Persoonlijk

Plogmas 20/12 – Een inhaalslag met bloggen

21 december 2016

Welkom bij weer een nieuwe plog! Vandaag was ik ein-de-lijk een dag vrij en had ik tijd om verschillende klusjes thuis te doen. Zo moest mijn kamer opgeruimd worden én maakte ik een inhaalslag met bloggen, kan ik de komende dagen in ieder geval weer lekker vooruit. Kijk je met me mee?

Ondanks dat het nog geen 00.00 uur is en deze foto dus officieel niet in deze plog hoort, zet ik ‘m er toch in. Gisteren heb ik expres geen plog geplaatst omdat ik écht alleen maar bezig ben geweest met werken bij Douglas en een verslag voor school. Te saai. De deadline voor het verslag stond dus om 00.00 uur en zoals je ziet ben ik om 23.58 uur helemaal klaar om hem in te leveren. Lekker weer op het laatste moment Denise, well done.

‘s Ochtends wordt ik gelukkig pas om 10.00 uur wakker. Niet eens door de wekker, ik denk dat m’n lichaam het niet meer gewend is om uit te slapen. Zo fijn wakker worden wanneer je weet dat je geen verplichtingen hebt, love it!!!

Maar hé, er staat genoeg op de planning vandaag hoor. Eerst ga ik even een bezoekje brengen bij oma, inclusief een lekker bakje thee en een speculaasje. Dit is meteen ook mijn ontbijt, oeps, SLECHT.

Ik weet trouwens niet wat Floris vandaag heeft, maar hij zit me de hele dag zo aan te staren. Ik weet dat ik erbij lig als een zwerver, inclusief huispak en (te lelijke) Uggs.. Misschien probeert hij me iets duidelijk te maken.

Gelukkig heeft mama ‘s middags nog even tijd om samen wat outfit foto’s te gaan maken. Ik heb van het platform Miinto mijn party outfit gekregen en ben er helemaal verliefd op. Vanmiddag om 12.00 uur komt hier een uitgebreid artikel van online, stay tuned! En vanmiddag dus allemaal even terugkomen om ook dat artikel te lezen 🙂

Ook heb ik een super tof pakketje van L’oreal ontvangen met verschillende haarproducten van Elnett. Ik moet zeggen dat ik vrij weinig haarproducten gebruik, eigenlijk alleen maar shampoo, conditioner en af en toe een haarmasker. Ben wel heel benieuwd wat deze producten uiteindelijk met m’n haar zullen doen, ga ik zeker uittesten. Ik zet ze in ieder geval wel meteen in een flatlay op de foto, nu is het nog tijd om ze te testen!

Zie je ook meteen wat voor een enorme ravage ik altijd aanricht wanneer ik ga fotograferen. Op de linkerfoto zie je welke setting ik gebouwd heb, rechts is het uiteindelijke resultaat. Fotogeniek zijn de producten in ieder geval!

Daarna is het toch echt tijd voor een heerlijke verse pizza met tonijn. Ik HOU hiervan, ook een stuk lekkerder dan die diepvriespizza’s. Helaas wel een tikkie duurder.

En nog meer foto’s maken van de enorme stapel aan pakketjes die ik thuis heb liggen. Dat is trouwens wel echt een nadeel aan de winter hoor. Wanneer ik veel werk en naar school ga overdag heb ik helemaal geen tijd meer om met daglicht te fotograferen. Zo kom ik ook heel weinig aan het schrijven van blogposts toe, want daar heb ik natuurlijk wel foto’s voor nodig… Gelukkig kan ik vandaag een inhaalslag maken.

En meteen alle lege dozen verzamelen en weggooien, opgeruimd staat netjes!

Vervolgens belt m’n zusje of ik haar even kan oppikken op het station. De treinen rijden vandaag niet én nu laten zelfs de bussen het ook nog afweten, af en toe is het echt drama met het openbaar vervoer hoor.

Helaas kan ik er na het avondeten niet meer omheen: er moet toch echt nog even aandacht geschonken worden aan het bedrijfsproject dat we afgelopen week inleverden. Morgen staat hét assessment op de planning, waarbij we moeten presenteren en vervolgens veel vragen over het project zullen krijgen. Wordt nog even spannend dus, maar ik ben blij wanneer het erop zit!

Mijn zusjes zijn intussen lekker aan het feesten in Breda bij het glazen huis, zo leuk. Wil hier sowieso deze week ook nog even gaan kijken, Breda is namelijk erg dichtbij en ik ben er nog nooit geweest. Waarschijnlijk zien jullie dit nog wel in een plog voorbij komen 🙂

Liefs,
Denise

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Femke 21 december 2016 at 06:18

  Leuke plog weer. Super leuke outfi die je hebt ontvangen, staat je goed.
  Femke plaatste onlangs…Mijn Kerst kapsel!My Profile

 • Reply Yvette 21 december 2016 at 06:33

  Ik was zaterdagavond in breda en toen waren ze het glazen huis aan het opbouwen 🙂 . Party outfit ziet er leuk uit en aardig van ze 😀

 • Reply Marloes 21 december 2016 at 07:31

  Serious Request is zo gezellig! Ik ben afgelopen zondag nog geweest! Leuke foto’s en je outfit van Miinto is zo leuk!
  Marloes plaatste onlangs…L’Occitane Perfecting Purifying FoamMy Profile

 • Reply thebeautyblognl 21 december 2016 at 08:47

  Leuke plog en wat maakt je moeder mooie foto’s hihi. Leuk pakketje van L’oreal :). xoxo

 • Reply Maaike 21 december 2016 at 10:18

  Leuk pakketje van Lóreal! Ik moet zeggen dat ik ook nooit dingen met mijn haar doe, alleen shampoo conditioner en mousse als ik mn haar gekruld heb.
  Maaike plaatste onlangs…Waarom je zo nu en dan iets nieuws moet proberenMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 21 december 2016 at 10:31

  Ah leuk artikel met super leuke foto’s! Serious Request is super gezellig 🙂
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Maybelline Rock the Holidays Party LookMy Profile

 • Reply Tedje 21 december 2016 at 11:37

  Oeh, je rokje is echt heel erg leuk! <3
  Tedje plaatste onlangs…Tips en inspiratie: kerstcadeaus leuk inpakkenMy Profile

 • Reply Larissa 21 december 2016 at 15:00

  Ik vind het zo leuk om te zien hoe je jouw dagen zo leuk maakt. Ondanks dat je laat sliep heb je alsnog outfitfoto’s gemaakt, je zusje opgehaald, aan school gewerkt en naar SR geweest. Zo leuk! En wat mag je een hoop mooie producten ontvangen!
  Larissa plaatste onlangs…Ik kocht een nieuwe schoudertas met Black FridayMy Profile

 • Reply Manon 21 december 2016 at 17:18

  Serious request is wel heel erg leuk
  Manon plaatste onlangs…Twee goedkope handcrèmes voor de winterMy Profile

 • Reply Lotte 21 december 2016 at 19:28

  wat een leuke foto’s en een mooi verhaal, altijd leuk om te lezen.

 • Reply anna 22 december 2016 at 12:38

  Leuk om te zien! Wat fijn dat je weer lekker aan je blog kon werken.
  anna plaatste onlangs…I HEART MAKE-UP | BRONZE AND GLOW PALETTE & UNICORNS HIGHLIGHTERMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten