Persoonlijk

Things that make me happy ♥ #2

25 maart 2016

Omdat het goed is om af en toe eens stil te staan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, is het vandaag weer tijd voor een enorme lijst met veel positieve punten van de afgelopen maand. De één wat groter dan de ander, maar juíst de kleine momenten kunnen ontzettend waardevol zijn. Het geeft mij na het maken van deze happy list in ieder geval weer een boost om inderdaad lekker positief te blijven en me te beseffen dat ik het meeste maar goed voor elkaar heb. Kijk je met me mee?

Het feit dat we de winter weer overleefd hebben en het nu officieel lente is ♥ En we dus langzaam steeds vaker onze jassen open kunnen dragen ♥ Genieten van het zonnetje op het terras ♥ Het gevoel na mijn eerste beoordeling op de Fotovakschool.. dit ging eigenlijk best wel goed ♥ Om vervolgens in de les erna te horen dat ik maar liefst een 9(!!!) gescoord heb, OMG! ♥ Mijn nieuwe rubriek over fotografie op BeautyByDenies ♥ De gezellige donderdagen op de redactie bij DutchCowboys ♥ Avocado’s (die kan ik echt ALTIJD eten) ♥ Steeds gezonder eten en die zakken chips ‘s avonds kan weerstaan ♥ En daardoor ook meteen let op mijn uitgaven (die sushi iedere week is dus echt NIET nodig… wel lekker) ♥ Het voorbereiden op de zomervakantie, waar gaan we heen dit jaar? ♥ Tijd en moeite steken in de 21-boeken voor mijn beste vriendinnen ♥ Tegenwoordig héél veel persevents in mijn agenda hebben staan ♥ Mart Visser Eau de Parfum (klik HIER voor de review) ♥ De tijd nemen om te spelen met Photoshop, het is ongelofelijk hoe je foto’s op een positieve manier kunt bewerken ♥ Het feit dat ik er ooit voor gekozen heb om van mijn blog mijn eigen bedrijf te maken ♥ Steeds vroeger uit bed kunnen en mezelf uitgerust voelen ♥ 3,5 jaar samen zijn met Joost (op naar de volgende!) ♥ Mijn nieuwe blauwe suède jasje van Mart Visser uit zijn nieuwste prêt-à-porter collectie, deze ga ik nog héél vaak dragen ♥ Mijn Instagram-account dat ongelofelijk snel groeit, waar komen die 5770 volgers toch vandaan? Heel bijzonder.. ♥ Binnen vijf minuten mijn haar stijlen met mijn nieuwe stijltang van Diva ♥ Steeds meer complimenten ontvangen over mijn fotografie skills ♥ Het feit dat ik het best naast me neer kan leggen wanneer ik een dag niet post op mijn blog, kan gebeuren… ♥ Op bezoek gaan bij mijn vriendinnen die al lang op zichzelf wonen (jaloers, soms..) ♥ De lay-out van mijn blog, waar ik nog steeds iedere dag ongelofelijk HAPPY mee ben ♥ PASEN ♥ Een Bagels en Beans in mijn eigen stad (overigens niet goed voor de portemonnee) ♥ Het besef dat mijn straat, inclusief enorme vijver, eigenlijk best wel mooi is (zie foto!!!) ♥ Mijn enorme parfumcollectie, het eerste dat ik iedere dag zie wanneer ik opsta ♥ Enkellaarsjes ♥ Spontaan mijn schildersspullen uit de kast trekken en gewoon beginnen ♥ SoCo avondjes met mijn beste vriendinnetjes (vanavond is het weer zo ver!) ♥ Steeds vaker een kookboek erbij pakken om nieuwe recepten te proberen, koken is toch eigenlijk best wel leuk ♥ De nieuwe British Rose lijn van The Body Shop ♥ Polaroid foto’s ♥ Het opgeluchte gevoel wanneer mijn belastingaangifte over 2015 weer gedaan is, dit blijft een verschrikkelijk werk ♥ Meteen daarna schoenen bestellen (beige Rihanna creepers) ♥ De geur van een schoon dekbed ♥ Mijn enorme liefde voor lipsticks…. Ik ga nooit zonder de deur uit ♥ Mijn zelfgemaakte KitKat taart, erg fotogeniek maar helemaal niet lekker ♥ Door mijn bril eindelijk scherp zien in de bioscoop ♥ Het feit dat er altijd vriendinnen zijn waar ik bij terecht kan ♥ Pilates ♥ De reünie met mijn schoolvriendinnen die ik door stage en minor helaas een jaar moet missen ♥ De mooie kansen die ik krijg door mijn blog, dankjewel allemaal, zonder jullie zou dit nooit zo zijn ♥♥♥♥♥♥♥

En wat maakt jou ongelofelijk blij? Ik ben benieuwd!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply Laura 25 maart 2016 at 09:25

  Super leuk om te lezen! Lekker spontaan en positief. Je doet het goed meid!
  Laura plaatste onlangs…SUN AND SNOW • JULIA & MIRTHEMy Profile

 • Reply Valerie 25 maart 2016 at 10:03

  Wat een mooi, positief lijstje! Altijd goed om even stil te staan bij dat soort dingen 🙂
  Valerie plaatste onlangs…BOEDAPEST, HERE WE COME!My Profile

 • Reply Fleur Sophia 25 maart 2016 at 10:12

  Heerlijk positief lijstje weer, meis! Fijn paasweekend!
  Fleur Sophia plaatste onlangs…Zo dekte ik de tafel voor de paasbrunch (en daar ben ik stiekem best trots op!)My Profile

  • Reply Denise 29 maart 2016 at 18:38

   Dankjewel, ik hoop dat jij ook hebt genoten (maar volgens mij wel met zo’n goedverzorgde paasbrunch!)

 • Reply Letizia 25 maart 2016 at 10:19

  Wat een super leuk, positief artikel weer! Ik hoop dat het weer iets beter wordt zodat we daar ook blij om kunnen worden ?

  • Reply Denise 29 maart 2016 at 18:39

   Haha, dat hoop ik ook! Ik wil zon 🙂

 • Reply Chantalle 25 maart 2016 at 10:34

  Wauw wat veel leuke positieve punten! Ik vind zulke artikels echt heel leuk om te lezen.
  Chantalle plaatste onlangs…Review – HEMA 3 in 1 Micellair Cleansing Water.My Profile

 • Reply Denise 25 maart 2016 at 11:04

  Wat een fijne momenten! Moest stiekem wel een beetje lachen over je kitkat taart die niet lekker was, maar wel erg fotogeniek haha! <3
  Denise plaatste onlangs…De handigste beauty hacks!My Profile

 • Reply DisneyChicks.nl 25 maart 2016 at 11:38

  Leuk lijstje op te lezen en wat leuk dat je ervoor kiest om van je blog je bedrijf te maken!
  DisneyChicks.nl plaatste onlangs…Shanghai Disney Resort opent deuren op 16 juniMy Profile

 • Reply Justine 25 maart 2016 at 11:50

  Waaa zooveel mooie fijne dingen. Ik snap wel dat je hier happy van wordt! Stiekem zijn dit soort lijstjes leuker dan je denkt, want als je deze over een jaar terug leest herinner je je ineens al die mooie dingen weer <3
  Justine plaatste onlangs…Het leed dat afstuderen heet #1 – Wa’n ellendeMy Profile

 • Reply Iris 25 maart 2016 at 12:21

  Fijn lijstje, zoveel mooie dingen! Erg goed om dit zo nu en dan op een rijtje te zetten en er later weer op terug te kijken!

 • Reply Larissa 25 maart 2016 at 12:54

  Wat mij blij maakt is nou precies zo’n lijstje. Wat fijn en leuk om te lezen allemaal! Have a nice day! X
  Larissa plaatste onlangs…7X de mooiste bureau’s in prachtige officesMy Profile

 • Reply Rachel Kromdijk 25 maart 2016 at 15:02

  Altijd leuk zo’n lijstje ook voor jezelf om even alle leuke momenten op een rijtje te zetten

 • Reply Yvette 25 maart 2016 at 20:20

  Altijd leuk om te lezen positieve dingen 😀
  De lente maakt mij ook blij en het feit dat ik al 2 weken gezond aan het eten ben 🙂

 • Reply sherry 25 maart 2016 at 23:50

  Leuke blogpost. Ik snap wel waarom je blij wordt van al deze gelukkige dingen.

 • Reply Sophie 26 maart 2016 at 06:08

  Wat een mooie dingen! Heerlijk om te lezen! Geniet van je lange weekend!
  Sophie plaatste onlangs…Hoe het verder ging na het overlijden van mijn vader…My Profile

 • Reply Anouk 26 maart 2016 at 12:46

  Fijne happy moments <3
  Anouk plaatste onlangs…SPRING MUSTHAVES (FASHION)My Profile

 • Reply Kaylee Joosten 26 maart 2016 at 13:39

  Wat een superleuk en positief artikel! Ja, snap ook totaal waarom dat jij hier happy van word. Dat er nog maar veel van deze positieve momenten mogen komen meid, het is je zo gegund!
  Kaylee Joosten plaatste onlangs…Music is Life #3My Profile

 • Reply Valerie Michelle 27 maart 2016 at 05:59

  Leuk om wat minder bewerkte en meer kleurrijke foto’s op je blog te zien, ik vind ze mooi! Heerlijk om al die lichtpuntjes te lezen, daar word ik dan weer blij van 😀
  Valerie Michelle plaatste onlangs…Afvallen: waarom 13 kg en HOE? Mijn verhaalMy Profile

 • Reply Withlovefroms 27 maart 2016 at 11:46

  Wat een leuk lijstje om te lezen! <3

 • Reply Mariska 27 maart 2016 at 19:14

  Dit soort lijstjes zijn altijd leuk om te lezen, maar ook om zelf te maken 🙂 zo sta je steeds stil bij de kleine dingen!
  Mariska plaatste onlangs…Kijkje in mijn slaapkamerMy Profile

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 29 maart 2016 at 16:30

  Wauw wat een mooie lange lijst!
  Eilish (artisticstateofmind) plaatste onlangs…Mijn 12 favoriete foto’s van maartMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten