Lifestyle

WINNEN! – 5x diner voor twee bij Wagamama

17 juli 2016

Aaah ik heb zo’n leuke winactie voor jullie! In samenwerking met Wagamama (waar ze héérlijke Aziatische gerechten serveren) mag ik namelijk 5x een diner voor twee personen weggeven. Meedoen aan deze winactie is heel simpel, kijk mee!

Afgelopen dinsdag heb ik samen met Joost genoten van zo’n diner in Amsterdam, waar we na een goede shopsessie zeker aan toe waren. En aangezien vanaf 8 augustus ook in Rotterdam(!) de deuren van een nieuw Wagamama-filiaal mag ik dat met jullie vieren door maar liefst 5 x een diner voor tweepersonen weg te geven. Je mag dus genieten van een gratis lunch of diner én daarnaast ben je ook nog eens de allereerste die van dit nieuwe filiaal mag proeven!

Wij hebben onder andere genoten van heerlijke bijgerechten zoals de lollipop prawn kushiyaki (aanrader!) en de chicken steamed gyoza. Daarnaast koos Joost voor het hoofdgerecht teriyaki beef donburi, een grote kom met gestoomde rijst, beef en gestoomde groenten. Ikzelf ben juist voor iets heel anders gegaan: teriyaki salmon soba. Een mega gegrilde zalmfilet met noodles, groenten en uiteraard een lekker sausje. Er is overigens genoeg keuze uit alle gerechten, er zit dus sowieso iets bij dat je lekker vindt. Daarnaast heb ik gekozen voor een gezonde fruit juice met granaatappel, sinaasappel en appel. Héérlijk!

Wagamama1Wat moet je doen om kans te maken?

 • Volg mij op Instagram (@beautybydenies)
 • Tag in een reactie onder mijn laatste post over Wagamama diegene met wie je wilt gaan eten.
 • En verder moet je kunnen op 5,6 of 7 augustus wanneer de diners voor de winnaars plaatsvinden, de exacte datum mogen de winnaars vervolgens zelf aan mij doorgeven.

Je hebt tot en met dinsdag 19 juli om mee te doen met de winactie op Instagram. Enne… Ik kan alvast verklappen dat er niet veel mensen meedoen en je dus véél kans zult hebben! Good luck! 🙂

Liefs,
Denise

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Monica 17 juli 2016 at 11:55

  Leuk ik doe graag mee!

 • Reply Yvette 17 juli 2016 at 17:57

  Ik doe graag mee . Ik zou erheen gaan met mijn vriend . Op insta volg ik je al een tijdje 🙂 en de dagen komen ook wel goed 😀

 • Reply joske 17 juli 2016 at 18:28

  Ik doe heel graag mee en dan neem ik Nikki en Rosalie mee. Ik volg je al vanaf het begin. Ik doe graag mee.

 • Reply Kim 17 juli 2016 at 20:59

  Dit vind ik heel erg gaaf!
  Kim plaatste onlangs…Ik ging naar Parijs en nam mee ..My Profile

 • Reply Marloes 17 juli 2016 at 23:28

  Heel leuk! Ik heb meegedaan hoor ?

 • Reply Birgit Roobol 18 juli 2016 at 10:41

  Aaaaaah! Wat een superleuke actie. Ik ben zelf al een aantal keer in Amsterdam geweest en het is echt een superleuk restaurant. Die dim sums én natuurlijk de chili beef ramen zijn groot favoriet bij mij. Oh, en de curry’s. Love it! Ik zou trouwens mijn vriend gezellig meenemen, die is ook echt gek op Aziatisch eten. XO

 • Reply Rachel Kromdijk 18 juli 2016 at 14:26

  Super leuke win-actie dit is alleen helemaal niet mijn ding om te eten haah! liefs

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten