Photo Diary

Photo Diary #97 – Zeven dagen achter elkaar sporten

21 november 2016

Leuk dat je weer een kijkje komt nemen naar mijn afgelopen week! Het kan natuurlijk niet iedere week feest zijn, maar ondanks dat dit een doodnormale week was, wist ik er toch nog wat leuke dingen tussen te proppen. Ik ruimde mijn kamer op (was HEEL ERG nodig!) en ging een challenge aan waarbij ik zeven dagen achter elkaar moest sporten. Kijk je met me mee?

photo-diary-1 Maandag, vrij van school en tijd om mijn kamer eens flink op te ruimen. Altijd een hele klus, die parfums hierboven zijn namelijk allemaal van mij en dit is nog niet eens 1/4e deel van de hele collectie die mooi uitgestald staat in heel m’n kamer. Leuk hoor al die parfum, maar het afstoffen is DE HEL. Kan ik vandaag dus mooi gaan doen.

Dan pak ik ook meteen maar een aantal andere planken mee waar een gedeelte van mijn make-up en huidverzorging opstaat. Life of a blogger, oeps 🙂

photo-diary-2 Ondanks dat het afstoffen van m’n kamer al een hele workout op zich was, heb ik een challenge voor mezelf bedacht. Deze week wil ik IEDERE dag sporten. En nee, niet zomaar even vijf minuten buikspieren trainen, maar echt flinke workouts van 45 minuten of meer. Ik begin goed en doe verschillende workouts via YouTube. Altijd leuk om zo steeds andere oefeningen te leren kennen!

Daarna even een verse pompoensoep maken. Ondanks het slachten van die verschrikkelijke pompoen is het echt de allerlekkerste <3

photo-diary-3 Zowel bij ons thuis als bij Joost thuis trekken we lootjes voor sinterklaas en Kerst. Heb gelukkig niet twee keer Joost getrokken (die optie zou er in theorie wel zijn, best grappig), maar twee anderen waar ik zeker iets leuks voor weet te verzinnen. Moet zelf nog wel mijn verlanglijstje bijwerken, sorry!!!

Mijn allerbeste vriendinnetjes, al HEEL lang. Lotte ken ik inmiddels al vanaf groep 1, zo’n 17 jaar dus. Bizar lang eigenlijk voor mijn leeftijd. Laura werd mijn buurmeisje in groep 7 en ken ik dus al 13 jaar en ook Geertje is al 10 jaar een goede vriendin 🙂

photo-diary-4Mijn ochtendroutine, er gaat geen dag voorbij dat ik niet even wat ongewenste haartjes verwijder. Eigenlijk is het ook gewoon een heel fijn gevoel, niet per se iedere dag nodig natuurlijk. Het volledige artikel over mijn nieuwe spulletjes van Tweezerman kun je hier lezen.

Om mijn Instagram-account een beetje variatie te bezorgen ging ik op zoek naar foto’s die goed in m’n feed passen. Ik weet het, de een vindt het verschrikkelijk dat ik daar zo mee bezig ben, maar ik vind het echt LEUK. Mocht je me nog niet volgen, op dit account post ik iedere dag minimaal een foto. Super leuk als je me volgt! 🙂

photo-diary-5 Na een lange schooldag ga ik ‘s avonds samen met Joost opzoek naar leuke restaurantjes waar we kunnen gaan eten. Mijn moeder heeft afgelopen tijd veel volle boekjes gespaard met de restaurantactie van de AH, hierdoor krijg je steeds het tweede menu gratis. Super leuk om op deze manier nieuwe hotspots te ontdekken. Uiteraard reserveren we bij een leuk restaurant, to be continued…

Mijn lieve Floris, even knuffelen!

photo-diary-6 Woensdagochtend reis ik in alle vroegte af richting Tilburg, ik heb namelijk een spannend sollicitatiegesprek voor mijn afstuderen. Hier alvast een kleine sneak peek… Ra, ra, waar had ik gesprek?….

Het gesprek ging voor mijn gevoel trouwens erg goed, er wordt op dit moment nog even besproken of ze een geschikte afstudeeropdracht voor me hebben. Spannend.

photo-diary-7 Donderdagochtend moet er uiteraard ook gewoon weer aan school gewerkt worden. We hebben Skype trouwens helemaal opnieuw uitgevonden, HOE handig is het om gewoon een uur op deze manier te vergaderen in plaats van 2,5 uur op en neer naar Tilburg reizen. De helft van de groep moet er op deze foto trouwens nog bijkomen 😉

Armcandy of the day! Mijn nieuwe armbandje met mijn initiaal (de letter D) van MyJewellery, het gouden armbandje van Zag dat ik kreeg van mijn zusjes voor m’n verjaardag en een armbandje van AnnaSieraad. Leuk in combinatie met mijn Daniel Wellington!

photo-diary-8 De kamer van mijn zusje Rosalie krijgt ook steeds meer vorm, kijk hoe leuk ze dit gedaan heeft! Ik had jullie beloofd om nog een eindresultaat te geven van het bed op pallets, look! Ik ben fan.

‘s Avonds ga ik samen met Joost naar de bioscoop, eindelijk weer een echte datenight. We waren afgelopen week 50 maanden(!) samen, echt bizar hoe snel de tijd voorbij vliegt. We gingen trouwens naar de film Inferno, de eerste tien minuten zijn heel vreemd, maar daarna is ‘ie zeker leuk. En nee, het was niet druk in de zaal hahaha…

photo-diary-9 Ik ontving van Lofty Manner dit onwijs gave leren jack met fringes, er komt deze week een outfit post over online! I’m in love!

De rest van de vrijdag werk ik weer bij Gossip, ik maak foto’s, vervolgens bewerk ik deze en maak ik een mooie planning voor Instagram. Te leuk werk, ik vind het echt tof om iedere keer weer iets leuks te verzinnen. Benieuwd? Je kunt altijd een kijkje nemen op het account @gossipfashionstore.

photo-diary-10Vrijdagavond lig ik om 22.00 uur al bekaf in bed, nergens zin in. Gelukkig weet ik mezelf zaterdagavond wel de deur uit te slepen, ik ga gezellig wat drinken (en eten!) met Lot. Martini Fiero it is, veel te lang geleden. Na de drankjes gaan we nog even kijken bij de vader van Joost, hij treedt op met zijn band in een ander cafe. Uiteindelijk lig ik wel om 02.00 uur “al” in bed.

Ik ga zondag namelijk de hele dag werken bij Parfumerie Douglas! Omdat het weer de eerste keer voor mij is dit jaar wil ik wel fit zijn. Het is weer even wennen, maar al snel heb ik weer onder de knie hoe het allemaal werkt. Komende weekenden ben ik hier weer te vinden om de drukke sint- en kerstperiode te helpen 🙂

Om nog even terug te komen op die challenge van zeven dagen achter elkaar sporten. Gefaald. Zondag kon ik mijzelf helaas door de drukte en moeheid er niet meer toe zetten, maar de andere zes dagen is het me wel gelukt. Toch stiekem wel een beetje trots!!!

Wat ik deze week ga doen? Vanavond ga ik gezellig uiteten met mijn familie, verder gaan we eindelijk ons onderzoeksverslag op school afronden EN werk ik vrijdag, zaterdag en zondag weer bij Gossip en Douglas. Drukke week!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Maaike 21 november 2016 at 12:51

  Heerlijk hè, dat je nu weer wat vrije tijd hebt om andere dingen te doen dan school? Tenminste, dat heb ik wel deze periode en dat zie ik ook terug in jouw photo diary haha 🙂 Succes met werken deze week en ik ben benieuwd naar je outfit foto’s!
  Maaike plaatste onlangs…Weekly Journal #89 – Erg verkouden & warme chocolademelkMy Profile

 • Reply Tedje 21 november 2016 at 13:00

  Yeah, leuk om weer te lezen! En jouw parfumstash, OMG echt niet normaal hoor Denise, haha!
  Tedje plaatste onlangs…Take a look at my life: November #3My Profile

 • Reply laura 21 november 2016 at 13:08

  Wat een leuke week heb je gehad, leuke foto’s ook 🙂 X

 • Reply Sabine 21 november 2016 at 13:21

  Oh wat zien die parfumflesjes er leuk uit bij elkaar!!
  Sabine plaatste onlangs…Formal photos of the 2016-2017 board of my major’s students associationMy Profile

 • Reply Larissa 21 november 2016 at 14:34

  Ik vind het zo mega leuk om deze Photo Diary’s te lezen. De kamer van je zusje ziet er mega schattig uit! Ben heel benieuwd naar het eindresultaat. En succes met cadeau’s zoeken voor Sinterklaas :).
  Larissa plaatste onlangs…13X cadeau ideeën voor de feestdagen voor vrouwen onder de €50My Profile

 • Reply lonneke 21 november 2016 at 16:14

  Altijd leuk om je diary weer te lezen!
  Wat tof dat je de challenge van 7 dagen sporten bent aangegaan.
  En dat jasje, wauw. Zo mooi!
  Liefs Lonneke
  lonneke plaatste onlangs…Terugblik op de week #7My Profile

 • Reply Chantalle 21 november 2016 at 16:26

  Wat een fijne week! Ik ben echt jaloers op jou parfum stash, wauw. Ik snap niet hoe je het vol houd om 7 dagen in de week te sporten haha. Wel super goed van je!
  Chantalle plaatste onlangs…Things i did last week – Outlet Roermond & veel werken.My Profile

 • Reply Manon 21 november 2016 at 17:30

  Woehoeee wat heb jij veel parfums zeg, maar goed opruimen is altijd lekker vind ik!
  Manon plaatste onlangs…Etos | Shaping & Highlighting KitMy Profile

 • Reply Dionne 21 november 2016 at 20:56

  Wauw! Wat een geweldig leuk jasje! Heel gaaf!
  Dionne plaatste onlangs…Keuzestress | Ik wil een droombaan, de wereld zien & een sociaal levenMy Profile

 • Reply Yvette 22 november 2016 at 06:49

  Wel goed bezig hoor met sporten 🙂

 • Reply anna 22 november 2016 at 15:42

  Leuke foto’s en wat een productief weekje! Wat tof dat je mooie foto’s mag maken voor je werk, Instagrammen is en blijft altijd leuk <3
  anna plaatste onlangs…MLBB #88 | DAGJE ZWOLLE, INSTAGRAM EN VRIESKOU!My Profile

 • Reply Rachel 22 november 2016 at 16:50

  7 dagen sporten red ik sowieso al niet of ik moet bijvoorbeeld fitness vervangen door springtouwen, rolschaatsen of een stuk lopen/fietsen want zaterdag en zondag is onze sportschool niet open. Leuke foto’s weer meid <3

 • Reply lena 25 november 2016 at 23:03

  hoe heet je op snapchat?

  • Reply Denise 28 november 2016 at 12:51

   Je kunt me vinden onder de naam @Denise_cx

   • Reply lena 29 november 2016 at 21:23

    dankje!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten