Beauty

The Body Shop Frosted Plum Kerst 2015

10 december 2015

Ook dit jaar heeft The Body Shop weer een nieuwe kerstcollectie gelanceerd: Frosted Plum. Waar vorig jaar de Glazed Apple lijn centraal stond tijdens de kerstdagen, is de kerstcollectie nu wat zoeter. Ik ontving zeven prachtige items uit de collectie, tijd voor een uitgebreide review van de nieuwe producten!

The body shop frosted plum kerst 2015Frosted Plum Shimmer Lotion & Shower Gel – 7 euro

Allereerst ontving ik twee handige mini’s, ideaal om mee te nemen op reis. De shimmer lotion bevat zoals de naam al verklapt glitters en heeft een heerlijke zoete geur. Ook de shower gel heeft een leuk paars kleurtje en is fijn in gebruik. Wanneer je de producten na elkaar gebruikt blijft de zoete en bloemige Frosted Plum geur langer hangen. Beide producten zijn trouwens ook verkrijgbaar in een fullsize verpakking!

The body shop frosted plum kerst 2015Frosted Plum Shimmer Mist – 12 euro 

Wanneer je deze shimmer mist schudt komen er allemaal glittertjes tevoorschijn, waardoor het me meteen doet denken aan zo’n leuke sneeuwbol. De spray is geschikt voor over het hele lichaam en bevat de subtiele zoete geur van Frosted Plum, erg lekker. Ondanks dat ik niet echt fan ben van glitter en glamour over mijn hele lichaam, vind ik de glitters erg meevallen en erg leuk voor bijvoorbeeld een feestje of het kerstdiner. Leuke toevoeging aan de nieuwe kerstcollectie in ieder geval!

The body shop frosted plum kerst 2015Frosted Plum Body Butter – 16 euro

En mijn favoriete product van The Body Shop is nog altijd de body butter. Ook de Frosted Plum body butter zit weer in een heerlijke grote verpakking van 200 ml, waardoor je de hele winter kunt genieten van deze lekkere zoete geur op je lichaam. Eigenlijk zijn al de body butters van The Body Shop dik en voedend en zo ook deze variant, aanrader!

The body shop frosted plum kerst 2015The body shop frosted plum kerst 2015Frosted Plum Sugar Scrub – 18 euro

Ik heb al eerder een scrub van The Body Shop gebruikt en die beviel me ontzettend goed, vandaar dat ik ook erg benieuwd was naar deze nieuwe variant. De geur is erg sterk aanwezig en de scrub heeft een grove korrel, erg fijn. Daarnaast is het paarse kleurtje ook een leuke toevoeging :-). Een heerlijke grote pot voor de feestdagen!

The body shop frosted plum kerst 2015Frosted Plum Candle – 15 euro

Naast al de verzorgingsproducten heeft The Body Shop nu ook een geurkaars in de nieuwe Frosted Plum collectie, heel gaaf! De kaars is verpakt in een bijpassend doosje, maar verder erg simpel. Wanneer je de kaars uit het doosje haalt zie je zelfs niet eens meer dat het een product van The Body Shop is, eigenlijk best wel jammer. Verder is de kaars redelijk groot (200 gram) en niet heel sterk van geur, maar dat vind ik eigenlijk wel fijn.

The body shop frosted plum kerst 2015The body shop frosted plum kerst 2015Frosted Plum Lip Balm – 5 euro

Ook zit er dit jaar weer een lippenbalsem in de nieuwe kerstlijn, erg leuk. Zoals je ziet heeft ‘ie een super leuk paars kleurtje en is de verpakking handig om mee te nemen. Wanneer ik hem op mijn lippen smeer is ‘ie vrijwel kleurloos, je ziet (als je héél goed kijkt!) een kleine roze gloed, maar eigenlijk is dat niet echt te benoemen. Helaas blijft de geur niet hangen wanneer je het product op je lippen aanbrengt, erg jammer.

Alle producten zijn inmiddels al een paar weken te koop bij The Body Shop. Je kunt de producten kopen in leuke giftsets, maar ze zijn ook los verkrijgbaar. Misschien wel een leuke aanrader om cadeau te geven óf juist te vragen tijdens de feestdagen! Zelf vind ik de body butter, de kaars, de scrub en de shimmer mist ontzettend fijn om te gebruiken, de lippenbalsem is wat minder doordat de geur snel verdwijnt en hij ook geen geur bevat. De Frosted Plum collectie is een mix van rijpe pruimen, magnolia en pioenrozen, een erg lekkere geur voor deze winter. Bovenstaande producten zijn zelfs nog niet eens alles uit de nieuwe kerstcollectie, ook is er nog zeep, bath frizzers en hand crème verkrijgbaar.

Wat is jullie favoriete lijn van The Body Shop? En hebben jullie al iets uit de Frosted Plum collectie aangeschaft?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply Femke 10 december 2015 at 06:48

  Ik ben zo benieuwd naar de geur van deze collectie, hij lijkt me erg lekker :-)!

 • Reply femke 10 december 2015 at 07:57

  De lipbalm wil ik alvast gaan uitproberen want deze ziet er heel leuk uit. De lipscrub daar in tegen vind ik er heel smerig uitzien door de kleur. Maar dat is mijn mening natuurlijk.

 • Reply beautifulday4makeup 10 december 2015 at 08:41

  Ik vind die shimmer mist speciaal en ik twijfel nog altijd om er eentje te kopen

 • Reply Lindsey Beljaars 10 december 2015 at 08:46

  Oh vind dit zo’n heerlijke collectie!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Kerstcadeautjes voor haar – 10x onder €20!My Profile

 • Reply Valentinafaye 10 december 2015 at 09:07

  Aah ik ga sowieso iets van deze collectie kopen! Waarschijnlijk de body butter, omdat ik er zelf ook helemaal dol op ben!
  Valentinafaye plaatste onlangs…CHRISTMAS WISHLIST 2015 – DEAR SANTAMy Profile

 • Reply Svenja 10 december 2015 at 09:18

  De Frosted Plum collectie is zo fijn! Alleen op de feestelijke zoete geur ben ik al helemaal verliefd! Ik van deze lijn ook een aantal producten in mijn bezit en ben er mega enthousiast over <3
  Svenja plaatste onlangs…Christmas Inspiration / Feestjurkjes voor de kerstMy Profile

 • Reply Liset - Beautdagboek 10 december 2015 at 09:39

  Ik ben dol op deze lijn! Ik vind dit een van de lekkerste geuren die ik van The Bodyshop ken. Zelf hou ik enorm van de sugar scrub en de bodybutter, echt genieten!
  Liset – Beautdagboek plaatste onlangs…The Bodyshop kerstmake-up | Eye Palette & Nail SequinsMy Profile

 • Reply anna 10 december 2015 at 10:14

  De body butter en de scrub lijken mij heerlijk! Erg leuke producten voor de feestdagen 🙂
  anna plaatste onlangs…SHOPLOG | SØSTRENE GRENEMy Profile

 • Reply Kim 10 december 2015 at 12:25

  Ik vind dit zo’n mooie en lekkere collectie.

 • Reply Lisa 10 december 2015 at 17:08

  Ik hou echt enorm van de TBS kerstcollecties. Ik ga sowieso wat halen. Vooral de douchegel klinkt top.

 • Reply Manon 10 december 2015 at 17:35

  Dit lijkt me zo een heerlijke lijn!

 • Reply Mariëlle 10 december 2015 at 17:45

  Ik vind de verpakkingen zo ontzettend mooi, ik ben heel benieuwd naar de geur!
  Mariëlle plaatste onlangs…Review Batiste Droogshampoo’sMy Profile

 • Reply Lisa 10 december 2015 at 18:23

  Lijkt me echt een super lekkere lijn <3
  Lisa plaatste onlangs…OOTD | Christmas DinnerMy Profile

 • Reply Lys 10 december 2015 at 19:18

  Ik weet niet of de geur mijn ding zou zijn, maar de producten zien er wel zó leuk uit!

 • Reply Lies 10 december 2015 at 22:44

  Wat een mooie collectie!

 • Reply Alexandra 11 december 2015 at 09:03

  Ziet er goed uit! Maar ik denk dat het voor mij nét even wat te zoet zou zijn, haha 😉

  xx
  Alexandra plaatste onlangs…Holiday Giveaway 3 | Every.day.counts scarfMy Profile

 • Reply Justine 11 december 2015 at 11:52

  Ik was gisteren bij TBS en moest me weer inhouden hoor.. Het liefst nam ik weer een volle lading body butters, waar onder deze, mee! Haha
  Justine plaatste onlangs…December tag – krullen, The Grinch & chocomelMy Profile

 • Reply Iloontje 12 december 2015 at 23:44

  Wat een leuk collectie! Deze wil ik ook wel een proberen!
  Iloontje plaatste onlangs…PERSONAL | OP EN ROND KERSTMIS: DE LEUKSTE, MAAR OOK DE MOEILIJKSTE TIJD VAN HET JAARMy Profile

 • Reply Mariska 12 december 2015 at 23:53

  Het ziet er in ieder geval heel erg goed uit! Ik ben benieuwd hoe het allemaal ruikt! Toch een keertje gaan kijken/ruiken in de winkel 🙂
  Mariska plaatste onlangs…Waarom een dagje shoppen in Haarlem geweldig isMy Profile

 • Reply Beauty Treasures 13 december 2015 at 12:53

  De geur is zalig vind ik!
  Beauty Treasures plaatste onlangs…REVIEW LUSH CHRISTMAS 2015My Profile

 • Reply Evelien 20 december 2015 at 21:10

  Ik vind de Frosted Plum lijn een zeer fijne lijn! Ik vond de Glazed Apple ook lekker, maar toch iets te fruitig. Deze is toch wat warmer qua geur, love it! Die shimmer bol ziet er leuk uit!
  Evelien plaatste onlangs…25x leuke kersttruienMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten