Photo Diary

Photo Diary #99 – Kerst en New Years Eve

2 januari 2017

Eindelijk weer eens een Photo Diary na al die plogs de afgelopen weken, dit keer de 99e op rij! Maak je borst maar nat voor een enorme overload aan lekker eten, wijntjes, vrienden en feest. De laatste week van december stond namelijk in het teken van véél gezelligheid met onder andere Kerst en oudejaarsdag! Kijk je met me mee?

Het is niet exact een week geleden, maar deze foto’s hadden jullie nog tegoed omdat ik drie dagen geen plogs kon uploaden vanwege mijn ENORME drukke agenda. Was vooral bij Douglas te vinden om daar alle cadeaus voor jullie in te pakken, maar tussendoor deed ik ook nog veel leuke dingen. Zoals dit 21-diner van mijn beste vriendinnetje, de allerlaatste die 21 werd. SUPER gezellig (en lekker!). Het thema van het eten was Mexicaans en daarbij horen natuurlijk macho’s met kaas en heerlijke dip, burrito’s en taco’s en een koffie na.

Uiteraard moest er ook even geposeerd worden met een gedeelte van de club. Al zo lang mijn beste vriendinnies, heel gezellig dit soort avonden. Ook leuk dat dit 21-diner het weekend voor Kerst werd gevierd, zo leek het ook nog eens op een groot Kerstdiner met alle vriendinnen samen <3

En dan vliegen we even door naar Eerste Kerstdag, de dagen hiertussen heb ik namelijk alleen maar gewerkt bij Douglas, vijf dagen achter elkaar. Op Kerstavond ben ik gezellig gaan eten bij Joost, maar ik voelde me steeds beroerder worden en ook de nacht was hels. Op Eerste Kerstdag was ik helaas ook nog niet beter, maar ik waagde toch de gok en ging gewoon mee naar m’n oma. Daar stond gelukkig een hele lekkere taart klaar, die mijn zusjes ook niet konden weerstaan (zoals jullie zien, haha).

Gelukkig ging het steeds beter en ‘s avonds voelde ik me al iets beter. Ik heb heel veel mooie cadeaus gekregen (heel blij mee!), genoten van een lekker stuk taart en alle gezelligheid.

En Tweede Kerstdag (maandag) brunchen we thuis ook nog even met het gezin, inclusief deze mooie gedekte tafel. Love it!

De rest van de dag doe ik het heel rustig aan, alle vermoeidheid van de afgelopen weken komt eruit en ik heb helemaal nergens zin in. Gelukkig is Tweede Kerstdag daar het ultieme moment voor, niks moet en alles mag. Met een lekkere thee op de bank en mijn nieuwe badjas kom ik de dag wel door, heerlijk. ‘s Avonds eet ik gezellig thuis bij Joost en vervolgens ga ik nog even een kijkje nemen in de stad. Bleek uiteraard ook weer veel gezelliger dan ik dacht, maar rond 03.00 uur gaf m’n lichaam toch echt aan dat ik naar huis moest gaan. Dus dat deed ik 🙂

Kreeg ook nog een heel lief cadeautje van Joost, een nieuw steentje voor op mijn ring van MelanO. Ik draag deze bijna iedere dag, super leuk om nu te kunnen variëren dus!

En mama kwam ook nog aanzetten met deze super leuke adventskalender van HEMA. Zitten geen chocolaatjes in, maar sieraden! Super origineel. Ik mocht dus meteen alle vakjes openmaken aangezien Kerst al voorbij was en ondanks dat niet alles helemaal mijn smaak was, heb ik er zeker wat mooie items tussen gevonden.

En hup, na de Kerst gewoon weer heel de week werken. Ik heb hier verder geen foto’s van gemaakt, tien keer dezelfde kantine of voordeur van Douglas is ook zo saai om naar te kijken. Het zit er in ieder geval op voor dit jaar, hoogstwaarschijnlijk ben ik er volgend jaar weer te vinden om een handje te helpen tijdens de Kerstdrukte!

Afgelopen vrijdag werkte ik in ieder geval ook nog bij Gossip, waarbij mijn zusje poseerde. Altijd leuk om zo’n helpende hand te hebben, in de winkel is het nu ook druk dus dan is het nog lastiger om verkoopsters op de foto te zetten. Ook hebben we een nieuwe fotospot ontdekt: een super mooie interieur winkel! Hebben ze echt hele mooie dingen die ik zelf ook wil (maar helaas een tikkie over mijn budget…).

Van FLMG ontving ik deze toffe sweater met de tekst Happy Holla Days. Vind ‘m heel leuk en hij past precies, dankjewel Laura! Ik deed ‘m aan en ging meteen samen met Joost een stukje wandelen, een ideale trui om te dragen tijdens de vakantie. Love it!

Zaterdag staat er een flinke rij voor de oliebollenkraam… Bizar. Je ziet op de foto trouwens maar de helft van de rij, gelukkig moest ik daar niet zijn, maar in de AH ernaast. Joost en ik willen namelijk een pastasalade maken voor de avond, maar daar moet uiteraard eerst inkopen voor gedaan worden.

En nog een lief pakketjes van MyMayStudio, met twee hele toffe armbanden. Soon online!

En dan is het aangebroken, 31 december, ‘s avonds. Ik maak me op, trek een jurkje aan en maak nog even een laatste foto met m’n zusje Rosalie. Daarna is het tijd om naar vrienden te gaan, waar we allemaal samen oud en nieuw vieren. Ik vier dit meestal met de vrienden van Joost en alle vriendinnen, heel gezellig!

Alvast champagne inschenken voor hét grote moment… Spannend!

En de hele groep bij elkaar!

Voor Joost en mij gaat het in ieder geval een bijzonder jaar worden. Eindelijk samenwonen, ik ben zo benieuwd hoe dat gaat bevallen. Volgend jaar vieren we oud en nieuw dus heel anders, ik heb er zin in. Meer hierover schreef ik in dit artikel over 2017. Na twaalf uur blijven we gewoon thuis hangen, we hebben afgesproken om niet nog eens 25 euro uit te geven voor een mega druk feest in de stad, dus dit is prima zo.

En tsja, ik kon het niet laten om op 1 januari nog even een screenshotje te maken. Zo gek dat het gewoon 1 januari is. 2017. Het jaar is zo snel voorbij gevlogen, voor mijn gevoel gingen we gisteren op vakantie naar Vietnam en stond ik eergisteren op de Erasmusbrug in Rotterdam om 2016 in te luiden. Gek hoe snel zo’n jaar kan gaan.

En natuurlijk ga ik op 1 januari nog even langs mijn oma om oliebollen te eten, te lekker. Doen we ieder jaar en ze bakt ze helemaal zelf, veel lekkerder dan die van de kraam. De rest van de dag doe ik het lekker rustig aan en typ ik onder andere een paar artikelen. Ik heb weer zin om te knallen in dit nieuwe jaar, ik ben er helemaal klaar voor!

Aankomende week geniet ik nog van een week vakantie waarin ik helemaal NIETS hoef te doen. De laatste week voordat ik ga afstuderen en dus weer stage ga lopen, dat gaat toch even pittig worden. 

Liefs,
Denise

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Femke 2 januari 2017 at 07:17

  Wat een fijne week heb je achter de rug. Geniet nog even lekker van je vakantie! 2017 wordt een mooi jaar voor jullie!
  Femke plaatste onlangs…Review: Primark PS… Pro liquid matte lipstickMy Profile

 • Reply Linda 2 januari 2017 at 08:29

  Leuk om zo mee te genieten van jouw feestdagen. Geniet van je vakantie! (:
  Linda plaatste onlangs…Suikervrij het nieuwe jaar in met AlproMy Profile

  • Reply Denise 2 januari 2017 at 10:35

   Dankjewel Linda, dat gaat helemaal goed komen! <3

 • Reply Daphne 2 januari 2017 at 10:34

  Wat een gezelligheid zo! Op naar 2017 <3
  Daphne plaatste onlangs…La vie de Daphne – Efteling, Kerst, Oud & Nieuw & GENIETEN!My Profile

 • Reply Maaike 2 januari 2017 at 11:40

  Oh heerlijk dat je nu een weekje vrij bent! Dat heb ik ook, ik hoef helemaal niet te werken ofzoiets. Kan ik ook lekker bijkomen haha. En ook nog een gelukkig nieuwjaar voor jou gewenst!

 • Reply Tedje 2 januari 2017 at 11:41

  Wat een fijne week! Al dat lekkere eten, yum yum yum! En ik ben zo benieuwd naar jullie appartement, echt super leuk!
  Tedje plaatste onlangs…Take a look at my life: Januari #1My Profile

 • Reply anna 2 januari 2017 at 11:51

  Wat een hoop leuke en gezellig foto’s! Happy new year! <3 Geniet nog van je vrije week 🙂
  anna plaatste onlangs…LOW BUDGET MAKE-UP FAVORIETEN VAN 2016!My Profile

 • Reply Yvette 2 januari 2017 at 12:00

  Wat een gezellige foto’s zeg 🙂 laat 2017 maar beginnen .

 • Reply Rachel 2 januari 2017 at 14:32

  ah wat een gezelligheid en wat een leuke vriendengroep hebben jullie!
  jij een heel liefdevol en gezond 2017 X

  • Reply Denise 3 januari 2017 at 19:00

   Lief! Jij ook uiteraard <3

 • Reply Manon 2 januari 2017 at 18:47

  ZO wat een gezelligheid weer allemaal zeg!
  Gelukkig nieuwjaar denies ! x

  • Reply Denise 3 januari 2017 at 18:59

   Jij ook Manon! <3

 • Reply Justine 2 januari 2017 at 22:43

  Happy new year muppie!!

  En ohhhh zelfgebakken oliebollen en een week niets doen.. Ik ben jaloers haha!
  Justine plaatste onlangs…Terugblik op 2016My Profile

  • Reply Denise 3 januari 2017 at 18:59

   Happy new year to you too! <3

 • Reply Suzanne 3 januari 2017 at 09:33

  Leuk om te zien en het aller beste voor 2017 meid!
  Suzanne plaatste onlangs…Outfit met mijn favoriete kledingitemsMy Profile

  • Reply Denise 3 januari 2017 at 18:59

   Dankjewel Suzanne, jij ook! <3

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten