Photo Diary

Photo Diary #66 – Pakketjes, squashen en werken op kantoor

3 december 2015

Er staat weer een nieuw weekoverzicht klaar met véél foto’s! Ik ging sinds lange tijd weer eens squashen, kreeg ontzettend veel pakketjes waar ik mee aan de slag ging en bracht veel tijd door op kantoor bij DutchCowboys (waar onder andere een mannelijk model op bezoek kwam!). Kijk je met me mee?

Photo-diary-beauty-by-deniesMaandag. 0 graden. Koud. Geen zin.

Gelukkig ontdooien mijn bevroren tenen weer op kantoor en blijkt het allemaal een stuk minder ‘erg’ te zijn om weer aan de slag te gaan. Volgens mij ligt het gewoon aan die vervloekte maandagmorgen, een verschrikkelijk moment om dan uit bed te gaan..

Photo-diary-beauty-by-deniesGelukkig heb ik ‘s avonds een date met Joost gepland, waardoor ik altijd weer opvrolijk. Ik schrijf eerst nog wat blogs (ik ben méga productief en weet er zelfs vier achter elkaar te schrijven!!!) en kijk vervolgens de hele avond video’s van ‘my boyfriend does my make-up’ met Joost. Ondanks dat ik veel video’s al vaker gezien heb kan ik er nog steeds zo hard om lachen, heerlijk hoe weinig mannen eigenlijk weten over make-up. Stiekem ben ik Joost over aan het halen om ook zo’n video met mij te maken.. Geloof dat ik nog een beetje beter mijn best moet doen.. To be continued (hoop ik)…

Ook dinsdag werk ik de hele dag op kantoor, schrijf ik veel artikelen en werk ik aan mijn onderzoeksverslag. Time flies, nog maar vijf weken tot mijn stage voorbij is en nog maar zes weken tot ik mijn verslag in moet leveren. STRESS!

Photo-diary-beauty-by-deniesWoensdagmiddag komt er een mannelijk model en een PR-dame langs op kantoor om de nieuwe thee van Lipton te introduceren. Ze hebben nu cupjes ontwikkeld die je in een Nespresso-apparaat kunt stoppen, ideaal om met één apparaat zowel thee als koffie te kunnen zetten!

En ze nemen ook heel veel lekkers mee, stiekem nemen ik en een collega stiekem overal een hapje van… Waarom kiezen als je ook alles kunt proeven?

Photo-diary-beauty-by-deniesDonderdag, werken op kantoor! Ik merk dat mijn diary’s de afgelopen twee maanden best wel eentonig zijn, maar mijn leven is op dit moment gewoon niet meer zo spannend dan dat het eerst was (persevents bezoeken, iedere dag uiteten, shoppen…..). Fulltime werken is niet makkelijk en er moet veel ‘leuks’ voor opgegeven worden, iets waar ik in ieder geval heel veel van geleerd heb de afgelopen weken.

Verschillende soorten Chai Latte! Heb er tot nu toe eentje geprobeerd, maar dat was niet echt een succes. Komende week wil ik de andere smaken proberen, misschien dat er toch nog iets lekkers bijzit. Het lijkt me namelijk wel een super oplossing om mijn duizend koppen thee per week een beetje spannender te maken.

Photo-diary-beauty-by-deniesEr liggen nog een paar bonnen van de HEMA op kantoor die bijna aflopen, redenen genoeg om weer eens wat lekkers te halen in de pauze. De redactie bij DutchCowboys staat toch wel een beetje gelijk aan héél veel lekkers: Tony’s, taarten, tosti’s, chips, VrijMiBo’s…. In ieder geval heel erg gezellig <3

Photo-diary-beauty-by-deniesBehind the scenes, Joost helpt een handje mee!

Nadat ik een paar foto’s geschoten heb met mijn softbox (maar ik moet zeggen dat daglicht het echt gewoon nog steeds tien keer beter doet dan zo’n lamp) vertrekken we richting de squashbaan. Het is inmiddels bijna een half jaar geleden dat ik hier voor het laatst was, maar gelukkig vind ik het nog net zo leuk en ben ik nog redelijk ‘in vorm’. Het blijft ook echt zo’n fijn gevoel wanneer ik gesport heb, dit moet ik veel vaker doen.

Photo-diary-beauty-by-deniesDe laatste dag van mijn werkweek is weer van start gegaan en wanneer ik zie dat mijn collega’s in de stress schieten om kaartjes voor het concert van Coldplay te bemachtigen, besluit ik ze een handje te helpen. Stiekem vind ik het altijd zo spannend of ik door de ‘rij’ kom. Uiteindelijk kwamen we er allemaal doorheen en zijn de kaartjes gekocht. Jippie!

Een lekkere leftover van gisteren, helemaal niet erg.

Photo-diary-beauty-by-deniesNa het werken scoor ik meteen wat cadeaus voor surprise, doe ik boodschappen en maak ik heerlijke burrito’s met Joost. Vervolgens fietsen we (door de regen, ugh!) richting de bioscoop, Joost’ ouders trakteren op een gezellig avondje met de nieuwe film van James Bond.

Ik heb veel films van James Bond gezien, maar op de een of andere manier vond ik dit best een lastige. Kan ook komen door de overload aan romcoms die ik tegenwoordig kijk, haha. Alsnog erg gezellig en leuk om even te ontspannen!

Photo-diary-beauty-by-deniesDeze week kreeg ik echt ontzettend veel pakketjes binnen van verschillende merken, bedrijven en PR-bureaus. Omdat ik doordeweeks geen tijd heb (het is immers al donker wanneer ik thuis kom), maak ik in het weekend veel foto’s van de verschillende producten. Soon on the blog!

Deze producten van MUA zijn in ieder geval helemaal goedgekeurd. Zo veel moois!

Photo-diary-beauty-by-deniesOok haal ik zaterdag na lange tijd weer eens mijn set met gellak tevoorschijn. Ik heb twee(!) lampen en heel veel kleuren gellak, maar ik gebruik het veel te weinig (eigenlijk gewoon helemaal niet..). Inmiddels zit het lakje er al weer een aantal dagen op en stiekem is het heel fijn om niet na een dag gechipte nagels te hebben. Vaker doen dus!

Foto’s maken, artikelen schrijven, vooruit werken….

Photo-diary-beauty-by-deniesZaterdagavond zie ik mijn lieve vriendinnetjes weer, na een week heb ik ze weer gemist. We drinken gezellig wat wijntjes en SoCo’s, hebben heel veel bij te praten en nemen uiteindelijk nog een kijkje in de stad. Uiteindelijk beland ik om 03.00 uur weer in bed, weer een heerlijk geslaagde avond.

Zondag lig ik heel de dag op de bank en doe ik (standaard voor een zondag) eigenlijk helemaal niets. Een paar dutjes en een film later vertrek ik uiteindelijk met Joost naar zijn huis om daar verder te relaxen. Nog heel eventjes ontspannen voor er weer een week stage gaat beginnen..

Deze week heb ik het weer ontzettend druk met mijn stage bij DutchCowboys, het werken aan mijn onderzoek en daarnaast ook nog tijd doorbrengen met Joost en mijn vriendinnen. Gelukkig staat er al een gezellig diner met een vriendin gepland, ga ik vrijdag weer dansjes doen met vriendinnen en vier ik zaterdag voor het eerst Sinterklaas bij Joost thuis. Ik heb er zin in!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply Femke 3 december 2015 at 06:48

  Fijne week heb je weer gehad… Tja, als je fulltime werkt zijn foto’s inderdaad niet meer zo spannend maar dat is wel hoe het leven voor veel mensen is haha. Dat de producten van MUA goed zijn gekeurd snap ik, liefde voor dit merk :-)!!
  Femke plaatste onlangs…Mijn favoriete.. Blogs #4My Profile

 • Reply Marloes 3 december 2015 at 07:32

  Wat een leuke foto’s! Fijne week heb je achter de rug. En er komt inderdaad genoeg lekkers voorbij zeg yum! Lekker zo op de vroege ochtend. Er gaat inderdaad niets boven daglicht, maar toch gebruik ik daarbij nog heel vaak mijn daglichtlampen. Ik kan echt niet zonder!
  Marloes plaatste onlangs…Cadeau’s voor onder de kerstboomMy Profile

 • Reply Jamey 3 december 2015 at 08:04

  Wat leuk dat je stage loopt bij dutch cowboys! Dat is zeker een goede leerschool!
  Jamey plaatste onlangs…New in – The RubzMy Profile

 • Reply Dionne 3 december 2015 at 09:19

  Leuke diary weer! Drukke week met veel lekkers! De make-up producten zien er goed uit!
  Dionne plaatste onlangs…Heb je al werk?!My Profile

 • Reply Tedje 3 december 2015 at 09:24

  Ah wat super lief dat Joost je meehielp met fotograferen! 🙂 En ik heb mezelf wel gespot heur, haha!
  Tedje plaatste onlangs…Opgemaakt #27My Profile

 • Reply Charlotte 3 december 2015 at 10:41

  wat een leuke foto’s! Wauw de producten van MUA zien er mooi uit! Handig die lipton ice tea cups 🙂
  Charlotte plaatste onlangs…zussenliefde afgedrukt op canvasMy Profile

 • Reply beautifulday4makeup 3 december 2015 at 10:46

  Chai latte is erg lekker, maar je moet wel de juist te pakken krijgen. Zo vind ik zelf deze met chocolade niet echt lekker.

 • Reply Lindsey Beljaars 3 december 2015 at 12:51

  Wat een leuke foto’s! Ziet er uit alsof je een hele fijne week hebt gehad! Rot hè, het daglicht dat nu totaal niet meewerkt. Heb er ook last van.
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…OOTD Pastel en Rosé GoudMy Profile

 • Reply Alexandra 3 december 2015 at 13:24

  Ziet eruit als een fijn weekje! En ik herken die weekend afhankelijkheid (en daardoor een lading aan pakjes, haha) helemaal! Best vervelend soms, zeker omdat ik graag outfitfoto’s wil maken… 😐

  xx
  Alexandra plaatste onlangs…Holiday Giveaway 2 | Rohnisch Sport setMy Profile

 • Reply Suzanne 3 december 2015 at 13:48

  Wat heerrrrlijk dat je zoveel spulletjes krijgt 🙂 Ik ben trouwens heel benieuwd naar die theecups van Lipton. Pickwick had ook eens theepads voor in de Senseo, maar het gevolg was dat de thee naar koffie smaakte.
  Suzanne plaatste onlangs…Volg Suzanne #5 – November: Erwtensoep, Sauna, ToomlerMy Profile

 • Reply Laura - Dagelijkse hap 3 december 2015 at 14:10

  Die potten Chai Latte lijken me lekker zeg 😀 En afwisseling is toch altijd welkom 😉
  Laura – Dagelijkse hap plaatste onlangs…Short Story | De vuurtoren – Deel 1My Profile

 • Reply Lisa 3 december 2015 at 14:34

  Volgens mij heb jij echt een super leuke stage <3

  • Reply Denise 12 december 2015 at 21:09

   Helemaal waar! <3

 • Reply Manon 3 december 2015 at 16:38

  Leuke foto’s. je hebt een fijne week. Oh jeetje nu heb ik zin in taart
  Manon plaatste onlangs…Mijn favorieten op dit momentMy Profile

 • Reply Laura en Jaimy 3 december 2015 at 16:57

  Drukke week! Mij is het helaas niet gelukt om kaartjes voor Coldplay te bemachtigen 🙁
  Laura en Jaimy plaatste onlangs…Nieuwe Etos make-up + looksMy Profile

 • Reply Claudia 3 december 2015 at 17:09

  Leuk he, vriendjes die helpen met bloggen. Die van mij is ook goed met CSS codes haha 🙂
  Liefs
  Claudia plaatste onlangs…Foto’s afdrukken bij Artifact UprisingMy Profile

  • Reply Denise 12 december 2015 at 21:09

   Dat is helemaal handig!

 • Reply Justine 3 december 2015 at 17:15

  Wat leuk! Herkenbaar dat de weken tijdens stage iets minder spannend zijn. En taart. Altijd taart op kantoor, haha!
  Justine plaatste onlangs…Loving lately #31 – Adèle, salto’s & detox nummer 2 My Profile

 • Reply Melissa 3 december 2015 at 18:21

  Tja, fulltime werken is niet niks. Daar kwam ik ook achter na mijn stage toen. Ik besloot nooit meer 40 uur te gaan werken en eigenlijk bevalt die 24 uur mij wel prima. Toch zijn de echte ‘goede’ banen vaak voor 40 uur en daarom start in januari toch weer voor 40 uur. Bleggggh. Haha, nee ik heb er wel zin in hoor! Maar ik ga lunches met vriendinnen, winkelen met mama en mijn zusje en avondjes doorhalen wel missen. Wat grappig die cupjes thee, trouwens!
  Melissa plaatste onlangs…Favorieten | Favorieten van novemberMy Profile

 • Reply Withlovefroms 6 december 2015 at 20:12

  De producten van Mua zien er veelbelovend uit! 🙂

 • Reply anna 7 december 2015 at 20:34

  Goed dat je zo vooruit aan het werken bent, dat moet ik ook doen! Gezellig dat jullie met zijn allen naar de film gingen 🙂
  anna plaatste onlangs…MLBB #49 | AFSCHEID, KATTENCAFE EN PAKJESAVONDMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten