Persoonlijk

Plogmas 1/12 – De eerste dag van december

2 december 2016

Hi guys! Ik heb iets leuks voor jullie, tenminste, ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden. Tijdens de hele maand december wil ik mijn dagen vast gaan leggen door middel van plogs (fotoverslagen), deze zullen iedere dag ‘s ochtends online komen. Hiernaast zullen er af en toe ook gewoon andere artikelen verschijnen :-). De maand december is voor mij altijd een feestje en ik hoop dat ik jullie gezellig mee kan nemen door middel van deze plogs! Kijk je met me mee naar de eerste van 1 december?

plogmas-2Om 07.45 uur gaat de wekker en al snel kom ik erachter dat ik hem een half uur te laat heb gezet. Shit happens, dat half uurtje extra slaap is natuurlijk niet erg, maar ik ben nu wel 30 minuten te laat op school. Gelukkig hebben we geen les en alleen maar een groepsoverleg (daar wordt niet zo nauw gekeken), dus ik kan het me veroorloven en haast me alsnog uit bed. Gisteren was ik trouwens aanwezig bij de opening van Primark Damrak, vlakbij Amsterdam Centraal. Een mega grote winkel, waar ik onder andere dit rokje scoorde. Ben er nog niet helemaal tevreden mee, ik vind hem eigenlijk net iets te lang…

Nog snel even een ontbijtje naar binnen werken. Dit is trouwens mijn standaard ontbijt: een schaaltje magere yoghurt met cruesli. Aanradertje voor iedereen die ‘s ochtends liever niets dan iets eet.

plogmas-1 Hups, dan zetten we er meteen de schaar maar in. Gelukkig is m’n moeder handig op het gebied van dit soort dingen, zij kan er voor mij dus weer een nieuwe zoom inzetten. Fijn als rokjes gewoon goed op maat zijn (en niet te kort uiteraard!).

Wat ook fijn is, is dat ik afgelopen week een aantal outfitfoto’s heb geschoten met m’n zusje en daardoor nu een voorraadje heb voor mijn Instagram-account (@beautybydenies). Altijd leuk om de dag te beginnen met een kersverse foto. Dit truitje is trouwens nieuw en heb ik gekregen van de webshop Lofty Manner.

plogmas-3 Maar goed, ik ben dus zo vroeg uit bed gegaan omdat ik naar school moest. Gelukkig zit ik ongeveer een half uurtje in de trein richting Tilburg en heb ik nog tijd om een artikeltje te schrijven. Aangezien het vandaag 1 december is knal ik er weer een Hello December artikeltje uit. Alle plannen voor de komende maand kun je dus in dit artikel lezen!

Bedankt voor de reminder Lootjestrekken.nl, ik moet inderdaad écht gaan beginnen met rijmen…

plogmas-4 Heel veel foto’s van de brainstorm sessie op school heb ik eigenlijk niet, maar dat is een goed teken. Ik ben samen met mijn projectgroep zo hard aan de slag gegaan met de verschillende projecten, dat ik eigenlijk niet eens heb nagedacht om ook foto’s te maken voor deze plog. Even wennen nog! Een meisje uit mijn projectgroep maakt nog wel deze grappige foto op Snapchat, zoals je ziet was ik erg fanatiek met aantekeningen schrijven op het bord. De reden dat het hier trouwens zo blauw is, is omdat we aan het werk waren in een speciale creativiteitsruimte met verschillende kleuren licht!

En om 14.00 uur weer terug naar huis, fijn!

plogmas-5Even serieus, ik krijg de laatste tijd zo vaak dit soort briefjes op mijn stoel geworpen wanneer ik met de trein reis. Eerst vond ik het altijd wel sneu, maar het begint nu eigenlijk wel een beetje irritant te worden. Wanneer ze het geld binnen hebben zie je ze gewoon met dure ipads en gadgets de coupe weer uitlopen. Niet intrappen!

En ik tref leuke post aan wanneer ik thuis kom. Bij Douglas kun je punten sparen bij iedere aankoop en bij iedere 200 euro krijg je een waardebon thuisgestuurd van vijf euro. Betekent ook dat ik dus weer flink wat geld heb uitgegeven.. Oeps.

plogmas-6Tegenwoordig zijn wij thuis helemaal van de verse soepen. In oktober was vooral de pompoensoep favoriet, maar afgelopen week is m’n moeder begonnen met het maken van verse tomatensoep, inclusief zelfgemaakte balletjes. ZO LEKKER en daarnaast ook hartstikke gezond.

Na al dat harde werken mag er ook best even gerust worden: tijd om wat video’s op YouTube in te halen. Af en toe vind ik het wel leuk om wat vlogs terug te kijken, maar ik ben niet echt een vaste volger van iemand. Best jammer eigenlijk, maar het kost zo veel tijd om alle video’s te bekijken..

plogmas-7En tsja, ik heb mijn definitieve beslissing gemaakt wat betreft een afstudeerstage. Ik wil hier pas iets over kwijt wanneer ook het plan van aanpak door mijn opleiding is goedgekeurd en de contracten zijn getekend, je weet maar nooit… Maar goed, ik ben ontzettend opgelucht dat ik iets leuks heb gevonden dat helemaal in mijn straatje past. En jullie kennen het bedrijf waar ik de komende vijf maanden te vinden ben sowieso allemaal. Ben je al benieuwd? 🙂

Op donderdagavond worden alle plannen gecanceld, het is namelijk tijd voor Expeditie Robinson. By far mijn favoriete programma op de televisie, hier zou ik zelfs nog thuis voor blijven. Ik zal nog geen spoilers plaatsen aangezien nog redelijk wat mensen dit waarschijnlijk terug moeten kijken, alleen dat het een héle spannende en leuke aflevering is. Kijken dus!

Ondanks dat m’n dag eigenlijk heel normaal was en er verder niks spectaculairs is gebeurd, horen deze dagen ook gewoon standaard in mijn weken. Af en toe is er ook helemaal niets mis met een avondje voor de buis hangen, kan na een drukke week gewoon heerlijk zijn. Morgen staat er in ieder geval een hele spectaculaire plog voor jullie klaar, ik mag namelijk in een luxe hotel in Amsterdam slapen voor een heel mooi merk. To be continued…

Liefs,
Denise

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Yvette 2 december 2016 at 06:58

  Super leuk idee 🙂 . Ik bezoek je blog dagelijks en nu staat er elke dag een artikel online yeah!
  Die blauwe foto ziet er wel gaaf uit door die kleur.

 • Reply Suzanne 2 december 2016 at 07:52

  Erg leuk om te zien!
  Suzanne plaatste onlangs…Lievelings #11My Profile

 • Reply Femk 2 december 2016 at 08:12

  Wat een fijne dag, ook al heb je niets bijzonders gedaan. Lekker, verse soepjes!
  Femk plaatste onlangs…Review: Kat von D Tattoo Liner in TrooperMy Profile

 • Reply Dionne 2 december 2016 at 08:12

  Ik vind plogs altijd erg leuk, dus ik zeg doen! Ik kijk er naar uit!
  Dionne plaatste onlangs…Outfit of the day | Choker kettingMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 2 december 2016 at 09:28

  Oeh ik moet Expeditie Robinson nog terugkijken.. ben zoo benieuwd!!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Ik heb heel groot nieuws!My Profile

 • Reply Dagmar 2 december 2016 at 11:51

  Wat een fijne plog om te zien, heerlijk dagje zo! En wat superleuk dat je de komende tijd blijft ploggen, veel plezier in het hotel alvast!

 • Reply Anne-Fleur 2 december 2016 at 12:54

  Leuke plog om te lezen Denise! Komt er ook nog een shoplog online van de Primark?
  Die vind ik altijd zo leuk!

  Liefs,
  Anne

  • Reply Denise 2 december 2016 at 13:43

   Van mijn aankopen van gisteren niet! Heb alleen dit panter rokje gekocht en verder kleine cadeautjes, maar het zou geen verrassing meer zijn als ik die hier zou delen 🙂

 • Reply Maaike 2 december 2016 at 15:42

  Ik ben echt reuze benieuwd naar je afstudeerbedrijf! Ik heb er ook een, en ik wil eigenlijk ook eerst het bedrijf laten goedkeuren door school en het contract ondertekenen voordat ik het vertel. Maar benieuwd ben ik dus wel haha 🙂
  Maaike plaatste onlangs…Outfit of the Day – All BlackMy Profile

  • Reply Denise 13 december 2016 at 22:00

   En is het al goedgekeurd door school? 🙂

 • Reply anna 2 december 2016 at 16:07

  Leuk dat je elke dag gaat ploggen! Ik ben echt heel erg benieuwd naar het bedrijf waar je je stage gaat doen. Ik vind YT video’s kijken ook heerlijk af en toe, maar het is echt niet bij te houden haha.
  anna plaatste onlangs…PERSONAL UPDATE | AFSTUDEREN, MIJN BLOG EN WINTERDIP!My Profile

 • Reply Kaylee Joosten 2 december 2016 at 16:12

  Wat een leuk idee! Super leuk om zo echt jou hele maand mee te beleven. Ben benieuwd naar morgen!
  Kaylee Joosten plaatste onlangs…Hallo December – Verjaardag, Event, Oud op NieuwMy Profile

 • Reply Manon 2 december 2016 at 16:14

  Oh wat leuk dat je elke dag gaat ploggen! mij lijkt dat echt lastig om bij te houden
  Manon plaatste onlangs…Oriflame | Giordani Gold Notte & My DestinyMy Profile

 • Reply Sophie 6 december 2016 at 06:19

  Aaah wat goed dat je de keuze hebt gemaakt! Keep me updated voor je onderzoek. Ik ga binnekort op gesprek als ik in NL ben.
  Sophie plaatste onlangs…IJsland – Week 15: Goed nieuws, laatste week school, Reykjavik en een kerstfeestje!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten