Lifestyle

Verhuisupdate – De struggle van een TV-kast

12 augustus 2017

Afgelopen week deelde ik alvast een kleine roomtour van onze nieuwe woonkamer op mijn Instagram Stories (@beautybydenies), maar toch ontbreekt er nog één groot ding waar we het maar niet over eens worden.. Een mooie TV-kast. Wie mij ooit had verteld dat juist dit meubel het moeilijkste te vinden zou zijn had ik waarschijnlijk keihard uitgelachen, maar niets blijkt minder waar. Vandaag weer een verhuisupdate! Kijk je mee?

Zoals je wel kunt zien op de foto hierboven is het TV-meubel in ons appartement nog niet helemaal zoals het hoort. We hebben ter compensatie van een ‘echt’ exemplaar een houten bankje neergezet waar we zo lang de televisie maar op uitgestald hebben. Op zich niet verkeerd, maar ik vind het ver-schrik-ke-lijk dat mijn blik tijdens het kijken steeds afdwaalt naar al die snoeren onder het bankje. Ieh. Het is dus een feit dat we ons toch écht eens moeten gaan verdiepen in design TV meubels, want ook deze tijdelijke oplossing is na vijf weken wel aan vervanging toe. En eigenlijk komen we daar meteen bij het tweede probleem: de smaak van mij en Joost wat betreft TV-meubels ligt niet helemaal op één lijn. Ik hou van strak, lichte kleuren en wil sowieso de kabels niet meer zien. Joost’ voorkeur gaat juist uit naar hout en donkere kleuren. Misschien herken je het wel, maar na vijf verschillende woonboulevards en uren langs meubels struinen is de lol er ver af. Tijd voor de laatste optie: het internet afspeuren! En we starten vandaag bij MisterDesign.

Goed, na een uurtje zoeken, discussiëren en meten zijn we het erover eens dat bovenstaande design meubels zeker een optie kunnen zijn voor ons, allemaal te vinden op de website van MisterDesign. Zoals je ziet zijn we in ieder geval op zoek naar een wat langer model. We hebben namelijk een grote muur van zo’n drie meter waar de kast tegenaan komt te staan, dus het mag best een behoorlijk meubel worden. Daarnaast is de TV die we hebben aangeschaft ook niet héél klein (waarvoor ik volledig de schuld geef aan Joost), dus een rechthoekig model gaat het sowieso worden. We twijfelen nog steeds tussen een witte of een houten kast, maar gelukkig heb ik de super donkere modellen wel weg kunnen laten (pfieuw!). Mijn voorkeur gaat denk ik wel uit naar het kastje linksonder: het Ethnicraft Blackbird TV-meubel. We hebben redelijk veel zwarte en stalen accenten in ons interieur, zoals de poten van onze eettafel, een stalen plantenbak en een zwarte wandplank. Dit TV-meubel gaat dus sowieso een goede optie zijn! Ook vind ik het strakke witte kastje rechtsboven erg mooi, maar ik geloof dat het nog jaren kan duren voordat ik Joost heb overgehaald om zo iets straks neer te hangen. Wellicht is daarom het tv-meubel linksboven een goede optie, zit er precies tussenin én het bevat ook nog houtelementen. Dit design is overigens van het merk Ruijch, een Nederlands merk met ontzettend mooie materialen en fijne minimalistische ontwerpen. Wij gaan in ieder geval nog even héél goed nadenken deze week en alle voors- en tegens opsommen voordat we een beslissing gaan maken. Na het inrichten van een heel interieur komt de bodem van ons spaarpotje steeds verder in zicht, dus ook bij deze redelijk prijzige aankoop moeten we er écht 100 procent achterstaan. To be continued…

Welk TV-meubel heeft jouw voorkeur? Ik ben benieuwd!

Liefs,
Denise

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Larissa 12 augustus 2017 at 19:56

  Jeetje, ik heb er nooit over na gedacht dat zoiets heel moeilijk kan zijn, maar nu je het zo zegt kan ik het me goed indenken… Succes met het vinden van een leuk tv-meubel!
  Larissa plaatste onlangs…Lim Fjord, KroatiëMy Profile

 • Reply Laura | I scream beauty 13 augustus 2017 at 08:47

  Links onder vind ik het mooist! Mijn vader heeft van Pinterest een tv meubel nagebouwd, super leuk, met een nep kacheltje erin!

 • Reply Justine 13 augustus 2017 at 10:51

  Ik vind dat jullie het tot nu toe het nog vlekkeloos uitgezocht hebben allemaal haha! Dan valt deze struggle nog wel mee. Ik zou zelf voor 1 of 3 gaan denk ik. 🙂 Ben wel benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden.
  Justine plaatste onlangs…My life in photos – augustus 2017 #1My Profile

 • Reply Kim 13 augustus 2017 at 14:36

  Huh ik dacht dat jullie een tv-meubel lieten maken? Dat had je toch bij iemand op Instagram voorbij zien komen?

  • Reply Denise 13 augustus 2017 at 14:41

   Jaaa dat klopt! Vond ik ZO mooi, maar ik kon Joost niet overtuigen helaas.. Hij vindt dat te modern/strak 🙁

 • Reply Léonie 16 augustus 2017 at 17:57

  Haha nu je het zegt, ik denk inderdaad dat een tv-meubel het moeilijkste meubelstuk is om te kopen. Ik vind de kast linksonder erg mooi en zo te horen staat het ook erg mooi in jullie huisje. Ben benieuwd welke kast het uiteindelijk gaat worden! x
  Léonie plaatste onlangs…Dit wil ik met mijn leven doen als ik klaar ben met het HBOMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten