Photo Diary

Photo Diary #64 – Sinterklaas, pakketjes en ziek in bed

20 november 2015

Duizend maal sorry dat ik de laatste tijd zo weinig van me laat horen. De datum waarop mijn onderzoek tijdens mijn stage bij DutchCowboys ingeleverd moet worden, komt steeds dichterbij. En de laatste loodjes wegen het zwaarst, toch? Afgelopen week lag ik dan ook een aantal dagen met flinke buikgriep in bed, kreeg ik een paar prachtige pakketjes binnen en ging ik naar de intocht van Sinterklaas. Kijk je met me mee?

Photo-diary-beautybydeniesMaandag en dinsdag vertrek ik vol goede moed weer richting kantoor. De weekenden heb ik overigens duizend keer meer leren waarderen nu ik veertig uur per week stage loop, maar de weken vliegen ook tien keer sneller voorbij doordat ze zo volgepropt zijn. Outfit of the day: mijn cowboylaarsjes (die ik inmiddels al twee jaar draag en ze zitten nog steeds heerlijk!), broek van Primark, jas van ZARA en tas van Michael Kors.

Dinsdag word ik tussen het werken aan mijn onderzoek door ook nog geïnterviewd over bloggen door een studente Journalistiek. Super leuk, maar wel een beetje ongemakkelijk om voor te camera te verschijnen hoor. Blijft iets waar ik aan moet wennen, maar fijn om op deze manier iemand voor school een handje te helpen.

Photo-diary-beautybydeniesWanneer ik dinsdagavond thuis kom staat er een mega grote doos op me te wachten. Wat zou het zijn? Iedere keer wanneer er trouwens pakketjes op me liggen te wachten voel ik me net jarig, blijft iets heel speciaals. The Body Shop stuurde me haar volledig nieuwe kerstlijn op én als kers op de taart ook nog de Fuji Green Tea-lijn. Wauw. Review volgt snel!

Photo-diary-beautybydeniesWoensdag, SPSS-dag. Please, bij het zien van deze foto schiet de moed me weer spontaan in de schoenen. Ik weet niet wie dit statistiekprogramma uitgevonden heeft, maar ik hoop dat er HEEL SNEL een ander programma uitgevonden mag worden. Voor sommigen zal dit waarschijnlijk veel te herkenbaar zijn (communicatie….), maar voor die lucky bastards die niet begrijpen waar ik het over heb: in SPSS is het de bedoeling dat ik mijn enquête ga analyseren. Uiteindelijk blijkt dat ik de vragen in mijn enquête dus volledig fout gesteld heb, waardoor ik ook geen goede verbanden kan leggen in SPSS. Oke. Wat nu…… Somebody help me….!!!!!

Photo-diary-beautybydeniesWoensdag ben ik gesloopt na stage, ik voel me moe, slap en futloos en wil eigenlijk niets anders dan slapen. Joost weet me toch een beetje op te beuren en we besluiten om zelf een stroopwafelcake te maken. Niet uit een pakje, maar alle ingrediënten zelf verzinnen en mixen. Het resultaat mag er zijn (lekker!), maar achteraf had ‘ie nog iets langer in de oven mogen staan. Kleine tip voor de volgende keer 🙂

Photo-diary-beautybydeniesDonderdag ga ik voor het eerst sinds tijden weer naar school, het is vandaag de officiële terugkomdag. Dit betekent dat alle derdejaars studenten die stage lopen bij elkaar komen en tips en tricks met elkaar kunnen uitwisselen. Handig én gezellig om iedereen weer even te zien. Na het douchen schiet er alleen iets helemaal verkeerd in mijn nek, waardoor het naar links bewegen van mijn hoofd niet meer lukt en ik met heel veel nekpijn op de bank beland (en toch nog even kan lachen om mijn kat, die stiekem met zijn poot in mijn water roert….)

Uiteindelijk besluit ik toch te gaan. Het is maar één keer terugkomdag en het zal waarschijnlijk toch wel vanzelf overgaan. Dacht ik. Achteraf blijkt de dag op school een vrij grote flop en had ik veel beter in bed kunnen gaan liggen. Omdat we met tachtig leerlingen in een lokaal met vijftig stoelen gepropt worden, beland ik met een enorm stijve nek op de grond. Geen pretje.

Photo-diary-beautybydeniesMaar ik heb beloofd dat ik samen met mijn schoolvriendinnetjes nog even een hapje ga eten en ja, daar kan ik natuurlijk niet meer onderuit komen. We lopen richting Happy Italy en ik merk dat wanneer ik mijn nek blijf bewegen, het eens stuk minder pijn doet dan dat ik krampachtig zit.

Uiteindelijk smaakt zelfs mijn pasta niet (hoofdpijn, nekpijn en misselijk) en ik voel me eigenlijk alles behalve lekker. En echt, wanneer ik mijn pasta NIET wegkrijg… dan is er echt iets aan de hand.

Photo-diary-beautybydeniesVrijdag lig ik dan ook heel de dag ziek op bed. De pijn in mijn nek is alleen maar erger geworden en ik heb daarbij ook nog een flinke buikgriep opgelopen. Vandaag ben ik dus even niets waard. Tussen alle uren slaap door (ik geloof ook gewoon dat ik het nodig had) weet ik nog wel een paar foto’s uit te zoeken die ik graag als polaroid wil afdrukken.

En er komt een pakketje binnen met mijn nieuwe Balmain-shirt. Jippie!

Photo-diary-beautybydenies‘s Avonds houdt Joost me gezelschap en kijken we de laatste aflevering van Expeditie Robinson terug. Ik vind het zo’n leuk programma, maar het is jammer dat mijn favorieten er al uit zijn. Wie denk jij dat er uiteindelijk zal gaan winnen?

Na het terugkijken van de aflevering hoor ik het nieuws over de verschrikkelijke aanslagen in Parijs. Ik heb er geen woorden voor, het is afschuwelijk dat dit soort dingen gebeuren…

Photo-diary-beautybydeniesOok zaterdag voel ik me alles behalve lekker. Nog steeds buikgriep, maar mijn nek doet wat minder pijn en is een stuk soepeler. Van Cheapass Zonnebrillen ontvang ik twee dames zonnebrillen, die ik daarna cadeau geef aan mijn twee zusjes. Af en toe ben ik best een leuke zus…

Natuurlijk pas ik de hippe zonnebrillen zelf ook even. Ik heb al veel vragen over de leuke ronde monturen gehad, maar bijna alle zonnebrillen op deze website zijn verkrijgbaar voor minder dan tien euro. Super leuk cadeautje voor op je december-lijstje! 🙂

Photo-diary-beautybydeniesToch besluit ik om mijn nieuwe Balmain-shirt aan te trekken en héél even mijn bed te verlaten om naar de sinterklaas optocht te gaan kijken. Joost loopt mee als zwarte piet, en ja, dat kan ik niet missen. Op de rechterfoto kun je zijn lach nog zien, haha.

Photo-diary-beautybydeniesOp de laatste dag van het weekend besluit ik om spontaan eens te kijken naar een weekendje weg. In januari ben ik klaar met stage en heb ik vrij weinig school, waardoor het een ideaal moment is om er weer eens tussenuit te gaan. In Barcelona ben ik al een aantal keren geweest, maar het blijft een fantastische stad. Of toch Milaan? Of Rome? Wordt vervolgd…

Liefs,
Denise

You Might Also Like

35 Comments

 • Reply Femke 20 november 2015 at 06:44

  Wat zijn je cowboylaarsjes nog mooi, prachtig :-)! Hmm stroopwafelcake, lekker! Wat balen dat je zo ziek werd.. Een weekendje weg (die je nog aan het plannen bent) is een goed vooruitzicht zeg :-)!
  Femke plaatste onlangs…Review: Clinique Take The Day Off Cleansing BalmMy Profile

  • Reply Denise 20 november 2015 at 12:04

   Ah dankjewel 🙂

 • Reply Dionne 20 november 2015 at 07:13

  Die stroopwafel cake lijkt mij heerlijk! Wauw, wat chill die producten van TBS!
  Dionne plaatste onlangs…Solliciteren anno 2015My Profile

  • Reply Denise 20 november 2015 at 12:04

   Inderdaad een super mooi cadeau <3

 • Reply Alexandra 20 november 2015 at 09:08

  Ahh wat vervelend dat je ziek was zeg, klinkt alsof je het echt even flink te pakken had! Gaat het inmiddels weer wat beter? 🙂
  De terugkomdagen bij mijn opleiding waren ook altijd zo waardeloos, haha 😉

  xx
  Alexandra plaatste onlangs…Preview | #MyCalvinsMy Profile

  • Reply Denise 20 november 2015 at 12:05

   Gaat inmiddels weer veel beter en ben weer druk bezig met stage en mijn opdracht! 🙂

 • Reply Svenja 20 november 2015 at 09:38

  Wat vervelend dat je ziek was, hopelijk ben je ondertussen weer helemaal opgeknapt! En wat heerlijk dat je een weekendje weg aan het plannen bent, veel plezier met de voorpret <3
  Svenja plaatste onlangs…Personal / De Happiness TagMy Profile

  • Reply Denise 20 november 2015 at 12:05

   Gaat gelukkig alweer veel beter! Hihi dankjewel Svenja!

 • Reply Tineke 20 november 2015 at 09:55

  Dat pakket van the Bodyshop ziet er geweldig uit! Mmm, stroopwafelcake! Dat klinkt erg lekker!
  Liefs

  • Reply Denise 20 november 2015 at 12:05

   De review volgt snel, de nieuwe geur is ZO lekker!

 • Reply Suze 20 november 2015 at 10:01

  Het shirtje staat je goed. Heel mooi! Wat vervelend dat je ziek was 🙁 X
  Suze plaatste onlangs…Nieuw – Balmain x H&M shirtjeMy Profile

 • Reply Simone 20 november 2015 at 10:02

  Ah wat naar dat je je zo rot voelde. Ik heb ook last gehad van buikgriep afgelopen week, volgens mij heerst het echt heel erg, niet leuk! De plannen voor een citytripje zijn dan wel weer heel erg leuk, ik ben benieuwd voor welke stad je uiteindelijk gaat kiezen.

  • Reply Denise 20 november 2015 at 12:05

   Wat stom dat je er ook last van had, zo vervelend…

 • Reply Kim 20 november 2015 at 11:00

  Wat balen zeg van je nekpijn. Jammer dat het zo lang door bleef zetten. Gelukkig was er de stroopwafel cake en de intocht van Sint. Leuke dingen 🙂
  Kim plaatste onlangs…Update: Forever F.I.T. C9 detoxMy Profile

  • Reply Denise 20 november 2015 at 12:06

   Gelukkig is het met wat rust nemen nu ver over!

 • Reply Simone 20 november 2015 at 11:56

  Jeetje meis, wat een pech zeg. Ik vind het wel wonderbaarlijk dat je nog foto’s kunt maken, je bed uit kon komen en er nog zo fantastisch uit kon zien, met buikgriep. Als ik dat heb kan ik me dus echt NIET vertonen. En daarnaast kan ik niks anders als liggen richting toilet rennen. Dramatisch. Gelukkig komt dat bijna niet voor. Hopelijk voel je je ondertussen wel beter! Rome is trouwens écht een aanrader. Ik schreef er een aantal maanden geleden een paar artikelen over. Ze hebben iig heerlijke pasta en ijs! 😉

 • Reply Desiree 20 november 2015 at 12:00

  Meh! Wat een drukte! Niet zo gek dat je weinig van je laat horen..op dit moment zijn er andere dingen iets belangrijker. Doe je wel voorzichtig? Hopelijk voel je je snel weer veel beter! <3 Succes met de laatste lootjes voor je onderzoek op stage!
  Desiree plaatste onlangs…Wat doen voor het einde van het jaar?My Profile

 • Reply Marleen 20 november 2015 at 13:02

  Leuke foto’s weer! En wat heerlijk die producten van The Body Shop!

 • Reply Lindsey Beljaars 20 november 2015 at 13:09

  Vervelend dat je ziek was. Hoop dat je weer helemaal beter wordt. Die stroopwafelcake ziet er echt mega goed uit. Qua Expeditie Robinson, mag Klaas van mij wel winnen! 🙂

 • Reply Manon 20 november 2015 at 14:06

  Oh wat vervelend allemaal zeg en toch zo druk! Hopelijk ben je snel wat beter!
  Manon plaatste onlangs…Cadeautips voor de kerst #1My Profile

 • Reply Anne-Sterre 20 november 2015 at 14:46

  Die stroopwafeltaart ziet er lekker uit zeg! Ik ben benieuwd naar je review over die mooie producten van The Body Shop.
  Anne-Sterre plaatste onlangs…Winactie | Shoptegoed van Sans-onlineMy Profile

 • Reply Daphne 20 november 2015 at 16:18

  Milaaaan! Ik zou echt daarvoor kiezen – don’t know why haha. Barcelona is iig ook heel erg tof! En Rome ook. Ach, ik ben ook echt een twijfelkont hahaha
  Daphne plaatste onlangs…MAC RebelMy Profile

 • Reply Nina Simplynspecial 20 november 2015 at 17:26

  Oeh lucky you! Al die mooie TBS spullen, die green tea lijn is zo lekker, hmm! Heerlijk, even er tussenuit. Ben benieuwd wat het wordt 😉
  Nina Simplynspecial plaatste onlangs…Review | St. Ives Apricot scrub + winactieMy Profile

 • Reply Lisa 20 november 2015 at 23:10

  Leuke foto’s weer. Ben benieuwd wat je kiest, het lijkt me allebei leuk! Hoop dat je, jezelf weer wat beter voelt <3
  Lisa plaatste onlangs…OOTD | Grunge FashionMy Profile

 • Reply Frederique 21 november 2015 at 12:40

  Aaaah SPSS is zo verschrikkelijk he! Moest er vorig jaar ook veel mee werken. Leuke diary! X
  Frederique plaatste onlangs…Review: Catrice Ultimate Stay lipsticks 070 Plum & Base & 080 PassionRedMy Profile

 • Reply Marloes/GLAMOURMOES 21 november 2015 at 16:39

  Hè bah, vervelend dat je ziek was. Maar wow heerlijk die producten van The Body Shop! Ik ben erg benieuwd naar de paarse kerstmis lijn!
  Marloes/GLAMOURMOES plaatste onlangs…Labello Care & Colour lipbalsemMy Profile

 • Reply Marloes 21 november 2015 at 18:49

  Wat balen dat je ziek was geworden! Wel leuke foto’s en leuke zonnebrillen ook. Lief dat je ze aan je zusjes hebt gegeven!
  Marloes plaatste onlangs…Healthy Baking: PompoenbroodMy Profile

 • Reply Withlovefroms 21 november 2015 at 20:46

  Wat balen van je buikgriep! De pakketjes dat je kreeg zien er erg leuk uit, ik ben benieuwd! 🙂

 • Reply Priceless Ambition 21 november 2015 at 22:13

  I loved you photo diary, the photos are amazing!
  You have a really nice blog! What do you say about follow each other? I will follow you back. Keep in touch!

  xo

 • Reply Yvette 22 november 2015 at 18:10

  Ik hoop dat je je al wat beter voelt . Verder wel een leuke week gehad zie ik 🙂

 • Reply alexa 23 november 2015 at 00:17

  wat fijn dat joost je heeft kunnen opvrolijken en wat vervelend dat je ziek was!! overigens die site polabora ga ik ook eens op kijken! ziet er goed uit!
  alexa plaatste onlangs…Wish list van decemberMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten