Photo Diary

Photo Diary #70 – Kerstdagen en laatste stagedag

29 december 2015

Wauw, de 70e Photo Diary op rij én de allerlaatste van 2015! Dit keer is het weer een bomvol weekoverzicht, met mijn laatste stagedag bij DutchCowboys, de Kerstdagen (inclusief heel veel eten, bereid je voor!) en mijn laatste werkdag bij Douglas. Kijk je met me mee?

Collage1 Ik begin de week meteen goed met een dagje thuiswerken. Af en toe is het heel fijn om even in een rustige omgeving te werken en aangezien ik flink wat uurtjes slaap gemist heb door Valhalla afgelopen zondag, is het fijn om op deze manier rustig ‘wakker’ te worden. We hebben thuis trouwens de kleinste appel die ik ooit gezien heb, heel erg cute.

Uiteraard werk ik de rest van de week wel gewoon op kantoor, donderdag is namelijk alweer mijn laatste dag. Het gaat zó snel, de tijd is echt voorbij gevlogen….

Collage2 Outfit of the day! Ik draag mijn sneakers van Woden (die ik inmiddels precies een jaar heb nu, ze zitten nog steeds ZO lekker. Echt een aanrader!), nieuwe zwarte broek van H&M, wollen vest van Vero Moda, jas van Primark, Paper Bag…

…. en uiteraard mijn geliefde Daniel Wellington horloge. Er gaat geen dag voorbij dat ik dit exemplaar niet om mijn pols heb zitten.

Collage3 Na het werken op kantoor duik ik nog even de stad in met een collega om de laatste cadeaus voor Kerst te scoren. We waren overigens niet de enige…. ik geloof dat half Brabant er zo over dacht. Gelukkig weten we allebei iets te bemachtigen en is het daarna tijd voor het echt werk… de cadeaus inpakken. Aangezien ik bij Douglas werk en dus hele weekenden sta in te pakken is het voor mij echt a piece of cake, ik help haar dan ook graag.

En dit is het resultaat! (en eigenlijk moesten de foto’s dus andersom, oeps).

Collage4 Woensdag, de dag voordat Kerst écht gaat beginnen en de dag voor mijn laatste stagedag. Er moet nog veel vooruit geschreven worden voor de kerstdagen, dus ik ga flink aan de bak. Mijn onderzoek laat ik even voor wat het is, dat komt volgende week wel als ik thuis kan werken.

En dan is het zover, donderdag. Mijn laatste dag stage op kantoor bij DutchCowboys. Ik schreef er inmiddels al een blogje over, maar het blijft een raar idee dat het nu echt ‘voorbij’ is. Gelukkig ben ik niet voorgoed weg, over twee weken ben ik namelijk gewoon terug, maar dan met een BAAN. Happy girl over here! Naast een goed glas wijn kreeg ik ook nog twee lieve cadeaus van de collega’s. Bedankt!!!

Collage5 Na het afscheid loop ik snel richting de Albert Heijn om de laatste inkopen te doen voor het Kerstdiner. Joost is inmiddels al flink bezig, maar aangezien ik toch wat eerder klaar ben kan ik net zo goed even helpen. Zo gezegd, zo gedaan. Nadat we samen met 600 man boodschappen hebben gedaan, vertrekken we richting Joost’ huis om aan het diner te beginnen. We zijn vanavond met z’n tweeën thuis, een ideaal moment om samen te genieten van een zelfgemaakt 7-gangen diner.

We eten in totaal ‘maar’ 6-gangen, omdat we redelijk vol zitten en het allemaal net iets machtiger en veel is dan we vooraf dachten. Port, serranoham, pompoensoep, carpaccio, gamba’s en witvis… veel te lekker (en heel erg gezellig!).

Collage6
Na het diner zwijmelen we nog even weg bij de Kerstspecial van All You Need Is Love (uiteraard) en daarna duiken we al vroeg ons bed in. Op vrijdag, Eerste Kerstdag, staat Joost namelijk de hele dag ingepland op het werk en ik mag gaan genieten van een uitgebreide brunch thuis. Ook is dit het ideale moment om de koekjes van Kiehl’s te gaan proberen.

Kijk hoé schattig, Joost en ik drie jaar geleden tijdens het Kerstdiner! Heel veel verschil is er eigenlijk niet, maar we zijn in ieder geval wel echt ouder geworden (en dat is maar goed ook…).

Collage7 De mooi gedekte tafel thuis voor de brunch. Gezellig! Mocht je meer willen zien van mijn Eerste Kerstdag, dan kun je deze uitgebreide PLOG bekijken met heel veel foto’s, cadeautjes en nog veel meer lekkers!

Collage8 Tweede Kerstdag, Joost heeft geen zin om uit bed te komen…..

Dan kijken we nog maar een keer Mr. & Mrs. Smith op Netflix!

Collage9 Na een lekker ontbijtje met z’n allen is het tijd om mijn cadeau’s bij elkaar te verzamelen en in te pakken. Ik krijg inmiddels zo veel thuisgestuurd dat ik zelf niet meer weet wat ik er mee moet, terwijl iemand anders het waarschijnlijk hartstikke goed kan gebruiken. Een ideaal moment om leuke spulletjes weg te geven!

‘s Middags vertrekken we met z’n allen naar opa en oma, waar we Tweede Kerstdag uitgebreid (en inclusief cadeaus dus) vieren. Joost en ik proberen een serieuze Kerstfoto te maken, maar op de een of andere manier mislukken die bij ons altijd. Toch is deze best schattig geworden, haha.

Collage10 Cadeaus!!!

Met de dames lukt het poseren een stuk beter. Links is mijn zusje Rosalie, daarnaast mijn tante en rechts mijn zusje Nikki.

Collage11 En oma heeft voor iedereen een gelukssteen klaargelegd, erg schattig en lief.

Een cadeautje voor Denise! Ik ben weer ontzettend verwend, in dit pakketje zat een nieuw steentje voor mijn MelanO-ring. Het resultaat zien jullie uiteraard snel voorbij komen.

Collage12
Zondag, Derde Kerstdag, The Day After….. Alle kerstkilo’s zitten er weer aan en het is tijd om weer te werken bij Douglas. Dit keer voor de laatste keer, mijn hulp in december zit er weer op. Het blijkt nog best een drukke dag te worden in de winkel, maar gelukkig waren we ook redelijk op tijd klaar….

…. thuis vierden we namelijk ook nog een combinatie van sinterklaas en kerst. Met cadeaus. Véél cadeaus! Ook hier ben ik weer ontzettend verwend, het is echt een ongelofelijke hoeveelheid aan cadeaus dat ik dit jaar ontvangen heb.. Mochten jullie hier een artikeltje van willen zien, let me know!

Collage13Op Instagram zag ik heel wat collage’s voorbij komen, waardoor het me leuk leek om zelf ook mijn top 9 meest gelikete foto’s te uploaden. Wat me opvalt is dat het eigenlijk alleen maar spullen zijn, grappig! De feed past overigens wel erg mooi bij elkaar, haha.

En ‘s avonds is het weer tijd om nog héél even te knallen voor het onderzoeksplan wat aanstaande zondag ingeleverd moet worden. Er moet nog veel te veel gebeuren (STRESS!) en het is nu echt tijd dat ik ieder vrij moment besteed aan het tikken achter m’n laptop… Nog héél even doorzetten…

Liefs,
Denise

You Might Also Like

30 Comments

 • Reply Femke 29 december 2015 at 06:38

  Zet hem op met het schrijven van je onderzoeksplan, nog even en dan kun je hem inleveren! Heerlijke week heb je gezien. Wat fijn dat je terug kan naar je stageplek maar dan met een baan, erg leuk :-)!
  Femke plaatste onlangs…Tuesday Tag Day: De kort maar krachtig tagMy Profile

  • Reply Denise 29 december 2015 at 10:28

   Daar heb je gelijk in, ik ga meteen weer aan de slag! 🙂

 • Reply Sophie 29 december 2015 at 06:58

  Ah wat een fijne kerst heb je gehad zeg! Ik ben heel benieuwd naar je cadeautjes!
  Sophie plaatste onlangs…Mijn 2015!My Profile

  • Reply Denise 29 december 2015 at 10:28

   Oke dan ga ik er denk ik tóch een artikeltje over maken 🙂

 • Reply Lindsey Beljaars 29 december 2015 at 09:25

  Hihi ik ben momenteel ook druk bezig met het schrijven van een onderzoeksplan!! Wel toffe foto’s, ziet er naar uit alsof je een hele fijne kerst hebt gehad!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Fotoverslag: Mijn KerstMy Profile

  • Reply Denise 29 december 2015 at 10:29

   Aaaah dan weet je precies hoe ik me voel, haha. Heel veel succes! <3

 • Reply Svenja 29 december 2015 at 09:46

  Wat heb je een gezellige week gehad, kan ook niet anders met de kerst tussendoor! En wat super fijn dat je een baan aan je stage hebt overgehouden, gefeliciteerd! Succes met het afronden van je onderzoek, you can do it!
  Svenja plaatste onlangs…Vijf beste artikelen uit 2015!My Profile

  • Reply Denise 29 december 2015 at 10:29

   Dankjewel Svenja! Thanks voor de motiverende woorden!

 • Reply Desiree 29 december 2015 at 10:29

  Ah wat een fijne week! Een baan! En die foto’s met Joost zijn echt super lief! 🙂
  Desiree plaatste onlangs…Spread the happiness #4My Profile

  • Reply Denise 29 december 2015 at 10:29

   Haha ah dankjewel Desiree!

 • Reply Christine 29 december 2015 at 10:50

  Wat een gezellige foto’s allemaal!
  Hele leuke blog heb je, deze ga ik onthouden 😉
  xoxo
  Christine
  Christine plaatste onlangs…Almost 2016… time to start planning!My Profile

  • Reply Denise 29 december 2015 at 10:51

   Wat een lief compliment, dankjewel Christine! Hopelijk tot snel 🙂

 • Reply Laura en Jaimy 29 december 2015 at 11:06

  Wat een fijne en gezellige dagen heb je achter de rug!
  Laura en Jaimy plaatste onlangs…Outfit: cozy sweaterMy Profile

 • Reply Maaike 29 december 2015 at 11:16

  Héél veel succes nog met je onderzoeksplan, you can do it! Ik ga zo ook verder werken aan mijn stageverslag, want die moet ik ook al enorm snel inleveren… En ik ben benieuwd naar al je kerstcadeautjes, dus laat dat artikel maar komen 🙂
  Maaike plaatste onlangs…10x de best bezochte artikelen van mijn blog in 2015My Profile

  • Reply Denise 29 december 2015 at 11:28

   Jij ook heel veel succes! 🙂

 • Reply Mariska 29 december 2015 at 11:29

  De dag na kerst zal wel heel druk geweest zijn bij Douglas! Hele leuke en gezellige foto’s!

 • Reply Iep 29 december 2015 at 12:14

  Wat een prachtige en gezellige foto’s allemaal!
  Liefs Iep
  Iep plaatste onlangs…• Nog eventjes over mijn Daniel wellington horloge •My Profile

 • Reply Justine 29 december 2015 at 12:45

  Wat een leuke foto’s mop! Die van jou en Joost is echt heel cute, kijk jullie koppies! En ja die nieuwe is ook echt adorable hahah<3

 • Reply beautifulday4makeup 29 december 2015 at 14:28

  Die steentjes zijn heel erg leuk

 • Reply Denise 29 december 2015 at 14:29

  Leuke foto’s. De foto’s met Joost zijn echt schattig haha. Ik ben heel benieuwd naar je cadeautjes! 😀
  Denise plaatste onlangs…Diary #12 – Cadeautjes, sushi en mannenhartenMy Profile

 • Reply Laura - Dagelijkse hap 29 december 2015 at 17:04

  Die kerstfoto van jou en Joost is zo leuk 😀 Bij ons mislukken die foto’s ook altijd… ik ken het gevoel haha
  Laura – Dagelijkse hap plaatste onlangs…What we’ve got for Christmas | Tweede kerstdagMy Profile

 • Reply Manon 29 december 2015 at 18:01

  Jeetje wat super fijn dat je er een baan hebt aan overgehouden bij je stage, super! Je hebt een lekkere week gehad zeg . Fijne kerst ook, ik ben benieuwd naar je cadeautjes.
  Manon plaatste onlangs…The Body Shop | Frosted Plum Treat BoxMy Profile

 • Reply Nina Simplynspecial 29 december 2015 at 20:55

  Ik ben ook benieuwd naar al je kerstcadeaus dus kom maar op 😉
  Nina Simplynspecial plaatste onlangs…New in | Mijn gekregen kerstcadeausMy Profile

 • Reply Daphne 29 december 2015 at 21:00

  Ik hoop dat het allemaal is gelukt met je onderzoek, nu lekker tijd om te genieten dus!
  Daphne plaatste onlangs…Miu Miu The First FragranceMy Profile

 • Reply Lonneke 29 december 2015 at 21:20

  Wat gaaf zeg dat je bij je stageplek een echte baan krijgt! Gefeliciteerd! Wat leuk jou zo samen met Joost “True Love”. En zo te zien hebben jullie echt een hele fijne kerst gehad. Succes met je verslag nog!
  Lonneke plaatste onlangs…Layla Nail Polish Ceramic Effect | CE92My Profile

 • Reply Anouk 30 december 2015 at 09:39

  Wat een leuke dagen heb je gehad! En gefeliciteerd met je baan! X
  Anouk plaatste onlangs…OUTFIT OF THE DAY: COLTRUI & PANTALONMy Profile

 • Reply anna 30 december 2015 at 10:05

  Wat veel leuke foto’s! Die collage op Instagram wil ik ook nog even maken. Wat lief die oude foto van jou en Joost! Succes nog met je onderzoek!
  anna plaatste onlangs…BUDGET TIP | BARRY M. SALE BIJ RIVER ISLANDMy Profile

 • Reply lotje29 30 december 2015 at 11:42

  Een drukke, maar gezellige week zo te zien! Ik ben ook zo verwend deze kerst. Ik zeg altijd dat ik niet zoveel hoef, maar stiekem geniet ik er wel heel erg van!

 • Reply Sax and the Pretty 30 december 2015 at 12:16

  Mooie foto’s maak je toch! En blijft jouw leren bandje van je DW horloge mooi? X
  Sax and the Pretty plaatste onlangs…De klassiekers van 2015My Profile

 • Reply Yvette 31 december 2015 at 07:17

  Na die leuke dagen heb je alle energie voor je onderzoeksplan nu . Veel succes ermee 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten