Geen categorie

PLOG 27/05 – Launch Event L’oréal, Maybelline, Essie, Garnier

28 mei 2015

Gisteren stond er weer een ontzettend leuk persevent in Amsterdam op de planning. L’oréal organiseerde het 4-in-1 Launch Event, waarbij Maybelline, Essie, L’oréal en Garnier verschillende producten lanceerden. Ik nam een kijkje en neem jullie graag mee door middel van deze PLOG. Kijk je met me mee?

Morrrrning! Ik begin vandaag weer met mijn standaard ochtend routine. De wekker een uurtje eerder, even checken of mijn artikel zonder problemen online is gekomen en de artikelen van mijn favoriete bloggers lezen. Daarna gaat mijn MacBook als een speer de oplader in, er staat namelijk een lange dag school op het programma én een tripje naar Amsterdam (waarbij een laptop ideaal is om je telefoon mee op te laden in de trein).
Deze BB oogcrème van Dior zweeft al een tijdje tussen mijn make-up collectie, maar sinds deze week is ‘ie pas echt actief in gebruik. Guess what, ik ben fan en snap nog steeds niet waarom ik dit top product niet eerder onder het stof vandaan gehaald heb. Ideaal om te gebruiken als concealer en ook nog eens verzorgend, dikke prima!

Vandaag draag ik mijn Fred de la Bretoniere espadrilles, een grijze skinny jeans en streepjes top van Primark, mijn beige leren jasje van Garcia en last but not least mijn horloge van Daniel Wellington. Let’s go, op naar school voor een paar belangrijke colleges!
Op het station heb ik afgesproken met Joost. Af en toe pakken we toevallig dezelfde trein richting Tilburg, zoals vandaag. Hij vertrekt na de rit richting stage, ik pak de bus naar school.

Deadlines. Stress. So many things to do….. Can’t handle this!! Oké, adem in, adem uit. De komende twee weken worden heftig. Er moeten zes dossiers ingeleverd worden en ook nog eens twee presentaties en twee tentamens gemaakt worden. Hoe ik het op dit moment voor elkaar ga krijgen weet ik nog niet, maar het is inmiddels de vierde – en tevens laatste – periode van dit schooljaar en ik heb tot nu toe alles afgekregen de afgelopen twee jaar. I can do this!
Het is 13:30 uur en er zijn inmiddels twee belangrijke colleges voorbij. Mijn projectgroep is zo lief om me richting Amsterdam te laten gaan, terwijl zij het laatste college nog knallen. Er staat vanmiddag namelijk weer iets ontzettend leuks op het programma, L’oréal heeft me uitgenodigd om naar het 4-in-1 Launch Event te gaan, wat gaat over product lanceringen van L’oréal, Maybelline, Essie en Garnier. 

Ik heb op A’dam Centraal afgesproken samen met Ingeborg en Sophie, maar helaas vertrekken de bussen bij mij op school zo verschrikkelijk onregelmatig dat ik de aansluiting op de trein in Tilburg mis. Heb ik toch nog een goed excuus om even een broodje oude kaas met sla en mosterdsaus te scoren bij De Broodzaak.
Het schiet al redelijk op, ik sta inmiddels op het station in Den Bosch en zie opeens ontzettend grappige liefdesverklaringen op het scherm verschijnen. Oké, wellicht ben ik nu echt een enorme boerse trut, maar dit heb ik écht nog nooit eerder gezien. Zo schattig!

Af en toe beland ik in een trein waar het zo’n ongelofelijke teringzooi is dat ik er best kwaad van kan worden. Waarom zou je al je troep op de grond gooien? Lekker onbeschoft! Per toeval kom ik Sophie en Ingeborg tegen in de trein – het was een heel grappig moment, maar ik geloof dat je er bij had moeten zijn – en vol goede moed vertrekken we richting het Tabacco theater, waar het event plaats vindt.
Het event is ingedeeld in drie verschillende zalen. Allereerst komen we in een ruimte waar de zomerproducten van Essie, L’Oréal, Maybelline en Garnier staan uitgestald. Ook Doutzen blijft natuurlijk niet onopgemerkt 🙂

Zo veel mooie kleuren lipsticks! L’oréal heeft ook haar limited edition met Danie Bles uitgebracht, waar ik jullie al een beetje meer van vertelde en liet zien in mijn Current Favourites afgelopen vrijdag. Het The Nudes palette heeft me tot nu toe in ieder geval aangenaam verrast, hier kunnen jullie binnenkort zeker nog een uitgebreide review over verwachten.
Heerlijke aardbeien- en papaya smoothies!

Uiteraard is het voor mij een makkelijke keuze en ga ik voor de aardbeien smoothie, álles met aardbeien is namelijk lekker en ik neem vandaag geen risico. In de tweede ruimte krijgen we in een select groepje een presentatie over een compleet nieuw merk, waar ik helaas verder nog niets over kan zeggen. Het is in ieder geval héél gaaf.
Aaaaah ik heb al middagen gespendeerd aan het zoeken naar een mooie watertap, maar deze zijn echt jaloersmakend leuk. Ze zijn ontzettend fotogeniek, zorgen er voor dat je voldoende vocht binnen krijgt (wat bij mij vaak een probleem is) en het water met citroen en munt is ook nog eens hartstikke gezond. Oké, genoeg redenen bedacht, ik wil zo’n watertap op mijn bureau!!!

De derde zaal is gevuld met verschillende standjes van de merken, hele mooie paarse belichting – wel wat minder voor het maken van foto’s, sorry hiervoor! – en lekkere drankjes.
Ook zijn er macarons aanwezig, die natúúrlijk even geproefd moeten worden. Achteraf blijkt dat er ook zes van deze kanjers terecht zijn gekomen in de goodiebag. Ojee.. 🙂

L’oréal komt met een nieuw palette wat 10 verschillende nudetinten bevat, zó mooi. Ik heb het palette gezien en een exemplaar mee naar huis gekregen, dus ook hier ga ik jullie snel meer over vertellen. Ook mag ik bij de stand van L’oréal een lipstick uitkiezen, waar vervolgens mijn naam in gegraveerd wordt. Gaaf! 

Bij de stand van Maybelline kun je je wenkbrauwen laten epileren en bijtekenen met de nieuwe producten. Helaas is het er erg druk en kan ik niet heel lang op het event blijven, waardoor ik het alleen kan aanschouwen bij anderen. Één ding kan ik jullie alvast wel verklappen: het zijn echt top wenkbrauw producten!
Daarna krijg ik een uitgebreide tutorial voor een winterse make-up van Maybelline. Er worden twee verschillende looks laten zien, waarbij er gebruik wordt gemaakt van verschillende nieuwe producten. 
Om half 6 is het helaas al weer tijd om richting het station te vertrekken. Ik heb nog een enorme rit voor de boeg – Amsterdam en mijn gat in Brabant ligt echt véél te ver uit elkaar – en wil toch proberen om redelijk op tijd thuis te komen. We wandelen nog even gezellig over de Dam, het zonnetje schijnt en ik besef me dat het toch wel érg mooi is dat ik gewoon ‘even’ op en neer naar Amsterdam kan reizen voor mijn blog.
De treinrit van twee uur is altijd iets minder, maar ik geloof dat ik er inmiddels aan gewend begin te raken. Bij het event krijgen we nog ontzettend leuke goodies mee naar huis, waaronder deze lipstick ínclusief naam. Weet ik in ieder geval zeker dat mijn zusjes hem niet inpikken 🙂
Gelukkig kom ik redelijk op tijd thuis (8 uur, kan veel slechter) en val ik meteen aan op het avond eten. Ik had weliswaar zo veel honger dat ik compleet vergeten ben om een foto te maken, oeps. De rest van de avond spendeer ik aan het maken van deze PLOG en ontspan ik even heerlijk voor de TV. 
Het is inmiddels al weer 23:15 uur en ik lig dood op in bed. Vandaag was absoluut een dag met ontzettend veel leuke indrukken, een heleboel mooie producten en een goed georganiseerd evenement. Ik wil L’oréal ontzettend bedanken dat ik hier bij aanwezig mocht zijn en ik kan niet wachten om jullie over alle mooie items te vertellen. Maar eerst… lekker slapen. Tot morgen!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

67 Comments

 • Reply Laura - It's Laux 28 mei 2015 at 04:15

  Zo leuk dat je ons, doormiddel van een plog, elke keer weer meeneemt naar een event. Zware, drukke, maar zeker leuke dag heb je gehad! Nog even bikkelen en het is zomervakantie (I hope!).

  • Reply Denise 28 mei 2015 at 09:42

   Ik vind het ook heel leuk om jullie weer gezellig mee te nemen! <3

 • Reply Anniek 28 mei 2015 at 05:27

  Leuke plog Denise, tof om ook de foto's van iemand anders te zien! Ik was van plan morgen mijn verslagje online te zetten 🙂 Die lipstick vond ik trouwens ook écht gaaf, zo is 'ie inderdaad helemaal van jou. Ik ben voor de donkere rozige nude kleur gegaan! Fijne dag! X

  • Reply Denise 28 mei 2015 at 09:42

   Dankjewel Anniek, wat jammer dat ik je niet gesproken heb gister! Ik heb ook de donkere nude kleur gekozen, hij is fijn! <3

 • Reply Yvette Eigenraam 28 mei 2015 at 05:28

  Al die events zien er zo leuk uit altijd . Ook leuk voor jou dat je erbij mag zijn 🙂
  Ben wel benieuwd naar wat je allemaal heb gekregen .

  • Reply Denise 28 mei 2015 at 09:43

   Daar ben ik inderdaad heel dankbaar voor Yvette! Er komen nog heel veel leuke producten langs op mijn blog <3

 • Reply Daphne G 28 mei 2015 at 05:30

  Superleuk om te zien! <3

 • Reply Svenja 28 mei 2015 at 05:39

  Wat een prachtig event. En super tof die lipstick met je eigen naam <3

  • Reply Denise 28 mei 2015 at 09:43

   Jaaa hoé leuk, echt speciaal 🙂

 • Reply Justine A 28 mei 2015 at 05:54

  Yaaay leuke plog weer! Het event ziet er super uit. Pluspunten voor de macarons, yummieee!!

 • Reply Iris | Todayslipstick 28 mei 2015 at 06:04

  Wat een leuke dag! Amsterdam is voor mij ook 2 uur reizen, altijd zo een lange zit.. De smoothies zien er geweldig uit.
  Liefs, Iris

  • Reply Denise 28 mei 2015 at 09:44

   Echt balen, ik weet zeker dat ik anders veel vaker in Amsterdam zou zijn!

 • Reply Kelly BelessaNL 28 mei 2015 at 06:43

  Het was een heel goed georganiseerd event! Leuk om je even voorbij te hebben zien flitsen haha! Enorm veel leuke informatie en heel veel leuke bloggers! Leuke plog heb je ervan gemaakt en wat ben je toch snel met online zetten!

  • Reply Denise 28 mei 2015 at 09:45

   Jaaa, kort maar krachtig! Dankjewel Kelly! <3

 • Reply Esther 28 mei 2015 at 06:54

  Wat een leuk event! Ik trof laatst in de trein ook lege flessen wijn aan, zó onbeschoft. Aardbeien smoothies en macarons zorgen ervoor dat ik nu héél snel een ontbijtje ga maken 🙂

  • Reply Denise 28 mei 2015 at 09:45

   Dankjewel Esther! Verschrikkelijk he..

 • Reply Denise Joanne 28 mei 2015 at 06:59

  Wauw, wat een droom event met ENORM gave merken!! Zoiets als dit hoop ik ook ooit mee te mogen maken! <3

  • Reply Denise 28 mei 2015 at 09:45

   Vast wel, jij komt er wel <3

 • Reply Linda 28 mei 2015 at 07:04

  Wat heerlijk dat je voor zo'n leuk uitje naar Amsterdam kon 🙂 Ik ben enorm benieuwd naar de nieuwe lipsticks! En psssst.. Xenos heeft hele leuke betaalbare sapkannen met kraan <3

  • Reply Denise 28 mei 2015 at 09:47

   Oooooh thank you so much, ik ga meteen kijken <3

 • Reply Anna 28 mei 2015 at 07:12

  Wat een ontzettend leuke plog! En ik ben heel benieuwd naar die wenkbrauwproducten trouwens, super leuk ook dat je naam in de lipstick gegraveerd werd. X

 • Reply Mariëlle M. 28 mei 2015 at 07:20

  Super leuke plog, het lijkt me een heel leuk en gezellig event!

  • Reply Denise 28 mei 2015 at 09:53

   Dankjewel Marielle! <3

 • Reply Kim van Kampen 28 mei 2015 at 07:49

  Wat een ontzettend leuk event! En heel leuk dat l'oréal je eigen lipstick gaf.

 • Reply Renske | Montévie 28 mei 2015 at 07:55

  Een vermoeiende, maar super toffe dag dus! Die smoothies en macarons zien er té lekker uit! 🙂 Heel tof ook dat je een lipstick met je eigen naam kreeg. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn voor kapers, haha.

  • Reply Denise 28 mei 2015 at 09:54

   Haha precies, dit is wel heel duidelijk van mij 🙂

 • Reply Alexandra // ILUMUOTI 28 mei 2015 at 07:57

  Ziet eruit & klinkt als een hele leuke dag, tof event zeg! Ik ben benieuwd naar het palette en je nieuwe lipstick! 🙂

  xx Alex

  • Reply Denise 28 mei 2015 at 09:55

   Dankjewel Alex! <33

 • Reply Evelien | Live life lovely 28 mei 2015 at 08:08

  Hele leuke plog! Volgens mij was het een super leuk event. Ik ben benieuwd welk nieuw merk we gaan krijgen.

  • Reply Denise 28 mei 2015 at 09:55

   Ah dankjewel, het was inderdaad erg tof 🙂

 • Reply Léonie Anouk 28 mei 2015 at 08:19

  Zo leuk dat je dit met ons deelt! Het event ziet er heel leuk uit. Ik ben benieuwd naar de nieuwe producten! Die macarons, yum. <3

 • Reply Danielle 28 mei 2015 at 08:33

  Oh leuk weer! Ziet er echt uit als een mooi en goed georganiseerd event!

  • Reply Denise 28 mei 2015 at 09:55

   Het was inderdaad erg leuk georganiseerd 🙂

 • Reply Aurelie 28 mei 2015 at 08:41

  Zo'n fijne plog! Ik ben ontzettend benieuwd naar dat Nude palette van L'Oréal. Ook wens ik jou heel veel succes de komende twee weken. You can do it!

 • Reply Melissa van der Heijden 28 mei 2015 at 09:04

  Heerlijk event! Jij hebt het er maar druk mee! Ik ken dat: multitasken, haha. Het went.

  • Reply Denise 28 mei 2015 at 09:55

   Ah dankjewel Melissa! Haha inderdaad, ik begin er in te komen 😉

 • Reply Mandy Doornenbal 28 mei 2015 at 09:07

  Wat ziet het event er super leuk uit zeg! Ik ben benieuwd naar de nieuwe producten. En you can do it, even bikkelen de komende tijd en dan heb je lekker vakantie.

  • Reply Denise 28 mei 2015 at 09:56

   Jaaa, can't wait <3

 • Reply Annelies DP 28 mei 2015 at 09:12

  Ben heel erg benieuwd naar dat nieuwe merk waarover je nog niks mocht zeggen! Laat je je goodiebag ook eens zien in 1 van de komende blogposts? 🙂 liefs!

  • Reply Denise 28 mei 2015 at 09:56

   Er gaan zeker veel producten voorbij komen uit de goodiebag!

 • Reply Anouk 28 mei 2015 at 09:38

  Ah klinkt als een heerlijke dag! Ziet er erg mooi uit. Inderdaad jammer van zo'n lange treinreis, maar op z'n loreal's 'it's worth it'. 😉

  • Reply Denise 28 mei 2015 at 09:56

   Haha ah dat is een hele goede, you're right 🙂

 • Reply Rosanne van Dieren 28 mei 2015 at 11:50

  Leuke foto's heb je gemaakt zeg! Ik ben nu vooral heel erg benieuwd naar de goodiebag hihi. liefs

 • Reply Manon Boerakker 28 mei 2015 at 12:00

  Wat een gaaf event zeg. Ik zag je lipstick al voorbij komen op Insta!

 • Reply Maaike 28 mei 2015 at 16:34

  Oeh wat leuk, die lipstick met je naam erin gegraveerd! Dat ziet er ongelofelijk schattig uit 🙂

  • Reply Denise 28 mei 2015 at 16:41

   Ah dankjewel Maaike!

 • Reply beautifulday4makeup 28 mei 2015 at 17:06

  Ik kan ook ongelooflijk balen van vuile treinen. Hoe kunnen mensen zo onrespectvol zijn.

  • Reply Denise 28 mei 2015 at 19:56

   Verschrikkelijk he!

 • Reply Nina Simplynspecial 28 mei 2015 at 18:01

  Leuke plog weer! Ik ben benieuwd naar het nieuwe merk 🙂 Die waterkannen zijn inderdaad super tof!

 • Reply Mieke van der Sande 28 mei 2015 at 18:35

  Ziet er uit als een leuk event, heb hem al een aantal keer voorbij zien komen bij anderen. Leuke goodies, zeker handig je naam op de lipstick dan is die ook echt van jou haha!

  • Reply Denise 28 mei 2015 at 19:57

   Jaaa, heel gaaf! 🙂

 • Reply Anne-Sterre 28 mei 2015 at 19:04

  Ziet er uit als een heerlijk dagje 🙂

 • Reply Dionne Knooren 28 mei 2015 at 19:41

  Wat een leuke plog! Ziet er heel gezellig uit! Dat event is ook mooi aangekleed!

 • Reply Esmée 30 mei 2015 at 17:51

  Wat een mooi verslag van je dag! Het event ziet er echt leuk uit, het gaat zelfs niet vervelen als je hem op meerdere blogs tegenkomt. x

 • Reply Simovic-Vuceljic Natasa 5 juni 2015 at 15:45

  Wat een leuke foto's! Ik ben eens benieuwd naar de reviews en dat nieuw geheimzinnig merk 🙂 Liefs! x

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten