Persoonlijk

Plogmas 2/12 – Hotelovernachting met Kruidvat

3 december 2016

Leuk dat je ook mijn plog van 2 december komt bekijken! Dit keer een hele bijzondere vrijdag, ik werd namelijk uitgenodigd door Kruidvat om de lancering van de nieuwe lijn Moments of Me bij te wonen én te blijven overnachten in het luxe Elements hotel in Amsterdam. Kijk je met me mee?

plog-1Morning! Om 07.30 uur gaat de wekker, deze foto maak ik wanneer mijn wekker weer afgaat na twee keer snoozen. Wordt steeds moeilijker om redelijk vroeg mijn bed uit te komen, maar vandaag is een LEUKE dag. Ik heb er zin in.

Eerst even een rondje doen langs mijn favoriete blogs. Leuk om te zien dat ik niet de enige ben die iets speciaals doet in de maand december. De hele maand zelf vloggen gaat me een beetje m’n pet te boven (ik hou het lekker bij ploggen!), maar leuk om te kijken is het wel.

plog-2Snel douchen, omkleden en richting de bus. Het is koud vandaag en mijn haar is nog nat, het lijkt wel of het door de koude wind gewoon bevriest! Meteen note to self: snel mijn haren laten knippen, het is dood aan de onderkant.

De zon komt op, zo pretty!!!

plog-3Vandaag heb ik een drukke planning. Eerst begin ik met foto’s maken voor de social media kanalen van de webshop Gossip. Er zijn weer veel leuke dingen binnengekomen, dus ik kan meteen aan de slag. Jammer dat de regen roet in het eten gooit, maar ik heb er alsnog iets leuks van weten te maken.

Na het fotograferen duik ik nog snel even de Douglas in om wat cadeaus te scoren. Wat ik precies gekocht heb kan ik natuurlijk niet vertellen, maar mijn cadeaus voor de maand december zijn binnen 🙂

plog-4Van de eigenaresse van de kledingwinkel Gossip krijg ik nog een heerlijke witte chocoladeletter, mijn favoriet!!! Super lief.

Wanneer ik om 13.00 uur weer thuis kom zie ik dat ik bezoek heb op bed, Floris heeft zich weer lekker gesetteld tussen de enorme troep. Mag eigenlijk niet, maar doet ‘ie toch.

plog-5Ik lees wat blogs, lunch, kleed me snel om en vertrek richting de bus. Tijd om naar Amsterdam te gaan, zo veel zin in! Ik draag trouwens mijn nieuwe panterrokje van Primark, mama heeft hem korter voor me gemaakt en nu is ‘ie perfect. Verder uiteraard mijn Daniel Wellington horloge, initials armbandje van MyJewellery en leren jasje van Lofty Manner.

Wat ik in Amsterdam ga doen? Ik ben uitgenodigd samen met een +1 om te genieten van een ‘Moment of Me’ in het Elements hotel in Amsterdam, heerlijk even genieten van tijd voor jezelf dus. Ik neem mijn vriendinnetje Veerle mee en wanneer we aankomen in de hotelkamer, zien we meteen een mega zak met heerlijke goodies staan en een leuk welkom. Zo tof dit!

plog-6WIJ ZIJN VERWEND! Heel veel mooie producten van Kruidvat, waaronder de nieuwe ‘Moments of Me’ lijn, waarvoor we hier dus eigenlijk zijn. Maar goed, hierover vertel ik jullie zo meer.

Even cute poseren in de spiegel samen. Stiekem zijn we héél blij dat we samen een nacht mogen verblijven in zo’n luxe hotel, echt een feestje. En al die prachtige goodies op de kamer maken het helemaal af, die me-time gaat vanavond zeker goed komen.

plog-7Maar eerst: prosecco! Cheers!

En we krijgen meteen een amuse van portobello met pesto, heel apart, maar ontzettend lekker. Het is altijd leuk wanneer er op persevents bijzondere gerechten geserveerd worden, zo leer je weer veel nieuwe smaken kennen.

plog-8En dit is dus waarom wij uitgenodigd zijn, Kruidvat lanceert de nieuwe Moments of Me lijn. Onze favoriete lijn is Energy met een geur die wij kunnen vergelijken met de geur in de sauna en spa. Super verzorgend en fijn. Over al deze producten kunnen jullie uiteraard nog reviews ontvangen, Kruidvat heeft mij in ieder geval ontzettend verrast met deze nieuwe producten.

plog-9Tijd voor een luxe en uitgebreid diner samen met alle andere gasten. Voorafje is verse pompoensoep, erg lekker.

En uiteraard kies ik voor het hoofdgerecht voor een stukje vlees. Eten we thuis eigenlijk nooit, daarom is het altijd zo lekker om dit buiten de deur te eten. Dit was trouwens by far de lekkerste beef die ik ooit gegeten had, perfect mals. HEMELS.

plog-10En dan het grand dessert, zelfgemaakte brownies met frambozen. ZO LEKKER. Na deze drie gerechten zitten we helemaal vol en drinken we nog gezellig een wijntje met wat andere bloggers.

Vervolgens nog lekker ongegeneerd even mijn outfit aan jullie showen in de hotelgangen. Shirtje van Loavies, rokje van Primark, schoenen van Sacha. Basic maar heerlijk 🙂

plog-11Na het heerlijke diner en de wijntjes vertrekken Veer en ik even naar onze kamer. Om 22.00 uur staat er nog een meditatiesessie gepland, maar we kunnen onszelf niet meer uit bed slepen en settelen ons lekker met alle nieuwe producten. Eerst even Facetimen met Lotje vanuit ons Brabantse stadje!

En dan alle producten lekker proberen, inclusief maskertje, thee en dekentje. Dit is pas genieten.

Morgen ben ik ‘s ochtends dus nog steeds in het Elements hotel in hartje Amsterdam te vinden (inclusief hotel ontbijtjes, dat zijn de allerbeste!!!). Rond 12 uur zal ik mezelf weer verplaatsen richting het station om weer naar huis te reizen. Wat er daarna op de planning staat? Dat zien jullie morgen!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Yvette 3 december 2016 at 06:56

  Wat een verwennerij zeg 🙂

 • Reply Femk 3 december 2016 at 08:00

  Wat een heerlijke dag en wat een super leuk event. Jullie zijn goed in de watten gelegd!
  Femk plaatste onlangs…Review: Kat von D Tattoo Liner in TrooperMy Profile

 • Reply Larissa 3 december 2016 at 08:46

  Wat gaaf dat je met Kruidvat in dat hotel mocht! Tof! Leuke dag heb je gehad gisteren, zo te zien.
  Larissa plaatste onlangs…De meest sprankelende maand van het jaarMy Profile

 • Reply Svenja 3 december 2016 at 09:31

  Wat heerlijk om samen met een vriendin te relaxen in een mooie hotelkamer. Alle producten van het Kruidvat zien er ook super mooi en fijn uit. Geniet maar lekker van de fijne ochtend die je nog te wachten staat!
  Svenja plaatste onlangs…s. Oliver For Her Eau De ToiletteMy Profile

 • Reply Tineke 3 december 2016 at 09:33

  Wat een heerlijke dag! Ik vind het kijken van vlogs erg leuk, maar zelf vloggen is niet zo mijn ding. Ik ben ook gaan ploggen, vandaag komt de eerste online. Hotelontbijtjes zijn inderdaad het allerlekkerst!
  Liefs
  Tineke plaatste onlangs…Educatieve kinderpostersMy Profile

 • Reply Dionne 3 december 2016 at 11:32

  Wat heerlijk zeg! Prachtig hotel en de producten zien er ook goed uit!
  Dionne plaatste onlangs…Outfit of the day | Choker kettingMy Profile

 • Reply Tedje 3 december 2016 at 11:56

  YAY! Ik vind het super leuk dat je zo actief aan het ploggen bent 🙂 En wat een fijn event!
  Tedje plaatste onlangs…Dingen waar ik naar uitkijk in december 2016My Profile

 • Reply Lonneke 3 december 2016 at 12:27

  Wat onwijs leuk verslag. Ik kon helaas niet omdat ik net dit weekend moest werken, (baal moment). Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe producten van Kruidvat.

  • Reply Denise 13 december 2016 at 21:59

   Oh no, zo jammer! Hoop je de volgende keer te zien 🙂

 • Reply Kaylee Joosten 4 december 2016 at 11:42

  Wat een onwijs leuke dag! Leuk om te zien wat jij allemaal doet op een dag en wat een mooi hotel. Ben benieuwd naar de lijn van Kruidvat.
  Kaylee Joosten plaatste onlangs…Hallo December – Verjaardag, Event, Oud op NieuwMy Profile

 • Reply Mieke | mieksmind 4 december 2016 at 17:17

  Klinkt als een heerlijk event! Ben benieuwd naar de nieuwe producten allemaal. Kruidvat is goed bezig met vernieuwen! Hopelijk mag ik ook eens naar zo’n tof event!
  Mieke | mieksmind plaatste onlangs…Make-up Studio Gorgeous Glitter Lips!My Profile

 • Reply alexa 4 december 2016 at 17:49

  heel cool dat je hier bij kon en mocht zijn
  alexa plaatste onlangs…MRI uitslag en hoe nu verder?My Profile

 • Reply Anusha 6 december 2016 at 10:14

  Wat super leuk om te lezen!

 • Reply Justine 6 december 2016 at 21:59

  Ohhh bofkont! dit zijn de vetste events he? Ik vond die vorig jaar (of is het alweer 2 jaar terug?) ook altijd zoooo leuk! Genieten <3
  Justine plaatste onlangs…My life in photos – december #1My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten