Geen categorie

What did I do? #8 – Whatsapp crash, feestjes en zenuwachtig

12 september 2014

Daar is het wekelijkse lijstje What did I do?-lijstje weer! Afgelopen week was erg hectisch, ik merk dat ik nog erg moet wennen aan school en het vroege opstaan. Toch keek ik eindelijk The Fault In Our Stars, ergerde ik me aan Whatsapp én ben ik best een beetje zenuwachtig. Kijk je met me mee?

Gelukkig
Over de kwaliteit van m’n foto’s. Ik merk dat langzaam maar zeker alles er net een stukje mooier uit komt te zien. De foto van mijn make-up of the day heb ik ook op m’n Instagram gepost, hier ben ik trouwens iedere dag actief op!


Gelezen
Helaas heb ik nog geen bladzijde gelezen – bad girl – maar m’n studieboeken zijn in ieder geval al wel besteld! Een flinke vooruitgang, aangezien het schooljaar al weer twee weken van start is en ik dus nog niets gedaan heb. Hm..


Gehoord
Wat ik nou toch weer voor geks las op Twitter… Apple zou op iedere iPhone het nieuwste album van U2 gezet hebben. Natuurlijk moest ik dit checken en ja, – écht waar – het bleek inderdaad zo te zijn. Hoe veel geld moet dit Apple wel niet gekost hebben? Ik vond het eigenlijk wel erg grappig.


Gewenst
Het is vandaag Joost zijn 21e verjaardag, yeey! Happy birthday to you! Ik hoop natuurlijk dat we samen ook nog onze 30e, 55e en 87e verjaardag kunnen vieren <3

Gegeten
Afgelopen woensdag at ik pannenkoeken bij opa en oma om te vieren dat m’n zusjes beugel er eindelijk – na 3 jaar, pff! – uit is. Het eerste wat ze zei toen ze in de spiegel keek: ‘WOW, ik ben nu écht net Denise!’ Ik geloof dat ik in deze twee dagen al ongeveer tien keer gehoord heb dat we zo veel op elkaar lijken. Dan zal het wel echt zo zijn toch?

Gezien
Eindelijk heb ik de prachtige film The Fault In Our Stars gezien. Al een tijdje wilde ik naar de bioscoop, maar eigenlijk wilde er niemand met me mee. Gelukkig heb ik hem lekker thuis in bed kunnen kijken, wat was ‘ie zielig! Nu ik er aan terug denk kan ik nog steeds wel een traantje laten…

Gedaan
Afgelopen week was het kermis bij ons in de stad en natúúrlijk moest ik daar minstens een keer een rondje overheen lopen. Normaal gesproken ben je echt wel even weg, maar na drie kwartier hadden Joost en ik het wel weer gezien. Hm, de kermis is gewoon niet echt voor mij weggelegd denk ik.


Geërgerd
Oh wat heb ik me geërgerd aan Whatsapp! Door de nieuwe update crashte heel m’n app en was ik dus niet meer bereikbaar, zo vervelend. Na tien keer proberen en het uiteindelijk opnieuw downloaden is het probleem weer verholpen, al vind ik de update écht ontzettend vervelend. Heb je de oude versie nog? Houden zo!


Gekocht
Zuurstokken! Deze heb ik eigenlijk niet gekocht maar gekregen van m’n lieve tante, van de kermis natuurlijk! Mijn all time favorites zijn eigenlijk wel de dropstok en de kersenstok, jum!


Gedacht
Deze maand staan er drie events op de planning en stiekem vind ik het best een beetje spannend. Het is de eerste keer dat ik mede bloggers ontmoet en daar krijg ik best wel zweethandjes van. Woensdag ga ik naar het Eye Wish event in Amsterdam, maar gelukkig weet ik al van een paar meiden dat ze er ook zullen zijn!

Heb jij The Fault In Our Stars al gezien?

You Might Also Like

69 Comments

 • Reply Laura Steenks 12 september 2014 at 04:27

  Leuk om te lezen! Ik heb TFIOS nog niet gelezen/gezien, naar ben het zeker van plan! 🙂

 • Reply MissBeautyFreak 12 september 2014 at 05:06

  Leuk weer! Ik heb TFIOS nog niet gezien en ook niet gelezen, maar wil ik nog wel heel erg graag!

 • Reply Svenja 12 september 2014 at 06:19

  Haha herkenbaar van het nog niets gelezen hebben voor de studie! Nu je het zegt moet ik ook snel nog mijn studieboeken bestellen! De film The Fault In Our Stars wil ik ook nog graag zien, lijkt mij een mooie en bijzondere film!

 • Reply Lovely Lonnie 12 september 2014 at 06:20

  Leuk om dit weer te lezen. Ik kan mij best goed voorstellen dat zo'n event spannend is, maar het zal zeker erg leuk worden.

 • Reply Dagmar Valerie 12 september 2014 at 06:28

  Aah wat een fijn lijstje, ik ben benieuwd naar de film TFIOS <3 En woensdag gaat supergezellig worden, no worries <333

 • Reply Renee Raadsheer 12 september 2014 at 06:40

  Wat houd ik van jouw fijne lijstjes! Heeel veel plezier bij het eyewish event, geniet ervan. Gefeliciteerd met Joost!!!

 • Reply Mirne 12 september 2014 at 06:52

  The Fault In Our Stars heb ik laatst ook gekeken, supermooi maar super zielig, ik moest echt veel huilen.

 • Reply Inge | blogboutique 12 september 2014 at 07:02

  Ik vind dit zo leuk om te lezen 🙂

  En zuurstokken, jammie. Ik hou ook heel erg van kaneelstokken. Lekkerrrr.

 • Reply Justine A 12 september 2014 at 07:26

  Leuk om te lezen Denise! Veel plezier bij de events en tot de 23e in Venlo 😀

 • Reply Aurelie 12 september 2014 at 07:44

  Leuk artikel! Ik wil The Fault in Our Stars ook heel graag een keertje zien of lezen!

 • Reply Marloes/GLAMOURMOES 12 september 2014 at 08:14

  Ga je ook naar de opening Primark toevallig? Dan kunnen we even gedag zeggen ;). Ik ben in Venlo en Arnhem.

  glamourmoes@gmail.com

 • Reply Marloes/GLAMOURMOES 12 september 2014 at 08:15

  Leuk artikel weer trouwens! Ik las over dat album van U2 dat op iPhones was gezet inderdaad. Ik heb zelf een Samsung Galaxy S4, dus geen last van. En ook geen last van update van Whatsapp trouwens. Vervelend als je iets 10 x opniew moet installeren.

 • Reply Irene Bienefelt 12 september 2014 at 09:35

  Heel leuk ! liefs irene

  http://www.madebyirenelouise.blogspot.com

 • Reply Daphne G 12 september 2014 at 09:38

  Gefeliciteerd met je vriend! TFIOS wil ik ook nog zo graag zien, haha <3

 • Reply Mayara Esther 12 september 2014 at 09:42

  Leuke om te lezen! De The Fault In Our Stars wil ik heel graag zien maar niemand wilt (ook) mee, waar kan je hem online bekijken? En oh zo vervelend met je Whatsapp.

 • Reply Manon 12 september 2014 at 09:43

  Hahah zo grappig vond ik dat van U2, ik had gestuurd naar mijn papa die was deze week jarig, cadeautje op je telefoon staat het nieuwe album haha hij dacht natuurlijk dat ik dat er stiekem had opgezet ofzo 😉 Ik vind die events ook wel spannend hoor maar wel super leuk allemaal heb er enorm veel zin in!

 • Reply Kimsbloglife 12 september 2014 at 09:47

  Dit vind ik altijd zo leuk om te lezen! 🙂 Wat leuk dat je voor het eerst medebloggers gaat ontmoeten! 🙂 Ik heb 'The fault in our stars' gezien in de bioscoop met mijn vriend, en zelfs hij moest huilen, schattig he? 🙂

  • Reply Denise van Kalmthout 12 september 2014 at 09:53

   Aaaah wat lief! Mijn vriend niet hoor, stiekem vond 'ie het wel zielig volgens mij.

 • Reply Kim 12 september 2014 at 11:32

  Leuk om te lezen! Een tijdje terug heb ik ook TFIOS gezien 😀

 • Reply Jasmijn 12 september 2014 at 12:40

  Wat een leuk artikel weer! Ik ben ook zooo benieuwd naar de film van The Fault in Our Stars 🙂 Wat leuk dat je naar een aantal events gaat, veel plezier alvast 😉 Liefs

 • Reply Annelies DP 12 september 2014 at 14:32

  Ik heb The Fault in Our Stars al gelezen én gezien in de bioscoop.. Zo'n mooie film! En goed om te weten dat je de nieuwe versie van Whatsapp niet mag installeren! Liefs

  • Reply Denise van Kalmthout 12 september 2014 at 15:56

   Was het boek te vergelijken met de film? Ik vond het ook ontzettend mooi!

 • Reply Evelien 12 september 2014 at 14:49

  Ik ben al weken in het boek van The fault in our stars bezig, maar heb 'm nog steeds niet uit. Ik heb gewoon geen tijd en maak ook geen tijd. Ik wil zeker ook de film nog gaan kijken, die lijkt me zo mooi! Je foto's zien er inderdaad mooi uit, daar mag je echt wel trots op zijn. En.. gefeliciteerd met je vriend! Heb een leuke avond samen 🙂

  • Reply Denise van Kalmthout 12 september 2014 at 15:56

   De film heb je in ieder geval in een ruk afgekeken, dat kan ik je verzekeren! Ah, super lief. Dankjewel Evelien! <3

 • Reply Kimberly 12 september 2014 at 14:58

  The fault in our stars vond ik echt een hele mooie film! Ik heb volgensmij de hele film wel gehuild, echt erg maar vond het een heel mooi verhaal! Ik heb me trouwens ook echt geërgerd aan die nieuwe whatsapp update, vreselijk dat vastlopen!

 • Reply Lizzy 12 september 2014 at 15:00

  Dit vind ik een van de leukste artikelen om te lezen! 🙂 Wat fijn dat je je goed voelt bij de kwaliteit van je foto's! Het ziet er ook mooi uit! En The Fault In Our Stars wil ik ook nog zien!

 • Reply Sara - lovelowbudget 12 september 2014 at 15:02

  Dit is echt een leuk artikel om te lezen zeg! 🙂 Wat gaaf dat je naar events gaat. Dat zou ik inderdaad ook behoorlijk spannend vinden! Veel plezier in ieder geval. X

 • Reply beautylisz.com 12 september 2014 at 15:07

  Heb de film nog niet gezien ben eerst het boek aan het uitlezen! Daarna ga ik de film kijken, ben heel benieuwd

 • Reply Beautyjuf 12 september 2014 at 17:02

  Zuurstokken, yummie! Helaas gaat dat tijdelijk niet met mijn beugel 🙁 Veel plezier alvast gewenst op de events! Begrijpelijk dat je zenuwachtig bent, maar zo tof als je er eenmaal bent.

  • Reply Denise van Kalmthout 12 september 2014 at 17:03

   Ah dankjewel voor je lieve woorden! Wat balen dat je nu even geen zuurstokken kunt eten, dat wordt extra genieten wanneer je beugel er weer uit is!

 • Reply Manon Boerakker 12 september 2014 at 17:08

  Leuk om te lezen. The fault in our stars wil ik ook nog graag zien. Het boek heb ik al gelezen. Zo vervelend dat je whatsapp het niet doet, mijne doet het nog prima na die update !

  • Reply Denise van Kalmthout 12 september 2014 at 17:08

   Dankjewel Manon! Gelukkig dat je Whatsapp het wel doet, ik hoor er verschillende verhalen over!

 • Reply Maureen (Beautyaddicted.nl) 12 september 2014 at 17:16

  Wat leuk geschreven! Die film wil ik ook nog graag zien, maar wacht wel op de dvd release. 🙂

 • Reply Jolet 12 september 2014 at 17:37

  Dit is leuk om te lezen! Heel origineel!

 • Reply Loïs 12 september 2014 at 18:30

  Leuk artikel!

  http://www.loisblog.com

 • Reply Tessa 12 september 2014 at 18:41

  haha ik krijg nu echt trek in pannekoeken! wat een leuk lijstje heb je gemaakt 🙂
  liefs, Tessa

 • Reply Jill Van Dooren 12 september 2014 at 19:25

  Wat een leuk artikel! Krijg er direct honger van met je zuurstokken en pannenkoeken. Ik vind de kaneel zuurstok toch wel het aller lekkerst!

 • Reply cherishday 12 september 2014 at 20:20

  TFIOS staat nog op mijn lijstje, maar ik moet enkel nog de privacy hebben om hem ongestoord te kunnen kijken en dan in tranen uit te barsten (wat hoogstwaarschijnlijk gaat gebeuren). Wat leuk voor je zusje! Ik was echt ontzettend blij toen mijn blokjes eraf mochten, geen eten meer dat vast kwam te zitten en eindelijk met hartenlust in een appel kunnen bijten.

  • Reply Denise van Kalmthout 13 september 2014 at 13:20

   Leuk he! Het gevoel toen mijn beugel er eindelijk uit ging was ook onbeschrijfelijk!

 • Reply Charlotte 13 september 2014 at 11:42

  Heel leuk lijstje! Haha dat van het nieuwe album van U2 wist ik niet en je hebt gewoon gelijk! wauw! The fault in our stars is prachtig!

 • Reply Anna 17 september 2014 at 05:49

  wat een leuk lijstje! niet zenuwachtig zijn hoor, de events zijn vast hartstikke leuk! x

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten