Lifestyle

Sudio Regent wireless headphone + kortingscode

15 maart 2017

Één van de gadgets die al tijden op mijn wishlist staat is een draadloze koptelefoon. Ideaal om mee te sporten en ik krijg er geen pijnlijke oren van (van sommige oortjes namelijk wel!). Vandaag review ik mijn nieuwe koptelefoon van Sudio Sweden én ik heb een mooie kortingscode voor jullie! Daarnaast is ‘ie ook gewoon héél pretty met gouden en marmeren details. Kijk je met me mee?

Allereerst even iets over het merk Sudio Sweden. Zoals de naam natuurlijk al verklapt komt dit merk uit Zweden en heeft het zijn roots gevonden in Stockholm. Alle producten zijn dan ook geïnspireerd op de Scandinavische stijl en dit is wellicht ook de reden dat alle gadgets van Sudio Sweden zo belachelijk mooi zijn. Daarnaast staat Sudio voor elegante producten met studio kwaliteit geluid en een verfijnde en minimalistische stijl. Ik ontving de Sudio Regent koptelefoon in het wit, een waanzinnig mooi product met heel veel technische snufjes die ik maar al te graag wilde testen 🙂

De Sudio Regent is allereerst dus een draadloze on-ear hoofdtelefoon. Het design is erg strak en modern met witte en gouden details, precies waar ik zelf van hou. Zoals je op de eerste foto ziet krijg je bij de koptelefoon verwisselbare caps geleverd die je dus zelf op de gadget kunt plaatsen. Je draait de caps er super makkelijk af. Ik heb de keuze tussen witte caps of caps met een marmeren printje, en ik zou Denise niet zijn wanneer ik meteen de marmeren caps op de koptelefoon zou zetten. ZO MOOI! Er zijn nog veel meer kleurrijke caps verkrijgbaar op de website, deze kosten 18,99 euro per set.

Naast het feit dat ‘ie heel mooi is (daar kunnen we niet meer omheen), is het geluid en de kwaliteit natuurlijk nog veel belangrijker. De Regent koptelefoon belooft om een kraakhelder geluid te produceren. Uiteraard heb ik dit meerdere malen uitgetest en ik kan inderdaad niets anders zeggen: ik heb nog nooit eerder zulk goed geluid door een muziekgadget gehoord. Daarnaast zorgt ‘ie voor evenwicht tussen de instrumentale tonen en de vermindering van ruis, super fijn. De koptelefoon is verder op te laden met een USB-kabel en de gaat batterij maar liefst 24 uur mee, daar kun je dus heel wat nummers mee afspelen. Ik vind het zelf heel fijn om via Bluetooth de koptelefoon aan mijn laptop of iPhone te verbinden en door middel van een Spotify-lijst al mijn favoriete nummers te luisteren. Daarnaast gebruik ik hem ook vaak tijdens het sporten, ideaal omdat er dus geen draad aan zit en ik kan gaan en staan waar ik wil. De koptelefoon valt overigens ook niet af wanneer je veel beweegt, hij zit goed strak en is verstelbaar voor ieder hoofd.

Zoals ik al vertelde heb ik dus vaak last van mijn oren of hoofdpijn tijdens het dragen van oortjes. Door de leren oorkussens bij deze koptelefoon ben je echt voorzien van een goed comfort, heel belangrijk. Nadat ik de Regent bijvoorbeeld twee uur draag heb ik nog steeds geen last, in mijn geval best een klein wonder. Daarnaast weegt ‘ie heel licht en voel je hem dus niet goed zitten. Ook kun je de koptelefoon invouwen waardoor hij makkelijk is om mee te nemen. Op de koptelefoon zelf zit een kleine afstandsbediening met microfoon en 3 knoppen waarmee je de nummers en eventuele telefoongesprekken kunt bedienen. Je hebt een knop voor het volume en uiteraard om nummers door te spoelen of te pauzeren. Naast deze witte kleur is ‘ie ook verkrijgbaar in het zwart, een stuk stoerder en ook voor alle mannen een goede optie. De Regent draadloze koptelefoon kost 129,00 euro per stuk. Een redelijk bedrag, maar absoluut een prima investering wanneer je vaak muziek luistert.

Goed, een hele hoop aan informatie, maar mocht je nog op zoek zijn naar een kwalitatief goede koptelefoon dan weet je dus waar je moet zijn. Geen spon, ik ben gewoon echt héél erg enthousiast(!) en ik heb voor jullie ook nog een toffe kortingscode. Met de code ‘beautybydenies’ krijg je namelijk 15% korting op alle bestellingen bij Sudio Sweden, dus ook de oortjes.

Liefs,
Denise

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Manon 15 maart 2017 at 16:52

  Wat een super gave koptelefoon is dit. Ook erg handig voor sporten met een wireless connectie
  Manon plaatste onlangs…Tag – Dit zijn mijn favorieten!My Profile

 • Reply Larissa 15 maart 2017 at 17:22

  Wat een prachtige oortjes! Mega mega mega mooi!
  Larissa plaatste onlangs…Maak je laptop lente proof met deze vrolijke achtergrondenMy Profile

 • Reply Kim 15 maart 2017 at 20:52

  Wat een leukerd!! Echt heel stijlvol.
  Kim plaatste onlangs…Waarom is Davey zo vaak ziek?My Profile

 • Reply janneke 16 maart 2017 at 09:45

  kijk dat zocht ik nou ook! ik ga eens kijken

 • Reply Wies | Nature of Happiness 17 maart 2017 at 20:39

  Echt prachtig is deze!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten