Persoonlijk

Plogmas 7/12 – De laatste loodjes wegen het zwaarst

8 december 2016

En het zevende artikel van Plogmas 2016 staat voor je klaar! Vandaag was chaotisch, héél erg chaotisch. De laatste dagen voor de deadline zijn van start gegaan en je kunt zeker weer stellen dat de laatste loodjes het zwaarst wegen. Er is genoeg werk te doen dus! Kijk je met me mee?

Gisteren schreef ik rond middernacht nog de plog van 6 december, om vervolgens de wekker om 07.30 te zetten. Voor de een misschien een prima tijd, voor mij érg vroeg. Ik ben het niet echt meer gewend om voor half negen mijn bed uit te komen, een uur eerder (en de combinatie met laat slapen) is dan gewoon niet echt aan te raden.

‘s Ochtends heb ik het dan ook zwaar. Gelukkig word ik wakker met een paar goede tips op interieur gebied. Wist je bijvoorbeeld dat Karwei nu 25% korting heeft op alle stoelen en tafels? Voor Joost en mij komt dit nog net iets te vroeg, maar ik denk dat wij ook gaan proberen om de hele inboedel met korting te scoren.

Snel douchen, opmaken, aankleden en naar de bus lopen. Outfit van vandaag is mijn grijze jas van Only, ripped jeans van H&M, trui van MyJewellery (zie je alleen niet, oeps) en schoenen van Sacha. Het is vandaag niet echt koud vind ik, dus blote knietjes kan nog wel voor een keertje.

Daar komt ‘ie dan, 09.20 uur, off to Tilburg!

Tegenwoordig pak ik er in de trein altijd mijn laptop bij. Vaak check ik zo ‘s ochtends mijn mail, schrijf ik nog een blogpost en in dit geval ga ik meteen op zoek naar een leuke outfit voor de feestdagen. Zag dit super leuke shirtje bij Kenzaaa met gaas op de schouders (no spon!), maar ik twijfel nog een beetje of ik hem ga bestellen. Wel een leuk prijsje 🙂

En tsja, van 10.15 uur tot 15.30 uur zit ik vervolgens hard te werken op school. Heb verder ook geen foto’s gemaakt, behalve dit lekkere broodje met ham en kaas dat ik binnen vijf minuten heb weggewerkt. Flesje water erbij, laptop paraat en TYPEN. Wel fijn om met de hele projectgroep samen te zitten, dat werkt toch het snelst.

En om 17.00 uur stap ik weer uit de bus en ben ik bijna thuis. Het begint al donker te worden, ik ben bekaf en zelfs in slaap gevallen in de trein(!!!) en heb HONGER.

Maar voordat ik ga eten maak ik eerst een pakketje open dat op de deurmat ligt. Zenner komt weer met een nieuwe wintercollectie haaraccessoires, dit keer houden ze het minimalistisch. Ik ben zelf eigenlijk nooit van de haarclips en andere dingen, maar de schuifspeldjes rechts bovenin ga ik toch wel een kans geven. Zien er cute uit!

Ondanks dat mijn to-do list te groot is om nog af te ronden, gun ik mezelf 40 minuten vrije tijd. Tegenwoordig ben ik helemaal verslaafd aan Gilmore Girls, ik ben inmiddels pas bij aflevering 6 van seizoen 1, maar ik vind het nu al leuk!!! Nog zes seizoenen te gaan, ik vermaak me nog wel even.

Tijd voor een zelfgemaakte tomatensoep, heerlijk na zo’n lange en intensieve dag!

Ik vind het trouwens iedere keer zo eng om mijn blog te updaten… Bloggers onder ons, hebben jullie dat ook? Steeds heb ik het nare gevoel dat ik alles kwijt raak dat op mijn site staat, ugh. Maar goed, ook deze update hebben we weer overleefd.

Ik kook vanavond pasta met kipfilet, champignons, courgette, rucola en een klein beetje room. Zo lekker, je kunt me wakker maken voor pasta (ja, echt!). Sinds kort heb ik trouwens de volkoren pasta ontdekt, een stuk gezonder en ik heb daarnaast ook het idee dat het meer vult dan ‘normale’ pasta.

Als toetje nog een bakje met yoghurt en blauwe bessen.

De kerstboom staat er dit jaar nog maar een beetje somber bij, haha. Ik vind het in ieder geval al heel wat dat we hem al in huis hebben, volgens mij zijn we er eindelijk een keer “vroeg” bij. Nu nog optuigen en het huis versieren met lichtjes, love it!

En ieder jaar krijgen we ook weer de overzichten met de meest gelikete foto’s van Instagram. Nou goed, komt ‘ie. Dit is dus die van mij. Het blijkt in ieder geval dat jullie de outfit foto’s gewoon het allerleukste vinden en stiekem wist ik dat al lang. Toch leuk om alles zo op een rijtje te zien 🙂

Morgen ben ik weer fulltime bezig met de projecten voor school, heel spannend zal mijn plog waarschijnlijk dan ook niet worden. Uiteraard ga ik gewoon weer mijn dag voor jullie vastleggen, het is nou eenmaal niet iedere keer feest. Tot morgen!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Femk 8 december 2016 at 06:18

  Druk dagje zo met school. Kerstbomen zijn leuk. De best nine heb ik nog niet voorbij zien komen trouwens, ik vind die wel altijd leuk om te zien :-)!
  Femk plaatste onlangs…Review: Jo & Judy agenda 2017My Profile

 • Reply Svenja 8 december 2016 at 07:30

  Heerlijk hé, om al mooie kerstoutfits uit te zoeken! Ik ben ook in het dubio wat ik dit jaar wil dragen. En Gilmore Girls is zo een leuke serie, ik ben alle afleveringen weer opnieuw aan het kijken, hihi. En wat een mooie boom, leuk dat je hem nog lekker kan versieren, dat is zo gezellig om te doen!
  Svenja plaatste onlangs…De mooiste kerstaccessoires voor in huisMy Profile

  • Reply Denise 13 december 2016 at 21:55

   Wooow, gewoon helemaal opnieuw beginnen. Dat is best een klus haha!

 • Reply Lindsey Beljaars 8 december 2016 at 08:42

  Ah super leuke foto’s! Ik ga de bestnine van instagram ook maar eens doen, ben benieuwd wat eruit komt!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Ontdek welke rode lipstick bij jou past!My Profile

  • Reply Denise 13 december 2016 at 21:55

   En?! Wat waren je favorieten? Haha

 • Reply Daniëlle Springer 8 december 2016 at 12:55

  Druk dagje zo te lezen. Ik wil ook beginnen met Girlmore Girls. Ben daar zo benieuwd naar! Iedereen heeft het erover.

 • Reply Larissa 8 december 2016 at 13:28

  Leuk! Ik heb dat ook, dat je bang bent om van alles kwijt te raken bij een update op je blog.
  Larissa plaatste onlangs…5 dingen die je nog niet over mij wist #2My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten