Photo Diary

Photo Diary XXL #168 – Op persreis naar Londen!

14 oktober 2018

Exact een maand geleden verscheen mijn laatste Photo Diary en tevens überhaupt het laatste artikel op m’n blog. Het feit dat ik het de afgelopen weken ongelofelijk druk heb gehad met werk én een vrij druk sociaal leven heb op de schaarse momenten dat ik niets te doen heb, spelen hier een vrij grote rol in. Maar goed, daar ben ik weer. Ik beloof niets, maar ik ga er zeker aan werken om hier weer wat vaker te posten. Vandaag staat er in ieder geval een XXL Photo Diary(!) voor je klaar over mijn persreis naar Londen, een bijzondere bruiloft van een vriendin, heel veel borreltjes en een groot project op werkgebied. Kijk je met me mee?

Zoals de meesten van jullie inmiddels wel weten werk ik tegenwoordig 24 uur per week als marketing manager bij Gossip. Naast het feit dat ik dus vrijwel altijd op kantoor zit, kom ik af en toe ook in de winkel en daardoor probeer ik er steeds wel rédelijk leuk uit te zien. Zoals je ziet is dit vandaag niet gelukt met de meest comfi outfit EVER, haha. Die dagen zitten er ook bij.

Mijn zusjes zitten bij elkaar in het hockeyteam (ik heb way back ook nog gehockeyd) en daarom vind ik het wel leuk om af en toe even te gaan kijken. Als het zonnetje schijnt, ik verder niets te doen heb en ze met minimaal 10-0 winnen… Maar ik moet zeggen dat dat érg vaak gebeurd de laatste tijd 😉

We vieren de verjaardag van een vriendinnetje gezellig samen op het balkon. Zonnetje, bubbels, taart, goed gezelschap en véél hapjes. Veel vriendinnen van mij wonen in Breda en iedere keer wanneer ik bij ze ben begint het toch wel te kriebelen. Echt een gezellige stad vind ik het, jammer dat de huizen daar vrijwel onbetaalbaar zijn tegenwoordig. Ik wacht nog op een pareltje dat héél toevallig precies op het juiste moment uit de lucht komt vallen…

Outfit of the day: rok van Loavies, top van Berschka, tasje van Valentino en laarsjes van ViaVai. Niks fijner dan met blote benen de deur uit gaan, héérlijk.

Morgen is de bruiloft gepland van een vriendinnetje en dat is stiekem best wel spannend. Ze is het eerste vriendinnetje dat trouwt en dat is toch wel een ding, wat worden we oud 😉 Voordat ik me in mijn oudroze jurkje hijs kan ik in ieder geval nog wel een klein beetje ‘zon’ gebruiken. Verschrikkelijk slecht (ik weet het), maar voor die ene keer dit jaar moet het kunnen.

TODAY IS THE DAY! Ik deel heel weinig foto’s hier omdat zo’n bijzondere dag natuurlijk best wel privé is, maar hier zien jullie mijn jurkje in ieder geval goed. Ik heb deze mega last minute besteld bij & Other Stories en hij is echt perfect voor een wat nettere gelegenheid. We zijn na de ceremonie met de hele groep uiteten geweest en ‘s avonds hebben we tot laat gedanst op het feest. Echt een bijzondere, mooie en geslaagde dag met fantastisch weer en hele mooie mensen.

Ik werk veel samen met NA-KD op Instagram, maar misschien vinden jullie het ook leuk om daar hier iets vaker over te lezen. Iedere maand krijg ik een aantal items die ik kan promoten (vaak hele toffe!) en ik kan jullie met de kortingscode DENISE15 vervolgens 15% korting geven op álle items van NA-KD.com. Dus ook op merken zoals Levi’s, Colourful Rebel, Mango etc.

Ik ben uitgenodigd voor een lekkere lunch van Hunkemöller bij het Frenchie Café samen met een aantal andere influencers. Heel gezellig, ik neem Lynn mee voor nóg meer gezelligheid en een fijne dosis bijkletsen. We krijgen de allerlekkerste red velvet pancakes EVER (die moet je hier echt gaan eten) en nemen vervolgens nog twee mooie setjes mee naar huis. Hunkemöller heeft op dit moment Bra Party: promotie op alle bh’s waarbij je de derde bh gratis krijgt of de tweede bh -50%!

Wij maakten meteen van de gelegenheid gebruik om op deze mega instagrammable locatie even samen wat fotootjes te maken.

Hoe lief is de hond van mijn vriend? Het is een labradoodle en ik ben echt gek op dat beest, zo schattig ♡

Na een zonnige dag op het strand rijden we langs een nieuw tentje (ik geloof dat het Aloha heet) in Bergen op Zoom om sushi bowls af te halen. Nou… echt een sushi bowl kun je het achteraf niet noemen. Het is vrij prijzig, prima te eten, maar echt niet bijzonder. Niet echt een aanrader dus!

Door Primark ben ik uitgenodigd om naar Londen(!) te komen voor een hele bijzondere lancering. Samen met vlogster Yvonne en Geerte van het PR-bureau verzamelen we op Schiphol om vervolgens na een paar uur in het centrum van Londen uit te stappen. Ik vind het echt nog steeds heel bijzonder en tof dat ik dit mee mag maken, met dit soort dingen knijp ik mezelf altijd een beetje.

Primark heeft namelijk haar allereerste skincare lijn in samenwerking met beauty expert Alex Steinherr gelanceerd en wij mogen haar persoonlijk ontmoeten, interviewen en de lijn uitproberen. De collectie bestaat uit 20 producten die stuk voor stuk vegan, dierproefvrij, parfumvrij en zacht voor de huid zijn. De verpakkingen zijn méga pretty en de prijzen liggen tussen de €4 en €6. Een mooiere huid ligt voor iedereen – ongeacht wat je huid nodig heeft of wat je budget is – dus binnen handbereik. Ik ben ze op dit moment nog uitvoerig aan het testen, maar de Sleep Spa lijn vind ik écht een aanrader. Jullie kunnen in ieder geval nog een review verwachten 🙂

We mochten Alex ontmoeten in een PRACHTIG huis in Notthing Hill. Inclusief dream kitchen, gouden en marble details. Echt precies hoe ik het ook zou willen hebben, haha. Over mijn jurkje kreeg ik op Instagram véél vragen, deze is van My Jewellery en absoluut een van mijn favorieten. Volgens mij hebben ze hem nu weer online staan 🙂

Verder hebben we nog geshopt bij de grootste Primark winkel in Londen (echt HUGE), lekker gegeten met zijn drieën en door Notting Hill gelopen. Wil sowieso heel snel weer eens terug hier, echt een fijne stad.

Donderdagavond vliegen we laat weer terug naar Nederland, maar helaas moet ik vrijdagochtend gewoon om 09.00 uur op kantoor zitten. PITTIG, maar ik kan gelukkig meteen mijn nieuwe jas aan die ik bij Primark heb gescoord. Een stukkie langer dan ik normaal draag, maar eigenlijk wel heel erg leuk 🙂

Voor Gossip organiseer ik onder andere een dinner show die twee avonden plaats gaat vinden. Inmiddels is de eerste avond achter de rug, waarbij we gigantisch veel nieuwe outfits hebben geshowd onder het genot van een drie-gangenmenu. Echt een plaatje ook dit restaurant, een super toffe locatie. Alles is echt goed gegaan en ik ga met een super trots en voldaan gevoel naar bed.

Afgelopen weekend steeg het kwik nog even tot een graadje of 27, ik vind het bizar om midden oktober nog van dit heerlijke weer te mogen genieten. Mij hoor je niet klagen, ik ben gemaakt voor de zon. We rijden naar het Houtse Meer en genieten daar heel de middag van een lekkere lunch en het zonnetje.

‘s Avonds spreek ik af met een vriendinnetje om even bij te kletsen onder het genot van wat lekkere hapjes. De rest van het weekend doe ik na een héle drukke periode eindelijk even niets. Ik was even vergeten dat dat ook eigenlijk best wel heel fijn is.

Deze week ben ik klaar voor de tweede dinnershow met Gossip, spreek ik af met een aantal insta-babes en wordt er gewoon weer véél gewerkt. Ik beloof het jullie: volgende week maandag staat er weer een Photo Diary online 🙂 

Liefs,
Denise

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Judith 14 oktober 2018 at 21:50

  Toffe dingen heb je gedaan! Heel leuk jurkje trouwens die je voor de bruiloft hebt gekocht 🙂
  Judith plaatste onlangs…Snapshots – Soesterduinen, uiteten & shoppen!My Profile

  • Reply Denise 15 oktober 2018 at 10:26

   Ah dankjewel Judith!

 • Reply Lindsey Beljaars 15 oktober 2018 at 14:23

  Wat een leuke diary, wat heb je toffe dingen gedaan! En heerlijk hè, dit weer, van mij mag het nog wel even zo blijven 🙂
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Bioré Micellair reinigingswaterMy Profile

  • Reply Denise 15 oktober 2018 at 14:50

   Jaaa echt wel! Volgens mij houdt het nu toch wel echt op..

 • Reply Anna 15 oktober 2018 at 14:46

  Wat gaaf zeg je persreisje, wauwie! Je baan klinkt ook echt super leuk zeg, goals haha <3
  Anna plaatste onlangs…Herfst outfit inspiratie met dé trends van dit seizoen!My Profile

 • Reply Kelly 15 oktober 2018 at 19:37

  Leuke foto’s! Ben benieuwd welke setjes je hebt meegenomen van Hunkemöller, de lunch zag er in ieder geval erg leuk uit 🙂
  Kelly plaatste onlangs…NIVEA Q10 Power Anti-RimpelverzorgingMy Profile

 • Reply Larissa 16 oktober 2018 at 09:56

  Leuk weekoverzicht weer! Tof dat je door Primark was uitgenodigd op persreis, ziet er erg leuk uit! 🙂 X

  • Reply Denise 19 oktober 2018 at 11:57

   Was echt een gave ervaring!

 • Reply Lieke van Veen 17 oktober 2018 at 15:52

  Wat een leuk jurkje had je aan op de bruiloft! Het lijkt me echt ontzettend speciaal om een bruiloft mee te mogen maken.

 • Reply Lieke van Veen 17 oktober 2018 at 15:54

  Wat een leuk jurkje had je aan op de bruiloft! Het lijkt me echt ontzettend speciaal om een bruiloft mee te mogen maken.
  Die Valentino tas is ook echt super mooi.
  Lieke van Veen plaatste onlangs…Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?My Profile

  • Reply Denise 19 oktober 2018 at 11:57

   Dankjewel Lieke!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten