015 at 10:56

   Dankjewel! 🙂

 • Reply Withlovefroms 30 september 2015 at 18:00

  Je nieuwe lay-out is helemaal top! Echt leuk!
  Hhmm die tomatensoep van je mama ziet er heerlijk uit! En wat fijn dat je gaat helpen bij Douglas!

  • Reply Denise 30 september 2015 at 18:27

   Ah dankjewel, het was ook erg lekker!

 • Reply Kirsten 30 september 2015 at 19:15

  Wat een fijne blog heb je! Ik kijk even rond. Enne, je week klinkt heel fijn!

  • Reply Denise 30 september 2015 at 22:36

   Dankjewel, leuk! 🙂

 • Reply Daphne 30 september 2015 at 22:07

  Oh joh wat fijn dat je stage gewoon in Roosendaal zit; ik had GEEN idee dat dat boven het Paviljoen zat joh, wauw! 🙂
  Daphne plaatste onlangs…Nieuwe ronden, nieuwe kansenMy Profile

  • Reply Denise 30 september 2015 at 22:36

   Haha tof he, lekker dichtbij!

 • Reply Raounak 1 oktober 2015 at 01:45

  Jouw foto’s en Filters zijn zoo mooi! Fijn overzicht weer D!

 • Reply Femke 1 oktober 2015 at 13:55

  Wauw wauw wauw! Super mooie lay-out is het, echt heeel erg gaaf 😀

  • Reply Denise 7 oktober 2015 at 18:35

   Aaaah dankjewel! 🙂

 • Reply beautifulday4makeup 1 oktober 2015 at 15:39

  Dat katje is zo schattig!!!!!

 • Reply Denise 7 oktober 2015 at 18:36

  I’m in love!!!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten