Fashion

Shoplog – Mijn persoonlijke B-dressed fashion box

26 juni 2016

Afgelopen week werd er een mega groot pakket afgeleverd: mijn persoonlijke B-dressed fashion box. Door middel van een stijlquiz en verschillende vragen werd er een kledingbox voor me samengesteld, vol met verschillende items die ik dus pas zag wanneer ik de doos uitpakte. Super tof, voor mij ook de ideale manier om eens een aantal “unieke” kledingstukken aan mijn garderobe toe te voegen, vaak blijf ik toch nog steeds bij hetzelfde hangen. Vandaag dus een uitgebreide shoplog, kijk je met me mee?

b-dressedGoed, nadat ik uitgebreid de stijlquiz en verschillende vragen had ingevuld over mijn kledingstijl, werd de box dus thuisbezorgd. Het ziet er echt uit als een cadeautje en zo voelt het ook, ik had namelijk geen flauw idee wat er in zou zitten. Hoe ik mijn stijl omschreven had? Toch best wel netjes, af en toe ook heel casual met een sneaker en het liefst geen drukke printen. Daarnaast heb ik er ook nog bijgeschreven dat jurkjes altijd welkom zijn, ik heb gewoon nóóit genoeg exemplaren in mijn kast hangen.

Je kunt tijdens het maken van de stijlquiz trouwens kiezen tussen drie verschillende formaten van de kledingbox. Voor de box Kylie betaal je 225 euro en krijg je vijf verschillende items, bij de box Kendall ontvang je zes vercshillende items en betaal je 275 euro en de box Kim bevat 7 kleding items voor 325 euro. Ik vind dit overigens best wel prijzig, wanneer ik normaal gesproken kledingstukken van dit bedrag aanschaf denk ik er eerst heel goed over na en pas ik ze een stuk of tien keer. Best risky om dit bedrag dus uit te geven wanneer je nog niets gezien hebt van de kleding, maar daarnaast ook wel héél erg spannend en tof. Mocht je er trouwens achterkomen dat je de items in de box helemaal niets vindt, dan kun je het gratis retourneren. Kan dus ook wanneer je een verkeerde maat van een item hebt ontvangen.

b-dressedIn mijn persoonlijke box vond ik vier verschillende items, plus een persoonlijke brief van de stylist van B-dressed. Ze vertelt precies waarom ze voor deze items heeft gekozen en beschrijft waar je de kledingstukken leuk mee kunt combineren. Voor mij ideaal, aangezien ik dus echt vrij ‘standaard’ ben in het combineren van kleding en vaak niet verder kom dan een spijkerbroek met Allstars.

b-dressed b-dressedAllereerst ontving ik dit leuke gestreepte shirtje van By Lauren. Best wel casual en ideaal om op een doordeweekse dag te dragen, in ieder geval een goede toevoeging aan mijn garderobe. Ik had tijdens de stijlquiz ook aangegeven dat ik misschien wel eens iets met streepjes wilde proberen, er wordt dus zeker rekening gehouden met je wensen. Ik heb het shirt inmiddels al verschillende keren aangehad (gewoon lekker standaard op een skinny jeans) en kan ‘m eigenlijk al tot mijn grote favoriet verklaren. Hij is mooi, zit heerlijk omdat ‘ie best wel wijd valt en echt uniek in mijn kledingkast. Ik heb deze overigens in maat S/M ontvangen en dat is voor mij in ieder geval de goede maat. Zeker een aanrader, ik ben er in ieder geval erg blij mee!

b-dressed b-dressedOok zat er een blouse in de box, dit keer van het merk Ouvre. Ik gaf aan dat ik op zoek was naar een leuke top voor op een skinny jeans (dat zijn eigenlijk de enige broeken die ik draag!) en dit exemplaar is inderdaad erg leuk, klassiek en netjes. Naast een skinny jeans kan ‘ie dus ook prima in een wat hogere rok, ideaal aangezien ik deze ook minimaal één keer per week uit de kast trek. Hij is redelijk hoog aangesloten en bevat een zwarte strik, maar de knoopjes kunnen eigenlijk net zo ver open als ik zelf wil. Dit item is in ieder geval voor mij weer een schot in de roos, voor deze blouse betaal je in de winkel trouwens 54,95 euro.

b-dressedAls laatste kledingstuk zit er in mijn box een jurkje van Escandelle, super preppy. Heel eerlijk: dit item zou ik zelf nóóit gekocht hebben, het is echt een beetje té gewaagd geloof ik. Het jurkje kan gecombineerd worden met witte sneakers en creëert dan een soort tennis-achtige look, maar daarnaast kan ‘ie ook gewoon met een slippertje. Het nadeel aan dit jurkje vind ik dat de huidkleurige stof aan de bovenkant ervoor zorgt dat het lijkt of ik een enorm decolleté heb en daarnaast is ‘ie gewoon vrij kort en daardoor erg gewaagd. Wel heb ik hem al gebruikt bij een model voor een fotoshoot op de Fotovakschool, daar is het jurkje dan weer wel lekker origineel voor. We zijn helaas geen echte match, maar hij gaat zeker gebruikt worden voor bijzondere gelegenheden. Uiteraard is het wel tof om ook iets compleet anders te proberen. Jullie hebben nog een outfit foto van dit jurkje van me te goed, ik denk dat ik de foto’s van de shoot nog wel zal publiceren :-).

b-dressed b-dressedEn last but not least zat er ook nog een geel armbandje in de box, echt een knaller en ideaal voor de zomer. Ik draag vaak sieraden, maar inderdaad ook bijna iedere dag dezelfde (horloge van Daniel Wellington, pareloorbellen van Zinzi…). Iets compleet anders dus, ik moet bekennen dat ik het eigenlijk wel heel erg leuk vind. Ten eerste lijken mijn armen door deze knalgele kleur HEEL bruin (pluspunten!!!) en het zorgt toch voor wat meer kleur in mijn vaak wit- of zwarte kledingstukken.

Over het algemeen ben ik dus ontzettend blij en tevreden over de B-dressed kledingbox. Ik heb drie items ontvangen waar ik héél blij mee ben en die ik waarschijnlijk zelf ook gewoon gekocht zou hebben, helaas viel het jurkje wel een beetje tegen. Ook vind ik het erg tof dat ik nu kennis heb gemaakt met drie verschillende merken waar ik eigenlijk nog nóóit eerder van gehoord had, ik ga zeker eens verder snuffelen op hun webshops. Mocht je ook benieuwd zijn wat de stylisten van B-dressed voor jou uit zouden kiezen, dan kun je een kijkje nemen op deze website. Een aanrader en een feestje om uit te pakken!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

31 Comments

 • Reply Yvette 26 juni 2016 at 11:04

  Dat topje met het strikje is echt heel leuk 🙂
  Waarom heb je geen foto met het jurkje aan ben nu wel benieuwd hoe die staat 😀

 • Reply Linda 26 juni 2016 at 11:07

  Ik vind het shirt met streepjes echt heel erg leuk! Fijn dat de box voor het grootste deel zo in de smaak is gevallen 🙂
  Linda plaatste onlangs…Rainmaker | ColumnMy Profile

 • Reply Marloes - GLAMOURMOES 26 juni 2016 at 12:00

  Wel tof om eens een keer uit te proberen, maar of ik zoveel geld zou neertellen voor iets waarvan ik toch niet zeker weet of ik het leuk vind… dat weet ik niet.
  Marloes – GLAMOURMOES plaatste onlangs…Summermotivation – tips om in summershape te komenMy Profile

 • Reply Monique | WritingMonique 26 juni 2016 at 12:05

  Wat onwijs leuk! Het shirtje van ByLauren vind ik fantastisch!
  Monique | WritingMonique plaatste onlangs…Essentieel Voor De Perfecte Zomerse PicknickMy Profile

 • Reply Dionne 26 juni 2016 at 12:27

  Wat een super leuk idee! Ik vind zo’n box echt cool, maar er waren tot voor kort alleen voor mannen. Heel leuk dit. Nu heb je ook waarschijnlijk iets anders dan dat je normaal draagt. Cool!
  Dionne plaatste onlangs…PARIS, PARISMy Profile

 • Reply Tedje 26 juni 2016 at 12:36

  Ik ben super benieuwd hoe het jurkje je staat 🙂 Grappig idee zo’n box trouwens!
  Tedje plaatste onlangs…Take a look at my life: Juni #4My Profile

 • Reply Mariska 26 juni 2016 at 13:06

  Ik zou echt bang zijn dat er iets in zit wat ik haat 😛 maar zo te zien heeft het bij jouw wel goed en leuk uitgepakt!

 • Reply Janne 26 juni 2016 at 16:00

  Leuk concept dit! Er zaten mooie items in jouw box 🙂
  Janne plaatste onlangs…OUTFIT | Wandering Around In NijmegenMy Profile

 • Reply Valerie 26 juni 2016 at 16:56

  Ah, wat gaaf dit! Hier had ik eigenlijk nog nooit van gehoord, maar lijkt me ook best spannend eigenlijk, haha! Ik vind je items super leuk. Dat armbandje is echt top voor de zomer 🙂
  Valerie plaatste onlangs…VAKANTIEKRIEBELSMy Profile

 • Reply Mariëlle 26 juni 2016 at 17:07

  Wat leuk dat je ook een box hebt ontvangen, ik vind het echt een super leuk idee!

 • Reply Larissa 26 juni 2016 at 17:44

  Wat tof, zo’n pakket! Wist helemaal niet dat dat bestond. Jammer dat het zo duur is, maar toch wel een heel leuk concept. En fijn dat 3 van de 4 items het wél goed deden, haha. 🙂
  Larissa plaatste onlangs…My week in pictures #38My Profile

 • Reply Mariska 26 juni 2016 at 19:05

  Wat een leuke items! Vind het inderdaad ook best wel duur om zoiets aan te schaffen.
  Mariska plaatste onlangs…Typische dingen voor de zondagMy Profile

 • Reply Carola 26 juni 2016 at 19:18

  Wat een leuk concept!
  De witte blouse ziet er mooi uit!
  Carola plaatste onlangs…Zomer wishlistMy Profile

 • Reply priscilla 26 juni 2016 at 19:23

  De blouse staat je echt ontzettend leuk meid.

 • Reply Laura 26 juni 2016 at 19:39

  Leuk pakket! Ik vind het eerlijk gezegd wel duur voor iets waarvan je niet weet of je het krijgt.. Ik ben nog wel heel benieuwd naar het jurkje!
  Laura plaatste onlangs…Little updateMy Profile

 • Reply Kaylee Joosten 26 juni 2016 at 19:50

  Dit zou ik dus nooit durven. Ik zou echt veel te bang zijn dat er iets bij zit wat ik dus echt niet mooi vind.
  Kaylee Joosten plaatste onlangs…Favoriete InstagrammersMy Profile

 • Reply Bertine 26 juni 2016 at 20:07

  heel erg leuk! al vind ik het wel prijzig voor zoiets!
  Bertine plaatste onlangs…Ibiza vlog dag 5My Profile

 • Reply Natascha 26 juni 2016 at 21:04

  Ik vind dit concept zo onwijs leuk bedacht! Ik vind de items die erin zitten tof, alleen wel heel erg duur. Ik ben nu trouwens wel héél erg nieuwsgierig naar je outfit foto’s met het jurkje hoor hihi.
  Natascha plaatste onlangs…Review | the Incredible face maskMy Profile

 • Reply anna 26 juni 2016 at 21:42

  Wat leuk zeg! Zo te zien ook echt items die bij jou passen. Ben benieuwd naar de outfit met het “tennis” jurkje haha. Maar ik vind het wel een flink bedrag hoor in 1 keer!
  anna plaatste onlangs…4 X FAVORIETE BLOGGERS VAN DIT MOMENTMy Profile

 • Reply Renee 27 juni 2016 at 00:14

  Wat een ontzettend leuk concept, ik zou het niet aandurven want ik ben ontzettend lastig met kleding en ik vind het wel een flink bedrag voor stel er komt wel iets in wat je niet zo leuk vind. Die blouse is wel echt prachtig net als dat armbandje, ik heb de laatste tijd wat met de kleur geel, lekker soms. Ben super benieuwd naar hoe het jurkje staat!
  Renee plaatste onlangs…ik was mijn broertje kwijtMy Profile

 • Reply Mieke | Mieksmind 27 juni 2016 at 19:14

  Ik heb deze boxen al vaker voorbij zien komen en er zitten regelmatig leuke items bij, zou het zelf ook wel eens willen proberen maar vind het wel behoorlijk aan de prijs. De streepjes top is wel leuk en het blousje met strikje is ook erg cute!
  Mieke | Mieksmind plaatste onlangs…Limited Edition “Contourious” by CATRICEMy Profile

 • Reply Lisa 28 juni 2016 at 15:22

  Wauw ziet er eigenlijk wel heel erg leuk uit allemaal. Toch best wel een bedrag moet ik zeggen!
  Lisa plaatste onlangs…Anastasia Beverly Hills Glow paletteMy Profile

 • Reply Anouk 30 juni 2016 at 22:01

  Wat leuk zo’n pakket! Ik vind dat gestreepte shirtje leuk!

 • Reply Mylou 1 juli 2016 at 18:55

  Wat een tof concept! Helaas voor mij nu ook iets te prijzig, anders had ik het zeker leuk gevonden om te bestellen. Ik vind vooral het gestreepte shirt erg leuk 🙂

 • Reply Calista 2 juli 2016 at 11:10

  Dat streepshirtje is echt leuk! Mij lijkt het leuk om ook zo’n box te krijgen, maar ik shop liever gewoon waar ik zelf iets kan uitkiezen!

 • Reply Florence 3 juli 2016 at 17:23

  Wauw zo’n leuke spulletjes 🙂

 • Reply Gina 6 juli 2016 at 22:03

  Het is echt een leuk idee, maar je moet het wel durven, hihi. Ik vind je shirtje en blouse erg leuk!
  Gina plaatste onlangs…Scandinavian posters in my room ♥My Profile

 • Reply alexa 7 juli 2016 at 02:02

  Die top met die strik is echt super leuk! Dat jurkje ben ik best benieuwd naar die jij echt nooit gekocht zou ehbben. Het is wel prijzig maar wel een leuke verrassing!
  alexa plaatste onlangs…Free festivalMy Profile

 • Reply Wies | Nature of Happiness 7 juli 2016 at 12:06

  In eerste opzicht lijkt het jurkje wel leuk vind ik! Maar weet ook niet of het iets voor mij zou zijn. De gestreepte top vind ik erg leuk!

 • Reply Tjuly 7 juli 2016 at 14:10

  dat streepjes shirt vind ik onwijs leuk! Leuk concept ook!
  Tjuly plaatste onlangs…Sensationail – Escape To The TropicsMy Profile

 • Reply Emilie 14 juli 2016 at 17:13

  Wat leuk! Ik wist niet dat zoiets bestond. Wel misschien wat prijzig. Die streepjes t-shirt staat je leuk! Benieuwd naar dat kleedje 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten