Photo Diary

Photo Diary #72 – Een bril uitzoeken, Vakantiebeurs en gourmetten

20 januari 2016

Vandaag nog één keer de Photo Diary op woensdag, vanaf volgende week zal ‘ie gewoon weer iedere maandag verschijnen zoals ik in het artikel van mijn blogplanning al vertelde. Afgelopen week ging ik naar de opticien voor een bril, vierde ik nog een keer gezellig Kerst onder het genot van een gourmet en nam ik een kijkje op de Vakantiebeurs. Kijk je met me mee?

Photo-diary-72-1Oké, vooruit. Vorige week zondag laat ik ook nog even zien in deze Photo Diary, anders komt ‘ie nergens aan bod en het feit dat we weer terug zijn gekomen uit Rome is natuurlijk wel een vermelding waardig. Mocht je benieuwd zijn wat we in Rome allemaal uitgespookt hebben, dat kun je in deze artikelen (klik!) terug zien. We zijn in ieder geval ruim op tijd rond 11.00 uur weer op de luchthaven in Rome, waar we nog héél even genieten van een heerlijke temperatuur (17 graden!) en het zonnetje. Het voelt heel even weer als zomer, heerlijk.

Om 13.00 uur stijgt ons vliegtuig weer op en binnen twee uur staan we weer met beide benen op de grond in Nederland. Blijft een gek idee dat je met het vliegtuig in een korte tijd in een compleet andere stad kunt staan. Dit is voor mij zelfs nog korter dan dat ik de trein naar Amsterdam moet pakken…..

Photo-diary-72-2Nog voordat Joost en ik onze koffers uit hebben gepakt vertrekken we alweer naar het volgende feestje: we gaan gezellig uiteten met mijn ouders en twee zusjes. Via de Albert Heijn hebben we een paar maanden geleden zegels gespaard, waarmee je uiteindelijk in veel restaurants kunt met twee personen voor de prijs van één. We eten uiteindelijk bij Deksels 2.0 in Breda, heel veel verschillende tapas en erg lekker.

Uiteraard ook nog een dessertje na, dit keer ga ik voor een brownie (en slagroom!!!).

Photo-diary-72-3Eenmaal thuis tref ik ook nog een aantal pakketjes aan. Stiekem altijd erg leuk als ik een paar dagen weg ben geweest. Dit keer ook drie grote literflessen van Southern Comfort. Erg lekker en meteen een goed excuus om binnenkort weer eens flink te feesten.

Maandag slaap ik uit en kom ik met flink veel spierpijn m’n bed uit. Die 60 km in Rome zit in ieder geval goed in m’n benen, maar het was het uiteraard meer dan waard. Heb ik trouwens mijn nieuwe vest van Costes al laten zien? Ik vind ‘m zo fijn, hij is heerlijk groot en heeft de perfecte kleur.

Photo-diary-72-4Ik maak mezelf enigszins een beetje vertoonbaar en breng een bezoekje aan opa en oma.

Na een aantal koppen thee en mijn ervaringen uit Rome vertrekken mama en ik nog even naar de stad. Ik merk dat ik het de laatste tijd ver weg een beetje waziger zie, misschien dat een bril tijdens het autorijden nog niet zo’n gek idee is…. Uiteindelijk blijkt uit de oogmeting dat het inderdaad een mogelijkheid zou zijn, ze zijn niet héél slecht, maar het gaat wel helpen om mijn ogen iets meer rust te geven. Monturen passen dus.

Photo-diary-72-5Omdat ik mijn afgelopen stage bij DutchCowboys nu mijn werk kan noemen, moet er uiteraard ook weer een dag op kantoor gepland worden. Dinsdag vertrek ik weer (in de stromende regen) richting de bus. Ik ben trouwens ZO ontzettend blij met mijn nieuwe paraplu van Marc Jacobs. Eigenlijk was ik al maanden op zoek naar een doorzichtig exemplaar in zo’n bolvorm en nu heb ik hem!!!

Work, work, work.

Photo-diary-72-6Gelukkig doe ik woensdag helemaal niets, het enige wat gedaan moet worden is mijn mail beantwoorden, een aantal foto’s maken en een aantal afleveringen van Prison Break kijken. Sinds kort is de geur Black Opium van Yves Saint Laurent trouwens mijn favoriet, ik draag hem bijna iedere dag. En daarnaast ook nog eens fotogeniek.

Joost en ik zijn inmiddels ook al weer 40 maanden samen, de tijd gaat écht heel erg hard <3

Photo-diary-72-7Aangezien het erg rustig is op de redactie spring ik donderdag nog een keer bij om een dag artikelen te schrijven. Helemaal niet erg, het is namelijk verschrikkelijk druilerig en donker weer en ik heb verder niets op de planning staan. Uiteraard gaat mijn nieuwe paraplu weer mee.

‘s Avonds eet ik bij Joost en vul ik een grappige test in op Facebook. Ik zie best vaak dit soort dingen voorbij komen, maar eigenlijk doe ik er nooit aan mee. Moet zeggen dat Facebook wat dit betreft toch best wel gelijk heeft… Rosalie (mijn zusje) lijkt héél veel op mij en Joost kent mij natuurlijk ook erg goed. Funny.

Photo-diary-72-8En inmiddels is het al weer vrijdag, de dag waarop ik samen met mijn ouders en Nikki een kijkje neem op de Vakantiebeurs in Utrecht. Ik ben er nog niet eerder geweest, maar ik hoor er altijd positieve verhalen over en Rosalie staat hier een aantal dagen voor haar studie.

Het is ontzettend druk (kan er aan liggen dat ik op een vrijdag ging?), maar de decoratie in de verschillende hallen is echt ontzettend mooi en bijna alle landen zijn aanwezig. Tussendoor bestel ik in “Azië” nog een bak noodles met garnalen en doe ik een aantal keren mee aan prijsvragen. Want ja, een vakantie in Curacao of Australië wil ik op zich best wel winnen. Zou wel leuk zijn.

Photo-diary-72-9Nik en ik gaan ook nog even langs een fotostand, waar we verbazingwekkend ‘echte’ foto’s laten maken op safari in Zuid-Afrika en op het strand… Helaas sluit mijn kledingkeuze op dat moment niet echt aan bij het warme weer 😉

Photo-diary-72-10‘s Avonds komen er flink wat vriendinnen bij me over de vloer. Waarschijnlijk weten jullie het inmiddels wel, maar we maken voor iedere vriendin uit onze vriendinnengroep een 21-boek, wanneer ze dus 21 jaar worden. Inmiddels is het weer zo ver en moet er dus weer geknipt en geplakt worden, stiekem ook gewoon hartstikke leuk om te doen. Zeker met een aantal wijntjes en acht vriendinnen over de vloer. Rond 02:00 uur sluit ik pas mijn ogen, maar het resultaat is in ieder geval erg leuk geworden.

Photo-diary-72-11Zaterdag heb ik gepland als officiële chill-dag, tijd om lekker samen met Joost te spenderen dus. Uiteindelijk weten we ons nog even naar de stad te verplaatsen om nieuwe sneakers te kopen, maar veel meer doen we eigenlijk niet. ‘s Avonds maak ik me klaar voor een verjaardag, het is meteen tijd om het 21-boek te gaan geven. Ik pak mijn favoriete nagellak van Chanel erbij en de té fotogenieke nieuwe parfum van Marc Jacobs: Decadence.

Selfie met Lot, we zijn inmiddels al bijna 16 jaar vriendinnen <3

Photo-diary-72-12En een groepsfoto van mijn allerbeste vriendinnetjes!

Zondag ben ik niet echt fris en fruitig (iets met wijn…..), maar Joost moet werken en aangezien ik bij hem slaap word ik toch redelijk op tijd wakker. Gelukkig kan ik nog een aantal uren slapen….

Photo-diary-72-13… want rond 15.00 uur vertrekken we richting oma om daar nog voor de allerlaatste keer Kerst te vieren. Lekker laat, maar wij kunnen dat gewoon hoor, eind januari nog gezellig samen komen voor Kerst. We kopen een mooi bloemetje en zijn klaar om te gaan.

Het is inmiddels een soort traditie geworden, het gourmetten. Omdat iedereen het ontzettend druk heeft en januari eigenlijk altijd zo’n duffe maand is, is het ideaal om nu nog een keer met z’n allen bij elkaar te komen. Het gevolg van vijftien mensen en drie gourmets is een énorme rookwalm en een heerlijke geur bij thuiskomst. Not. Maar gezellig was het wel <3

Deze week heb ik besloten om het wat rustiger aan te doen en me vooral te focussen op m’n blog. Ik heb helaas afgelopen maandag een event op Fashion Week af moeten zeggen, maar aanstaande donderdag krijg ik er gelukkig wel een gezellige avond bij Lotte voor terug. Ook ga ik nog even langs de opticien voor een montuur en ik vrees dat dit weekend toch echt mijn carnavalspakkie uit de kast moet worden getrokken… Keep you posted… 

Liefs,
Denise

You Might Also Like

23 Comments

 • Reply Femke 20 januari 2016 at 07:07

  Wat een fijne foto’s. Ik vind dat ook altijd zo gek dat ik in een paar uur vliegen in een compleet ander land ben en dan qua reistijd in Nederland nog niet eens in Groningen zou zijn! Gezellig zo lekker gourmetten, of het nou voor ‘Kerst’ of gewoon zomaar is!
  Femke plaatste onlangs…Blogmutsen & Co #3: What’s in my.. bag!My Profile

 • Reply Marloes 20 januari 2016 at 07:33

  Wat een leuke foto’s allemaal! Heerlijk zeg om inspiratie op de vakantiebeurs op te doen! Ik kan ook niet wachten om een reisje te plannen! Zoveel zin in!
  Marloes plaatste onlangs…Catrice Nude Illusion FoundationMy Profile

 • Reply Tineke 20 januari 2016 at 08:12

  Bijzonder is dat van het vliegen inderdaad. Met de trein naar amsterdam duurt bij mij 2,5 uur. In 1,5 met het vliegtuig kun je gewoon in Engeland zijn.
  Mooie foto`s meid!
  Liefs
  Tineke plaatste onlangs…Terugkijken naar oude outfitsMy Profile

 • Reply anna 20 januari 2016 at 08:37

  Leuk om te lezen! En wat heerlijk, zo’n verlaat kerstdiner, haha. Wat een leuk idee dat boek voor je vriendin!
  anna plaatste onlangs…NEW IN | PIECES SJAAL + WINTER OUTFITMy Profile

 • Reply Svenja 20 januari 2016 at 09:23

  Haha die ‘vakantie’ vakantie foto’s lijken net echt! Heerlijk om al een beetje in de vakantie sferen te komen d.m.v. een beurs! Haha leuk en lekker dat je nog een kerstdiner had, doe je goed Denise!
  Svenja plaatste onlangs…Sans Soucis Winter Fairytale Make-up lijnMy Profile

 • Reply Daphne 20 januari 2016 at 09:29

  Ohhh zooo leuk zo’n 21-boek!
  Daphne plaatste onlangs…KIKO Nail Lacquer Purple GreyMy Profile

 • Reply Maaike 20 januari 2016 at 09:32

  Haha die foto’s die jullie in de fotostand gemaakt zijn, zijn geweldig om te zien! Het lijkt zo echt inderdaad!
  Maaike plaatste onlangs…Alles wat je niet over mij wilt wetenMy Profile

 • Reply Suze 20 januari 2016 at 10:28

  Wat een leuke dingen heb je weer allemaal gedaan een meegemaakt! 🙂 Prachtige foto’s ook. X
  Suze plaatste onlangs…Buddha to Buddha ring George SmallMy Profile

 • Reply Desiree 20 januari 2016 at 10:50

  Oh wat een heerlijke diary weer om te lezen en kijken. Al dat lekkere eten! Volgens mij was het een week met wel veel gezelligheid! Die foto’s in de stand zijn erg goed gelukt hé! Ik dacht eerst huh? Oude vakantiefoto’s? Haha! Geniet van je nieuwe week! Liefs
  Desiree plaatste onlangs…Winactie – Take a showerMy Profile

 • Reply Merel 20 januari 2016 at 10:55

  Ik ben zo’n fan van gouremtten! Fotodiary is echt mijn favoriete rubriek bij elke blog, dus ook de jouwe. Mooie foto’s!
  Merel plaatste onlangs…Mijn leer-essentialsMy Profile

 • Reply Nicole 20 januari 2016 at 10:57

  Super leuk, zo’n 21-book! Ik vind je bril ook erg mooi staan.
  Nicole plaatste onlangs…Urban Decay Eyeshadow Primer PotionMy Profile

 • Reply alexa 20 januari 2016 at 12:03

  dat 21-boek is echt heel leuk deden ze bij de studenten vereniging van mijn zus ook! haha
  alexa plaatste onlangs…JoyMy Profile

 • Reply Laura - Dagelijkse hap 20 januari 2016 at 13:14

  Black Opium is zooooo lekker! Ik heb trouwens ook een bril voor tijdens lange dagen/rijlessen. Soms is het fijn als je nét dat beetje hulp krijgt 🙂
  Laura – Dagelijkse hap plaatste onlangs…Recept | Biefstuk met pittige boontjes.My Profile

 • Reply Manon 20 januari 2016 at 14:47

  Leuke foto’s! haha ik dacht echt dat het een echte vakantie foto was !
  Manon plaatste onlangs…Persoonlijk | Wat ik leuk vind aan de winterMy Profile

 • Reply Rachel Kromdijk 20 januari 2016 at 16:28

  haha kusjeeeee foto! erg leuke momenten weer meid! liefs X

 • Reply Withlovefroms 20 januari 2016 at 16:45

  Die bril staat je wel! <3

 • Reply Nina Simplynspecial 20 januari 2016 at 17:00

  Gezellig toch, een verlaat kerstdiner <3 Gourmetten kan altijd! Ben nog steeds benieuwd naar Opium Black, ga snel eens snuffelen!
  Nina Simplynspecial plaatste onlangs…Winactie | Reminder 3 lopende winacties op SimplynspecialMy Profile

 • Reply Lisa 20 januari 2016 at 19:18

  Wat een leuke foto’s weer en die ”vakantie foto’s” hilarisch!
  Lisa plaatste onlangs…OOTD | Ripped jeans & AdidasMy Profile

 • Reply Yvette 20 januari 2016 at 21:01

  Leuke foto’s weer 😀

 • Reply Saraya 20 januari 2016 at 21:41

  Leuke foto’s, ok hahahhaa ik dacht dat het echte vakantie foto’s waren 🙂
  X
  Saraya plaatste onlangs…Kruidvat / HandCream GrapeMy Profile

 • Reply melissa 20 januari 2016 at 22:25

  Wat een fijne week heb je achter de rug! Ik ben wel jaloers op je paraplu van Marc Jacobs. Black Opium is inderdaad superlekker. Ik draag hem ook regelmatig 🙂

 • Reply Melissa 21 januari 2016 at 00:23

  Wat een leuke drukke week! Ben benieuwd voor welk montuur je gaat.
  Melissa plaatste onlangs…Gratis/Koopjes #6My Profile

 • Reply Justine 21 januari 2016 at 14:15

  Leuke foto’s! Ben benieuwd naar wat voor montuur je gaat kiezen. En jaaa, almost carnaval! Moet eerlijk zeggen dat ik nog niet het idee heb dat het al zo dichtbij is, maar heb er wel zin in!
  Justine plaatste onlangs…Loving Lately #32 – PLL, uit eten & EftelingMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten