Geen categorie

What did I do? #21 – Blog twijfels, vakantie en geluk

6 februari 2015
Yes yes, het wekelijkse persoonlijke lijstje liet even op zich wachten maar he’s back! Deze week heb ik heerlijk genoten van een vakantie, lekker wat artikelen weten te tikken maar helaas ook een paar twijfels wat betreft mijn blog waar jullie me misschien wel bij kunnen helpen. Kijk je met me mee?


Gedaan

Yes, de eerste avond carnaval zit er voor mij al weer op. Het feest barst pas echt los volgend weekend, maar toch wist ik me zelfs op de laatste dag van januari niet te weerhouden om mijn feestpak alvast aan te trekken. Het was zoooo gezellig, ik kan echt niet wachten tot ik iedere dag om 13:00 uur uit mijn slaap ontwaak en meteen weer op stap ga. En nee, ik ben normaal echt geen die hard feestbeest!

Gezien

Hebben jullie ook gezien dat de film Fifty Shades of Grey éindelijk bijna uitkomt? Om precies te zijn is ‘ie op 12 februari te bewonderen in alle bioscopen. Ik heb één boek van deze reeks gelezen en uh ja, wat zullen we er over zeggen.. Apart, een tikkeltje gewaagd maar toch ergens ook wel interessant. Ik ben trouwens wel érg benieuwd hoe ze de boeken hebben verfilmd, wanneer je ze ook gelezen hebt snap je vast wel wat ik bedoel. Zouden jullie naar deze film gaan?Gegeten

Sorry voor de overload aan carpaccio verhalen op mijn blog, maar sinds kort hebben we alle ingrediënten gewoon lekker in huis gehaald. Dit zorgt er voor dat ik het dus op ieder gewenst moment in mijn mond kan stoppen – niet altijd even goed Denise -, maar het bespaart me vooral héél veel geld. Ondanks dat ik de permezaanse kaas nu zelf over mijn broodje moet gooien en de truffelmayonaise uit het bakje moet halen, komt het broodje toch wel 99% in de richting van het beste broodje carpaccio wat ik ooit gegeten heb. En die is écht heel lekker.Gewenst

Zoals ik al voorspelde in dit artikel, had 2015 voor mij niet echt een goede start. Januari ligt me eigenlijk nooit en ondanks dat ik gek ben op wintersport, kan ik de sneeuw wel schieten. Deze maand zorgde er voor dat ik vijf keer vol op mijn gezicht ging met de fiets, ik vervolgens de hele maand met een blauwe rechterkant door het leven moest én ook nog eens drie weken lang tentamens moest leren. Ik hoop dat februari mij een stukje meer geluk brengt. Maar stiekem weet ik ergens dat dat écht wel goed gaat komen.Gelukkig

Ik kan wel zeggen dat ik heerlijk ontspannen dit artikeltje aan het typen ben. Zeven dagen zonder colleges of andere verplichtingen en met nog vier vrije dagen. Nee, klagen mag ik écht niet. In deze mini vakantie kan ik lekker vooruitwerken en dat is  nodig met het nieuwe studie semester in zicht. Wat heel fijn is, is dat we weer zelf onze projectgroepen uit mochten kiezen voor het komende half jaar én ik dus weer met mijn toppertjes herenigd ben. Kan niet anders dan knallen worden! <3Geergerd

Twee weken geleden maakte ik mijn eerste geldige tentamen – het tentamen daarvoor werd ongeldig verklaard door een grapjas die riep dat we onze boeken er bij mochten gebruiken – en helaas is er tot vandaag nog geen spoor te vinden van de tentamencijfers. Waarom duurt dat toch altijd zo lang? Ergens begrijp ik wel dat leraren zo’n 300 tentamens na moeten kijken maar toch kan ik me er zo aan irriteren en refresh ik de schoolsite zo’n tien keer per dag. Hopeloos op zoek naar mijn resultaten, omdat ik toch stiekem eigenlijk wel wil weten of ik de aantekeningen weg kan gooien of nog een keer opnieuw kan gaan leren..Gedacht

Oh my, zoals jullie wel gemerkt hebben ging het de afgelopen maand niet helemaal oké met het bloggen. Of ik het een echte blogdip kon noemen, ik betwijfel het. Het was een combinatie van stress, weinig tijd én geen zin MAAR ik ben terug. En hoe. Ik heb ontzettend veel leuke ideeën maar ik twijfel ook over de richting van mijn blog. Ik ben natuurlijk begonnen als beauty blog en heb daar ook meteen mijn naam Beauty By Denies op afgestemd. Nu driekwart jaar later merk ik dat ik toch veel liever schrijf over mijn persoonlijke leven en het is wel duidelijk dat jullie dat ook veel interessanter vinden dan een review over de nieuwste lipstick – wat ik overigens ook nog steeds erg leuk vind om te doen! Maar ja, wat doe je als je opeens van ‘koers’ veranderd? Je naam veranderen? Please help me! 🙁Gekocht

In mijn vorige What did I do?- artikel gaf ik aan dat ik een no buy month januari hield, wat ik overigens verdacht goed vol heb weten te houden! Ik moet wel bekennen dat ik het eigenlijk gewoon veel te druk had om de stad in te duiken, maar toch heb ik maar één keer aan de verleiding toegegeven een een shirtje online gekocht. Ach, die was écht veel te leuk om te laten liggen.

Komende week start ik dinsdag pas weer met het nieuwe semester op school en heb ik tot die tijd nog even de tijd om te ontspannen én vooruit te werken. Geen verplichtingen, just relaxing. Heerlijk.

Liefs,
Denise

You Might Also Like

60 Comments

 • Reply Ellen VC 6 februari 2015 at 05:23

  Ik had cappuccino gelezen ipv van carpaccio, haha! En de twijfels over de richting van je blog had ik ook enkele weken geleden. Nu heb ik een soort van schema opgesteld voor mijzelf en nu plaats ik nog maar 1x per week een review en de anderre dagen vul ik op met lifestyle en fashion of iets dergelijks. X

  • Reply Denise 6 februari 2015 at 08:28

   Ja wat betreft de artikelen lukt het me prima om te variëren, maar ik merk dat ik het gewoon veel leuker vind om over persoonlijke dingen te schrijven dan er een review uit te knallen!

 • Reply Marion 6 februari 2015 at 06:22

  Wauw, netjes dat je de no buy month hebt volgehouden. Tof! Ik zeg altijd: go with the flow wat schrijven betreft. Als na een poosje blijkt dat het je bevalt kan je altijd je naam aanpassen. Misschien wil je niet helemaal je naam veranderen omdat iedereen eraan gewend is. Dan zou je er Beauty & X by Denies van kunnen maken. Leukste zou zijn als nog een ander woord met een B kan vinden, want dan ''bekt'' het zo lekker. Ik noem maar wat hoor. Misschien wil je het hele roer wel omgooien. Ook dat kan wel eens lekker zijn. Succes. Geniet nog maar van je vrije dagen.

  • Reply Denise 6 februari 2015 at 08:29

   Het is inderdaad lastig om hem te veranderen omdat veel mensen er al aan gewend zijn.. Dankjewel voor je advies! <3

 • Reply Dagmar Valerie 6 februari 2015 at 07:11

  Hmmm Carpaccio is ook heerlijk, goed om alles in huis te hebben dat scheelt inderdaad een boel! Ik begrijp je twijfels, maar het allerbelangrijkste is dat de naam past bij jou en je blog. Sluit het aan bij je wensen en zou je een naamsverandering door willen voeren? Dan zou ik het gewoon doen, je lezers lopen niet weg en als het dan beter matcht voor je gevoel… Wat houdt je dan tegen? Het is even alles aanpassen, maar als het dan wel goed voelt voor je dan is dat het belangrijkste. Niet twijfelen over je hobby waar je zoveel talent in hebt <333

  • Reply Denise 6 februari 2015 at 08:30

   Het is best spannend om bijvoorbeeld mijn naam te veranderen, omdat ik daar toch wat naamsbekendheid mee heb opgebouwd. Het is inderdaad even alles aanpassen, maar misschien voelt het uiteindelijk wel beter. Nog even over nadenken!

 • Reply Marloes Meeusen 6 februari 2015 at 07:53

  Ik snap dat je twijfelt over de richting van je blog. Ik persoonlijk zou niet gelijk de naam van je blog veranderen. Je moet even kijken waar jij je het best bij voelt. Ik vind het geen probleem dat je blog 'beauty by Denies' heet maar dat je ook over andere dingen schrijft.

  • Reply Denise 6 februari 2015 at 08:31

   Ah dat is fijn om te horen! Ik denk dat het juist voor de nieuwe volgers verwarrend is, omdat mijn blog naam toch duidelijk aangeeft dat het vooral over beauty zal gaan op mijn site, wat dus niet meer zo is. Ik denk dat ik het nog even aankijk, een naamsverandering kan altijd nog en wie weet vind ik beauty dan wel weer helemaal het einde, haha!

 • Reply Be Beautifully 6 februari 2015 at 08:00

  Soms begin je ergens aan zoals een beautyblog en uiteindelijk brengt de weg je toch ergens anders. Ik vind jouw persoonlijke artikelen ook erg leuk om te lezen. Je zou de overweging kunnen nemen om de naam van je blog te veranderen.

  • Reply Denise 6 februari 2015 at 08:31

   Het is zo spannend en lastig! Lief dat je aangeeft dat je de persoonlijke artikelen ook erg leuk vind <3

 • Reply Laura | It's Laux 6 februari 2015 at 08:04

  Altijd doen waar jij je goed bij voelt 😉 'Denies' is in mijn hoofd wel een directe link naar jou, maar je kunt de dingen eromheen wel veranderen als dat jou het beste lijkt.
  Wat betreft carnaval: ik heb er zo'n zin in!!!

  • Reply Denise 6 februari 2015 at 08:32

   Ja precies, ik denk dat ik Denies er sowieso in moet laten staan – als ik mijn naam wil veranderen dan! -.. Ik denk dat ik het voor nu even zo laat, veranderen kan altijd nog. Even kijken of dit écht de koers is die ik wil!

 • Reply Svenja 6 februari 2015 at 08:11

  Aaaaah zo te lezen was januari geen top maand voor je, maar hopelijk de nieuwe maand wel <3 Ik vind de sneeuw altijd mooi om te zien, maar het is inderdaad wel erg gevaarlijk! Lastig om een nieuwe blognaam te verzinnen.. Misschien iets als LifestylebyDenies? Zo blijf je wel het dichts bij je huidige naam.. Succes!

  • Reply Denise 6 februari 2015 at 08:32

   Dankjewel voor je idee lieve Svenja! <3

 • Reply Sanae 6 februari 2015 at 08:48

  Als je van koers wilt veranderen, zou ik ook van naam veranderen. Dat is voor je gevoel dan gewoon een stuk fijner. Als je dit gewoon goed communiceert met je lezers, komt het helemaal goed!

  • Reply Denise 6 februari 2015 at 09:24

   Bedankt voor je vertrouwen! <3

 • Reply Charlotte 6 februari 2015 at 08:57

  Oeeh ik kijk uit naar je artikels!! <3

  • Reply Denise 6 februari 2015 at 09:24

   Ah dat is fijn om te horen!

 • Reply Suze 6 februari 2015 at 09:04

  Oh ik heb ook zoveel zin in carnaval! Yeah 🙂 X

 • Reply Justine A 6 februari 2015 at 09:17

  JAAA, carnaval! Heb er ook zoveel zin in! Je blog twijfels zijn inderdaad wel lastig, ik zou het ook niet zo goed weten. Denk dat je het best kan doen wat goed voelt. Als dat betekent dat je je naam moet veranderen, dan mort je dat gewoon doen! Je lezers gaan heus niet weg, je hebt zon leuke blog. Misschien kan je Marloes (Nova magazine) om raad vragen? Die begon opnieuw!

  • Reply Denise 6 februari 2015 at 09:25

   Ah echt? Thanks voor de tip! <3

 • Reply Esther 6 februari 2015 at 09:18

  Naar carnaval kijk ik ook wel een beetje uit inderdaad! En ja, je blog naam veranderen blijft tricky helaas…

  • Reply Denise 6 februari 2015 at 09:25

   Het is inderdaad niet zomaar iets wat je beslist.. Ik denk dat ik het nog even zo laat en misschien langzaam wat ga veranderen.

 • Reply Cherissa Blans 6 februari 2015 at 09:18

  Wat leuk dat je zo uitgebreid carnaval gaat vieren, alvast heel erg veel plezier! Ik snap je twijfels over de richting van je blog, toen ik begon had ik dat ook heel erg en heb het daarom maar gewoon naar mijzelf genoemd. Gewoon omdat ik merk dat ik ook vooral wil schrijven over mijn leven en niet alleen over producten. Ik zeg gewoon doen! Als jij je daar fijner bij voelt zul je er vast nog veel en veel meer plezier in krijgen! Fijn weekend lieve Denise <3

  • Reply Denise 6 februari 2015 at 09:26

   Wat een lieve reactie, dankjewel! Ik denk dat ik alles langzaam een beetje aan ga passen. Andere lay-out, overstappen naar WordPress, meer persoonlijke artikelen en gewoon af en toe nog een review. Als laatste misschien toch mijn naam veranderen, maar blijft risky..

 • Reply Kimsbloglife 6 februari 2015 at 09:29

  Dit vind ik altijd een leuk artikel! Ik begrijp je twijfels over je blog… Hmmm, moeilijk… Ik denk dat je wel eenvoudig je domeinnaam kan veranderen en je blog gewoon bewaren. Maar of het echt nodig is, goh… Het is wel zo als ik een nieuwe blog ontdek en er 'beauty' in de naam staat dat ik misschien minder snel ga kijken omdat ik denk dat het weer een zoveelste beautyblog is… Terwijl dat bij jou dus helemaal niet het geval is. Maar als vaste bezoeker stoort de naam me eigenlijk niet omdat het een gewoonte is. Als je hem zou veranderen zou ik persoonlijk kiezen voor iets wat er wel op lijkt, iets zoals 'lifebydenies' of zoiets 🙂

  • Reply Denise 6 februari 2015 at 09:35

   Lief! Precies, ik snap helemaal wat je bedoeld. Ik ben dus ook bang dat mensen minder snel mijn blog aanklikken omdat ze denken dat ik echt alleen over beauty schrijf, terwijl er eigenlijk veel meer persoonlijke artikelen aan bod komen. Zo lastig!

 • Reply Denise du Pont 6 februari 2015 at 09:54

  Keuzes met betrekking tot je blognaam zijn altijd moeilijk! Ik zat even te denken.. 'Beauty' hoeft toch niet per se met makeup en verzorgingsproducten enzo te maken hebben? Het kan ook innerlijke beauty betekenen. Als ik jouw blog lees krijg ik altijd de indruk dat jij een heel mooi persoon bent met een zeer positieve attitude en liefde voor de mensen om je heen. Jouw persoonlijkheid is ware 'beauty', dus in dat opzicht zou de naam 'Beauty by Denies' heel goed passen bij een blog met veel persoonlijke berichten!

  • Reply Denise 6 februari 2015 at 10:13

   Wow, hier heb je eigenlijk helemaal gelijk in. Wat een onwijs toffe reactie! Ik denk dat het dan alleen noodzakelijk is om mijn header te veranderen – het lippenstiftje weg te halen en te vervangen door iets anders – en misschien een kleine slogan er bij te voegen om het duidelijker te maken. Thanks! <3

  • Reply Denise du Pont 6 februari 2015 at 10:14

   Ja precies! Geef je eigen definitie aan het woord 'beauty'! ^_^

 • Reply Cindy 6 februari 2015 at 10:15

  Carpaccio is ook echt superlekker.. Vandaag is het weer tijd voor een broodje carpaccio. Mag ik je een tip geven? Bij de BCC/Gamma zit een lunchroom met echt heerlijke broodjes carpaccio (stokbroodje). Daar haalde ik vroeger vaak een broodje, toen ik daar nog in de buurt woonde. En je blognaam, lastig. Maar wat Denise du Pont hierboven zegt, dat is echt prachtig verwoord! Fijne carnaval, misschien kom ik je nog tegen (vrijdagavond?)

  • Reply Denise 6 februari 2015 at 10:19

   Vrijdagavond ben ik er, zou gezellig zijn! Ah bedankt voor de tip, nu ben ik wel heel benieuwd geworden naar die broodjes daar <3

 • Reply Iris 6 februari 2015 at 11:14

  Fijn om te lezen! Ja, tentamens nakijken.. Hallo hoe lang moet dat duren!? Ik wacht ook nog steeds op een cijfer van mijn herkansing… Beter krijg ik hem snel, want dan weet ik of ik weer moet beginnen met leren.
  Oh man, en die sneeuw. Praat me er niet van!

  • Reply Denise 6 februari 2015 at 11:17

   Verschrikkelijk he! 🙁

 • Reply Esra | Violow 6 februari 2015 at 11:37

  Echt knap dat je de no buy maand hebt volgehouden, zeg! Wat lastig met de onderwerpen van je blog.. Je moet je hart volgen, doen wat jij wilt. De naam veranderen kan tricky zijn, ja, maar als je eenmaal bezig bent, raken mensen daar ook aan gewend. (: Maar doe wat jij wil doen. Veel liefs, x

  • Reply Denise 6 februari 2015 at 13:11

   Dankjewel voor je lieve reactie <33

 • Reply raounak 6 februari 2015 at 11:45

  Die blogtwijfels herken ik ontzettend. Je zou je blog kunnen doorlinken naar een nieuwe blog. Maar beautybydenies hoeft niet perse slechts te verwijzen naar schoonheidsproducten. Beautybydenies kan ook gaan over de schoonheid van het leven bijvoorbeeld. Anyway: ik blijf je volgen. <3

  • Reply Denise 6 februari 2015 at 13:13

   Precies, iemand anders wees me er ook al op in de reacties en ik denk dat dat zeker iets moois is. Het gaat natuurlijk niet allemaal om lippenstift en make-up! Lieve reactie <3

 • Reply Saraya Callewaert 6 februari 2015 at 13:47

  Wauww dat je het gelukt is om niks te kopen vind ik erg leuk, zelf zou ik het niet kunnen 🙂
  Ik vind je blog leuk, maar een rieview lezen vind ik ook wel eens leuk!
  Doe wat jij het best bij voelt 😉
  X

  • Reply Denise 6 februari 2015 at 14:11

   Fijn dat je het aangeeft! Ik wil sowieso af en toe nog wel eens reviews voorbij laten komen!

 • Reply Evelien | Live life lovely 6 februari 2015 at 15:40

  Januari was dus geen top maand voor je. Gelukkig zijn er nog 11 andere maanden in 2015 die wel top kunnen worden! Doe wat voor jou goed voelt wat betreft je blog. Ik lees ook vooral je persoonlijke artikelen graag, maar die reviews boeien me ook zeer zeker :).

  • Reply Denise 6 februari 2015 at 17:03

   Haha, ik heb inderdaad wel eens een betere maand gehad! Bedankt voor je reactie! <3

 • Reply Mariëlle M. 6 februari 2015 at 15:58

  Beauty gaat ook om het innerlijk toch hihi? Dan klopt de naam nog steeds als het over jou persoonlijk gaat 🙂 Iedereen kan jou nu zo vinden, ik vind het nog steeds leuk!

  • Reply Denise 6 februari 2015 at 17:03

   Ja precies, daar heb je helemaal gelijk in <33

 • Reply Saskia | Former Parades 6 februari 2015 at 18:57

  Ik vind deze artikelen altijd heel leuk om te lezen! Ik heb er ook een tijdje over gedacht om mijn blognaam te veranderen, maar dat was meer omdat mijn naam denk ik vrij moeilijk te onthouden is… haha! Ik hoop dat februari & de rest van 2015 wat beter voor je worden inderdaad. En verder vind ik het heel knap dat je een no buy hebt volgehouden! Ik heb vandaag alweer gefaald met mijn no buy voor februari, haha. Oeps!

  ♥♥♥

  • Reply Denise 6 februari 2015 at 19:25

   Dat is heel fijn om te horen! Haha oeps, ik heb het nu in februari ook al meteen verpest hoor! <3

 • Reply Manon Boerakker 6 februari 2015 at 19:02

  Zo wat goed van je dat je de no buy maand hebt volgehouden, ik heb de afgelopen weken echt teveel gekocht oeps………Oh ik ga naar de voorpremiere van Fifty shares of grey, haha mijn moeder heeft het boek gelezen en wilde graag dat ik mee ging.

  • Reply Denise 6 februari 2015 at 19:25

   Super leuk dat je naar de premiere gaat! <3

 • Reply Kim 6 februari 2015 at 19:35

  Oehh. wat balen dat je een paar keer bent gevallen! Erg vervelend :(. Ik hoop ook dat februari wat meer geluk zal brengen voor je dan <3! Stiekem denk ik dat je blognaam veranderen niet echt een goed idee zou zijn. Bij mij gaat er bijvoorbeeld meteen een bel rinkelen als ik 'beautybydenies' zeg, en dat 'valt weg' als je je naam verandert. Om deze naam sta je bekend natuurlijk! Maar het blijft je eigen keuze ^^. Zowel je beauty als je persoonlijke artikelen vind ik erg leuk om te lezen! Doe waar jij je goed bij voelt! <3

  • Reply Denise 7 februari 2015 at 00:37

   Haha ik snap het helemaal, super bedankt voor je reactie <33

 • Reply Chahrazad 6 februari 2015 at 20:10

  Wat goed dat je maar een t-shirt hebt gekocht. Super netjes! Betreft je blognaam, moeilijk. Op zich zou je jouw naam niet hoeven te veranderen toch.

  • Reply Denise 7 februari 2015 at 00:37

   Ik twijfelde er over, maar ga het inderdaad niet doet. Beauty is niet alleen maar make-up, maar kan ook over andere dingen in het leven gaan toch?

 • Reply Manon 6 februari 2015 at 21:29

  En nu heb ik ook zin in een broodje carpaccio, fietsen in de sneeuw is echt niet te doen, ik hoop maar dat er volgend weekend niks ligt haha!

  • Reply Denise 7 februari 2015 at 00:37

   Aaah ik ook nu ik deze reactie weer lees <3

 • Reply Anne Solveig 6 februari 2015 at 22:59

  Je bent een topper! Weer lekker oppakken, dat bloggen!

 • Reply beautifulday4makeup 7 februari 2015 at 20:41

  Wat heb je dit mooi geschreven

 • Reply Eva Van Den Bergh 14 februari 2015 at 23:01

  Moeilijke keuze om van naam te veranderen… Je kunt het gewoon doen, maar dan kun je het beter eerst goed aankondigen en ervoor zorgen dat bloglovin' je volgers over zet naar je nieuwe naam. Maar er zijn ook blogger die gewoon hun oude naam houden hoor 🙂
  x Eva

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten