Photo Diary

Photo Diary #80 – Hele toffe schoenen, een sapkuur en Pasen

29 maart 2016

Woehoe, de 80e Photo Diary op rij, stiekem toch best wel een mijlpaal. Afgelopen week deed ik het (eindelijk) eens rustig aan, ging ik gezellig met schoolvriendinnen uiteten en was het uiteraard Pasen. Daarnaast begon ik ook met iets heel bijzonders… Ik volgde voor de eerste keer een sapkuur, alleen groente en fruit dus. Kijk je met me mee?

Photo-diary-1De maandagen zijn sinds mijn minor niet zo erg meer… Ben namelijk altijd vrij van school én wanneer ik mijn huiswerk in het weekend maak ben ik dus écht helemaal vrij. Stiekem hartstikke fijn om zo de officiële “werkweek” weer te beginnen. Vandaag dus geen huiswerk, maar wel mijn vijf favoriete maskertjes van Dr. van der Hoog. Ik ben uiteraard maar voor één exemplaar gegaan, dit keer Fabulous Fruits.

#chillingssss

Photo-diary-2Rond 17.00 uur is het tijd om mezelf een beetje te fatsoeneren: normale kleding aan en een laagje make-up. Ik ga vanavond namelijk met mijn schoolvriendinnen in Breda uiteten, we hebben elkaar al een tijd niet gezien door het half jaar stage en de minor. Tijd om bij te kletsen!

Ik draag mijn leren laarsjes van Sacha, mijn zwarte spijkerbroek van The Sting, wollen jas van Zara, paarse sjaal van Silver Creek en uiteraard mijn tas van Pauls Boutique. Ready to go 🙂

Photo-diary-3We eten vanavond bij Proeflokaal Bregje in Breda, weer eens wat anders dan sushi en daarnaast ook een STUK beter voor mijn portemonnee. Aangezien we allemaal student zijn én de helft van ons gezelschap geen sushi lust (daar begrijp ik echt helemaal niks van!!!) is dit een goed alternatief, voor maar 12,50 euro eet je hier namelijk een lekker driegangenmenu, super fijn.

Uiteraard ga ik voor een carpaccio met rucola, parmezaanse kaas en truffelmayonaise vooraf, als hoofdgerecht kies ik de gebakken zalm (met frietjes!) en ik kan het niet laten om na al dit lekkers nog een dame blanche met 4(!) bollen vanille ijs naar binnen te werken. Goed, dit alles voor maar 12,50 plus de drankjes, best leuk uiteten gaan zo. En daarnaast was het natuurlijk ook ontzettend gezellig om alle meiden weer eens te zien en lekker bij te praten.

Photo-diary-4Dinsdag krijg ik ein-de-lijk het verlossende woord én mijn definitieve cijfer voor de eerste beoordeling: een 9!?!!@## Op het moment dat ik het papier voor me heb kan ik het eigenlijk niet geloven, dit is wel héél erg hoog en totaal niet wat ik ooit had verwacht. Maar goed, ik ben uiteraard erg blij, stuur meteen een foto naar mijn familie, vriendinnen en Joost en plaats daarna ook maar snel een foto van het papier op Snapchat. Dit is goed nieuws, dit mag iedereen weten. Een studievriendinnetje en ik besluiten om dit gewoon goed te gaan vieren met een flinke portie friet en een kroket. Mag wel eens…. Toch?!

Later op de dag horen we over het verschrikkelijke nieuws in Brussel, waar ik toch nog iets over kwijt wil. Het nieuws heeft de hele dag door (en tussen de lessen door) aangestaan en ik kon het niet laten om daarnaast ook nog verschillende nieuwswebsites te checken om zo goed mogelijk op de hoogte te blijven. Een vriendin van mij woont in het centrum en is gelukkig ongedeerd gebleven, maar toch zijn er helaas wel veel andere slachtoffers gevallen… Heel erg naar… <3

Photo-diary-5Woensdag is voor mij D-DAY, ik begin namelijk met een sapkuur van SapVers, bestaande uit alleen maar groente, fruit en water. Een hele opgave, aangezien ik écht weinig drink op een dag en nu dus ook niets erbij mag eten. Een uitgebreid verslag over de kuur (en uiteraard mijn mening!) komt deze week nog online…. To be continued… 😉

Gelukkig komen ook ein-de-lijk mijn nieuwe schoenen binnen die ik laatst bestelde. Ze lijken ontzettend op de Rihanna creepers van Puma, maar stiekem vind ik deze exemplaren eigenlijk nog veel leuker. En echt waar, ze zitten ongelofelijk lekker en daarnaast is het ook heel fijn dat je een klein stukje groter bent zonder dat je het merkt. Ik kreeg op Instagram veel vragen (en ongelofelijk veel likes, WOW), maar helaas zijn ze op dit moment uitverkocht… Als het goed is komen ze snel weer terug in de webshop van Tangoshoes, overigens #nospon hoor, gewoon ERG enthousiast.

Photo-diary-6Thursday… time for work @ DutchCowboys. Het blijft fijn om gewoon in een vast ritme te zitten, prima om zo mijn donderdagen te vullen en dus een leuk zakcentje bij te verdienen. Uiteraard draag ik weer mijn paarse sjaal van Silver Creek, dat ding blijft heerlijk en ik verwacht dat het over een paar weken toch echt te warm zal zijn.

Op de redactie met een glas water… Ik ga vanaf vandaag heel erg bewust letten op het aantal glazen water dat ik per dag drink. Ten eerste moet ik gewoon véél meer drinken en ten tweede wil ik iedere keer dat ik voorbij een kraan loop (vooral thuis dus) een glas water achterover gieten. Let’s do this…

Photo-diary-7‘s Avonds kan ik het niet laten om even naar een wedstrijd te gaan kijken, ik heb zelf bijna twaalf jaar achter elkaar getennist en ben toen helaas gestopt omdat ik het niet leuk meer vond, maar tegenwoordig begint het iedere keer wel weer te kriebelen hoor… Binnenkort maar weer een keer vrij spelen met mijn ouders, eens even checken of ik het al verleerd ben.

Vrijdag ga ik niet naar school, in plaats daarvan stort ik me op mijn huiswerk, de achterstallige administratie van mijn blog én een bezoek aan V&D. Dat laatste had ik achteraf beter kunnen schrappen, wat een RAVAGE. Verschrikkelijk. Alle make-up lag dus volledig gebruikt door elkaar, waarbij de meeste doosjes ook nog eens leeg waren en de inhoud dus gestolen. Zo ongelofelijk asociaal, ik ben maar snel weer weggegaan.

Photo-diary-8Home made salade met sla, gerookte kip, tomaatjes, mozzarella, feta en paprika. Lekker en gezond!

‘s Avonds komt Joost gezellig langs en na het eten besluiten we om toch samen nog een drankje te gaan doen in de stad. Ik weet het, ik ben bijna iedere week in de stad te vinden, maar echt alleen samen met Joost wat drinken gebeurt zelden. Nu wel dus, ik ga voor een Martini Fiero en Joost voor een Gin Tonic met komkommer. Heel lekker én gezellig!

Photo-diary-9We maken het niet laat, waardoor de zaterdag lekker lang duurt en we tijd hebben om véél te doen. Zo hakt Joost wat hout voor de open haard, uiteraard kan ik het niet laten om ook even met de bijl te poseren.

‘s Middags ga ik samen met papa ook nog even bij Joost’ wedstrijd kijken en na het avondeten vertrek ik richting een vriendin om gezellig samen een wijntje te drinken en uiteraard bij te kletsen. Uiteindelijk beland ik om 04.30 uur in bed. Wat ging hier mis? Ten eerste werd de klok dus een uur vooruit gezet (het was dus eigenlijk “maar” 03.30 uur, meevaller dus) en ten tweede konden we het niet laten om nog even naar de stad te fietsen. Oeps.

Photo-diary-10Maar ja, ‘s avonds een vent, ‘s ochtends een vent, dus om 09.00 uur sta ik (niet heel fit) naast mijn bed en maak ik me klaar voor Pasen. Bij Joost is de tafel in ieder geval al mooi gedekt, maar omdat we thuis ook visite krijgen ben ik er dit keer niet bij.

Ik fiets dus redelijk brak (en vooral HEEL moe) richting huis. Op een slakkentempo.

Photo-diary-11Maar deze Paastaart maakt alles weer goed, hier wil ik héél graag vroeg voor opstaan.

Mama heeft zelfs bagels met serranoham, brie, kaas en eiersalade gemaakt 🙂

Photo-diary-12Wanneer het bezoek rond 15.00 uur weer naar huis gaat waag ik me aan mijn huiswerk, dat kan maar gedaan zijn. De bedoeling is om een moodboard te maken over een thema (in mijn geval ‘geluk’), waarbij een klasgenoot vervolgens foto’s moet maken. Ben benieuwd hoe het resultaat van de foto’s dinsdag gaat worden, dat laat ik jullie nog weten.

En aangezien het Tweede Paasdag is drink ik ‘s avonds nog een klein wijntje bij een vriendin thuis, gewoon omdat het kan. Blijkt later ook weer een latertje te worden, om 02.30 uur lig ik in bed…

Deze week wil ik het een beetje rustig aan doen wat betreft uitgaan, wijntjes en gezelligheid. Het is tijd om gezond te gaan eten, lekker veel te sporten en daarnaast natuurlijk weer naar school, DutchCowboys en pilates te gaan. Fijne week! XXX

Liefs,
Denise

You Might Also Like

32 Comments

 • Reply Chantalle 29 maart 2016 at 06:19

  Wat een fijne week! Ben erg benieuwd naar je verslag over de sapkuur. Lijkt mij ook wel iets!
  Chantalle plaatste onlangs…Review – HEMA Dreamy Bodylotion.My Profile

  • Reply Denise 29 maart 2016 at 18:33

   Komt als het goed is morgen online! 🙂

 • Reply Femke 29 maart 2016 at 07:57

  Wat een fijne week heb je gehad. Die schoenen zijn ook heel erg tof :-)! Ik ben benieuwd naar je ervaring met de sapkuur. Zelf detox ik regelmatig maar ben ik niet zo’n voorstander van een sapkuur. Ben dan ook erg benieuwd hoe je die ervaren hebt :-)!
  Femke plaatste onlangs…Tuesday Tag Day: Sontag-stMy Profile

  • Reply Denise 29 maart 2016 at 18:34

   Dankjewel Femke! Als het goed is komt mijn verslag morgen online… Ben benieuwd wat je er van vindt!

 • Reply Sophie 29 maart 2016 at 08:14

  Ah heerlijke week. Zo goed je cijfer!
  Sophie plaatste onlangs…Lief dagboek #37 – Hoe gaat het nu eigenlijk met mij?My Profile

  • Reply Denise 29 maart 2016 at 18:34

   Hihi dankjewel Sophie <3

 • Reply Femke 29 maart 2016 at 08:18

  Wat een leuke week! Jou schoenen zijn zo verdomd mooi .. Jesus

  • Reply Denise 29 maart 2016 at 18:34

   Ah wat lief, dankjewel! <3

 • Reply beautifulday4makeup 29 maart 2016 at 08:27

  Pfff, wat vervelend dat die doosjes gewoon leeggestolen waren bij v&d
  beautifulday4makeup plaatste onlangs…Thee met een verhaal – Januari 2016My Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 29 maart 2016 at 10:19

  Leuke foto’s! Ik ben ook bij Proeflokaal Bregje geweest en vond het ook prima en heel fijn voor de portemonnee!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Vichy Normaderm Micellaire ReinigingslotionMy Profile

  • Reply Denise 29 maart 2016 at 18:34

   Dankjewel Lindsey! Ook in Breda? 🙂

 • Reply Justine 29 maart 2016 at 10:23

  Wat een fijn weekje! Wel echt mega asosociaal zeg, waarom gaan mensen nu ineens als beesten te keer als een winkel stopt?
  Justine plaatste onlangs…My life in photos – maart 2016 #5My Profile

  • Reply Denise 29 maart 2016 at 18:35

   Echt he, exact mijn gedachten. Zo asociaal, ugh!

 • Reply Yvette 29 maart 2016 at 10:46

  Wow gewoon geen sushi . Het is je gelukt 😀
  En wat een mooi cijfer . Je mag trots zijn 😉

  • Reply Denise 29 maart 2016 at 18:35

   Haha woeehoe, eindelijk een week geen sushi. En ik gok zomaar eens dat er in mijn volgende Photo Diary ook geen sushi voor gaat komen 😉

 • Reply alexa 29 maart 2016 at 10:53

  Leuk om te zien en prachtige foto’s!
  alexa plaatste onlangs…Minder artikelenMy Profile

 • Reply Denise Joanne 29 maart 2016 at 12:08

  Ah, eindelijk kan ik weer eens een diary van jou lezen! Even snel in de pauze van stage 🙂 (Druk, druk, druk!)
  Maar oh mijn god, ik schrik van die foto van de V&D. Ik wilde eigenlijk ook even langsgaan, maar heb dat uiteindelijk niet gedaan omdat ik de ‘Primark-in-het-weekend taferelen’ al voor me zag (lees: hordes doorgedraaide mensen die alles binnen bereik proberen te grijpen, haha!). En wat ben ik blij dat ik niet ben gegaan! Ik vind dat we de V&D een laatste steun moeten betuigen door gewoon geld uit te geven waar V&D hopelijk wat aan zal hebben bij het aflossen van schulden. Ik had écht niet verwacht dat de mensen zó ongegeneerd gebruik zou maken van deze situatie! Echt zo erg…

  • Reply Denise 29 maart 2016 at 18:37

   Jippie, heel leuk om weer eens een reactie van je te lezen! En inderdaad, het is zo ongelofelijk asociaal wat daar gebeurt op dit moment.. ugh!

 • Reply Maaike 29 maart 2016 at 12:12

  Zó knap dat je een 9 heb gehaald! Nogmaals gefeliciteerd! (en natuurlijk mag je dat vieren met een dikke zak patat haha). En wat zien die bagels die je moeder heeft gemaakt er héérlijk uit zeg <3
  Maaike plaatste onlangs…Dit is wat ‘succesvol zijn’ voor mij betekentMy Profile

  • Reply Denise 29 maart 2016 at 18:37

   Ah dankjewel Maaike! <3

 • Reply Rachel Kromdijk 29 maart 2016 at 12:42

  Carpaccio.. just kill me heb trek haha en dan zie ik zo’n heerlijk bord, ben er verslaafd aan! vooral bij lacobanita is die heerlijk! haha vorige keer vijf van besteld (tapas dus kleinere bordjes haha)

  • Reply Denise 29 maart 2016 at 18:37

   Haha ja die is lekker bij La Cubanita he! Bestel ik ook altijd een paar keer 🙂

 • Reply Liset - Beautdagboek 29 maart 2016 at 13:27

  Oh wat zijn je Tango creepers mooi! Ik wilde gelijk op hun webshop kijken, maar klopt het dat ze er niet eentje hebben? Waar heb jij ze besteld? :).
  Liset – Beautdagboek plaatste onlangs…OPI SoftShades Pastels collectie 2016My Profile

  • Reply Denise 29 maart 2016 at 18:38

   Leuk zijn ze he! Ze zijn inderdaad op dit moment ALLEMAAL uitverkocht, maar ik zag op hun Facebook-pagina dat ze héél snel weer binnenkomen! Ik heb ze ook bij Tango Shoes besteld!

   • Reply Liset - Beautdagboek 29 maart 2016 at 19:59

    Gewoon via Tangoshoes.com? Want daar zie ik geen button naar een webshop. Ik heb overal gezocht op de site, maar ik zie nergens waar ik naar toe kan om de schoenencollectie te kunnen bekijken, haha :).
    Liset – Beautdagboek plaatste onlangs…OPI SoftShades Pastels collectie 2016My Profile

 • Reply Melissa 29 maart 2016 at 18:39

  Fijne week heb je gehad! Je nieuwe schoenen zijn supermooi. En gefeliciteerd met je goed punt voor de fotovakschool 🙂

 • Reply Manon 29 maart 2016 at 19:25

  Wat een goed cijfer heb je gehaald denies !
  Manon plaatste onlangs…Persoonlijk | Een aantal feitjes over mijMy Profile

 • Reply Kaylee Joosten 29 maart 2016 at 19:45

  Wat een erg mooie foto’s! Die wijntjes en uitgaan is voor één weekje niet zo erg toch? Als het maar gezellig was! Hele fijne school/werk week gewenst meid.
  Kaylee Joosten plaatste onlangs…Review: Essence All about Greys eyeshadowMy Profile

 • Reply Saraya 29 maart 2016 at 20:21

  Leuke foto’s, oehh…je nieuwe schoenen zijn zo mooi!
  X
  Saraya plaatste onlangs…Unboxing / Yves Rocher BestellingMy Profile

 • Reply anna 31 maart 2016 at 09:02

  Die schoenen zijn echt heel tof, wauw! En oh, van lekker budget uit eten gaan kan ik echt heel gelukkig worden. Ik las en hoorde het ook al overal van die ravage bij V&D, dus toen ben ik er maar niet heen gegaan 🙁
  anna plaatste onlangs…DM MAKE-UP SHOPLOG!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten