Beauty

Unboxing StyleTone Beautybox

12 september 2016

Het is inmiddels weer véél te lang geleden dat er een beauty gerelateerd artikel online is gekomen op m’n blog, maar vandaag is het weer tijd voor een unboxing. Dit keer ontving ik de StyleTone Beautybox van de maand september, een doos met iedere maand vijf verschillende fullsize make-up producten. Ideaal om nieuwe merken uit te proberen én super tof om cadeau te geven aan bijvoorbeeld een vriendin of collega. Uiteraard vertel ik jullie precies wat er deze maand in de box zit, inclusief véél foto’s en mijn mening! Kijk je met me mee?

Ellis Faas Hot Lips – 27 euro

In de box van deze maand werden verschillende kleuren van de Ellis Faas lipsticks verzonden, ik ontving een knalroze kleurtje (nummer L404). Tijdens het stappen of speciale gelegenheden draag ik vaak een felle lipkleur, ideaal dus om voortaan deze mee in m’n clutch te nemen. Naast de langhoudende kleur is de huls van de lipstick ook nog eens super pretty, uiteraard mag dat ook wel voor een lipstick van 27 euro. Helaas geen exemplaar voor alledaags (klein beetje too much voor mij), maar voor ‘s avonds zeker een aanrader!

styletoneFigs & Rouge Pore Refining Anti-blemish Cream – 31,50 euro

Een ideaal product om de poriën te verfijnen en vervolgens een zachte huid te creëren is de Pore Refining Anti-Blemish Cream van het merk Figs & Rouge. Een redelijk prijzig product en aangezien ik het merk hiervoor nog niet kende, had ik het waarschijnlijk ook nooit aangeschaft. Ideaal om het door middel van deze box te leren kennen dus. De substantie lijkt een beetje op gel, is doorzichtig en brengt makkelijk aan. Ik vind persoonlijk wel dat er een beetje een chemische geur aanhangt, maar dat kan ook gewoon aan mijzelf liggen. Naast het feit dat je huid dus heel zacht wordt, gaat het mooi glanzen en ziet het er super clean uit. Top product om als basis te gebruiken!

Emité Nail Lacquer – 12 euro

Rode nagellak kennen we denk ik allemaal wel, dit lakje van het merk Emité is dan ook een mooie toevoeging aan deze beautybox. Dit klassieke kleurtje is ideaal om te dragen tijdens een avond uit, maar kan daarnaast ook gewoon prima met een alledaagse look. De nagellak van Emité is trouwens speciaal ontwikkeld zodat het makkelijk aanbrengt, snel droogt en vervolgens lang blijft zitten. Ideaal! Tip: wist je dat je nagellak het allerbeste in de koelkast kunt bewaren? 🙂

beautyboxNote Mono Eyeshadow – 9,90 euro

De dagen per jaar dat je mij met oogschaduw ziet zijn denk ik op twee handen te tellen. Ondanks het feit dat ik dus vrij weinig oogschaduw draag, heb ik toch een redelijk grote collectie weten te verzamelen in de loop der jaren. Deze donkerblauwe oogschaduw van Note komt wat betreft de kleur  nog niet in de buurt bij een van de exemplaren die ik al heb. Klein nadeel is wel dat je echt flink wat lagen over elkaar heen moet brengen wil je een super gepigmenteerde ooglook creëren, maar goed, dat is voor mij niet echt een probleem aangezien ik dus nooit met mega smokey eyes de deur uit ga. Een subtiel kleurtje kan voor mij al genoeg zijn.

Ace of Face Eyerule NO. 4 Volumizing Extreme Mascara – 14,90 euro

Denise en mascara is geen gouden combinatie, ik geloof dat het me een paar jaar heeft geduurd tot ik dé perfecte mascara gevonden had. Sindsdien gebruik ik dus eigenlijk altijd de Grandiôse mascara van Lancôme. Nadeel: veel te prijzig om steeds opnieuw aan te schaffen. Voor nieuwe opties op mascara-gebied sta ik dus altijd open. Dit exemplaar van Ace of Face heeft in ieder geval een prima huls. Simpel zwart, maar veel poespas hoef ik ook verder niet. Als ‘ie maar gewoon doet wat ‘ie moet doen. In mijn Beautybox vond ik dus de Extreme Mascara terug, een pikzwarte mascara die inderdaad zorgt voor flink wat volume in m’n wimpers. Ik ben nog niet zo overtuigd zoals ik over de Grandiôse mascara ben, maar ik moet heel eerlijk zeggen dat ‘ie echt een goed eind in de richting komt. Ideaal om mee af te wisselen (en ook gewoon een stuk vriendelijker voor m’n portemonnee..)

Ondanks dat ik natuurlijk niet kan oordelen over de eerdere edities van de StyleTone Beautybox, vind ik de box van deze maand in ieder geval hartstikke geslaagd. De vijf fullsize producten zijn allemaal dagelijks te gebruiken en zijn voor mij van onbekende merken, leuk om daar op deze manier eens mee kennis te maken. Verder zijn alle producten uit de StyleTone Beautybox dierproefvrij, uiteraard een groot pluspunt! De box is trouwens iedere maand te bestellen op deze website voor 12,50 euro per maand. Deze maand dus zeker een aanrader, aangezien de bovenstaande vijf producten samen al een waarde hebben van 95,30 euro. Definitely worth a try!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Yvette 12 september 2016 at 18:44

  Heel leuk zoon box alleen zelf zou ik het nooit kopen . Hij zit wel goed gevuld jaa 🙂

 • Reply Saraya 12 september 2016 at 19:20

  Ik vind het een leuke inhoud 🙂

 • Reply priscilla 12 september 2016 at 19:32

  Leuke inhoud! Niet echt bekende merken voor mij, maar dat maakt het juist zo leuk 🙂

  • Reply Denise 12 september 2016 at 22:03

   Precies, vond ik er ook tof aan!

 • Reply Anouk 12 september 2016 at 21:10

  Wat een leuke inhoud!

 • Reply Dana 12 september 2016 at 22:17

  Echt een leuke inhoud heeft deze box!

 • Reply Lonneke 12 september 2016 at 22:55

  De inhoud was prachtige deze maand. Ik ben erg blij met de mascara.
  Lonneke plaatste onlangs…Essence Secret Stories Nail PolishMy Profile

 • Reply Natiza 13 september 2016 at 10:38

  Oeeehh wat leuke inhoud!

 • Reply Denise 13 september 2016 at 19:55

  Hè, nagellak in de koelkast? Dat heb ik nog nooit gehoord haha, wat grappig! Mooie inhoud heeft de box!

 • Reply Kaylee Joosten 16 september 2016 at 19:21

  Wat een mega leuke box! Erg leuk ook inderdaad om cadeau te geven en de waarde is fantastisch.
  Kaylee Joosten plaatste onlangs…Hot or Not: HaarpiercingsMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten