Photo Diary

Photo Diary #98 – Een druk weekend en veel leuke pakketjes

29 november 2016

Leuk dat je weer een kijkje komt nemen naar mijn Photo Diary van afgelopen week! Wat ik allemaal gedaan heb? Veel. Heel veel. Zo ging ik twee keer heerlijk uiteten, werkte ik drie volle dagen achter elkaar en kreeg ik veel leuke pakketjes binnen. Kijk je met me mee?

photo-diary-1Maandag, een dag waarop ik mijn overvolle to-do list erbij pak en thuis aan de slag ga. ‘s Avonds ga ik samen met mijn familie uiteten bij Dickens & Jones in Breda. Mijn moeder heeft afgelopen maanden volle kaarten gespaard bij de Albert Heijn, waardoor we nu steeds een tweede menu gratis krijgen. Zeker de moeite!

Ik ga voor een carpaccio vooraf, een duo van rund als hoofdgerecht en ondanks dat ik niet echt van de desserts ben, weet ik er toch nog een HEERLIJK exemplaar in te duwen. Mousse van witte chocolade, cookie ijs en een taartje… Zo lekker. Mocht je ook nog van die spaarkaarten hebben, dan kan ik Dickens & Jones trouwens echt aanraden. Je krijgt super lekker eten voor een leuke prijs en het is ook echt gezellig zitten daar.

photo-diary-2Dinsdag moet er gewoon weer gewerkt worden aan de projecten op school, maar aan het eind van de middag kan ik me niet meer concentreren en besluit ik om Joost eens op te bellen. Hij is ook aan het studeren in Tilburg én wil mij graag joinen met een lekker etentje bij Happy Italy. We hadden vorig jaar al besproken dat we weer eens moesten gaan (veel te lekker eten EN goedkoop!), maar het kwam er nooit van. Uiteindelijk ga ik voor de pasta met roomsaus, kip en champignons en kiest Joost een grote pizza.

Terwijl ik in de bus richting huis zit zie ik deze prachtige lucht verschijnen. Volgens mij heeft heel Nederland er een foto van gemaakt, ik kon natuurlijk niet achterblijven. Zag heel mijn Instagram en Snapchat vol staan met deze foto’s. Maar het blijft mooi.

photo-diary-4En ook op woensdag werken we keihard aan de projecten die over TWEE WEKEN(!) al ingeleverd moeten worden. Het is niet zo dat we heel ver achterlopen, maar we zijn ook nog niet klaar. De komende dagen dus echt even flink bikkelen…

Hebben jullie afgelopen week het artikel gezien over mijn nieuwe sneakers van EST1842? Die met klittenband. Ik kreeg een mailtje dat ik nu met naam, foto én blog op hun website sta als één van hun Influesters. Super leuk!

photo-diary-5Kroelen met Floris! <3

‘s Avonds heb ik de eerste teambespreking bij Douglas. Sinds begin november werk ik hier weer officieel om even bij te springen in de drukke periode met sint en Kerst. Hartstikke leuk, maar stiekem ook best pittig in deze drukke periode wat betreft school en het zoeken naar een afstudeerstage.

photo-diary-6Ook kijk ik de documentaire terug van Emma, zo aangrijpend. Tijdens het kijken heb ik tranen met tuiten gehuild en vervolgens heeft het verhaal de hele week nog in m’n hoofd rondgespookt. Ik denk dat het heel goed is dat deze documentaire uitgezonden is, mocht je hem nog niet gezien hebben dan kan ik hem zeker aanraden.

Let’s go! Op naar school voor weer een dag keihard bikkelen. Ik draag hier trouwens mijn nieuwe boots van Bullboxer, maar daarover snel meer 🙂

photo-diary-7Om 15.30 uur houden we het weer voor gezien, maar omdat ik zulke honger heb koop ik nog snel een broodje met gerookte kip en avocado. Af en toe mag je jezelf best eens verwennen, toch?

Op donderdagavond doe ik niet heel veel, ik heb nog spierpijn van de pilatesles van gisteren en besluit dus om in bed te kruipen en een begin te maken aan mijn betoog. Het gaat over online influencers en of zij succesvol zijn voor de marketing van een bedrijf. Volgens mij weten wij allemaal het antwoord wel 🙂

photo-diary-8Vrijdag, workday bij kledingwinkel Gossip! De vertegenwoordigster van het sieradenmerk ZAG is toevallig net bezig om de nieuwe collectie neer te leggen, zo veel moois. Ik ga hier zeker nog iets van aanschaffen!

Om 14.00 uur ben ik weer thuis en is het tijd om alle geschoten foto’s te gaan bewerken. Maar eerst pakketjes openmaken, waaronder deze heerlijke trui van MyJewellery. Ik heb zelf veel te weinig dikke truien, dus deze komt zeker op het goede moment binnen.

photo-diary-9Om 21.00 uur wordt er aangebeld en staat Veerle voor de deur. We maken ons klaar voor een avondje uit, drinken een wijntje en fietsen vervolgens naar de stad. Blijkt iéts leuker dan ik vooraf gedacht heb, want om 05.03 uur kom ik pas mijn kamer weer terug binnen. OEPS.

photo-diary-11Om 11.00 uur sta ik gelukkig wel redelijk fris weer klaar om de hele dag te gaan werken bij Parfumerie Douglas. Klein beetje moe ben ik wel, maar dat is niet heel gek. Ook op zondag ben ik er weer van 12-5 uur te vinden. Druk weekend!

photo-diary-10Gelukkig krijg ik nog wel een heerlijke witte chocoladeletter in mijn schoen, altijd leuk (en lekker!).

Een ander pakketje dat ik binnenkreeg was van de webshop Loavies, hierin zat onder andere dit bordeauxrode rokje. Vind hem zó mooi 🙂

Goed, dat was hem dan. Deze week ga ik gezellig uiteten met Joost en horen we ein-de-lijk of we het appartement officieel krijgen. Daarnaast wordt er nog hard gebikkeld aan de projecten op school en maak ik een definitieve keuze voor mijn afstudeerstage. Spannend!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Tedje 29 november 2016 at 12:13

  Yeah, altijd weer leuk om te lezen en ik krijg honger door al die lekkere foto’s!
  Tedje plaatste onlangs…Verhuisupdate: nieuwe posters van DesenioMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 29 november 2016 at 14:19

  Wat een leuk weekje. De Docu van Emma wil ik ook nog heel graag zien.. Lijkt me erg indrukwekkend!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Cluse La Bohème Mesh Rose Gold HorlogeMy Profile

 • Reply Rachel 29 november 2016 at 14:21

  Je outfit foto’s zijn echt prachtig, hele leuke foto’s weer en dat broodje.. jum!

 • Reply Larissa 29 november 2016 at 16:07

  Ziet er weer uit als een druk en gezellig weekje! Ik ben heel benieuwd of jullie het appartement krijgen, spannend! Oh, en dat rokje van Loavies is héél leuk.
  Larissa plaatste onlangs…Wintertip: WinterWorld @ ZwolleMy Profile

 • Reply Manom 29 november 2016 at 16:31

  Druk weekje heb je weer gehad. WoW dat je douglas er ook nog bij doet jeetje hahaah

 • Reply Suzanne 29 november 2016 at 17:08

  Leuk om weer te zien!
  Suzanne plaatste onlangs…Mijn favoriete muziek + wanneer ik er naar luisterMy Profile

 • Reply Kelsey 29 november 2016 at 21:46

  Leuk om te lezen dat je een fijne week had! Hoe mooi is je bordeaux rokje trouwens? Staat je heel goed. Ik hoop mee dat jullie het appartement hebben! Liefs, Kelsey
  Kelsey plaatste onlangs…iPhone Diary #31 – Rozen, nieuwe outfit en SinterklaasMy Profile

 • Reply Yvette 30 november 2016 at 06:36

  Ik zat ook huilend naar de documentaire te kijken 🙁

 • Reply Sophie 16 december 2016 at 10:45

  Haha jeetje! Jij gaat uiteten voor het leven! Ik kan me de laatste keer met mijn vriend niet eens herinneren haha
  Sophie plaatste onlangs…Hoe was het in IJsland?My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten