Photo Diary

Photo Diary XXL #142 – Happy New Year!

3 januari 2018

De afgelopen weken zijn er amper Photo Diary’s online gekomen, maar stiekem heb ik ook tijdens deze periode best veel leuke (en vooral ook veel lekkere!) dingen meegemaakt. Te veel om niet met jullie te delen! Vandaag dus een XXL Photo Diary met véél foto’s van de afgelopen weken. Kerst, NYE en kleine momenten daartussen. Kijk je met me mee?

 We trappen deze Photo Diary af met een foto van drie weken geleden. Warme chocomelk met VEEL slagroom en goede gesprekken. Vergeef me voor het feit dat de foto’s in deze Photo Diary waarschijnlijk niet allemaal in chronologische volgorde staan, maar wat maakt het ook eigenlijk uit. De afgelopen maand was nou eenmaal een rommeltje, dus vandaar ook een vrij rommelig artikel.

In november en december heb ik natuurlijk ontzettend veel bij Douglas gewerkt en half december organiseerde ook ons filiaal een VIP-avond voor alle vaste klanten. Ik stond zelf niet ingepland (ik had de hele dag al gewerkt), maar besloot om toch nog even een kijkje te gaan nemen. Zo veel lekkere hapjes stonden er in de winkel, echt kunstwerkjes!

Van het merk Ambika kreeg ik deze top en zilveren rok opgestuurd, ideaal voor de feestdagen. Ik maakte deze foto en kreeg zo veel vragen en complimenten, dat ik ook meteen besloot dat dit gewoon mijn New Years Eve outfit zou moeten gaan worden. Uiteindelijk heb ik de rok nog vervangen voor een zwarte variant, maar ik vind het shirtje nog steeds zó leuk. Ben er heel blij mee 🙂

Ook vierden we thuis nog een soort SinterKerst (gewoon lekker een combinatie van beide). Hiervoor trokken we lootjes en kochten we cadeautjes voor die persoon. Ik vroeg onder andere een nieuw lensdopje, ik raak die dingen namelijk zo vaak kwijt. Uiteindelijk kreeg ik dus deze felblauwe variant van mijn vader, ik denk inderdaad niet dat ik dit ding nu nog snel kwijt raak.. Haha!

Gezellig borrelen met een vriendin <3

En ‘s avonds pizza bestellen en opeten in bed, gewoon omdat het kan. Hier kan ik dus echt zo van genieten.

Twee weken geleden ben ik samen met mijn zusje ook nog naar Antwerpen afgereisd om daar te overnachten in een hotel (HotelOKathedral), heel leuk. Hier komt nog een uitgebreider artikel over online! We wonen zelf maar een half uurtje van Antwerpen vandaan, dus we waren er zo. Ik kwam ook meteen weer tot het besef dat ik veel vaker naar Antwerpen moet gaan, het is zo’n gezellige en mooie stad. We hebben er trouwens gezellig gegeten, een drankje gedaan en daarnaast gewoon heel erg van de mooie hotelkamer genoten. Ook nog in bad gelegen, over de kerstmarkt gewandeld en foto’s gemaakt. Heel gezellig!

De dag erna moesten we redelijk op tijd weer naar huis, want… Ik had nog een gezellig etentje op de planning staan met het Gossip Team! We kregen een soort tapas arrangement in een mooie tipi tent en het was zó lekker en ontzettend gezellig. Uiteindelijk lag ik pas om 23.30 uur in bed én moest ik de dag erna weer om 08.30 uur bij Douglas staan, oeps.

Mama stuurde me dit theezakje van Pickwick op. Je kon daar afgelopen maand zelf een boodschap op laten zetten.. Lief <3

Ook ben ik nog gezellig gaan bowlen en stappen in Breda met mijn beste vriendinnetjes. Bowlen is niet echt mijn sterkste kant (laten we het daar maar op houden), maar uiteindelijk ben ik op een mooie vierde plaats geëindigd en was het vooral gewoon heel erg lachen. Kan slechter… Vervolgens hebben we de verjaardag gevierd van Lot en lagen we om 06.00 uur in bed. En de rest van de week nog even uitkateren… Oeps.

Bij een verjaardag hoort taart en tompoes! Goed ontbijt wel na een heftige avond stappen.

Hier word ik blij van: een zelfgemaakte kaart uit Laos op de deurmat vinden! Mijn vriendinnetje is een aantal maanden op reis door Azië en stuurde me dit op, zo lief. Ik ben echt gek op kaartjes en wil in 2018 ook meer fysieke post gaan sturen. Veel leuker dan mailtjes of WhatsAppjes!

Vorige week maakte ik samen met een vriendin ook nog een heerlijk drie gangen menu, gewoon lekker vlak voor Kerst om er alvast even in te komen. Voorgerecht: een zelfgemaakt courgette soepje! Daarna een grote carpaccio met brood en smeersels en nacho’s met kilo’s kaas toe. Dat doet een mens goed.

Deze hilarische unicorn sloffen kreeg ik trouwens cadeau van een collega bij Douglas, zo grappig. Het zijn enorme dingen, maar ik moet eerlijk zeggen dat ze heerlijk zitten en ik er vaak op voorbij waggel. De kerstboom is thuis inmiddels ook alweer verdwenen en ondanks dat ik het altijd een gezellige tijd van het jaar vind, ben ik best opgelucht dat het er weer opzit. Het ‘normale’ leven kan weer beginnen.

Bij december hoort de kraskalender! En ik had voor het eerst in jaren GEEN prijs 🙁

En toen was het alweer Kerst, bizar hoe snel dit jaar voorbij is gegaan. Eerste Kerstdag zijn we met zijn allen bij mijn oma geweest en hebben we genoten van lekkere taart, cadeautjes en een gezellig diner samen. Snapchat filtertje met mijn zusje kan natuurlijk ook niet ontbreken!

 En Tweede Kerstdag hebben we thuis uitgebreid gebruncht, verder heb ik het eigenlijk heel rustig aan gedaan. ‘s Avonds ben ik met vriendinnen de stad nog in geweest en dat was weer erg gezellig. Mooi einde van de feestdagen!

Verder heb ik natuurlijk gewoon héél veel gewerkt, vaak vijf of zes dagen achter elkaar. Voor Gossip hebben we een shoot gehad met NYE-kleding op een mooie locatie. Daarna nog even lekker lunchen, heerlijk!

Oud en Nieuw heb ik dit jaar gevierd met vriendinnen in het appartement. We hebben een drie gangen menu gekookt, lekker gegeten, geborreld en spelletjes gedaan. Uiteindelijk hebben we buiten vuurwerk gekeken, sterretjes opgestoken en zijn we nog naar de stad geweest. Een heel gezellig einde van 2017!

En op Nieuwjaarsdag natuurlijk even bij oma zelfgemaakte oliebollen eten, ook dat hoort erbij.

Hoe zijn jouw feestdagen geweest? Ik heb in ieder geval veel zin in het nieuwe jaar en ook al veel leuke dingen gepland. Deze week ga ik naar een bijzonder diner in Utrecht, een gevangenis bezoeken (daarover snel meer) en vooral gewoon even rustig aan doen. 

Liefs,
Denise

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Malou | Blonde Blossom 3 januari 2018 at 12:40

  Wat heb je een heerlijke maand gehad! Ik ben nog steeds nooit in Antwerpen geweest en ik wil er zo graag een keer naar toe. Wat fijn dat je er maar een halfuurtje vandaan woont! De afstand van Leiden naar Antwerpen is toch iets anders, haha. Ik vind je NYE outfit trouwens zo pretty! Die top is echt heel erg tof. Happy New Year trouwens! Malou x
  Malou | Blonde Blossom plaatste onlangs…New Year’s Resolutions + hoe gaat het met mij?My Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 4 januari 2018 at 09:33

  Wat een super leuke foto’s zeg! Hopelijk heb je alsnog lekker kunnen genieten van de feestmaand!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Beautyfavorieten 2017My Profile

 • Reply Larissa 4 januari 2018 at 19:29

  Wat een leuke foto’s, ondanks het feit dat december niet helemaal jouw maand was. Ik heb dus echt nóóit prijs met die kras kalender, dus ben er maar gewoon mee gestopt. 😉
  Larissa plaatste onlangs…Dit zijn mijn goede voornemens en doelen voor 2018My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten