Photo Diary

Photo Diary #82 – Winkelen in Utrecht en 21-diner

13 april 2016

Tijd voor een nieuwe (en héle volle!) Photo Diary! Afgelopen week ging ik gezellig winkelen met mijn moeder en zusje in Utrecht, maakte ik bijzondere foto’s op de Fotovakschool en werd ik uitgenodigd voor een gezellig 21-diner van een vriendin. Last but not least ging ik zaterdagavond ook nog naar een leuk concert, kijk je met me mee?

Photo-diary-1Morrrrrning, het is maandag, 10.30 uur en ik zit samen met m’n moeder en zusje in de trein richting Utrecht. Quality time! Wat er vandaag op de planning staat? Winkelen (héél veel winkelen), de Dom toren bekijken, gezellig lunchen en… we zien wel. Mijn vader en zusje zitten op dit moment in IJsland (waar ik jullie heel snel meer over ga vertellen), een goede reden om samen dus ook iets leuks te doen.

Uiteraard kan een heerlijk geposeerde foto voor de Oudegracht ook niet ontbreken. Outfit: sneakers van Woden, broek van The Sting, zwarte tas van Pauls Boutique en jasje van Garcia. Het zonnetje laat ons gelukkig niet in de steek, mijn winterjas heb ik dus ein-de-lijk weer eens om kunnen ruilen voor een luchtiger exemplaar.

Photo-diary-2First stop: ZARA. Een vrij logische keuze én een enorme chaos. Het lijkt wel of de filialen van ZARA met de dag groter worden, WAAR moet ik in godsnaam beginnen?? Na anderhalf uur staan we nog steeds in de winkel, heb ik 15 verschillende items gepast en niets meegenomen. Niets. Ik weet niet wat het is, maar het ene rokje zit gewoon niet fijn en dat witte shirtje is wel héél duur voor een basic exemplaar. Ik denk dat ik er nog even ‘in moet komen’, tenminste, dat hoop ik dan maar. Mijn zusje koopt overigens wel een heel gaaf legergroen jasje met een print op de achterkant (en die kan ik altijd nog lenen…. hint).

Na een aantal winkels besluiten we om maar gewoon lekker te gaan lunchen, dit keer bij King Arthur. Niet echt met een reden, wel liepen er gewoon langs en er was nog een plek vrij aan de gracht. Score! Ik ga voor een clubsandwich met kipfilet, ei, spek, tomaat, komkommer en chips. Altijd goed.

Photo-diary-3Terwijl mijn zusje van alles bij elkaar scoort, loop ik nog steeds met lege handen door Utrecht. Gelukkig zie ik bij H&M dit schattige rokje hangen, de kleur is een combinatie van groen en beige, erg leuk. Alsof het zo moest zijn hangt alleen mijn maat er nog én staat ‘ie leuk: CHECK. Weer een nieuwe zomeroutfit in the pocket 🙂

Utrecht heeft zo veel mooie sfeervolle gebouwen, ik ben als rasechte Brabander even heel jaloers <3

Photo-diary-4Zoals iedere week ben ik dinsdag weer te vinden in Rotterdam, het is weer tijd voor een les op de Fotovakschool. Lekker weer, mijn spiegelreflex van Sony gereed (overigens echt een aanrader!) en klaar om weer te beginnen. We krijgen vandaag vijf verschillende muziekfragmenten te horen, variërend van de tango tot hardcore en het is de bedoeling dat we hier binnen een half uur een passende foto bij maken. Leuk!

Uiteraard poseer ik nog even voor een perfecte Instagram-waardige muur <3

Photo-diary-5Klein nadeel aan studeren op de Fotovakschool: je staat net zo vaak vóór de camera als erachter…. Dit keer vond een medestudent mij perfect passen bij het thema hardcore… Ok. Moet toegeven dat ‘ie best eng geworden is.

EN ik ben sinds deze week begonnen met de serie Gossip Girl (JA, nu pas!!!) en meer dan verslaafd. Ben inmiddels al bijna bij seizoen twee en ik wil méér…. Heerlijk om steeds even 40 minuten weg te zwijmelen, echt een Netflix-aanrader!

Photo-diary-6Woensdagochtend werk ik thuis en schrijf ik artikelen voor DutchCowboys en StyleCowboys. Vanaf volgende week zal ik weer gewoon alleen op donderdag werken, maar op dit moment zijn er veel collega’s afwezig en is er af en toe een beetje extra hulp nodig. Niet erg!

Om 12.00 uur pak ik mijn camera erbij en zet ik mijn nieuwe leren Converse All Stars op de foto, die jullie inmiddels al in dit artikel hebben kunnen bewonderen. Ik ben er echt heel erg blij mee, ze zijn gewoon nét een beetje specialer dan de standaard variant en ideaal voor de lente en zomer.

Photo-diary-7Ook komt er een ontzettend mooi kettinkje binnen van Anna+Nina dat we aan een vriendin cadeau doen, ZO mooi. Herinnert me eraan dat ik ook echt weer op zoek moet naar nieuwe kettinkjes.

‘s Avonds uiteraard weer een les pilates, héérlijk. Ben geloof ik nu vier of vijf keer naar een les geweest en ik merk nu al verschil in spierkracht en een plattere buik. Daarbij moet ik wel bekennen dat ik thuis af en toe ook een uurtje pilates oefeningen doe, maar het is echt goed te doen en zelfs LEUK! Een ideale oplossing om gewoon een beetje strakker in je vel te zitten.

Photo-diary-8Donderdag, 08.49 uur, off to work!!!

Voordeel aan werken op de redactie: paaseitjes. Heel veel paaseitjes… En daarbij wordt die pot iedere week (of dag?!) flink aangevuld, er komt dus geen einde aan. Niet goed voor die strakke buik, wel lekker.

Photo-diary-9HAPPY, IT’S ALMOST WEEKEND! 🙂

…. Maar eerst nog even een les beeldbewerking volgen in Rotterdam, waarbij ik drie foto’s maak en in elkaar monteer tot deze hilarische creatie. Ik denk dat ik beeldbewerking (Photoshop, Bridge) het meest interessante vak vind op dit moment, het is echt ongelofelijk wat je bijvoorbeeld door middel van Photoshop met een foto kunt doen. Omdat ik het zelf zo leuk vind om te doen en omdat het misschien ook handig is voor jullie, wil ik nog meer artikelen voor jullie over Photoshop schrijven. Interesse?

Photo-diary-10Omdat ik de eindopdracht al af heb én feedback ontvangen heb, kan ik eerder naar huis. Gelukkig maar, want om vijf uur staan er vier vriendinnen op de stoep om even bij te praten. Om zes uur lopen we naar de buren, mijn beste vriendinnetje Laura viert haar 21e verjaardag (inclusief diner!) en ja, zij woont dus naast mij. Héél handig en gezellig.

Cheers!

Photo-diary-11Mochten jullie benieuwd zijn naar de rest van het 21-diner: ik heb weer eens een VLOG voor jullie gemaakt. Ondanks dat de afsluiting ontbreekt en het een redelijk korte video is geworden wil ik hier toch meer mee gaan doen, what do you guys think?

Een lekker soepje vooraf!

Photo-diary-12Uiteraard hebben we weer een 21-boek in elkaar geknutseld voor Laura, blijft heel erg leuk om te maken en te geven (en te krijgen!!!). Tip!

En tsja, feestjes zoals deze…. Dat zijn gewoon de leukste.

Photo-diary-13Zaterdagochtend lig ik om 03.30 uur in bed, een klein beetje uitslapen is dus wel nodig. ‘S middags kijk ik een paar afleveringen van Gossip Girl, eet ik gezellig bij Joost en om 20.30 uur rijden we richting de schouwburg, waar twee vriendinnen al op me staan te wachten.

Een vriend van Joost heeft de hele avond georganiseerd met zijn evenementenbureau (Eventiz) en daarnaast treedt de vriend van mijn vriendin ook nog op, hier moeten we natuurlijk gewoon bij zijn.

Photo-diary-14Uiteindelijk blijkt het héél erg gezellig te zijn met deze dames, we hebben trouwens niet afgesproken om allemaal een leren rokje aan te trekken, dat was écht toeval. Om 02.00 uur lig ik in bed, redelijk moe maar in ieder geval voldaan van een veel te gezellig weekend.

Zondagochtend doe ik dan ook niet heel veel productiefs: tijd om een aantal afleveringen van Gossip Girl te kijken, gelukkig heb ik gezelschap van mijn lieve kat Floris. Toch een stuk gezelliger dan alleen….

Photo-diary-15‘s Middags vertrekken we weer naar de stad, we vieren namelijk de verjaardag van mijn oma, inclusief diner. Gezellig!

Vooraf krijgen we nog een aantal lekkere hapjes en rond 18.30 uur wordt het warme en koude buffet geopend. Van garnalen en zalm tot gebakken aardappeltjes en saté, het was erg lekker en gelukkig heerlijk weer.

Aankomende week moet ik hard werken, het zijn de laatste dagen voor mijn deadlines op de Fotovakschool en de tentamens… aan de bak dus. Verder wil ik zo vaak mogelijk een uurtje pilates doen en proberen weer vijf dagen per week een blogartikel voor jullie klaar te zetten. Wat zijn jullie plannen?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

23 Comments

 • Reply Lies 13 april 2016 at 12:21

  Wat een uitgebreide week! En die artikels over Photoshop lijken me erg leuk.

  • Reply Denise 14 april 2016 at 08:16

   Fijn om te horen, dan ga ik daar mee aan de slag!

 • Reply Maaike 13 april 2016 at 12:53

  Oeh, dat rokje van de H&M ziet er super leuk uit! <3
  Maaike plaatste onlangs…Op deze 5 manieren blijf je jezelf ontwikkelenMy Profile

 • Reply Manon 13 april 2016 at 13:23

  Wat een leuke week heb je gehad. Ik zag al wat voorbij komen over die 21-diner, super leuk! Handig ook ja dat ze naast je woont, kan je extra veel drinken hahahaha.
  Manon plaatste onlangs…Antwerpen Shoplog | Mac, The Body Shop, Ici Paris & MeerMy Profile

 • Reply Valerie 13 april 2016 at 14:05

  Ah, ik wil ook een keer een les pilates volgen. Ben zo benieuwd!
  Valerie plaatste onlangs…OUTFIT – DENIM SKIRTMy Profile

  • Reply Denise 14 april 2016 at 08:17

   Je kunt ook thuis een keer een Youtube-tutorial opzoeken!

 • Reply Melissa 13 april 2016 at 14:17

  Heerlijk om je diary te lezen terwijl ik aan het leren ben. Je leren All Stars zien er mooi uit. En artikels over photoshop zou leuk zijn 🙂 x
  Melissa plaatste onlangs…Life As We Know It #39: Mijn PaasvakantieMy Profile

 • Reply Lisa 13 april 2016 at 15:07

  Jij beleeft volgens mij de leukste dingen <3 mooie foto's!
  Lisa plaatste onlangs…Fashion ShoplogMy Profile

 • Reply Chantalle 13 april 2016 at 15:39

  Wat een leuke foto’s! Dat rokje is echt super leuk.
  Chantalle plaatste onlangs…Birthday Giveaway!My Profile

  • Reply Denise 14 april 2016 at 08:18

   Ah dankjewel Chantalle!

 • Reply Rachel Kromdijk 13 april 2016 at 15:39

  Ah super leuk feestje, ziet er gezellig uit en wat een leuke foto’s weer

 • Reply Lisanne 13 april 2016 at 16:38

  Ziet er weer erg leuk uit! Erg leuk rokje van H&M ook!
  Lisanne plaatste onlangs…Shoplog: Lush, Etos, Kruidvat & AnastasiaMy Profile

 • Reply Lotte 13 april 2016 at 17:21

  superleuk om te lezen!

 • Reply Femke 13 april 2016 at 17:35

  Wat een heerlijke foto’s.. Balen is dat het als je zin hebt om te gaan winkelen maar je ‘niets’ tegen komt. De rok die je hebt gescoord is wel heel erg leuk zeg :-)! Haha, PLL is erg verslavend.. ik was er na een aantal seizoenen alleen wel he-le-maal klaar mee. Kom maar op met die Photoshop ‘lesjes’ :-).
  Femke plaatste onlangs…Blogmutsen & Co #15: Lente wishlist ♡My Profile

 • Reply Natiza 13 april 2016 at 19:05

  Wat een leuke diary weer! Wiehooo

 • Reply Kaylee Joosten 13 april 2016 at 19:52

  Wat een gezellige week! Die vlogs zie ik wel zitten en ook die tips voor photoshop! Ik heb niet veel bijzonders op de planning..
  Kaylee Joosten plaatste onlangs…Music is Life #6My Profile

 • Reply Monica 13 april 2016 at 20:01

  Leuke foto’s weer! Utrecht is mooi hè. . Ik heb er een tijdje gewerkt midden in de stad. Mis dat best wel vooral in de zomer.
  Monica plaatste onlangs…Movies i have seen | ReviewMy Profile

 • Reply Fleur 13 april 2016 at 20:19

  Wat een gezellige en lekkere volle dairy!
  Zo’n 21 diner lijkt me ontzettend leuk om eens mee te maken!

 • Reply Yvette 13 april 2016 at 20:21

  Ik heb gossip girl al 2 x gezien * shame* .
  Zo verslavend .
  Utrecht is ook een leuke stad alleen ik ken de weg er nog niet echt xD .
  Door jou wil ik nu ook pilates gaan doen . Goede tip ;D

  • Reply Denise 14 april 2016 at 08:19

   Haha wow, al twee keer!!! Misschien moet je eens een proefles proberen bij jou in de buurt, kan altijd!

 • Reply Justine 14 april 2016 at 11:21

  Wat een leuke foto’s allemaal! Ik ben stiekem ook wel benieuwd naar Pilates. In de body balance les die ik volg zitten ook een hoop pilates oefeningen, erg relaxt. Misschien vind jij dat trouwens ook wel leuk, body balance? 🙂
  Justine plaatste onlangs…10 dingen die ik echt niet begrijp..My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten