Photo Diary

Photo Diary #73 – Carnaval en heel veel gezelligheid

25 januari 2016

De leukste tijd van het jaar is weer van start gegaan: carnaval. Voor de één misschien iets minder bekend dan voor de ander, maar voor mij als Brabander in ieder geval een groot feest. Afgelopen week trok ik dan ook voor de eerste keer mijn carnavalspak aan en daarnaast deed ik veel gezellige dingen met vriendinnen. Kijk je met me mee?

Collage1Mijn maandagen beginnen eigenlijk bijna iedere week hetzelfde: “vandaag ga ik écht beginnen met gezond eten en sporten!!!!” Uiteindelijk ben ik woensdag alweer vergeten dat ik eigenlijk gezond bezig ben en werk ik vervolgens een zak chips naar binnen. Story of my life. En ja, vandaag is het weer maandag en dus doe ik tien minuten lang buikspieroefeningen.

Als snack een lekkere rijstwafel met avocado en peper en zout. Sowieso een aanrader en gezond!

Collage2Na de workout en mijn kleine maaltijd maak ik me klaar voor een afspraak bij de opticien. Ik vertelde jullie laatst al dat ik mijn ogen heb laten opmeten, vandaag ga ik een montuur uitkiezen en de glazen bestellen.

Ik ben uiteindelijk voor een zwart model gegaan, simpel maar toch leuk. Eigenlijk hoef ik hem straks alleen maar te dragen met het rijden en wanneer ik lang of gefocust naar iets ver weg moet kijken. Valt reuze mee dus. Een “op-foto” volgt uiteraard nog over twee weken.

Collage3Ook spaar ik sinds een aantal maanden de bestekzegels bij Albert Heijn. Eerst leek het een onmogelijke opgave om zo veel zegels te sparen, maar door hulp van heel veel lieve vrienden en familie heb ik inmiddels negen(!) kaarten vol. En daar moesten uiteraard een aantal hele mooie messen van gekocht worden, inclusief messenblok. Dat kan ik alvast maar in huis hebben voor wanneer het óóit zover komt dat ik het huis uit ga.

Rose goud en wit, de ultieme combi <3

Collage4‘s Avonds stap ik nog een keer de auto in (inclusief krabben…. ugh) om Joost op te halen en vervolgens de nieuwe film Point Break 3D in de bios te bekijken. Af en toe is het gewoon gezellig om samen ergens heen te gaan, ik denk dat dat dé tip is om het na 3,5 jaar nog steeds leuk te houden. De film was overigens echt een aanrader, zowel Joost als ik vonden ‘m goed.

Nog even een kleine trowback naar de Vakantiebeurs waar ik jullie vorige week over vertelde. Ik mocht voor de eerste keer een virtual reality bril op, zó gaaf en gek.

Collage5Dinsdag slaap ik uit tot een uur of 11.00 uur en daarna help ik Joost met zijn voorbereiding voor de Taaltoets. Voor mij persoonlijk best een makkie en door middel van heel veel oefeningen, handige ezelsbruggetjes en nog meer oefenen heeft Joost het uiteindelijk ook gewoon dik gehaald. Jippie!

Floris chillt ‘m ondertussen lekker op zijn vaste stekkie.

Collage6En ook woensdag neem ik nog even een kijkje in de stad. Ik ben de laatste tijd (sinds ik geen stage meer loop en dus veel vrije tijd heb) een beetje onrustig en een hele dag thuis zitten vind ik niks… shoppen dus. Uiteindelijk zie ik een leuke jas voor Joost hangen en aangezien er nog maar één is app ik een foto door en neem ik hem mee naar huis. Soms ben ik echt een hele lieve vriendin.

Omdat ik gewoon niet kan wennen aan het feit dat Wie is de Mol tegenwoordig op zaterdag uitgezonden wordt, heb ik nog niet echt de tijd gehad om het te volgen. Het gevolg is dat ik dus nog maar één aflevering gezien heb (spoiler: waarbij er dus niemand uit moest) en ik gewoon drastisch achterloop. Voor het eerst in heel de Wie is de Mol geschiedenis dat ik het écht niet goed kan volgen, hmpf.

Collage7De rest van de dag neem ik lekker veel tijd voor mezelf, schrijf ik een aantal artikelen en neem ik uitgebreid de tijd om een make-up look te maken en foto’s te schieten. Ik zou geen blogger zijn als er uiteindelijk een stuk of 250 foto’s gemaakt worden, terwijl er maar vijf gebruikt worden… De review van deze foto’s heb je inmiddels al kunnen lezen in het artikel over mijn favoriete producten van ELF.

Collage8Uiteraard moet er ook deze week weer gewerkt worden op kantoor, dit keer alleen op donderdag. Het is ontzettend fijn dat ik iedere week kan aangeven wanneer ik het liefste werk, zo kan ik de leuke dingen vaak eromheen plannen en komt het werken ook gewoon altijd gelegen. Het feit dat mijn Snapchat-filter nul graden aangeeft is dan wel wat minder…. ik ben niet gemaakt voor de winter. Mocht je me trouwens willen volgen op Snapchat: Denise_cx

Om vijf uur ben ik klaar op kantoor, waarna ik snel richting huis sprint en mezelf opfris. Vanavond ga ik gezellig met een aantal vriendinnen sushi eten in Rotterdam en vervolgens een paar drankjes doen in de stad in Utrecht (daar wonen twee vriendinnen van mij). Uiteraard smaakt de sushi bij Sumo weer héél goed. Ik denk niet dat dit me ooit zal gaan vervelen, hoe vaak ik het ook eet.

Collage9Maar…. de planning loopt een klein beetje in de soep. Omdat we het zo gezellig hebben tijdens het eten in Rotterdam, reizen we pas om 23.00 uur richting Utrecht. Eenmaal thuis aangekomen is het dus al middernacht geweest en deze oma’s hebben eigenlijk vrij weinig zin om nu nog helemaal om te kleden en ons klaar te maken voor een avond uit. Uiteindelijk duiken we dus met onze pyjama’s het bed in en kletsen we tot 03:00 uur door. Stiekem ook veel gezelliger.

‘s Ochtends nog een lekker broodje met ei en spek, inclusief een grote kop thee.

Collage10Daarna is het weer tijd om naar huis te gaan, na een helse terugreis van bijna 1,5 uur gaan er bij mij in ieder geval wel twee rijstwafels met avocado in. Blijft gewoon lekker, op ieder moment van de dag. Het enige nadeel vind ik wel dat ik er snel weer honger van krijg…. Het vult niet echt.

‘s Middags ga ik weer even aan het werk, neem ik een kijkje in een carnavalswinkel (want WAT moet ik in godsnaam aan…..!!!) en daarna haast ik me weer naar mijn vriendinnetje Lotte. We hebben afgesproken om gezellig samen te eten met de vriendinnen waar ik gister ook al mee was. Gewoon omdat het kan en omdat het gezellig is EN omdat we allemaal zin hadden in biefstuk.

Collage11En daarna doen we de donderdagavond gewoon over en dit keer gaan we WEL stappen. Nou ja, “stappen”…. Eenmaal in de stad aangekomen is er eigenlijk niemand, het is gewoon zo leeg en saai dat we al snel besluiten om maar naar huis te gaan. Gelukkig hebben we wel twee gezellige avonden gehad en morgenavond staat er weer iets leuks op de planning….

Collage13… ik ga namelijk voor de eerste keer dit jaar weer carnavallen!!! Ik ben een Brabander in hart en nieren en inderdaad helemaal met carnaval en alles wat erbij hoort opgegroeid. Het was nog even een flinke zoektocht naar een leuke outfit en uiteindelijk heb ik maar wat kledingstukken bij elkaar aangetrokken. Ach, met carnaval kan toch alles.

Met Lotje! Om 04.30 uur lig ik weer in bed, dit keer wél een hele geslaagde avond in de stad met lieve vrienden <3

Collage14Zondag slaap ik dan ook uit tot een uur of 12:00 en daarna breng ik een klein bezoekje aan opa en oma. ‘s Avonds eet ik mijn lievelingseten, spaghetti bolognese met rucola en heel veel kaas.

De rest van de avond spendeer ik weer aan mijn onderzoeksverslag. Morgen is mijn assessment, waarbij ik het hele plan moet presenteren en vervolgens een uur lang vragen op me afgeworpen zal krijgen. Spannend, maar ik hoop dat het goed gaat komen. Zo vervelend om het document trouwens terug te lezen, ik zie nu zo veel kleine foutjes…….. Zucht. Gaan jullie voor me duimen?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

49 Comments

 • Reply Femke 25 januari 2016 at 06:39

  Ik vind het maar niks dat Wie is de Mol nu op zaterdag wordt uitgezonden. Ik kijk het meestal op zondagochtend terug!

 • Reply Anniek 25 januari 2016 at 07:14

  Ah, ik hoop dat het goed gaat, je assesment! Ik duim voor je 😉 Fijn weekje heb je trouwens gehad zeg, ziet er echt gezellig uit. Leuk ook dat jullie carnaval zo uitgebreid vieren!
  Anniek plaatste onlangs…JML #96 / Feestje, veel bloggen & koffie in de sneeuwMy Profile

  • Reply Denise 25 januari 2016 at 18:29

   Lief, dankjewel Anniek! Het duimen heeft geholpen! 🙂

 • Reply Lonneke 25 januari 2016 at 09:09

  Leuk je photo dairy en zoals altijd weer prachtige foto’s. Rosé goud vind ik zelf ook erg mooi en klassiek. Succes vandaag met je assessment!
  Lonneke plaatste onlangs…Gastartikel – Nail Art Tutorial | Valentijn op DoorMariska.nlMy Profile

 • Reply Mariëlle 25 januari 2016 at 09:21

  Leuk verslag weer, ik was zo druk dat ik geen rekening had gehouden met carnaval, maar nu heb ik er echt zin in. Heel veel succes met je assessment!
  Mariëlle plaatste onlangs…Kneipp Amandelbloesem body lotionMy Profile

  • Reply Denise 25 januari 2016 at 18:29

   Dankjewel chickie!

 • Reply Nina Simplynspecial 25 januari 2016 at 09:28

  Spannend, ik zal voor je duimen morgen! Ik ga maar even ontbijten want ik krijg alweer trek van die spaghetti hihi. Ik wens je een fijne nieuwe week.
  Nina Simplynspecial plaatste onlangs…Photo diary #57 – 1,5 jaar verliefd, Turkse pizza & The body shopMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 25 januari 2016 at 09:30

  Wat een leuke foto’s. Vind het zo jammer dat WIDM nu op zaterdagavond wordt uitgezonden, mis echt iedere aflevering.. Ik heb ook alle messen al van de AH, twijfel alleen over het messenblok. Heb gehoord dat dit qua hygiëne niet heel goed is omdat het niet schoon te maken is. Waarschijnlijk ga ik dan ook voor de snijplank 🙂
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Urban Decay Shadow BoxMy Profile

  • Reply Denise 25 januari 2016 at 18:28

   Oh wow, daar heb ik eigenlijk helemaal niet over nagedacht…

 • Reply Suze 25 januari 2016 at 09:51

  Oh Carnaval, super leuk! Ik ga het dit jaar waarschijnlijk maar 1 dag vieren helaas. De rest van de dagen moet ik werken 🙁 X
  Suze plaatste onlangs…Anita de Groot – sweatshirt AbbyMy Profile

 • Reply alexa 25 januari 2016 at 09:55

  Jaa bijna carnaval en ik moet nog steeds wie is de mol terug kijken. Schaam!
  alexa plaatste onlangs…Uitzoeken van een bril, waar let je op?My Profile

  • Reply Denise 25 januari 2016 at 18:27

   Ik ook nog drie afleveringen, pf!

 • Reply Wies | Nature of Happiness 25 januari 2016 at 10:05

  Grappig dat bij jullie carnaval nu al begint! Ik kom zelf uit Gelderland waar we het ook vieren, en ik woon nu in Maastricht, maar daar begint het pas volgende week vrijdag! Helaas ben ik niet zo’n carnaval fan…
  Wies | Nature of Happiness plaatste onlangs…Beauty Wishlist #2My Profile

  • Reply Denise 25 januari 2016 at 18:27

   Hier eigenlijk ook hoor, maar er zijn nu al volop evenementen die met carnaval te maken hebben en het leek me leuk om er alvast een mee te pikken!

 • Reply beautifulday4makeup 25 januari 2016 at 10:10

  Ik moet dringend eens advocado op een cracker of boterham proberen. Op de een of andere manier word ik hiertoe tegengehouden.

  • Reply Denise 25 januari 2016 at 18:27

   Hartstikke lekker!

 • Reply Mariska 25 januari 2016 at 10:23

  Een hele hoop gezelligheid! Ja die bestekzegels sparen valt uiteindelijk toch best wel mee. Je moet echt Wie is de mol gaan kijken! Het is spannuuuunnnd.
  Mariska plaatste onlangs…Van wortels met gezichten tot de loterij winnen | Liebster AwardMy Profile

 • Reply joske 25 januari 2016 at 10:37

  Tuurlijk duim ik voor je!

 • Reply Esmée 25 januari 2016 at 11:12

  Wat een leuke week om te zien! Ik heb inderdaad aan het begin van de week altijd zin om te sporten en om gezond te eten, maar vanaf vrijdag gaat dat helemaal mis. Heel veel succes met je assessment! x
  Esmée plaatste onlangs…ZONDAG FAVORIETEN #31My Profile

 • Reply anna 25 januari 2016 at 11:13

  Leuke foto’s! Succes met je assessment. Wat lief dat je die jas had gekocht. En ik maak ook altijd mega veel foto’s voor een artikel, pffff.
  anna plaatste onlangs…MLBB #56 | VERVEN IN HET KATTENCAFÉ, NAAR IKEA EN KOFFIEMy Profile

 • Reply Maaike 25 januari 2016 at 11:30

  Héél veel succes met je assessment vanmiddag! Ik ga zeker voor je duimen 🙂 En ik voel me ook een beetje onrustig nu, wanneer ik vakantie heb en niet echt veel heb om te doen overdag haha
  Maaike plaatste onlangs…REVIEW – Garnier 5 Sec Perfect Blur smoothing primerMy Profile

 • Reply irene 25 januari 2016 at 11:36

  Leuk verslag weer ! Ik heb echt zin in carnaval 🙂 xx

 • Reply Linda 25 januari 2016 at 12:29

  Succes met je assessment!
  Vier je carnaval in Rsdl?

  • Reply Denise 25 januari 2016 at 18:26

   Dankjewel Linda, het is me gelukkig gelukt 🙂

 • Reply Marloes 25 januari 2016 at 12:36

  Wat een leuke foto’s allemaal! En wow ben jij nu al weeste carnavallen? Ik kan stiekem ook niet meer wachten hoor! Zoveel zin in!
  Marloes plaatste onlangs…Catrice Treasure Trove LipsticksMy Profile

  • Reply Denise 25 januari 2016 at 18:26

   Ik kon écht niet meer wachten!

 • Reply Laura - Dagelijkse hap 25 januari 2016 at 12:55

  Super leuk verslag! Ik vraag me alleen af waarom er nu al carnaval gevierd wordt, het begint toch over 2 weken? (Ik studeer in Maastricht en zag ook super veel mensen verkleed rondlopen). Ach, het is altijd wel gezellig 😀
  Laura – Dagelijkse hap plaatste onlangs…Recept | Nasi met chinese kool en garnalen + zoet zure komkommerMy Profile

  • Reply Denise 25 januari 2016 at 18:26

   Officieel begint het inderdaad over twee weken, maar er zijn eigenlijk al sinds november (en nu steeds meer) feesten en evenementen in het weekend die ik maar moeilijk over kan slaan… haha!

 • Reply Larissa 25 januari 2016 at 13:11

  Dat ziet er weer uit als een hele gezellig week! Zelf doe ik niet aan carnaval omdat ik niet in de omgeving van Brabant woon (en er dus ook niet mee ‘opgegroeid’ ben), maar ik vind het altijd wel heel tof om te zien hoe iedereen er zo enthousiast mee bezig is. Het lijkt me best gaaf ooit een keer met carnaval een weekendje in Brabant mee te vieren, haha. Fijne maandag! Liefs.
  Larissa plaatste onlangs…The day before yesterday’s outfitMy Profile

  • Reply Denise 25 januari 2016 at 18:25

   Haha het is echt een hele ervaring om het een keer mee te maken hoor! Moet je gewoon doen!

 • Reply Birgit Roobol 25 januari 2016 at 13:12

  Superleuke photodiary weer! Ik dacht dat carnaval pas ergens in februari begon?! Niet dat ik er veel ‘verstand’ van heb, haha. Ik woon in Amsterdam en heb eigenlijk nog nooit carnaval gevierd, hahaha. Veel succes met je assessment! XO
  Birgit Roobol plaatste onlangs…Life lately #6 – Five years and countingMy Profile

  • Reply Denise 25 januari 2016 at 18:25

   Haha officieel begint het inderdaad pas over twee weken, maar nu zijn er al volop feestjes in het weekend. Veel te leuk om te laten schieten!

 • Reply Anouk 25 januari 2016 at 16:06

  Leuke diary! Gezellig dat je bent wezen caranavallen!
  Anouk plaatste onlangs…TRAVEL: CITYTRIP TO BARCELONA (PART 1)My Profile

 • Reply Cindy 25 januari 2016 at 16:10

  Jaaaa carnaval!! Ik ga zondag in Bergen op Zoom, wel overdag trouwens, ‘s avonds hou ik niet vol denk ik. En heel misschien met de optocht in Roosendaal en één avond in Tilburg, maar ja, ik ben dan 34 weken zwanger….
  Cindy plaatste onlangs…Simpele anti-winterdip tipsMy Profile

  • Reply Denise 25 januari 2016 at 18:24

   Misschien kom ik je nog tegen met de optocht! En inderdaad, rustig aan doen jij! <3

 • Reply Frederique 25 januari 2016 at 16:18

  Hahaha, leuk is dat he zo’n virtual reality bril! Mijn vriend maakt ook dat soort experiences met zijn bedrijf, dus ik ben er redelijk bekend mee. 😉 En carnaval, dat sla ik even over dit jaar. Ziet er wel gezellig uit! 🙂 hihi
  xx Fre
  http://fablefrique.com
  Frederique plaatste onlangs…Over the kneeMy Profile

 • Reply Rachel Kromdijk 25 januari 2016 at 16:41

  ziet er goed uit en die virtuele bril hoe tof! haha en dat krabben oops heb mijn auto serieus 25 min dik laten draaien.. was wel lekker warm maar zonde van de benzine haha

 • Reply Marloes - GLAMOURMOES 25 januari 2016 at 16:43

  Ik zag dat je je assessment gehaald had dus dat is super goed! En ik kijk ook heel erg uit naar carnaval weer! Nog even 2 weekjes geduld.
  Marloes – GLAMOURMOES plaatste onlangs…Yellowbag.com: de #1 prijs alert appMy Profile

  • Reply Denise 25 januari 2016 at 18:24

   JAAA me so happy! 🙂

 • Reply Loïs 25 januari 2016 at 17:49

  Ik heb ook zo’n zin in carnaval! Moet alleen nog een outfitje scoren.
  Loïs plaatste onlangs…Recipe / BananenpannenkoekjesMy Profile

  • Reply Denise 25 januari 2016 at 18:24

   Ja me too! Morgen even shoppen 🙂

 • Reply Lisa 25 januari 2016 at 18:31

  Leuke foto’s weer <3 Maar carnaval.. als ras echte Brabander ken ik het fenomeen haha.
  Lisa plaatste onlangs…Catrice Even Skin Tone FoundationMy Profile

 • Reply Jolet 25 januari 2016 at 19:33

  Waar heb je dat draadmandje vandaan waar bij staat ‘Rose goud en wit, de ultieme combi <3'? Ik vind hem echt heel mooi!
  Jolet plaatste onlangs…Monthly wishlist #1 | H&M homeMy Profile

 • Reply Yvette 25 januari 2016 at 19:54

  Ik heb ook een bril die ik alleen op hoef te doen om te focussen . Heb jij ook dat je ene oog slechter is dan de andere ?

  Als rotterdammer zijnde vier ik ook carnaval in brabant natuurlijk 😀

 • Reply kimmetjekims 25 januari 2016 at 20:44

  Wat een mooie foto’s en wat lief dat je een jas voor je vriend hebt meegenomen. Ik kan niet wachten tot carnaval weer begint.. Ik woon in Friesland maar ga elk jaar naar Brabant om daar gezellig carnaval te vieren, wat dat betreft zou ik graag in Brabant wonen.. Wat een gezelligheid!!

 • Reply melissa 25 januari 2016 at 22:41

  Wat een fijne week heb je achter de rug. Uren kletsen met vriendinnen kan zo gezellig zijn! Hopelijk is je assessment goed verlopen 🙂
  melissa plaatste onlangs…Life As We Know It #31: Bachelorproef, Starbucks & WinactieMy Profile

 • Reply Inge 25 januari 2016 at 23:27

  Ik hoop dat je assessment goed is gegaan! Ik kan ook niet wennen aan de nieuwe dag van WIDM.. het zit niet in mijn systeem.
  Ik kom ook uit Brabant, maar ik heb al jaren geen carnaval meer gedaan. Toch wel jammer!
  Inge plaatste onlangs…Echte Post Is Cool [EPIC] projectMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten