Persoonlijk

Plogmas 18/12 – Kerstborrel bij Douglas

19 december 2016

Welkom bij de plog van 18 december! Vandaag werkte ik de hele dag bij Parfumerie Douglas en vervolgens hadden we een gezellige kerstborrel met véél eten en leuke cadeaus. Kijk je mee naar dit uitgebreide verslag? 🙂

Allereerst even mijn excuses voor het feit dat ik het hele weekend geen nieuwe plogs of andere artikelen gepost heb… Ik heb zowel vrijdag, zaterdag al zondag de hele dag gewerkt en daarnaast nog dingen voor school moeten doen. Ook ben ik vrijdagavond in slaap gevallen terwijl ik eigenlijk de plog voor Plogmas wilde schrijven… Maar goed, slaap pakken is ook belangrijk en helemaal in deze drukke periode. Vanaf nu ga ik het ploggen tot Kerst in ieder geval weer oppakken hoor, dit weekend was even erg hectisch en het bloggen kon ik er niet goed bij combineren. Goed, daar gaan we dan!

Goedemorgen! Het is vandaag zondag, 10.30 uur en ik sta al helemaal opgedoft in de stad. Vandaag werk ik de hele dag bij Douglas (net als de rest van het weekend) en we openen al om 11.00 uur. Opschieten dus!

Ik ben met de auto gereden en heb meteen mijn cadeaus meegenomen voor de kerstborrel vanavond. na het werk gaan we namelijk gezellig eten met collega’s en vervolgens een cadeauspel doen, altijd gezellig. Het is de bedoeling dat we allemaal iets voor 10 euro kopen, toch best een uitdaging. Uiteindelijk heb ik trouwens hele leuke cadeaus bij Primark weten te scoren, tip!

You know where to find me…

Wanneer ik binnenkom zie ik al veel mooie cadeaus onder de boom liggen. Ik heb zin in vanavond! Maar eerst… tot 18.00 uur werken. En het belooft een héle drukke dag te worden waarbij er veel cadeaus zullen moeten worden ingepakt!

We vliegen meteen even verder naar 18.00 uur, want van de uren daarvoor heb ik natuurlijk geen foto’s kunnen maken. De kerst cd’s liggen klaar, de tafel is gedekt, iedereen heeft zichzelf uitgesloofd in de keuken en we zijn klaar om gezellig samen met elkaar te gaan borrelen. Ben wel helemaal gesloopt van vandaag, het leek me namelijk “slim” om vannacht nog wat te gaan drinken met vrienden. Uiteindelijk ben ik om 03.30 uur in bed beland en ging om 09.00 uur de wekker weer. Oeps… Na zo’n drukke werkdag kun je me dus wel opvegen.

Gelukkig is er genoeg lekkers!

Na een korte speech voor de leidinggevenden krijgen we allemaal nog een super lief cadeautje van ze. Een mooie pot met chocolade én helemaal persoonlijk gemaakt met je naam. Ideaal voor in mijn nieuwe appartement. Hier gaat mijn snoep in (met mijn naam erop), mag Joost dus echt wel afblijven.

En nog meer cadeaus, dit keer van het hoofdkantoor van Douglas. Alle medewerkers krijgen een mooie gouden doos met een nog mooiere inhoud. Dit jaar ontvangen we het GlamGlow masker (ZO LEUK!), met daarbij een voetenmasker van Starskin, een kwast en een haarband om het masker zo makkelijk mogelijk aan te brengen. Vind het echt een heel tof kerstcadeau, hier ga ik zeker gebruik van maken!

En… we kunnen aanvallen! Stokbrood met zeezoutboter, pastasalade, saté, wraps met zalm en broodjes knakworst. Te lekker allemaal <3

En daarna is het tijd om hét spel te spelen dat we ieder jaar doen. Alle cadeaus worden eerst geruild met de verpakking er nog om door middel van een dobbelspel en vervolgens ook wanneer ze uitgepakt zijn. Ik heb uiteindelijk mijn eigen gekochte cadeau gekregen, haha. Ben er overigens erg blij mee, het was namelijk een roze badjas en die had ik zelf ook gewoon nodig. Fijn dus!!!

De rest van de avond hebben we nog gezellig gekletst, gelachen en wat gedronken. Ik draag vanavond trouwens mijn nieuwe glittertop die ik besteld heb via de website van Miinto, zo leuk is ‘ie. Komt binnenkort (als ik weer tijd heb om outfitfoto’s te maken) een uitgebreid artikel over online!

Inmiddels is het 23.03 uur, ben ik dood moe en gaat de wekker morgen weer om 08.00 uur, ik zal ook morgen nog een dag bij Douglas gaan werken. Het is even hectisch, maar na deze week ben ik weer helemaal back on track :-). Uiteraard morgen weer een plog!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Dionne 19 december 2016 at 07:39

  Ziet er uit als een gezellige borrel. Werk ze vandaag!
  Dionne plaatste onlangs…Happy Moments | 25ste verjaardag, nieuwe kleding & kerstfeestMy Profile

 • Reply Femke 19 december 2016 at 09:14

  Wat een leuke dag. Zo’n dag hard werken na een kort nachtje slaap is wel even pittig. Je hebt een super tof cadeau gekregen zeg, wat een mooie inhoud heeft de box. Grappig dat de door jou gekochte cadeautjes weer bij jou terug zijn gekomen!
  Femke plaatste onlangs…Mijn wens gaat in vervulling ♡My Profile

 • Reply Chantalle 19 december 2016 at 09:28

  Wat een gezellige dag! Echt een prachtig cadeau heb je van Douglas gekregen.
  Chantalle plaatste onlangs…Een nieuw dekbedovertrek van Dekbed Discounter.My Profile

 • Reply Svenja 19 december 2016 at 09:38

  Aaaah wat leuk dat je samen met je collega’s al heb genoten van lekkere kersthapjes. En ook nog eens bent vewend met prachtige cadeau’s <3 Volgens mij is werken bij de Douglas echt een dreamjob!
  Svenja plaatste onlangs…De Lekkerste Kerstbrunch IdeetjesMy Profile

 • Reply Larissa 19 december 2016 at 10:08

  Wat leuk dat je zo’n kerstborrel hebt met je collega’s! Mega gezellig!
  Larissa plaatste onlangs…Maastricht dag drie | Toerist in eigen landMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 19 december 2016 at 10:29

  Oeh ziet eruit als een hele gezellige borrel!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Etos Limited Edition Kerst Collectie 2016My Profile

 • Reply Linda 19 december 2016 at 11:06

  Zo onwijs leuk dat jullie kerst vieren met collega’s! Super gezellig. Het GlamGlow masker is zo onwijs leuk, jammer dat hij niet dierproefvrij is. Succes met werken vandaag!
  Linda plaatste onlangs…Gift Guide: Kwantum winter accessoiresMy Profile

 • Reply Rachel 19 december 2016 at 16:55

  Ah ziet er gezellig uit en wat een mooie foto van jullie samen!

 • Reply Mieke | mieksmind 19 december 2016 at 18:29

  Gezellige borrel en leuke cadeaus!
  Mieke | mieksmind plaatste onlangs…Photodiary 102 – Kerstmarkt Dusseldorf, uit-eten en LUSH goodiesMy Profile

 • Reply Manon 19 december 2016 at 19:00

  Wat heb je een heerlijke dag gehad.
  Manon plaatste onlangs…Etos Limited Edition Make-upMy Profile

 • Reply Lotte 19 december 2016 at 19:30

  Zo leuk, en wat is het personeel bij Douglas Roosendaal toch behulpzaam!

 • Reply Sabine 19 december 2016 at 22:50

  Ziet er zo leuk uit allemaal! En die persoonlijke chocolade pot is echt heel erg tof!
  Sabine plaatste onlangs…Eva’s Birthday Party: 21-DinnerMy Profile

 • Reply anna 20 december 2016 at 10:55

  Wat gezellig die borrel en al die cadeaus! Grappig dat je je eigen cadeau terug kreeg haha, maar dat is helemaal niet erg, soms heb je zelf namelijk gewoon het leukste cadeau gekocht 😉
  anna plaatste onlangs…DAGJE NAAR DE KERSTMARKT IN LEER!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten