Persoonlijk

Plogmas 21/12 – In the pocket!

22 december 2016

Woehoe, het eerste assessment is nu echt officieel in the pocket! Vandaag neem ik jullie mee tijdens deze spannende dag en ontspan ik ‘s avonds bij een lesje pilates. Kijk je met me mee naar de 21e plog van Plogmas?

Goedemorgen! Het is 07.30 uur en Facebook maakt me wakker met een bericht dat het vandaag de eerste dag van de winter is. Weet niet echt of ik hier nou zo blij mee moet zijn. De winter is niet echt m’n ding, ik heb het snel koud en al die regen is ook niets voor mij. Komt daar ook nog eens bij dat het vandaag de donkerste dag van het jaar is. Bah.

Maar goed, ik kan nog wel even doorgaan met klagen, maar vandaag is een belangrijke dag. Op naar Tilburg! Het assessment van ons bedrijfsproject staat vanochtend gepland op school, best spannend dus. Hier hebben we vier maanden lang hard voor gewerkt, dus we hopen dat het vandaag ook goed gaat komen.

Waarom zit er niemand in de trein? Heeft iedereen al vakantie? Wil ik ook (nog heel even bikkelen!).

Tijdens het reizen zit ik negen van de tien keer op m’n laptop. Soms beantwoord ik mails, soms schrijf ik een blog… en soms ben ik lekker aan het interieur shoppen. Nu Joost en ik officieel een appartement bemachtigd hebben is het nog leuker om lekker rond te kijken. Deze twee bijzettafels gaan het waarschijnlijk worden…. Vind ze super mooi 🙂

En na 1,5 uur van deur tot deur zijn we er weer, hallo Fontys! Mijn officiële lesdagen zijn allemaal al geweest, alleen vandaag nog een assessment en vrijdag van ons SPIN-project. Nog twee dagen in dit gebouw, zo’n fijn vooruitzicht. Ik ben er na vier jaar wel echt klaar mee om eerlijk te zijn.

Oké, jullie lezen het meteen al dus heel spannend is het niet meer.. We hebben het assessment van ons bedrijfsproject gehaald en dat betekent dat dit project er nu officieel opzit en de studiepunten binnen zijn. Moet wel eerlijk zeggen dat ik had verwacht dat we iets betere feedback kregen, voor mijn gevoel was het onderzoek waterdicht, maar dat bleek toch niet helemaal zo te zijn. Maar goed, van fouten kun je leren. Hopelijk gaat mijn afstudeeronderzoek nóg beter zijn!

En weer 1,5 uur terug naar huis reizen, love it. Not. Ik merk echt dat ik toe ben aan vakantie, omdat ik iedere dag wat gepland sta heb ik nooit het gevoel dat ik “niks” kan doen.

Gelukkig ben ik om 02.00 uur weer thuis en is het tijd om te lunchen. Eerst ga ik voor een grote kom zelfgemaakte tomatensoep, daarna nog twee crackers met kaas. Niet echt boeiend vandaag dus. Moet wel eerlijk zeggen dat ik tussendoor ook nog een halve zak met Engelse drop heb leeggegeten, maar daar heb ik dan weer geen foto van… Oeps!

Gelukkig kan ik ‘s middags ein-de-lijk weer eens een aflevering kijken van Gilmore Girls. Ik geloof dat ik nog nooit zo lang in één seizoen ben blijven hangen, maar ik heb de afgelopen weken gewoon zo weinig tijd gehad. En ik vind het wel echt een leuke serie, dus dat is knap!! Inmiddels ben ik bij aflevering 12 van seizoen één, het einde komt in zicht.

Na het avondeten rijd ik ook nog even op en neer voor een les pilates. Afgelopen maandag heb ik het zo druk gehad met werken bij Douglas en mijn projecten voor school, dat ik die les gewoon vergeten ben. Niet erg, dan gaan we dus gewoon vandaag! Uiteindelijk zijn we maar met drie mensen tijdens de les (waaronder dus ik), ik doe dan toch altijd nog een beetje meer mijn best. Nu al spierpijn, haha…


En ‘s avonds lekker knuffelen met Floris <3

Vandaag ook weer een standaard dag uit mijn leven dus, waarbij ik gelukkig wel een belangrijk project gehaald heb. Morgen ga ik een middag werken bij Douglas, ‘s ochtends wat leren en in de avond wil ik samen met Joost naar Breda rijden om nog even bij Serious Request te gaan kijken. Tot morgen!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Femke 22 december 2016 at 06:25

  Fijn dat jullie je opdracht hebben gehaald. Ik dacht al wel dat jullie officieel je appartement toegewezen hebben gekregen maar wist niet zeker of ik het nou al ergens gelezen had.. super leuk!
  Femke plaatste onlangs…Review: Etos Botanical Boost Orange Blossom & GingerMy Profile

 • Reply Yvette 22 december 2016 at 07:02

  Seizoen 1 pas dan heb je nog veel afleveringen te gaan 😀

 • Reply Suzanne 22 december 2016 at 07:46

  Fijn dat je jouw opdracht hebt gehaald! Weer een last minder is dat altijd.
  Suzanne plaatste onlangs…Pieces december wishlist My Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 22 december 2016 at 08:36

  Heel goed dat jullie de opdracht hebben gehaald!! Gefeliciteerd!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…High End Kerst LookMy Profile

 • Reply Larissa 22 december 2016 at 09:07

  Wat goed dat je die opdracht gehaald hebt! Die bijzettafels zijn enorm leuk!
  Larissa plaatste onlangs…Ik kocht een nieuwe schoudertas met Black FridayMy Profile

 • Reply Tedje 22 december 2016 at 10:39

  YAY! Fijn dat je je opdracht in the pocket hebt 🙂 En die tafeltjes zijn inderdaad erg leuk!
  Tedje plaatste onlangs…Tips en inspiratie: kerstcadeaus leuk inpakkenMy Profile

 • Reply Tedje 22 december 2016 at 10:39

  YAY! Fijn dat je je opdracht in the pocket hebt 🙂 En die tafeltjes zijn inderdaad erg leuk!
  Tedje plaatste onlangs…Tips en inspiratie: kerstcadeaus leuk inpakkenMy Profile

 • Reply Danielle 22 december 2016 at 11:12

  Leuke foto’s en fijn dat je je opdracht gehaald hebt! 🙂
  Danielle plaatste onlangs…Flared jeansMy Profile

 • Reply Rachel 22 december 2016 at 11:42

  wat goed dat je die opdracht gehaald hebt, congretz! en die tafeltjes zijn inderdaad leuk!

 • Reply Lois 23 december 2016 at 10:57

  Gefeliciteerd! Die tafeltjes zijn inderdaad prachtig, helemaal mijn stijl. Ik wil ook nog gaan kijken in Breda, maar heb daar helaas geen tijd meer voor…
  Lois plaatste onlangs…Inspiration / Mesh trendMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten