Geen categorie

What did I do? #7 – Bloggen, Michael Kors en kleurboeken

4 september 2014
Ook deze week heb ik weer een persoonlijk lijstje voor jullie klaarstaan! Mijn studie communicatie is weer van start gegaan, het is bijna kermis in mijn kleine stadje en ik at deze week veel te veel heerlijke pastasalades. Natuurlijk genoot ik ook van het heerlijke weer – de zon is natuurlijk weer gaan schijnen nu ik op school zit, uhu! -. Benieuwd wat ik nog meer gedaan heb? Kijk mee! Gezien
De maandag is vanaf nu weer m’n favoriete TV-avondje. Heerlijk weg zwijmelen bij Goede Tijden Slechte Tijden – deze serie volg ik geloof ik al sinds dat ik geboren ben – en ook is er weer een nieuw seizoen gestart van Hollands Next Top Model. Het lijkt me trouwens zo gaaf om naar de finale te gaan, who’s with me?


Gelezen
Het is wellicht geen leesboek maar we hebben thuis verschillende kleurboeken aangeschaft! Hoé leuk is het om weer ouderwets wat prachtige figuren in te kleuren. Laatst is ook het Kleurboek Voor Volwassenen uitgebracht. Ik heb bij Action de goedkopere variant gevonden voor maar een euro. Vinden jullie het leuk om hier een review van te zien?


Gehoord
Aankomende vrijdag tot en met donderdag is het weer kermis in mijn stadje. Nee, geen kermis met alleen botsauto’s en een suikerspinkraam maar écht enorm veel attracties. Een van de leukste activiteiten in het jaar en ik kijk er naar uit. Even heerlijk uitwaaien en griezelen in het spookhuis. Woee!

Gewenst
Dat ik heel snel een exemplaar kan uitkiezen uit de prachtige nieuwe collectie Michael Kors tassen. Of horloges. Of kleding. Ik ben zo verliefd op dit merk, ik zou niets liever willen dan m’n collectie uitbreiden! Gelukkig ben ik bijna jarig – hint! -, wie weet word ik nog verrast, haha!


Gegeten
Pasta kan ik altijd, overal en op ieder tijdstip eten! Helaas heb ik mezelf aangeleerd om na school – wanneer ik tot laat weg ben – langs de AH to go te lopen en die heerlijke pesto pasta salade mee te nemen. Hij is zo lekker maar om iedere dag én 3,50 euro én pasta te eten is helaas wat minder. Ik hoop stiekem dat ze snel uit het assortiment verdwijnen..


Gedaan
De eerste week studeren zit er al weer bijna op! Het eerste semester – 5 maanden lang – worden alle lessen in het engels gegeven wat helaas zorgt voor wat meer stress en krakende hersenen. Ook hebben we 6 Spaanse studenten in de klas, super leuk!


Geërgerd
Ik merk meteen dat het bloggen lastiger word nu ik weer een voltijd opleiding volg. Waar ik vroeger overdag zeeën van tijd had, zit ik nu heel de dag in Tilburg. Tijd om te fotograferen is er dus amper, wanneer ik thuis kom – rond een uur of 6/7! – is het al weer te donker. Even wennen en aanpassen dus.

Gekocht
Aangezien ik nu weer een stuk of zes keer per dag langs de AH to go loop en ook de snackbar en donnerzaak passeer heb ik besloten om maar één keer per week geld mee te nemen naar school. Nu ik twee maanden werkeloos ben – even een ‘werkpauze’ – moet ik toch echt op de centen letten helaas. Ook goed voor de lijn, van dat sporten is het ook nog niet écht gekomen. Hmpf.


Gedacht
Gister hield ik een enquête op m’n blog – die je overigens nog steeds hier kunt invullen – en ik vond het stiekem ontzettend eng om jullie eerlijke mening te horen. Alle ingezonden formulieren hebben me nu al geholpen om m’n blog weer wat te verbeteren. Binnenkort meer!


Gelukkig
Natuurlijk is het heerlijk weer nu ik weer hele dagen in de schoolbanken zit. Gelukkig heb ik heel wat tussenuurtjes waarin ik m’n melkflessen toch nog wat kan bruinen op de campus. Je kunt niet geloven hoe blij ik ben dat de zon weer schijnt. Gister heb ik m’n maxiskirt toch nog even uit de ‘zomeroutfitdoos’ getrokken!

Wat heb jij deze week gedaan?

You Might Also Like

61 Comments

 • Reply Laura Steenks 4 september 2014 at 04:50

  Lekker weer is het inderdaad, heerlijke nazomer! HNTM ben ik ook aan het kijken! 🙂

 • Reply Priscilla Dijkman 4 september 2014 at 04:51

  Leuk om te lezen! 🙂 Je horloge is echt prachtig.

 • Reply Kim 4 september 2014 at 05:05

  Leuk om te lezen weer! Ik moet ook nog uitvinden wanneer ik foto's etc ga maken door de studie. 🙁

 • Reply Lizzy 4 september 2014 at 05:42

  Ik vind dit zo leuk om te lezen! 🙂 De maandag is ook mijn favoriete tv avond! Bloggen wordt inderdaad lastiger als je een opleiding volgt! Misschien kun je veel in het weekend vooruit werken? Of echt een hele strakke planning maken?

  • Reply Denise van Kalmthout 4 september 2014 at 06:52

   Ah dankjewel Lizzy! Ja ik moet inderdaad in het weekend wat vooruit werken! Dank je voor je tips!

 • Reply Marloes 4 september 2014 at 07:02

  Wat leuk om te lezen! Logisch dat je nu wat minder tijd hebt voor het bloggen. In de wintermaanden probeer ik zoveel mogelijk in de weekenden te fotograferen bij mooi licht, en dan genoeg voor de hele week (of 2, haha)

 • Reply Maaike 4 september 2014 at 07:05

  Ik moet HTNM maar even terugkijken online! En die pasta pesto is ook zoooo lekker!

 • Reply Nesrin | Daily Cup of Bla Bla 4 september 2014 at 07:11

  Leuke post en benieuwd naar de uitkomst van je enquete. Met GTST maak ik je mij absoluut niet blij 😉

 • Reply Daphne G 4 september 2014 at 07:14

  Ik had dat ook met stage dat ik te laat terug kwam om foto's te maken! Wat je ook kunt doen is op een vrije dag heel veel foto's in één keer schieten!

 • Reply Justine A 4 september 2014 at 08:20

  Leuk om te lezen! Die struggles met school (stage) en dat je weinig tijd voor bloggen hebt, is super herkenbaar. Ik probeer daarom zoveel mogelijk vooruit te bloggen in t weekend, zodat ik doordeweeks op school kan focussen. En zoveel mogelijk foto's maken als het lukt, dat is t lastigst, aangezien t Savonds alweer snel donker is.

  • Reply Denise van Kalmthout 4 september 2014 at 09:40

   Dankjewel Justine! Ik probeer voortaan in het weekend al alle foto's voor de hele week te maken!

 • Reply Laura 4 september 2014 at 08:25

  Leuk om te lezen! Ik zou wel een review willen lezen van het kleurboek.

 • Reply Pinkit puntnl 4 september 2014 at 09:43

  Leuk om te zien 🙂 Die pasta van de AH is zeker lekker maar best prijzig vooral als je het vaker in een week eet x

  • Reply Denise van Kalmthout 4 september 2014 at 10:03

   Dankjewel hihi! Ja, wanneer ik alle ingrediënten gewoon zelf haal en het zelf kook kost het me zo veel minder geld!

 • Reply GLAMOURMOES 4 september 2014 at 10:38

  Je bent gelukkig niet de enige die met het mooie weer weer binnen moet zitten ;). Het lijkt me trouwens super leuk om naar de finale van HNTM te gaan. Wie weet leuk om met bloggers te doen 😀

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 4 september 2014 at 11:28

  Wow het halve jaar Engels. Bij ons kon je kiezen of je extra dingen in het Engels wilde doen… maar verder is het gewoon lekker Nederlands. Heb jij trouwens geen Student Company? Want dat krijg ik nu wel in mn 2e jaar Communicatie.

  • Reply Denise van Kalmthout 4 september 2014 at 15:06

   Veel beter dat jullie konden kiezen of je engels wilde, bij ons is het verplicht. Ik heb geen Student Company, misschien volgend semester wel? Wat houdt het in?

 • Reply Marlissa thinkpretty 4 september 2014 at 11:50

  Jaa leuk, ik ben ook fan van MK! <3

 • Reply Donna Luisa Huijzendveld 4 september 2014 at 12:28

  Goed dat je het aandurfde om een enquête op te zetten voor je blog! Ik hoop dat je er veel nuttige informatie uithaalt! Ik zal hem ook even invullen voor je 🙂

  • Reply Denise van Kalmthout 4 september 2014 at 15:07

   Het is best spannend geweest om de reacties te lezen hoor! Dankjewel voor het invullen!

 • Reply Manon Boerakker 4 september 2014 at 12:41

  Op Maandag komt mijn favo serie dus dat is dan ook echt mijn favoriete avond! Goed van je dat je een enquete op je blog te zetten moet ik ook gaan doen!

 • Reply Cindy 4 september 2014 at 13:36

  De kermis is altijd leuk, vooral om mensen te kijken! Ik vind dat Michael Kors wel hele mooie items heeft, wil ik ook!

 • Reply natasha 4 september 2014 at 13:37

  Leuk om te lezen, succes met je studie!

  Liefs x

 • Reply Kimsbloglife 4 september 2014 at 14:39

  Wat leuk om te lezen weer! 🙂 ik heb ook een tas van Michael Kors op mijn verlanglijstje staan! Zo mooi! En mmm pasta kan ik ook wel elke dag eten, ik ben al bang voor wanneer ik zelf zal moeten koken, elke dag pasta 🙂

  • Reply Denise van Kalmthout 4 september 2014 at 15:09

   Dankje Kim! Ze zijn prachtig he, ik wil er zo graag eentje uit de nieuwe collectie. Haha, precies dat ja! Ik denk dat ik iedere dag pasta voor mezelf ga koken, zo slecht..

 • Reply Kimsbloglife 4 september 2014 at 14:40

  Oeps mijn reactie was nog niet klaar! Ik begin ook aan mijn stage nu en zal ook niet veel tijd meer hebben om te bloggen en foto's te nemen en filmpjes te maken enzo… Zo lastig he! Ik ben al blij dat ik niet de enige ben haha 🙂

  • Reply Denise van Kalmthout 4 september 2014 at 15:09

   Volgens mij heeft iedere blogger hier last van, komt goed! We verzinnen vast een oplossing!

 • Reply Shivani 4 september 2014 at 15:39

  Leuk artikel en heel apart gedaan!
  Michael Kors is echt een leuk merk, vooral de tassen en horloges! En pasta kan ik ook elke dag eten, haha

  Jij bent trouwens ook een van de 15 genomineerden voor de Sunshine Blogger Award!
  Neem een kijkje op mijn blog, http://www.byshivani.blogspot.com voor het artikel en de regeltjes:)

 • Reply Kiss & Make-up 4 september 2014 at 16:06

  Mja, dat zal wel aanpassen zijn nu je minder tijd hebt 🙁 Wat pasta betreft, daar doe je mij ook altijd plezier mee. Ik zou elke dag van de week pasta of pizza kunnen eten denk ik.

  • Reply Denise van Kalmthout 4 september 2014 at 16:07

   Komt wel goed hoor, gewoon even puzzelen! Aaah ik ook, ik ben gek op italiaans eten!

 • Reply Isabel Cristina 4 september 2014 at 16:12

  Wat een leuk artikel! HNTM kijk ik ook! Van de week zag ik ook een kleurboek voor volwassenen maar uiteindelijk niet gekocht waar ik nu wel spijt van heb, ik wist niet dat ze ook kleurboek bij de action hadden. Van de week maar even kijken 😀

  • Reply Denise van Kalmthout 4 september 2014 at 16:42

   Dit kleurboek van Action is écht 10 keer zo goedkoop, zeker de moeite om eens een kijkje te nemen!

 • Reply Laura - Sunlight Dream 4 september 2014 at 16:53

  Die salade ziet er goed uit! Ik ben ook steeds meer op mijn geld en mijn lijn aan het letten. Ongemerkt geef je toch veel uit aan kant-en-klare broodjes enzo

 • Reply Danique De Jong 4 september 2014 at 18:01

  Echt leuk hoe je dat doet met die G's! Het lijkt mij ook super leuk om naar die finale te gaan! Misschien kunnen we wat doen met andere bloggers?

  Liefs Danique
  http://www.lifestylingjournal.wordpress.com

 • Reply saskia 4 september 2014 at 19:42

  Het horloge is geweldig mooi! Ik hoop binnenkort ook mijn eerste tas van michael kors te kopen 🙂

 • Reply Natasja | beautyflamenatasja 4 september 2014 at 19:59

  Wat een ontzettend leuke categorie! Ik heb ook weer zin in hntm!
  En have fun op de kermis.

 • Reply Anne Solveig 5 september 2014 at 05:31

  Leuk om te lezen! <3 Ik vind je armband nog steeds zo mooi!

 • Reply Window On My Wardrobe 5 september 2014 at 05:36

  Oh wat een mooie horloge! Hmm pasta pesto is inderdaad heel lekker, ik maak hem altijd zelf en die is nog veeeeeel lekkerder (en verslavender) dan die uit de winkel 😉

  X Sara

 • Reply Renee Raadsheer 5 september 2014 at 14:25

  JAAAAA HNTM Finale lijkt mij zo gaaf, i loooove it! Ik herken het trouwens heel erg dat nu de school periode weer is begonnen je naar de ah en de snackbar gaat enzo, ik neem express geen losgeld mee haha. Je pasta ziet er zoooo lekker uit trouwens!

  • Reply Denise van Kalmthout 5 september 2014 at 17:51

   Verschrikkelijk he! De hele week heeft m'n pinpas in m'n tas gezeten. Doe ik dus nooit meer!

 • Reply beautylisz.com 11 september 2014 at 11:22

  Wat ziet die salade er overheerlijk uit! En ik ben benieuwd naar het kleurboek 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten