Persoonlijk

Things that make me happy ♥ #5

8 januari 2017

Het kan best eens goed zijn om af en toe stil te staan bij de kleine dingen die je gelukkig maken: tijd voor een nieuwe happy list! Het ene punt is iets groter dan het ander, maar juíst de kleine momenten kunnen ook ontzettend waardevol zijn. Het geeft mij na het maken van deze bijzondere lijst in ieder geval weer een boost om inderdaad lekker positief te blijven en me te beseffen dat ik het meeste maar goed voor elkaar heb. Fantastische familie en vrienden hebben, leuke reacties op plogmas en de eerste meubels voor het appartement kopen. Kijk je met me mee?

Eindelijk weer eens sneeuw in Nederland, daar hoef ik dus helemaal niet voor op wintersport ♥  Officieel een ‘go’ hebben om te gaan afstuderen, morgen begin ik officieel (spannend!) ♥ Alle projecten op school de afgelopen vier jaar met een dikke voldoende afronden, nul herkansingen ♥ Plogmas en al jullie lieve reacties op deze artikelen ♥ 2017, kom maar op! ♥ De feestdagen samen met lieve vrienden en familie ♥ En vooral heel veel lekker eten, inclusief gezellige diners ♥ Dikke mutsen waardoor je hoofd twee keer zo dik lijkt, maar het is zo heerlijk warm ♥ Mijn Instagram-feed die op dit moment zo goed bij elkaar past dat ik iedere keer wanneer ik er naar kijk trots op ben ♥ Het feit dat ik mijn moeder kan vragen om outfitfoto’s te maken, zij kan dat als de beste ♥ Luxe haarproducten van Davines die ervoor zorgen dat mijn haar een stuk beter aanvoelt ♥ Tijdens het maken van het XXL jaaroverzicht erachter komen dat ik het allemaal toch maar goed voor elkaar heb, 2016 was zo slecht nog niet ♥ Pasta. Alles met spaghetti of penne is fantastisch ♥ Mijn nieuwe trui van MyJewellery met de tekst ‘Paris Etoile’ die ervoor zorgt dat ik ook ‘s avonds in stijl op de bank zit ♥ Zelfgemaakte oliebollen bij oma op nieuwjaarsdag ♥ Kroelen met Floris, gek beest ♥ Dansen met mijn vriendinnen op de allerergste nummers ♥ Een obsessie hebben voor gouden sieraden en steeds meer aan de collectie toevoegen, love it ♥ Bijna iedere dag een artikel online hebben staan in december, daar gaan we gewoon mee door het komende jaar! ♥ BIJNA afgestudeerd zijn… ♥ De eerste meubels voor het nieuwe appartement van Joost en mij aanschaffen ♥ Al een jaar lang iedere week minimaal een les pilates volgen ♥ Pizzarette met vrienden ♥ Iedere week minimaal twee gezichtsmaskers gebruiken, er is niets lekkerder dan zo’n babyzacht huidje ♥ Spontaan twee vakanties boeken op dezelfde dag.. Vertel jullie hier SNEL meer over ♥ Mijn iPhone 6 die na 2,5 jaar nog steeds (met een paar kuren) iedere dag met me op stap gaat ♥ Een warme douche na een lange schooldag ♥ Een dag op stap met mama ♥ Heel erg genieten van een dag niets doen na zo’n drukke decembermaand ♥ Mijn verslaving voor de serie Gilmore Girls ♥ Überhaupt de ontdekking van Netflix, fantastisch dat zoiets bestaat ♥ Alle mensen die wel eens een bezoekje brengen aan mijn blog, duizendmaal dank! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Liefs,
Denise

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Femke 8 januari 2017 at 09:21

  Heerlijk om zo’n blij lijstje te lezen!!
  Femke plaatste onlangs…Chit Chat on Sunday #1My Profile

 • Reply Dionne 8 januari 2017 at 10:19

  Fijne dingen! Ik ben ook nog steeds zo blij dat mijn iPhone na 2,5 jaa trouwe dienst het nog steeds doet. En ja Netflix is heel chill.
  Dionne plaatste onlangs…Quarter-life-crisis | Verwende generatie of serieuze struggles?My Profile

 • Reply Florence 8 januari 2017 at 12:35

  Super leuke dingen! Gilmore Girls staat in mijn to-watch lijstje op Netflix, ben heel benieuwd naar deze serie 🙂

 • Reply alexa 8 januari 2017 at 13:52

  Wat fijn dat je ene go hebt gekregen en officieel mag afstuderen! Wat een mooie andere dingen staan er op de lijst quality time met familie is heel belagnrijk, love it!
  alexa plaatste onlangs…Niet zomaar een cadeauMy Profile

 • Reply Manon 8 januari 2017 at 15:05

  Mooie foto’s van jezelf en hele fijne happy moments!
  Manon plaatste onlangs…Miss Dior | Hair MistMy Profile

 • Reply Larissa 8 januari 2017 at 17:25

  Wat een heerlijk lijstje! Bij het lezen van zulke artikelen krijg ik ook altijd weer een glimlach op m’n gezicht. 🙂
  Larissa plaatste onlangs…Mijn fascinatie om de wereld rond te reizenMy Profile

 • Reply Kelsey 8 januari 2017 at 17:47

  Leuk om te lezen! Ik word ook instant blij van dit te lezen! Liefs, Kelsey
  Kelsey plaatste onlangs…‘OUTFIT’ – While StuDYINGMy Profile

 • Reply Yvette 8 januari 2017 at 19:27

  Gilmore girls 🙂

 • Reply Lotteke 8 januari 2017 at 20:18

  ik wens je een nog mooier 2017!

 • Reply Anne-Sterre 8 januari 2017 at 20:28

  Jammer dat de sneeuw hier al weer weg is, maar volgend weekend komt er geloof ik een nieuwe lading aan, als ik het weerbericht mag geloven.

 • Reply anna 8 januari 2017 at 21:10

  Wat een heerlijk positief lijstje! Ben het alleen niet eens met de sneeuw, hahaha :p Kan niet wachten tot de zomer! En ben heel benieuwd naar je vakanties!
  anna plaatste onlangs…TERUGBLIK OP MIJN DOELEN VOOR 2016 + NIEUWE DOELENMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten