Photo Diary

Photo Diary #71 – New Years Eve en heel veel uiteten

11 januari 2016

Hi guys, I’m back in town! Omdat jullie nog wat foto’s van vorige week tegoed hebben, heb ik eerst deze Photo Diary voor jullie gemaakt en vanaf morgen zullen mijn avonturen in Rome online komen. Bereid je trouwens voor op abnormaal veel foto’s van eten… ik geloof dat mijn bankrekening er iets minder blij mee was dat ik maar liefst vijf keer(!) buiten de deur at. Verder laat ik jullie foto’s van mijn New Years Eve zien en rond ik mijn onderzoeksverslag af. Kijk je met me mee?

Beauty-by-denies1Maandag, de dag na alle drukke (en vooral veel te lekkere!) Kerstdagen. Vanaf vandaag loop ik officieel geen stage meer bij DutchCowboys, terwijl de rest van de redactie wel weer achter zijn computer kruipt om artikelen te tikken. Gek idee, maar ik besef me meteen dat het veel te lang geleden is dat ik écht niks gedaan heb en dat doe ik dan ook. De hele dag. ‘s Avonds ga ik met mijn zusjes en twee vriendinnen even langs McDondalds. De kerstkilo’s zitten er dan wel aan, maar een McFlurry M&M gaat er nog steeds erg vlot in.

Mama heeft via een winactie op Facebook een nieuwe iPad Air gewonnen, die ze vandaag meteen ophaalt. Papa kocht er een bijpassend toetsenbord bij, waardoor ‘ie nu verdacht veel op mijn MacBook lijkt. Altijd leuk zulke cadeautjes…. 🙂

Beauty-by-denies2Dinsdag werk ik de hele dag aan mijn onderzoeksverslag, nog maar zes dagen tot de deadline en er moet nog ZO veel gebeuren… Hebben jullie dat ook, dat je alleen maar kunt presteren onder druk? Ik ben een typisch geval van alles op het laatste moment doen. Achteraf héél vervelend, het had al lang af kunnen zijn.

Gelukkig weet Joost me ‘s avonds op te vrolijken met een etentje. De menu-kaart is veranderd sinds ik hier voor de laatste keer was en dat moet uiteraard getest worden. Verder wilden we eigenlijk op Kerstavond samen uiteten gaan, maar omdat het ons toen leuker leek om een 7-gangendiner te koken hadden we het nog tegoed. Mmm…

Beauty-by-denies3Na het eten fiets ik bepakt en bezakt richting het station, een vriendinnetje heeft namelijk een nieuw appartement gekocht en dat is meteen een ideale reden om er een avondje stappen achteraan te plakken. Kan gewoon op dinsdag, ik heb “vakantie” en dat onderzoeksverslag kan nog wel even wachten tot zondag….

Uiteindelijk lig ik pas om 05:00 uur in bed en ik besef me dat het eigenlijk best lang geleden is dat ik het zó laat maakte na het stappen. Uiteraard moest er nog een pizza margeritha met extra veel kaas gegeten worden en hebben we thuis nog even nageborreld. De volgende ochtend was trouwens wat minder… Ik voelde me heel even een oma.

Beauty-by-denies4Woensdag bleef ik dan ook de hele dag in bed liggen, het stappen (en de wijntjes) hadden er toch redelijk diep ingehakt. Donderdag voelde ik me weer fit en plande ik een lunchdate met mijn beste vriendinnetje Laura. Het is overigens ook Oudejaarsdag, maar eigenlijk heb ik dat gevoel bijna niet gehad.

Voor Kerst kreeg ik onder andere deze handschoenen van UGG, ik ben er zó blij mee! Ik wil nog een artikel maken over de rest van al mijn cadeaus, of is dat midden januari een beetje raar?

Beauty-by-denies5Een smoothie met aardbei, banaan en yoghurt om nog wat vitaminen naar binnen te werken voor het feest vanavond losbarst. Omdat ik met Joost’ vrienden in Rotterdam oud en nieuw vier, vind ik het fijn om Laura nog even te zien.

Uiteraard neem ik een boterham carpaccio. Maar echt, hier is ‘ie gewoon héél erg lekker. Mijn voornemen voor 2016 is wel om wat gevarieerder te eten wanneer ik buiten de deur eet. Vooral wat minder carpaccio…

Beauty-by-denies6‘s Avonds hijs ik me in een jurkje, trek ik mijn laarsjes met hak aan, stop ik een fles champagne in een plastic zak en vertrek ik richting het station met héél veel honger. Het is inmiddels al 20.00 uur wanneer we aankomen op het station in Rotterdam en aangezien het broodje carpaccio van vanmiddag het enige is wat ik vandaag gegeten heb, begint mijn buik aardig te knorren.

Omdat het vandaag de laatste dag is van 2015 en mijn goede voornemens nog niet zijn ingegaan, bestel ik vooraf voor de allerlaatste keer dit jaar een carpaccio… En hij smaakte GOED.

Beauty-by-denies7En als hoofdgerecht ga ik voor de zalm, overigens écht een aanrader om bij Apartt in Rotterdam een hapje te eten!

Na het diner (en een lekkere Italian Coffee achteraf) vertrekken we richting de Erasmusbrug. Vorig jaar stonden we hier ook met z’n allen, maar dit jaar is het duidelijk minder druk. Misschien dat alle aanslagen en ellende in de wereld hier een rol bij spelen, ik kan het me in ieder geval goed voorstellen. Cheers en op een goed 2016! <3

Beauty-by-denies8Om het nieuwe jaar goed in te luiden ga ik zaterdag met twee vriendinnen sushi eten. Het is inmiddels weer veel te lang geleden dat ik van een flinke portie genoten heb (voor mijn doen…), erg gezellig en lekker.

Van het huis krijgen we alle drie een cocktail naar keuze, Lotte en Ellemyn kiezen de Gin Tonics, ik maak mijn goede voornemens waar en kies eens iets anders: een Pornstar Martini. Achteraf een goede keuze, erg lekker en voor herhaling vatbaar.

Beauty-by-denies9Helaas kan ik er nu écht niet meer omheen wanneer mijn MacBook deze melding geeft, terwijl ik eigenlijk een aflevering van Prison Break wil kijken. Shit, morgen moet ik mijn onderzoeksrapport, adviesplan en stageverslag inleveren…. En ik moet nog ZO VEEL doen.

Mijn zondag bestaat dan ook uit typen, werken en nog meer typen…. Inmiddels is mijn bestand maar liefst 56 MB groot, terwijl de site waarop wij onze producten inleveren maar bestanden toelaat van 20 MB. Ok…. Uiteindelijk lever ik het maandag ruim acht uur(!) voor de deadline in en ben ik redelijk tevreden over het eindresultaat. Natuurlijk ben ik achteraf kritisch over mezelf en had ik er waarschijnlijk meer uit kunnen halen wanneer ik eerder was begonnen, maar ik ken mezelf en dat zat er gewoon echt niet in. Misschien ook een mooi voornemen voor 2016.

Beauty-by-denies10Opgelucht en zonder schuldgevoel kan ik nu dus echt afleveringen van Prison Break gaan kijken. Ik ben vorige week begonnen met de serie en ik vind het nu al ZO spannend. Ondanks dat Wentworth Miller uiteraard gewoon een enorm aantrekkelijke man is, is het eerste seizoen in ieder geval erg goed. Ik weet in ieder geval wat ik in mijn vakantie tot en met januari kan gaan doen.

En als klap op de vuurpijl viel er ook nog een erg leuk pakketje op de deurmat nadat ik mijn verslag inleverde: mijn nieuwe zwarte horloge van Daniel Wellington. Met de code ‘WinterBeauty’ krijg je tot 15 januari 2016 15% korting op de HELE collectie!

Beauty-by-denies11Dinsdag werk ik voor het eerst bij DutchCowboys en vergeet ik ook voor het eerst een hele dag GEEN foto’s te maken. Ik heb in ieder geval flink doorgewerkt en maar liefst acht artikelen geschreven, een erg productieve dag. Woensdag is dan ook echt mijn ‘eerste’ vrije dag, dat er echt helemaal niets gedaan hoeft te worden. SHOPPEN in Breda!

Ik ga samen met mijn moeder, de ultieme combinatie op het gebied van winkelen. Ze weet na al die jaren zo ongeveer wel wat ik leuk vind, dus ook vandaag gaan we in een razend tempo door de winkels heen. Nadat we flink geslaagd zijn moet er uiteraard ook nog even geluncht worden. En je ziet het goed, dit keer weer geen carpaccio maar een clubsandwich. LEKKER 🙂

Beauty-by-denies12Een gedeelte van mijn aankopen van Costes! Waarschijnlijk komt er nog een grote shoplog online, ik kocht in ieder geval twee vesten, een nieuwe winterjas, twee shirts met lange mouwen en een shirtje met korte mouwen in mooie beige en witte tinten.

Beauty-by-denies13‘s Avonds werd ik uitgenodigd door een vriendinnetje om op het nieuwe jaar te proosten, uiteraard met ook lekker veel hapjes. Gezellig om zo iedereen weer even te zien, na een paar drankjes vertrek ik wel optijd naar huis… De volgende ochtend vertrek ik naar Rome met Joost, waar ik héél erg veel zin in heb. Inmiddels ben ik alweer veilig terug uit deze prachtige stad en vanaf morgen ga ik jullie daar véél meer over vertellen!

Voor het slapen bekijk ik nog een aantal foto’s uit Zuid-Afrika. Wat was dat een prachtige reis.

Liefs,
Denise

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply Manon 11 januari 2016 at 14:16

  Wat heerlijk om zoveel te uiteten !
  Manon plaatste onlangs…Yves Rocher Limited Edition Oogschaduw PaletteMy Profile

 • Reply Tessa 11 januari 2016 at 14:55

  Wat fijn dat je verslag is ingeleverd, ik heb mijn stageverslag ook vandaag op school zowat neergepleurd haha, dat zit er op! Je truien van Costes zijn echt mooi, zeker een shoplog waard lijkt me!
  Tessa plaatste onlangs…Mijn goede voornemens voor 2016My Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 11 januari 2016 at 15:13

  Leuke foto’s! Lekker veel uiteten geweest, hihi! Dat is natuurlijk altijd gezellig! Altijd fijn als zon onderzoeksverslag af is. Ik zit er nu midden in en moet hem woensdag inleveren. Ben blij als ik er vanaf ben, haha! Ben zelf ook zo perfectionistisch dat er mega veel tijd in gaat zitten!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Maxfactor Lipfinity in 001 Pearly NudeMy Profile

 • Reply Laura - Dagelijkse hap 11 januari 2016 at 15:29

  Ik ben ook iemand die altijd op het laatste moment alles moet doen. Ik probeer het wel altijd ervoor, maar het wil dan gewoon niet lukken… Zwaar irritant, want ik hou absoluut niet van stressen…
  Laura – Dagelijkse hap plaatste onlangs…Een gezond ontbijt met VerívalMy Profile

 • Reply Chantalle 11 januari 2016 at 15:50

  Het is altijd leuk om zo vaak uit eten te gaan, lekker gezellig.

 • Reply Femke 11 januari 2016 at 16:23

  Langs je eetfoto’s en verhaal ben ik ff snel doorgescrold want ik ben vanaf vandaag begonnen met detoxen haha. Even geen verleiding voor mij. Je hebt al dat lekkers wel verdiend toch, na het inleveren van je afstudeeronderzoek :-)! Wat tof dat je moeder een iPad air heeft gewonnen :-)!

 • Reply Birgit Roobol 11 januari 2016 at 16:26

  Heerlijk al die eetfoto’s, ik ben ook gek op uiteten gaan. Wie niet eigenlijk?! Hahaha. Wat een leuke week! X
  Birgit Roobol plaatste onlangs…Life Lately #5 – WanderlustMy Profile

 • Reply Kimmetjekims 11 januari 2016 at 16:35

  Wat super leuk om te lezen en wat een prachtige foto’s weer. Dat eten ziet er allemaal wel érg lekker uit en ik vind de nye foto samen met je vriend erg leuk!
  Kimmetjekims plaatste onlangs…Fashion / New in | Kokokoi Swarovski oorbellenMy Profile

 • Reply Ilona 11 januari 2016 at 17:04

  Wat ziet dat eten er allemaal lekker uit! Erg leuke foto’s! En mooi horloge ook! Liefs ilona
  Ilona plaatste onlangs…Review | Creëer je eigen thee via vatilleMy Profile

 • Reply Kelly 11 januari 2016 at 17:45

  Yeahh leuk! Ik krijg ALTIJD honger van je diary’s!
  Kelly plaatste onlangs…Photodiary #152 Back to normalMy Profile

 • Reply Fleur 11 januari 2016 at 18:22

  Wat een gezellige dairy!
  Fleur plaatste onlangs…Lifestyle | Gespot: Hotspot TEDSMy Profile

 • Reply Valerie 11 januari 2016 at 18:25

  Zo fijn dat we er eindelijk vanaf zijn! En je oud & nieuw zag er trouwens heel leuk en gezellig uit 🙂
  Valerie plaatste onlangs…WEEKLY DOSE OF PICTURES 52My Profile

 • Reply anna 11 januari 2016 at 18:40

  Wat veel leuke foto’s! En wat ging je vaak uit eten, heerlijk. Fijn dat het alsnog is goed gekomen met je verslag! 😀 Ik ben benieuwd naar je artikelen over Rome.
  anna plaatste onlangs…MIJN PLANNEN EN DOELEN VOOR 2016My Profile

 • Reply Denise 11 januari 2016 at 18:57

  Wat lekker, zo vaak uiteten! Ziet er uit als een hele fijne week! Ben benieuwd naar je aankopen en je reis naar Rome! Oh enne, 8 uur voor de deadline vind ik nog heel erg knap. Bij mij is dat eerder 8 seconden haha :’)
  Denise plaatste onlangs…Vallen, maar vooral weer opstaanMy Profile

 • Reply Kim 11 januari 2016 at 19:10

  Aah dit ziet er weer zo gezellig uit! Nu ben ik heel benieuwd of je al weer carpaccio hebt gehad haha.

 • Reply Withlovefroms 11 januari 2016 at 20:15

  Wat een leuke week heb je achter de rug! Die horloge van DW is heel erg mooi!
  Ik kocht een tijdje geleden de bruine variant. Die is ook erg mooi!
  Zo leuk dat je ‘vakantie’ hebt. Genier ervan! <3

 • Reply Marloes 11 januari 2016 at 20:29

  Wat een leuke en gezellige foto’s allemaal zeg! Heerlijk zo vaak uit eten, hihi! Ik wil dat nieuwe tentje in R’daal binnenkort eens gaan proberen. burgers & beers ofzo!

 • Reply Saraya 11 januari 2016 at 21:02

  Leuke foto’s, heerlijk zo vaak gaan uiteten kan ik ook zo van genieten 🙂
  X
  Saraya plaatste onlangs…Kiko Crystal Sheer Lipstick / 410 Flamingo PinkMy Profile

 • Reply Anouk 11 januari 2016 at 21:28

  Yaaam die foodies!
  Anouk plaatste onlangs…OUTFIT OF THE DAY: ALL BLACKMy Profile

 • Reply Lisa 12 januari 2016 at 11:27

  Hele leuke foto’s <3
  Lisa plaatste onlangs…OOTD | Mosterdgeel & PrintsMy Profile

 • Reply Mariska 12 januari 2016 at 13:20

  Oh wat een heerlijk eten allemaal, genieten! De handschoenen en je tas zijn zo mooi! Leuke week 😀

 • Reply Yvette 12 januari 2016 at 17:09

  Ik was met het vuurwerk ook in rotterdam 😀

 • Reply Nina Simplynspecial 12 januari 2016 at 18:47

  Wat een gezellige drukte. Jouw diarys zitten altijd vol met lekker eten en drinken hihi 😉 Ik ben nog benieuwd naar een shoplog, dus kom maar door;)
  Nina Simplynspecial plaatste onlangs…Photo diary #2 nieuwjaarsborrel, teveel taart & lelijke nagelsMy Profile

 • Reply Justine 13 januari 2016 at 01:10

  Super leuk allemaal mop! Wat een opluchting dat alles ingeleverd is he? Echt een last van je schouders. Nu ik nog haha! Ben stiekem wel benieuwd naar al je Rome foto’s. Die ik op snapchat heb gezien waren wel super tof! <3
  Justine plaatste onlangs…My life in photos – januari 2016 #2My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten