Video

WEEKVLOG #1 – Heel veel pakketjes!

20 april 2016

Daar is ‘ie dan: mijn allereerste weekvlog. Een klein beetje spannend is het wel, maar ik ben van plan om vanaf deze week meer video’s voor jullie te gaan maken, beginnend met een aantal vlogs. Mocht je benieuwd zijn naar mijn week, de hoeveelheid pakketjes die ik binnen kreeg en mijn beoordeling op school… Kijk mee!

Via mijn Twitter-account (@beautybydenies) kondigde ik afgelopen week al aan dat ik bezig was om iedere dag een stukje voor jullie te vloggen, niet wetende dat ik deze video dus ook écht zou gaan uploaden. Ik moet toegeven, het vloggen is echt wennen en het blijft een klein beetje awkward om mezelf terug te zien…. waarschijnlijk wordt het iedere video een stukje beter (dat hopen we!). Maar goed, het resultaat is best prima geworden voor iemand die absoluut GEEN verstand heeft van vloggen, video’s maken en editten… Tips, tricks en opbouwende kritiek zijn dus altijd welkom!

Afgelopen week had ik een redelijk drukke planning. Zo had ik een gezellige borrel met collega’s, ging ik naar de nieuwe film Jungle Book (aanrader!), maakte ik sushi met mijn twee zusjes en ging ik op zoek naar een PlayStation met Joost. Daarnaast had ik ook nog een beoordeling én tentamen op school… Je moet de weekvlog eigenlijk gewoon maar gaan kijken, dan zie je het allemaal vanzelf. Vergeet niet om de vlog in HD te kijken voor de beste kwaliteit!

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Zouden jullie het leuk vinden als ik voortaan zeven dagen per week een stukje vlog en iedere woensdag dus een weekvlog upload? Ik ben super benieuwd naar jullie reacties, vergeet je vooral niet te abonneren op mijn kanaal (klik!) zodat je geen video’s zult missen en als eerste op de hoogte bent (de vlogs worden namelijk een dag eerder op YouTube gezet!). Enne… een duimpje omhoog vind ik ook héél leuk :-).

Liefs,
Denise

You Might Also Like

32 Comments

 • Reply Yara 20 april 2016 at 06:44

  Heel leuke weekvlog!
  Liefs,
  Yara
  Yara plaatste onlangs…Spam je blog #1My Profile

  • Reply Denise 20 april 2016 at 14:25

   Ah dankjewel Yara! 🙂

 • Reply Dionne 20 april 2016 at 07:23

  Super leuk je eerste week vlog. Tof! En dat kettinkje is zo schattig!
  Dionne plaatste onlangs…Outfit of the day | Lakleren pumps & urban wood watchMy Profile

  • Reply Denise 20 april 2016 at 14:27

   Jippie dankjewel Dionne! Leuk he, er stond gister een winactie online 🙂

 • Reply irene 20 april 2016 at 10:00

  Leuke vlog!!! X

 • Reply Tedje 20 april 2016 at 10:25

  Daar issie dan! Debuutje hoor, haha! 😉
  Tedje plaatste onlangs…OPI Soft Shades PastelsMy Profile

 • Reply Astrid 20 april 2016 at 10:28

  Superknap van je dat je de sprong in het diepe hebt gewaagd! Ik vind dat je het goed hebt gedaan qua editen hoor, lekker vlot. Leuke beelden heb je gemaakt van op de scooter en het geld tellen en dergelijke. Echt heel leuk gedaan. En je komt natuurlijk over op de camera, helemaal niet awkward! Opbouwende kritiek: ik zou iets minder aan je haar zitten als je in de camera praat. Verder zou ik de filmpjes iets korter maken, dan houd je de kijker langer vast. Ik hoop dat je deze feedback kunt waarderen en ik wens je superveel succes met vloggen! Ik ga je volgen op Youtube 😉
  Astrid plaatste onlangs…Etos filialen die Makeup Revolution verkopenMy Profile

  • Reply Denise 20 april 2016 at 14:28

   Wat lief dat je de tijd hebt genomen om zo’n uitgebreide reactie achter te laten! Inderdaad, het is zooo lastig om niet aan mijn haar te zitten haha.. Ga er op letten! Dankjewel, heel lief van je 🙂

 • Reply Desiree 20 april 2016 at 10:37

  Ik ben inmiddels ook geabonneerd op jou kanaal! Op dit moment vind ik weekvlogs van anderen toch wel echt de leukste YouTube filmpjes om te bekijken! 🙂
  Desiree plaatste onlangs…April – Nieuwe uitdagingen en doelenMy Profile

  • Reply Denise 20 april 2016 at 14:30

   Super lief van je Desiree!

 • Reply Lindsey Beljaars 20 april 2016 at 10:55

  Wat een leuke weekvlog meid x
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…IsaDora Perfect Moisture Lipstick Bohemian RoseMy Profile

  • Reply Denise 20 april 2016 at 14:32

   Dankjewel Lindsey!

 • Reply kimmetjekims 20 april 2016 at 11:04

  Wat doe je dit leuk! Dit moet je zeker vaker doen 🙂
  kimmetjekims plaatste onlangs…Personal | Ontmoet mijn liefste hondjesMy Profile

 • Reply Eline 20 april 2016 at 11:06

  Wat leuk meis! Keep it up!

  • Reply Denise 20 april 2016 at 14:30

   Dankjewel Eline! <3

 • Reply Denise 20 april 2016 at 13:44

  Super leuk gedaan Denise! Met welke camera vlog jij als ik vragen mag? 🙂
  Denise plaatste onlangs…4 keer mijn favoriete eten voor de lunchMy Profile

  • Reply Denise 20 april 2016 at 14:31

   Gewoon met mijn iPhone 6 haha! Ik wilde even kijken of iedereen het leuk vond, misschien dat ik later nog een echte vlogcamera aanschaf 🙂

 • Reply Lisanne 20 april 2016 at 16:05

  Yay wat leuk dat je vlogt Denise!
  Lisanne plaatste onlangs…Mijn slechte ervaring met de Canon Powershot G7XMy Profile

 • Reply Maaike 20 april 2016 at 19:53

  Wat doe je het leuk! Ik wil zeker meer weekvlogs van je zien 😀
  Maaike plaatste onlangs…De persoon die ik vroeger was vs. de persoon die ik nu benMy Profile

 • Reply Janneke | Crafty Time 20 april 2016 at 20:43

  Heel leuk om te kijken! Ik zou het leuk vinden als je dit vaker doet, je doet het namelijk heel goed! xx
  Janneke | Crafty Time plaatste onlangs…PlannenMy Profile

 • Reply Kaylee Joosten 20 april 2016 at 23:42

  Wat een leuke vlog meid! Het lijkt mij zelf ook raar om mezelf op een filmpje terug te zien. Het lijkt mij zeker een goed idee om iedere week zo’n leuke weekvlog te uploaden.. <3
  Kaylee Joosten plaatste onlangs…Enquête BeautyLook by Kaylee 2016My Profile

 • Reply Yvette 21 april 2016 at 07:06

  Ik kijk bij iedereen altijd weekvlogs of dagelijkse vlogs . Ik vind het altijd erg leuk . Ik stem voor de weekvlogs 🙂

 • Reply Lisa 21 april 2016 at 12:11

  Super leuk!!
  Lisa plaatste onlangs…OOTD: Sweater LoverMy Profile

 • Reply carmen 21 april 2016 at 15:14

  Je doet het heel leuuuuuk, ik denk er ook steeds meer over na om te gaan vloggen.. hmm!

 • Reply Daniëlle 21 april 2016 at 15:35

  Zo leuk dat je vlogt! Weekvlogs zijn inderdaad het leukste, ik stem daarvoor!
  Daniëlle plaatste onlangs…Je eigen foto in een lijstMy Profile

 • Reply Withlovefroms 23 april 2016 at 16:14

  Leuke vlog, fijn om te zien! 🙂

 • Reply Mariska 24 april 2016 at 17:39

  Ziet er leuk uit hoor, leuk gedaan! 🙂 zeker niet verkeerd voor de eerste keer 🙂
  Mariska plaatste onlangs…H&M Cinnabar GemMy Profile

 • Reply Linda 25 april 2016 at 19:17

  Hele leuke eerste weekvlog meis! En het is net kerst met al die pers pakketjes <3 hihi

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten