Persoonlijk

Things that make me happy ♥ #7

14 maart 2017

Het kan best eens goed zijn om af en toe stil te staan bij de kleine dingen die je gelukkig maken: tijd voor een nieuwe happy list! Het ene punt is iets groter dan het ander, maar juíst de kleine momenten kunnen ook ontzettend waardevol zijn. Het geeft mij na het maken van deze bijzondere lijst in ieder geval weer een boost om inderdaad lekker positief te blijven en me te beseffen dat ik het meeste maar goed voor elkaar heb. Steeds dichter bij het afstuderen komen, bijna 15.000 volgers op Instagram en de eerste lentezon. Kijk je met me mee?

Een heerlijke citytrip naar Praag, wat hebben we genoten ♥  Een fietstour en wandeltocht door deze mooie stad en een ontzettend leuke gids treffen die alle ins en outs kan vertellen ♥ Af en toe weer een reisvideo maken, zoals deze variant die ik en Joost in Praag opnamen ♥ Het afstuderen dat steeds dichterbij komt. Nog twee maanden en dan moet die scriptie écht af zijn. Spannend, maar een fijn gevoel om bijna klaar te zijn  ♥ Na vier jaar nog steeds een paar keer per jaar met mijn schoolvriendinnen uit eten, ondanks dat we elkaar bijna nooit zien ♥ Bijna 15.000 lieve volgers op Instagram. ZO VEEL! ♥ Door meubelwinkels struinen en veel leuke dingen zien. Hoe kan ik nou toch ooit kiezen uit al die miljoenen eettafels??? ♥ Een hele grote prijs winnen op Facebook die meer dan welkom is.. Ik vertel jullie hier snel meer over ♥ Eindelijk weer hardlopen buiten in het zonnetje. Na drie maanden niet lopen ging het niet eens zo slecht, dit moet ik vaker doen ♥ Penne pesto pollo van Julia’s op het station  ♥ Voorbereidingen treffen en inlezen voor onze vakantie naar New York, ZO veel zin in ♥ De loafer trend, die schoentjes moet ik héél snel aan gaan schaffen ♥ De allereerste zonnestralen van het jaar en meteen met blote benen in de tuin kunnen liggen ♥ Alle sproetjes die meteen tevoorschijn komen ♥ WEEKEND ♥ Mooie merken die me benaderen voor samenwerkingen. Went nooit, dat kan ik jullie wel vertellen ♥ Mijn nieuwe koptelefoon van Sudio, nóóit meer pijnlijke oren van oortjes. Fijn ♥ Iedere week een pan verse zelfgemaakte soep thuis. Mijn favorieten zijn tomaat, pompoen, broccoli en courgette. Gezond en lekker! ♥ Sushi ♥ Een geweldige carnaval hebben met de gezelligste mensen om me heen, het was zelfs die enorme verkoudheid meer dan waard ♥ De cactusjurkjes die ik samen met mijn vriendinnen gemaakt heb, wij zijn een mooi stel ♥ Mijn nieuwe shirtje met ananassen van Elise Store, te cute en hartstikke zomers ♥ WODEN sneakers, die zitten echt onwijs lekker ♥ Mijn Instagram-feed die al maanden zo mooi bij elkaar past, dit kan me stiekem echt gelukkig maken (haha) ♥ Een toetje na het avondeten ♥ Tevreden zijn na een dag fotograferen bij Gossip en veel uitproberen ♥ Sporten en bewust bezig zijn met voeding, ondanks dat ik hier niet zo gefocust meer op ben dan een paar maanden geleden, gaat het nog steeds zijn gangetje ♥ Mezelf voorbereiden op de verkiezingen, belangrijk en interessant ♥ Na een jaar mijn zilveren brogues weer uit de kast trekken en EIN-DE-LIJK weer met blote enkels naar buiten ♥ De laatste lessen pilates.. Ik heb mijn lessen namelijk opgezegd vanwege het afstuderen en tijdsgebrek, maar het blijft fijn om te doen ♥ Fluitende vogeltjes ♥ Productief werken en bijna al mijn artikelen in de trein schrijven, love it ♥ Bijna twee en een half jaar bloggen en het nog steeds onwijs leuk vinden, duizend maal dank voor jullie support! ♥♥♥♥♥♥

Liefs,
Denise

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Malou | Blonde Blossom 14 maart 2017 at 07:56

  Heerlijke puntjes allemaal! Ik ben erg benieuwd naar de prijs die je hebt gewonnen, wat supertof meid! Zelf kan ik ook echt niet wachten tot de lente en ook mijn sproetjes weer tevoorschijn komen. Malou x
  Malou | Blonde Blossom plaatste onlangs…Travel Guide | 11 x dingen om te doen in MacedoniëMy Profile

 • Reply Kim 14 maart 2017 at 08:37

  Heerlijke puntjes! Ik kan zelf niet wachten tot het zonnetje weet meer gaat schijnen!
  Kim plaatste onlangs…New in: Nike sneakersMy Profile

 • Reply Jamey 14 maart 2017 at 08:42

  Wat een heerlijke punten! Ik zou er ook heel happy van worden!

 • Reply Yvette 14 maart 2017 at 09:04

  Iedereen gaat naar new york toe . Ik wil ook 🙁
  Het is heel belangrijk ja stilstaan bij de mooie en blije momenten groot of klein 😀

 • Reply Marleen 14 maart 2017 at 11:18

  Leuk om te lezen 🙂 Ah en je feed op Insta, nou daar mag je ook trots op zijn! Ziet er zo mooi uit en ik kijk er altijd met veel jaloerzie naar hahha!

 • Reply Larissa 14 maart 2017 at 13:13

  Het blijft leuk om zulk soort lijstjes te lezen!

 • Reply Lindsey Beljaars 14 maart 2017 at 17:32

  Mooi lijstje! Snap heel goed dat je hier blij van wordt!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Zelf Sushi maken – Dat doe je zo!My Profile

 • Reply Suzanne 15 maart 2017 at 07:46

  Leuk om te lezen!
  Suzanne plaatste onlangs…Spring wallpaper inspiratieMy Profile

 • Reply anna 15 maart 2017 at 10:37

  Wat een heerlijk artikel, ik word er ook helemaal blij van! Ik ben ook dol op zelfgemaakte soep.
  anna plaatste onlangs…MLBB #94 | RIMMEL EVENT, VEGGIE WORLD EN WELLNESS!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten