Photo Diary

Photo Diary #96 – Heel veel stress en carnavallen

14 november 2016

De Photo Diary van afgelopen week bevat iets minder foto’s dan je normaal van me gewend bent, ik had namelijk flink wat STRESS. Mijn agenda was overvol, er moest veel gebeuren met de projecten op school en tussendoor heb ik ook nog heel wat sollicitaties de deur uit gedaan. Gelukkig kon ik in het weekend ontspannen met een heerlijk avondje carnavallen! Kijk je met me mee?

photo-diary-1Je ziet het inderdaad goed, afgelopen maandag was ik een keer NIET vrij. Samen met een studiegenoot vertrok ik helemaal richting Veenendaal, waar we een belangrijke meeting hadden gepland met het bedrijf waar we een onderzoeks- en adviesplan voor maken.

Super interessant en tof trouwens om eens een echte vergadering mee te maken met de directie van een groot bedrijf, ik heb hier sowieso heel veel van geleerd. Wel jammer dat ik maar liefst drie uur(!) heb gedaan over de terugreis, in de spits langs Utrecht en Den Bosch is gewoon geen pretje.

photo-diary-2Jewellery of the day! Mijn nieuwe gouden armbandje (verjaardagscadeau van mijn zusjes) van ZAG en uiteraard mijn geliefde MelanO-ringen. Ik denk dat ik binnenkort nog eens een nieuw knopje ga aanschaffen, kan ik weer wat meer combineren.

Ook dinsdag ga ik trouwens weer werken voor de projecten op school, dit keer gewoon in Tilburg. Gelukkig een stuk dichter bij huis. Er zit trouwens om 10.30 uur helemaal NIEMAND?!?! in de trein. Hoe kan dit? What’s going on?

photo-diary-3Nog meer spannend nieuws trouwens, mijn zusje heeft namelijk een kamer gevonden in Breda en is druk bezig met verhuizen. Het leek haar leuk om een bed van pallets te maken, maar die moesten uiteraard nog wel geschuurd en geverfd worden. Het resultaat is in ieder geval heel leuk geworden, misschien dat ik nog wel eens een foto met jullie kan delen 🙂

Ook op woensdag werk ik van 9 tot 5 aan de projecten op school. De deadlines komen in zicht en het gaat helaas allemaal niet zo voorspoedig als we hoopten. Dan maar een beetje extra moeite en knallen!!! Floris houdt me de hele dag gezelschap, wel zo leuk <3

photo-diary-4HERFST!

En ook donderdag was ik op school in Tilburg te vinden. Bizar inderdaad hoe vaak ik afgelopen week naar school ben geweest, maar zoals ik hierboven al vertelde is het helaas even nodig. Na school fiets ik meteen door naar Joost, die heb ik ook al een tijdje niet gezien. ‘s Avonds kijk ik de nieuwste aflevering van Expeditie Robinson, terwijl Joost zich naast me gesetteld heeft met een andere TV en zijn PlayStation. Perfecte combi, maar heel gezellig is het niet (hahaha) <3

photo-diary-5Work work work! Vrijdag haast ik me in alle vroegte weer richting kledingwinkel Gossip, tijd om foto’s te maken. Ik laat het wel vaker voorbij komen, maar mochten jullie benieuwd zijn naar de foto’s dan kun je altijd een kijkje nemen op het account @gossipfashionstore op Instagram. Vind ik leuk!

Ik poseer zelf ook nog even een minuutje voor de camera, kiekeboe! Jurkje is van Primark (ja, echt!) en schoenen zijn van Sacha. Lekker all black, prima voor zo’n grauwe dag.

photo-diary-6‘s Avonds rijd ik nog even snel langs een vriendin om wat carnavalsoutfits op te halen, vervolgens ben ik ook nog twee uur bezig met het zoeken van outfits thuis. WAAROM hebben wij zo ongelofelijk veel keuze? Luxeprobleem, ik weet het. Uiteindelijk trek ik dit bijenpakje aan, maar die wordt het niet.

Ik ga namelijk als Koningin, hilarisch! Samen met drie andere vriendinnen gaan we namelijk een kijkje nemen in de stad op 11/11, voor alle Brabanders is dit waarschijnlijk een bekende term. Op deze avond wordt het carnavalsliedje bekend gemaakt, het is eigenlijk een soort voorproefje van het echte carnaval in februari. ZIN IN!!!

photo-diary-7Aangezien het vrijdagnacht zo gezellig was en ik pas om 04.00 uur in bed lag, doe ik zaterdag vrij weinig. Mijn zusje Nikki gaat nog wel op stap om naar de Sinterklaas optocht te kijken, maar veel meer dan het huis een beetje opruimen doe ik niet. Lekker vroeg naar bed en relaxen, heerlijk!

En ook zondag doe ik het rustig aan. Ik ga samen met mama even langs bij oma, fiets vervolgens door naar Joost en daar ben ik eigenlijk de rest van de dag en avond. Hier draag ik trouwens een paarse sjaal over mijn donkerblauwe jas, anders ben ik helemaal zo donker. Tasje/ portemonnee  is van ByLouLou!

Aankomende week moet er ook weer veel gewerkt worden voor school en tussendoor wil ik toch wel iets meer gaan sporten. Is er afgelopen dagen maar twee keer van gekomen, niet volgens schema!!! Verder staat er ook een sollicitatiegesprek wat betreft mijn afstudeerstage op de planning. Duimen jullie voor mij? 🙂

Liefs,
Denise

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Daphne 14 november 2016 at 10:13

  Haha, ik zat dinsdag ongeveer wel rond dat tijdstip in de trein, maar soms is het echt op de gekste tijdstippen rustig! Leuk dat je bent gaan carnavallen trouwens 🙂
  Daphne plaatste onlangs…La vie de Daphne – Boyfriends Birthday, Ziekenhuis & Heerlijk eten!My Profile

 • Reply lonneke 14 november 2016 at 10:17

  Wat een leuke foto’s!
  Wat leuk die carnavals outfit haha!
  En die laatste foto van jou is echt prachtig <3
  liefs Lonneke
  lonneke plaatste onlangs…Terugblik op de week #6My Profile

 • Reply Dagmar 14 november 2016 at 10:39

  Wat een prachtige foto’s heb je weer gemaakt, mooie diary maar inderdaad flink druk! Gaaf dat je nu al een voorproefje hebt gehad van carnaval, nu al zin in februari! Denk goed aan jezelf en veel succes deze nieuwe week X
  Dagmar plaatste onlangs…Zwanger week 37 – Valse weeën, positieve controle en verlofMy Profile

 • Reply Melanie 14 november 2016 at 11:30

  Wat een leuke, gezellige week! ?

 • Reply Tessa 14 november 2016 at 11:55

  Wat een leuke en drukke week heb je gehad! Het armbandje wat je van je zusjes heb gehad is echt prachtig!
  Liefs, Tessa
  Tessa plaatste onlangs…Summer essentials 2015My Profile

 • Reply Charel 14 november 2016 at 12:34

  Leuke week zeg! Dat van je vriendje komt mij heel bekend voor hahaha! Gezellig samen zijn maar toch ook weer niet!
  Charel plaatste onlangs…Levensvragen tagMy Profile

 • Reply Manon 14 november 2016 at 14:11

  Ik vind je gouden armbandje echt heel erg mooi!
  Manon plaatste onlangs…Mac Holiday Collectie Nutcracker | Sweet Nude Lip Bag & Sweet Peach Face CompactMy Profile

 • Reply Rachel 14 november 2016 at 15:27

  wauw wat ben je toch mooi op je outfit foto’s! ze zijn heel mooi geworden! en leuke foto’s

 • Reply Tedje 14 november 2016 at 15:30

  Aah leuke foto’s van deze week Denise! Mooie outfitfoto’s staan er weer tussen 🙂
  Tedje plaatste onlangs…New in: Oriflame The One lipstick en loose eye shadowMy Profile

 • Reply Melissa 14 november 2016 at 15:32

  Oh, wat leuk zo’n bed! Ben stiekem wel benieuwd of dat een beetje lekker ligt. Haha! Mooie foto van jou, met je paarse sjaal om! Haha, ik ben ooit in Den Bosch geweest met carnaval. OVERAL KIKKERS. Ik kan geen kikker meer zien haha! Hier in de regio vieren wij het niet echt. Jammer.

 • Reply Dionne 14 november 2016 at 20:11

  Wat een leuke week! Die foto op het bankje is gaaf! 😀
  Dionne plaatste onlangs…Happy Moments | Press days, koukleum & Limburgse gezelligheidMy Profile

 • Reply Yvette 15 november 2016 at 01:51

  Leuke foto’s weer 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten